Hitta billiga flyg till Karlsruhe

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Karlsruhe

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Karlsruhe

Bästa priset för enkelresa

121 kr

Bästa priset för tur- och returresa

293 kr

Snabbast flygtid

2t 20m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Karlsruhe från Sverige under de senaste 72 timmarna är 121 kr (Stockholm Arlanda till Karlsruhe/Baden-Baden).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Karlsruhe från Sverige under de senaste 72 timmarna är 293 kr (Stockholm Arlanda till Karlsruhe/Baden-Baden).
Det snabbaste flyget till Karlsruhe från Sverige tar 2t 20m (Stockholm Arlanda till Karlsruhe/Baden-Baden).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Karlsruhe, inklusive Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Karlsruhe

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Karlsruhe från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Karlsruhe

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Karlsruhe

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Karlsruhe (FKB)

Vanligtvis är flyg till Karlsruhe från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Karlsruhe/Baden-Baden, vilket i genomsnitt kostar 1 566 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KARLSRUHE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari75% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Karlsruhe kostar i genomsnitt bara 384 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KARLSRUHE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti193% dyrareDet kostar omkring 4 598 kr för flyg till Karlsruhe från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KARLSRUHE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj476% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Karlsruhe från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Karlsruhe?

Flygtiderna från Sverige varierar mycket till flygplatsen Karlsruhe/Baden-Baden. Flyg från Stockholm Arlanda tar som kortast ungefär sju timmar med minst en mellanlandning på några specifika datum, men de flesta alternativ tar mycket längre så, uppemot 16 timmar. Från Göteborg Landvetter tar det ungefär åtta timmar med minst en mellanlandning och även här skiljer sig tiderna mycket där många alternativ tar dubbelt så lång tid. Från Sturup flygplats i Malmö tar det mellan 11-17 timmar och kräver oftast minst två mellanlandningar.

Det finns inga direktflyg från svenska flygplatser till Karlsruhe, Tyskland. Alla flygningar kräver minst ett byte och det är vanligt att mellanlandningarna sker i södra Europa under sommarmånaderna, då Karlsruhe har många flygerbjudanden till charterdestinationer vid medelhavet. Därför är det även vanligt att det är lågprisbolag som man byter till efter sin mellanlandning. Detta kan ha påverkan på mellanlandningen och tiden man behöver för att ta sig till sitt nästa flyg, då lågprisbolag på en del flygplatser går från specifika terminaler. Flyger man från Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter räcker det oftast med ett byte innan man når destinationen Karlsruhe. Från Malmö krävs det oftast minst två byten och det brukar därför också ta längre tid. Bor man i Skåne kan man i stället ta sig över Öresundsbron och flyga från Kastrup i Köpenhamn varifrån det finns fler flygerbjudanden till Karlsruhe.

48 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Karlsruhe på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bergamo och är 98 % billigare än de flesta andra flyg till Karlsruhe. För att hitta det billigaste priset till Karlsruhe från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Karlsruhe. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 313 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Karlsruhe i mars är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 869 kr.

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Karlsruhe ungefär 21 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 669 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Karlsruhe för så lite som 293 kr.

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Karlsruhe är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Karlsruhe på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 621 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 970 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Karlsruhe.

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Karlsruhe är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 828 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 247 kr. Flyg till Karlsruhe från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

De som flyger till Karlsruhe kan potentiellt hitta bättre priser för Mannheim City flygplats(52 km från stadskärnan i Karlsruhe), Stuttgart Echterdingen flygplats(69 km från stadskärnan i Karlsruhe), Saarbrücken Ensheim flygplats(97 km från stadskärnan i Karlsruhe), Frankfurt flygplats(115 km från stadskärnan i Karlsruhe) eller Frankfurt-Hahn flygplats(133 km från stadskärnan i Karlsruhe) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Karlsruhe/Baden-Baden flygplats för i genomsnitt 1 373 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Karlsruhe

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Karlsruhe
Ryanair
13 okt.
ARN06:00Stockholm Arlanda
2t 20m
FKB08:20Karlsruhe/Baden-Baden
16 okt.
FKB02:30Karlsruhe/Baden-Baden
2t 20m
ARN04:50Stockholm Arlanda
Ryanair
13 okt.
ARN14:05Stockholm Arlanda
25t 20m
1 stopp
FKB15:25Karlsruhe/Baden-Baden
16 okt.
FKB02:30Karlsruhe/Baden-Baden
2t 20m
ARN04:50Stockholm Arlanda
Ryanair
3 okt.
ARN16:05Stockholm Arlanda
21t 25m
2 stopp
FKB13:30Karlsruhe/Baden-Baden
9 okt.
FKB02:30Karlsruhe/Baden-Baden
2t 20m
ARN04:50Stockholm Arlanda
Ryanair
13 okt.
ARN10:50Stockholm Arlanda
21t 20m
2 stopp
FKB08:10Karlsruhe/Baden-Baden
16 okt.
FKB02:30Karlsruhe/Baden-Baden
2t 20m
ARN04:50Stockholm Arlanda
Ryanair
14 okt.
ARN16:50Stockholm Arlanda
21t 40m
2 stopp
FKB14:30Karlsruhe/Baden-Baden
16 okt.
FKB02:30Karlsruhe/Baden-Baden
2t 20m
ARN04:50Stockholm Arlanda
Ryanair
14 okt.
ARN09:15Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
FKB15:25Karlsruhe/Baden-Baden
16 okt.
FKB02:30Karlsruhe/Baden-Baden
2t 20m
ARN04:50Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Karlsruhe

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Karlsruhe, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
8 sep.
ARN06:00Stockholm Arlanda
2t 20m
FKB08:20Karlsruhe/Baden-Baden
Ryanair
16 okt.
ARN05:15Stockholm Arlanda
2t 20m
FKB07:35Karlsruhe/Baden-Baden
Ryanair
20 okt.
ARN06:00Stockholm Arlanda
2t 20m
FKB08:20Karlsruhe/Baden-Baden

Vilka bolag flyger till Karlsruhe?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Karlsruhe

Vilka bolag flyger till Karlsruhe?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Karlsruhe från Sverige, men det mest populära bland våra användare ärRyanair Eurowings och Lufthansa. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Karlsruhe på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Ryanair till Karlsruhe

Ryanair flyger omkring 15 flyg till Karlsruhe under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Palma de Mallorca, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Ryanair var 126 kr (Stockholm Arlanda till Karlsruhe). Användare har betygsatt Ryanair med 7,0/10 med över 821 omdömen på momondo.


Flygplatser nära Karlsruhe

Nedan hittar du alla flygplatser i Karlsruhe tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Karlsruhes flygplats till centrum?

Karlsruhes flygplats heter Karlsruhe/Baden-Baden Airport men kallas även för Baden Airpark. De flesta som flyger till Karlsruhe besöker kurorten Baden-Baden som har ett flertal direkta transferalternativ. Vill man besöka Karlsruhe stad krävs byten om man vill åka kollektivtrafik. Ett av de snabbaste alternativen är att först ta buss X34 eller 234 från Baden Airpark till staden Rastatt. Den åker två gånger i timmen och hittas utanför terminalen. När man väl är framme i Rastatt tar man sedan direkttåget RE4714 mot Karlsruhe Hbf. Vill man ta taxi finns taxibilar parkerade utanför terminalen och flygplatsen samarbetar med fem taxifirmor; Taxi Ahmed, Taxi Airpark, Taxi Baden Aipark, Taxi Bercan, och Taxi Stots. Det brukar ta ungefär lika lång tid att nå Karlsruhe centrum med Taxi som med kollektivtrafik, även om taxi är en aning snabbare. Det finns även privata transferalternativ som kan förbokas samt biluthyrningsfirmor närvarande på flygplatsen.


Populära flygresor till Karlsruhe

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Karlsruhe som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Karlsruhe
Snabbaste flygtid2t 20m
Billigaste pris293 kr
Flyg från Göteborg till Karlsruhe
Snabbaste flygtid5t 50m
Billigaste pris1 415 kr

Visumkrav för att besöka Karlsruhe

Karlsruhe ligger i Tyskland som är en del av EU, och det behövs därför inget visum för att flyga till Karlsruhe. Du behöver fortfarande giltiga resehandlingar för inresa. Pass eller nationellt ID-kort räknas som giltig resehandling. Ett provisoriskt pass godtas också för inresa till Tyskland.


Börja planera din resa till Karlsruhe


De bästa sakerna att se och göra i Karlsruhe

Karlsruhe, Tyskland är en historisk stad som är mest känt för sin neoklassiska stil. Den kanske mest kända sevärdheten i staden är Karlsruhes palats. Det byggdes mellan 1715 och 1718 och i nästan 200 år var det både bostad och säte för regeringen, markgrevarna, de valda prinsarna och storhertigarna i Baden. Palatset är öppet alla dagar utom söndagar. Vill du i stället hålla dig utomhus kan du besöka de botaniska trädgårdarna i Karlsruhe som är en grön oas i Karlsruhes centrum. Det slående och unika växthuset nämns ofta som en höjdpunkt. De botaniska trädgårdarna är öppna under dagtid och inträdet är gratis. Vill du vara kvar i naturen och besöka en populär utsiktsplats ska du i stället ta dig till stadsdelen Durlach, som tidigare var det kungliga sätet i Baden. Där ligger kullen Turmberg som erbjuder vyer över staden. Om du istället är ute efter en avslappnande upplevelse är den världskända kurorten Baden-baden en kort resa från Karlsruhe.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Karlsruhe ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Karlsruhe.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Karlsruhe just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Karlsruhe och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Karlsruhe

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Karlsruhe

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.