Flyg Europa Tyskland Nürnberg

Flyg till Nürnberg

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Nürnberg (NUE)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Nürnberg. Nuvarande restriktioner för Nürnberg baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Nürnberg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nürnberg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nürnberg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nürnberg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till München (MUC)

Vanligtvis är flyg till Nürnberg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till München-Franz Josef Strauss, vilket i genomsnitt kostar 1 670 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NÜRNBERG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober12% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nürnberg kostar i genomsnitt bara 1 659 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NÜRNBERG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni32% dyrareDet kostar omkring 2 497 kr för flyg till Nürnberg från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NÜRNBERG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember374% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nürnberg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Nürnberg?

Maj-september är den mest populära tiden att resa till Nürnberg, samt december månad. Våren är en av de bästa tiderna att boka flyg till Nürnberg med ett behagligt klimat på cirka 20 °C, och december är en populär månad tack vare de många julmarknaderna i staden. Flygbiljetter till Nürnberg kan vara något dyrare i december så boka gärna en längre tid i förväg.

När är det billigast att boka flyg till Nürnberg?

Det är billigast att boka flyg till Nürnberg på våren samt på hösten. Du kan då hitta billiga flygbiljetter till Nürnberg som kostar cirka 1500-2000 SEK per person, tur och retur. Från Göteborg flyger du snabbt med en restid på cirka 3 h och 30 min medan flygtiden från Stockholm Arlanda tar ungefär 4-6 h om du är ute efter billiga flyg till Nürnberg. Om du dock betalar cirka 500 SEK mer kan du resa snabbt även från Stockholm med en restid på ungefär 4 h.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Nürnberg?

134 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Nürnberg på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Wien och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Nürnberg. För att hitta det billigaste priset till Nürnberg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nürnberg?

Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Nürnberg. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 590 kr. september är en annan bra månad för att besöka Nürnberg med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 616 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nürnberg?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Nürnberg från Sverige är 0 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 894 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nürnberg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Nürnberg är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 1 573 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Nürnberg för flygningar en söndag på 2 280 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nürnberg?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Nürnberg oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Nürnberg med avgång på kvällen för så lite som 1 711 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 353 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nürnberg?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Nürnberg. Om du planerar att flyga till Nürnberg, överväg då även att boka flyg till München Augsburg/Mühlhausen flygplats(115 km från stadskärnan i Nürnberg), München-Franz Josef Strauss flygplats(133 km från stadskärnan i Nürnberg), Oberpfaffenhofen flygplats(153 km från stadskärnan i Nürnberg) eller Stuttgart Echterdingen flygplats(161 km från stadskärnan i Nürnberg).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Nürnberg?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Nürnberg är generellt München Augsburg/Mühlhausen flygplats med ett genomsnittspris på 1 618 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Nürnberg?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Nürnberg. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Nürnberg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Nürnberg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Nürnberg
KLM
9 maj
14:20Göteborg-Landvetter Airport
23t 20m
1 stopp
13:40Nürnberg
13 maj
07:15Nürnberg
6t 30m
1 stopp
13:45Göteborg-Landvetter Airport
2 514 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
19 apr.
13:45Stockholm Arlanda
24t 05m
1 stopp
13:50Nürnberg
30 apr.
14:45Nürnberg
15t 25m
1 stopp
06:10Stockholm Arlanda
5 490 kr
Hitta liknande
KLM
6 juni
14:15Göteborg-Landvetter Airport
15t 10m
1 stopp
05:25Nürnberg
9 juni
05:55Nürnberg
25t 30m
1 stopp
07:25Göteborg-Landvetter Airport
2 411 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 apr.
13:45Stockholm Arlanda
24t 05m
1 stopp
13:50Nürnberg
30 apr.
17:50Nürnberg
35t 15m
3 stopp
05:05Stockholm Arlanda
3 891 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 apr.
13:45Stockholm Arlanda
24t 05m
1 stopp
13:50Nürnberg
30 apr.
14:45Nürnberg
38t 20m
2 stopp
05:05Stockholm Arlanda
4 096 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 apr.
08:40Stockholm Arlanda
45t 40m
3 stopp
06:20Nürnberg
30 apr.
17:50Nürnberg
35t 15m
3 stopp
05:05Stockholm Arlanda
3 899 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Nürnberg

Om du letar efter enkelbiljetter till Nürnberg, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Flera flygbolag
1 juni
19:20Stockholm Arlanda
17t 00m
3 stopp
12:20Nürnberg
3 360 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 juli
15:50Göteborg-Landvetter Airport
18t 20m
1 stopp
10:10Nürnberg
1 069 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 juli
16:25Göteborg-Landvetter Airport
21t 15m
3 stopp
13:40Nürnberg

Vilka flygbolag flyger till Nürnberg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nürnberg

För att boka bäst flyg till Nürnberg kan du flyga med Lufthansa samt Eurowings. Dessa flygbolag har bra utbud av både billiga och snabba flyg från Stockholm och Göteborg. Även om det inte finns direktflyg till Nürnberg från Sverige går resan relativt fort och du har oftast en kort mellanlandning. Lufthansa har ofta inkluderat bagage i sina priser.


Hur tar man sig från flygplatsen i Nürnberg till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Nürnberg plus avståndet till centrum

Det snabbaste, och billigaste, sättet att ta dig in till centrum från Nürnbergs flygplats, Nürnberg Airport, är med tunnelbanan U2 Subway som tar cirka 12 min in till stan. Du kan köpa en enkelbiljett eller välja ett kort med flera resor. Du kan även ta en taxi som tar cirka 15-20 min till centrum och kostar ungefär 15-20 EUR (cirka 150-200 SEK). Det finns dessutom en privat transfer som du kan förboka och detta är ett smidigt sätt att ta dig in till stan på, särskilt om du har bråttom.


Populära flygresor till Nürnberg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Nürnberg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Nürnberg
Snabbaste flygtid
9t 05m
Billigast pris
2 480 kr
Flyg från Umeå till Nürnberg
Snabbaste flygtid
16t 15m
Billigast pris
3 857 kr

Hur tar man sig runt i Nürnberg?

Du tar dig smidigast runt i Nürnberg med tunnelbanan som går genom hela stan. Du kan även ta buss, hyra en bil eller ta taxi. Tunnelbanan är dock det mest effektiva och snabbaste sättet att ta dig runt på. En enkelbiljett kostar cirka 2,40 EUR (cirka 24 SEK) och du har även möjlighet att köpa en 24 h-biljett för cirka 4,80 EUR (cirka 48 SEK). Om du ska hyra en bil kan du göra detta via bland annat Hertz samt Enterprise i stan eller på flygplatsen, och en hyrbil kostar ungefär 65 EUR (cirka 650 SEK) per dag. Taxibilar kör på taxameter och har ett startpris på cirka 3,40 EUR (cirka 34 SEK), sedan betalar du cirka 1,75 EUR (cirka 18 SEK) per km.


Kan man resa till Nürnberg utan pass eller visum?

Det går bra att resa till Nürnberg utan pass eller visum som medborgare i ett av EU-länderna, där Sverige är inkluderat. Du kan välja att resa med ett nationellt id-kort, pass eller ett provisoriskt pass. Du kan däremot inte resa med endast vanligt id-kort eller körkort. Du har rätt att stanna i Nürnberg i 90 dagar som turist utan att behöva registrera dig hos myndigheter.


Tips och råd om Nürnberg

Att se i Nürnberg

Det finns många sevärdheter i Nürnberg som är värda att besöka. Några av de bästa är Nürnberger Burg, som är ett känt slott från 1100-talet och som byggdes under romartiden, samt Germansisches nationalmuseum. Vidare kan du även besöka Frauenkirche som är en mäktig kyrka med gotisk inredning. Det kan vara värt att boka en guidad tur för att bekanta dig närmare med staden och lära dig mer om dess historia.

Aktiviteter med barn

Om du reser med barn bör ni bland annat besöka Nürnberg Transport museum som barnen kommer tycka väldigt mycket om. Ett annat tips är leksaksmuseet.

Var ska man shoppa?

Den bästa shoppingen i Nürnberg hittar du på gatorna Breite Gasse samt Karolinenstrasse. Här finns ett flertal shoppingcenter och du kan shoppa allt från billigare varor till lyxmärken. Det finns även ett flertal outlets i stan som ligger vid Herzogenaurach. (Priser kontrollerade 21/05/2019).


Flyg Europa Tyskland Nürnberg
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass