Hitta billiga flyg till Charkiv

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Trender för flygresor till Charkiv

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Charkiv och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Charkiv?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Charkiv (Charkiv Kharkiv Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 20t 55m respektive .

Vanliga frågor om att flyga till Charkiv

De flesta flyg från Sveriges flygplatser till Charkiv, Ukraina tar lång tid då de kräver flera byten. Från Stockholm Arlanda till Charkiv International Airport tar det som minst ungefär åtta timmar. Flygningar från Göteborg Landvetter till Charkiv International Airport tar ungefär lika lång tid och från Malmö Sturup flygplats tar det ungefär 12 timmar som kortast att ta sig till Charkiv International Airport med ett flertal byten.

Tyvärr går det inga direktflyg från några av Sveriges flygplatser till Charkiv International Airport utan alla tillgängliga flygerbjudanden kräver några byten. Reser man från Stockholm Arlanda är det vanligt med byte på några timmar på Istanbul Airport i Turkiet. Reser man från Göteborg Landvetter gäller även där oftast först ett byte i Istanbul för den kortaste flygresan. För den kortaste resan från Malmö krävs ofta ett stopp först i exempelvis Stockholm innan man vanligtvis reser till Istanbul för att sedan ta sig till Charkiv, Ukraina. Vill man ha så få byten som möjligt kan man i stället ta sig över Öresundsbron om man bor i Skåne och flyga från Kastrup i Köpenhamn. Det går vanligtvis snabbt att ta sig till Kastrup flygplats från Malmö och det snabbaste färdsättet brukar vara tåg, men det går även att ta bil, buss och färja.


Populära flygresor till Charkiv

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Charkiv som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Charkiv
Snabbaste flygtid20t 55m
Billigaste pris4 503 kr

Visumkrav för att besöka Charkiv

För att resa till Charkiv, Ukraina behöver svenska resenärer inte erhålla visum om man stannar i en kortare period än 90 dagar. Dock behövs ett pass som är giltigt under hela perioden som man befinner sig i landet, någon giltighetstid utöver ens vistelse efterfrågas inte.


Börja planera din resa till Charkiv


De bästa sakerna att se och göra i Charkiv

Charkiv är den näst största staden i Ukraina och ligger i den nordöstra delen av landet, mycket nära gränsen till Ryssland. Det är ett viktigt industriellt och vetenskapligt centrum där majoriteten av alla invånare talar ryska. Charkiv är känt för sin konstruktivistiska arkitektur och en av de främsta sevärdheterna finns på Frihetstorget i Charkiv och heter Derzhprom. Det mest intressanta med Derzhprom är att det var ett av de största arkitekturprojekten som ägde rum när Charkiv var Ukrainas huvudstad. Konstruktionen slutfördes 1928 och vid den tiden blev den största enskilda strukturen i världen. En annan viktig sevärdhet i staden är Holy Annunciation Cathedral, en ortodox kyrka i Charkiv som är känd för sitt stora klocktorn som är designat av Mikhail Lovstov, en lokal arkitekt, och sin unika nybysantinska struktur. En av de mest ikoniska sevärdheterna i Charkiv är Mirror Stream Fountain. På grund av sin prisvärda arkitektur och design är den med på UNESCO:s lista över världsarv. En populär attraktion är också Charkivs linbanor, som för flera decennier sedan byggdes för att transportera arbetare och var inte öppna för allmänheten. Idag är de färgglada linbanorna en av huvudattraktionerna i staden.


Hitta billiga flyg till andra städer i Ukraina

Ukraina har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Charkiv. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Charkiv ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.