Flyg Europa Ukraina

Flyg till Ukraina

ons 1/4
ons 8/4
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Ukraina

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Ukraina

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Ukraina? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Kyiv
Golden Gate
Kiev Pechersk Lavra
Babij Jar
Sankta Sofiakatedralen
Karaite Kenesa
Odesa
Potemkin trappa
Vorontsov Palace
Arcadia Beach
Shevchenko Park
Luzanovka Park
Lviv
Pharmacy Museum
Lviv Theatre of Opera and Ballet
Ukraina Stadium
Church of the Transfiguration
Armenian Cathedral
Charkiv
Park of Maxim Gorky
Kharkiv National Academic Theater of Opera and Ballet
Kharkov Historical Museum
Monument to T.S. Shevchenko
Victory Square
Dnipro
Dnipro Arena
Globy Park
National History Museum
Uzjhorod
Greek Catholic Cathedral
Transcarpathian Museum
Bozdos'kyi Park

Billiga flyg till Ukraina

Se de billigaste flygresorna till Ukraina som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Odesa 869 kr
Göteborg Kyiv 1 448 kr
Malmö Kyiv 1 508 kr

Flygresor till Ukraina

Flygresor till Ukraina är som mest populära att boka under sommaren. Särskilt i juli och augusti då landet har sin högsäsong. Mest populärt är det att resa till Odessa under denna tid och huvudstaden Kiev töms på folk. Detta eftersom många lämnar staden för att åka på semester. Det är mycket varmt under sommaren och även hög luftfuktighet. Det gör städer som Odessa vid Svarta Havet till populära sommardestinationer. Priserna på flyg till Ukraina är som högst under dessa månader. Även boenden på resor med hotell i Odessa är som högst under denna tid. För resor till Kiev är det bäst att resa under våren för att undvika de högsta temperaturerna och långa köer till sevärdheterna som kommer med sommarens högsäsong. Du kan även hitta billigare priser på flyg till Ukraina under våren och hösten. Ukrainas lågsäsong infaller under vintermånaderna och temperaturerna sjunker till minusgrader. Priser på flygbiljetter till Ukraina är som billigast under denna tid, med undantag för december månad då många bokar resor till Ukrainas skidorter. Boenden i skidorterna är också som högst under vintern, men som lägst i andra delar i landet. Jämför priser för olika datum i momondos priskalender på nätet för att avgöra när det är som billigast att resa.

Vilka flygbolag flyger direkt till Ukraina?

Du kan resa direkt från Sverige till Ukraina med flera olika flygbolag. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du resa med Ukraine International Air till Boryspil International Airport i Kiev. Du kan även flyga med Ryanair från Skavsta flygplats i Nyköping till Boryspil International Airport i Kiev. För att resa till andra städer och orter i Ukraina får du mellanlanda under vägen. Bland annat kan du resa med LOT Polish Airlines från Arlanda flygplats i Stockholm till Odessa International Airport i Odessa med en mellanlandning i Warszawa. Hos momondo kan du även hitta flyg inrikes i Ukraina om du vill resa till andra orter i landet.

Hur många timmar tar det att flyga till Ukraina?

En direktresa från Sverige till Ukraina tar ungefär 2 och en halv timme. Med en mellanlandning kan du räkna med en resa på ungefär fyra och en halv timme.

Vilken tid på året ska man resa till Ukraina?

Res till Ukraina under sen vår eller under hösten för att undvika höga temperaturer och höga priser under sommarens högsäsong. Under sen vår är det trevligt att besöka Kiev medan tidig höst är utmärkt för en resa till hamnstaden Odessa vid Svarta Havet. Under vintern är det skidorterna i Ukraina som är som mest populära att besöka, bland annat Bukovel och Slavske. Priserna i skidorterna är som högst under vintern men du kan hitta lägre priser på flyg till Ukraina under denna tid.


Internationella flygrutter till Ukraina

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Copenhagen till Kiev
Snabbaste flygtid
2t 15m
Billigast pris
799 kr
Flyg från Stockholm till Odessa
Snabbaste flygtid
26t 20m
Billigast pris
869 kr
Flyg från Gothenburg till Kiev
Snabbaste flygtid
8t 50m
Billigast pris
1 448 kr
Flyg från Malmö till Kiev
Snabbaste flygtid
7t 55m
Billigast pris
1 508 kr
Visa mer
Flyg Europa Ukraina