Hitta billiga flyg till Rostock

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Rostock

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rostock och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Rostock?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Rostock från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 315 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Rostock på morgonen då priserna ligger på omkring 4 661 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Rostock?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Rostock beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg tar i genomsnitt 1t 35m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Hamburg i genomsnitt ligger på 1t 05m. Hamburg är den mest populära flygplatsen i Rostock.

Billigaste flygen till flygplatser i Rostock

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Rostock från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hamburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Rostock

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Rostock från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 2 274 kr


Vanliga frågor om att flyga till Rostock

Hur lång tid din resa till Rostock, Tyskland tar beror på vilken rutt du tar och varifrån i Sverige du reser ifrån. För att ta dig till Rostock i Tyskland från Sverige behöver du för det mesta ta både flyg och tåg eller buss. Du hittar flygerbjudanden till Rostock från både Stockholm och Göteborg. Från Stockholm Skavsta flygplats som ligger utanför Nyköping kan du resa till Rostock med bland annat Ryanair. Du kan även resa med easyJet från Stockholms Arlanda (ARN) flygplats, och från Stockholm tar resan till Rostock mellan 10 och 18 timmar. Om du letar efter flyg till Rostock från Göteborg hittar du också flygningar med Ryanair vilket tar runt 16 timmar. Från Malmö (MMX) kan du resa med buss och tåg till Rostock och resan tar då runt nio timmar.

Du hittar inte några direktflyg till Rostock, Tyskland från någon av Sveriges destinationer. Du kan ta dig till Rostock med mellanlandningar samt genom att resa med både flyg, buss och tåg. Från Stockholm Skavsta flygplats kan du resa till Rostock genom att ta Ryanairs flygning till Gdansk. Från Gdansk tar du sedan tåg till Poznan varifrån du reser vidare med FlixBus till Rostock via Berlin. Du kan också flyga med easyJet från Arlanda (ARN) flygplats till Berlin Brandenburg Airport. Från Berlin tar du sedan Deutsche Bahns tåg från Berlins centralstation Berlin Hauptbahnhof till Rostock. Från Göteborgs Landvetter flygplats hittar du flygningar med Ryanair till Berlin med en mellanlandning i Dublin. Från Berlin kan du sedan resa med FlixBus till Rostock. Om du reser från Malmö hittar du bussar med Nettbuss som tar dig till Köpenhamn, och från Köpenhamns busstation tar du sedan FlixBus till Rostock via Lubeck.


Vilka bolag flyger till Rostock?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Rostock

Visumkrav för att besöka Rostock

När du reser till Rostock i Tyskland behöver du inte något inresetillstånd eller visum som svensk medborgare. Du kan resa med ditt svenska pass för att visa ditt svenska medborgarskap men det går även bra att resa till Tyskland med ditt nationella ID-kort då detta också visar att du är svensk medborgare.


Börja planera din resa till Rostock


De bästa sakerna att se och göra i Rostock

Den stora hamnstaden Rostock lockar mängder av besökare varje sommar tack vare sin fina semesterort Warnermunde som ligger nordväst om centrala Rostock. Du kan enkelt ta dig hit med tåg från Rostocks centralstation, och du hittar även flera populära sevärdheter inne i Rostocks centrum. Mest känd är staden för sin kyrka Marienkirche som är en av de få byggnaderna i staden som inte förstördes under andra världskriget. Kyrkan byggdes under 1200-talet och här hittar du en stor astrologisk klocka från slutet av 1400-talet. För restauranger och pubar är det centrala torget Neuer Markt en bra utgångspunkt. Detta är stadens centrala mötesplats och förutom restauranger hittar du både en fontän av konstnären Waldemar Otto och barocka fasader från 1700-talet runt om torget.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Rostock ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Rostock ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Rostock.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.