Hitta billiga flyg till Nuuk (Godthåb)

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Trender för flygresor till Nuuk (Godthåb)

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Nuuk (Godthåb) och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Nuuk (Godthåb)?

Det bästa priset som hittats på momondo till Nuuk (Godthåb) var 6 500 kr/per person från Köpenhamn, vilket är 37 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Nuuk (Godthåb). För att hitta det billigaste priset till Nuuk (Godthåb) från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nuuk (Godthåb)?

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Nuuk (Godthåb) från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 12 533 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Nuuk (Godthåb) en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 17 588 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nuuk (Godthåb)?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Nuuk (Godthåb) är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Nuuk (Godthåb) kan då kosta så lite som 15 274 kr. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 15 942 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Nuuk (Godthåb)

För att kunna ta ett flyga till Nuuk från Sverige kommer du att behöva åka från Köpenhamn eller Reykjavik. Från Stockholm till Köpenhamn tar det lite mer än en timme. Från Köpenhamn till Nuuk tar det sedan mer än 27 timmar med mellanlandningar, så du får räkna med en resa på mer än 28 timmar. Från Göteborg tar det lite mindre än en timme till Köpenhamn, så den sammanlagda resetiden till Nuuk blir då något mindre än 28 timmar. Från Malmö går det på några minuter att ta sig till Köpenhamns flygplats med tåg, så även härifrån får du räkna med en resa på ca 27 timmar.

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden från Sverige med flyg direkt till Nuuk International Airport, Nuuk. Den stad som är närmast Sverige och som du kan flyga till Nuuk från är Köpenhamn. Det flygbolag du då kan flyga med är Air Greenland. Du börjar då med att flyga från Köpenhamn till Kangerlussuaq. Där får du sedan göra en lång mellanlandning innan du avslutar resan genom att flyga till Nuuk. Det går också att flyga till Nuuk från den isländska huvudstaden Reykjavik. Du flyger då med Icelandair och detta är ett direktflyg som tar lite mer än tre timmar.


Andra kabinklasser för flyg till Nuuk (Godthåb)

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Nuuk (Godthåb)

Visumkrav för att besöka Nuuk (Godthåb)

Grönland är ett autonomt territorium som tillhör Danmark. Många av Grönlands regler är därför desamma som dem i Danmark. Till skillnad från Danmark är Grönland dock inte med i EU. Trots detta behöver man som svensk dock inte ha något visum när man ska besöka Grönland. Det räcker i stället med ett pass som är giltigt under den tid du tänkt spendera i landet.


Börja planera din resa till Nuuk (Godthåb)


De bästa sakerna att se och göra i Nuuk (Godthåb)

Trots att Nuuk är Grönlands huvudstad är det en mycket liten stad. Här finns dock en mängd olika sevärdheter. En av dessa är statyn av Hans Egede. Det är en hyllning till Egede, en dansk-norsk missionär som var den som grundade Nuuk. Du finner den i närheten av domkyrkan i stadens kolonihamn. Faktum är att statyn är en kopia av en annan staty av Hans Egede som du finner i Köpenhamn. Själva kolonihamnen är också värd ett besök i sig. Detta är den första hamnen som fanns i staden, och många av de första hus som byggdes i samband med att hamnen anlades står fortfarande kvar. Har du någonsin undrat över hur jultomtens sommarhus kan tänkas se ut? Då gör du klokt i att besöka den byggnad i Nuuk som går under just detta namn. Du finner den inbyggd i Nuuks turistbyrå. Dels finns här en jultomteexpedition dit det anländer brev från hela världen, och på baksidan av byggnaden finner du världens största brevlåda. Passa också på att spana in Samuel Kleinschmidts lyktstolpe när du besöker Nuuk. Kleinschmidt var en tysk hernhut-missionär. Han sägs varje morgon då han var på väg till dagens seminarium ha hängt sin lykta på denna stolpe och sedan hämtat den på kvällen när det var dags att ge sig av hemåt igen. I samband med att du besöker Nuuk är det även klokt att passa på att se andra delar av Grönland. De sevärdheter som landet har att erbjuda inkluderar bland annat förhistorisk is, den största glaciären i världen som ligger utanför Antarktis, norrsken, möjligheten att ta ett dopp i varma källor samt att åka på valsafari.


Hitta billiga flyg till andra städer i Grönland

Grönland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Nuuk (Godthåb). Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Nuuk (Godthåb) ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.