Hitta billiga flyg till Melilla

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 7/6
ons 14/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Melilla

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Melilla och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Melilla?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Melilla från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 3 504 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Melilla är torsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 735 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Melilla?


Vanliga frågor om att flyga till Melilla

Att resa till Melilla, Spanien från Sverige tar mellan 9 och 21 timmar beroende på vilken svensk flygplats du reser ifrån. Du hittar bland annat flygerbjudanden från de svenska flygplatserna Arlanda och Skavsta i Stockholm, Landvetter i Göteborg och Sturup i Malmö. Från Stockholm Skavsta flygplats hittar du flyg till Melilla på drygt 12 timmar och du flyger då med Ryanair och Iberia. Du hittar även flygningar från Arlanda flygplats i Stockholm. Från Arlanda kan du flyga till Melilla på drygt 17 timmar och reser med Iberia. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg till Melilla på runt åtta och en halv timme. Från Landvetter trafikeras rutterna till Melilla av SAS och Iberia. Om du flyger från Malmös Sturup flygplats får du räkna med en resa på närmare 21 timmar och flyger då med Wizz Air, Ryanair och Iberia.

Du kan inte flyga direkt till Melilla från Sverige utan behöver göra en eller flera mellanlandningar beroende på varifrån du flyger. Från Stockholm Skavsta flygplats kan du flyga med Ryanair till Malaga. Från Malaga flyger du sedan vidare med Iberia som har rutter till Melilla. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar med Iberia till Melilla. Du får då mellanlanda i både Madrid och Malaga under resans gång. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du ta dig till Malaga med SAS flygningar, och från Malaga flyger du sedan vidare med Iberia till Melilla. Om du reser från Malmö Sturup flygplats får du göra tre stopp under resan. Från Sturup reser du med Wizz Air till Aberdeen med en mellanlandning i Gdansk. Från Aberdeen hittar du flyg med Ryanair till Malaga och från Malaga reser du sedan vidare till Melilla med Iberia.


Vilka bolag flyger till Melilla?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Melilla

Det avgår 39 flyg med Iberia till Melilla under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Málaga och det bästa biljettpriset med Iberia som hittats på momondo är 3 956 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Melilla). Iberia har ett betyg på 6,8 från 494 användaromdömen på momondo.


Visumkrav för att besöka Melilla

När du reser till Spanien behöver du som svensk medborgare inte ansöka om något visum. För att resa utan visum eller inresetillstånd måste du kunna uppvisa ett svenskt medborgarskap och detta gör du med ditt pass eller nationella ID-kort.


Börja planera din resa till Melilla


De bästa sakerna att se och göra i Melilla

Den spanska staden Melilla på Nordafrikas kust bjuder på byggnader i moderniststil, ett medeltida fort, fascinerande museum och en mängd tapasbarer. Det centralt belägna fortet Melilla La Vieja ligger högt över Medelhavet och byggdes under 1600-talet. För en betydligt modernare byggnad hittar du Palacio de Asamblea inne i centrum. Denna byggnad i art-deco stil lyses upp i rosa ljus under kvällstid för en vacker mötesplats. Missa inte ett besök till museet Casa Ibanez Museum De Arte Contemporaneo som ligger i en 1700-talsvilla innanför det medeltida fortets murar. Museet har en imponerande samling samtida konst framförallt av konstnären Andres Garcia Ibanez som museet är döpt efter då han donerade sina verk till staden.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Melilla.

Du kan hitta flyg till Melilla ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.