Flyg till Jamaica

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Jamaica.
Visa nuvarande reserestriktioner för Jamaica

De billigaste flygen till städer i Jamaica

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Jamaica från Sverige
Montego Bay
Montego Bay

Användbar information om ditt flyg till Jamaica

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Jamaica
 • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Jamaica?

  Jamaica is full of interesting cities to visit if you’re interested in touring the country. The majority of our users (129%) visit Montego Bay more than other cities in the country, but other popular cities in Jamaica include Kingston and Negril.

 • What is the cheapest flight to Jamaica?

  The cheapest flights to Jamaica recently found by momondo users are 1 672 kr with American Airlines, 2 076 kr with British Airways, and 2 535 kr with Caribbean Airlines.

 • Vilka flygbolag flyger till Jamaica?

  Air Canada, British Airways och Delta är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Jamaica enligt våra uppgifter. Air Canada är förstahandsvalet då 54% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Jamaica. Tänk på att det finns 7 olika flygbolag som flyger till Jamaica regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Jamaica?

  I genomsnitt tar det 33t 40m att flyga från Sverige till Jamaica om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Montego Bay Sangster Intl (den mest populära flygplatsen i Jamaica). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Montego Bay Sangster Intl ligger flygtiden på omkring .

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Jamaica?

  70% av våra användare på momondo som rest till Jamaica under det senaste året valde att flyga till Montego Bay Sangster Intl under året som gått, vilket gör den till den mest populära flygplatsen i Jamaica. Montego Bay Sangster Intl ligger nära Montego Bay.

 • Hur mycket kostar flyg till Jamaica?

  Du kan förvänta dig priser på omkring 7 408 kr för ett flyg till Jamaica. Dock hittade våra användare flyg till Jamaica för 4 656 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 27 758 kr för ett flyg till Jamaica medan allt för 6 577 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.


Kan jag flyga till Jamaica från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Jamaica

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Jamaica.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Jamaica.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Jamaica.

Dokument
Formulär för resetillstånd - Fill out the form 7 days before departure to Jamaica.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Jamaica?

Returresa till Sverige från Jamaica

Testkrav för COVID-19
Besökare från Jamaica måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Jamaica behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Jamaica inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Jamaica

Hitta flyg till dessa populära städer i Jamaica, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Jamaica

Dessa rutter har de billigaste flygen till Jamaica som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmMontego Bay33t 40m6 722 kr

De bästa sakerna att se och göra i Jamaica

Resor till Jamaica bjuder på vackra kustremsor, härliga stränder och karibiska smaker. Förutom de härliga badstränderna har du även utmärkt möjlighet att njuta av mer äventyrliga aktiviteter som dykning och snorkling. Missa inte att smaka på en av de mest kända delarna av det jamaicanska köket: den populära kryddblandningen jerk som traditionellt används för att marinera kött i olika grytor. Populära destinationer i Jamaica är bland annat huvudstaden Kingston och semesterorterna Montego Bay och Negril.

Flyg till Jamaica landar för det mesta på Norman Manley Airport i huvudstaden Kingston eller Montego Bay Sangster International Airport i Montego Bay. Lägst priser på flyg till Jamaica hittar du under lågsäsongen som infaller under sommarmånaderna samt under tidig höst. Dyrast är att resa under högsäsongen, framförallt mellan december och mars. Försök att boka din flygbiljett ungefär en månad innan avresa för att få ett så bra pris som möjligt på resan. Allra dyrast är att boka en resa i sista minuten. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika flygbolag och datum. Du kan dessutom söka efter resor med hotell att boka för att underlätta reseplanerandet.

Vilka flygbolag flyger direkt till Jamaica?

Du kan inte flyga direkt till Jamaica utan behöver mellanlanda under vägen. De flesta flyg till Jamaica landar i huvudstaden Kingston på flygplatsen Norman Manley. Du kan bland annat resa med Norwegian från Arlanda till London och därifrån resa vidare med British Airways till Kingston. Du hittar billigt pris på flygbiljetter till Jamaica med Eurowings, American Airlines och Air Canada. Du får då göra flera mellanlandningar under resan. Jämför olika flygbolags priser på flygstolar online via momondo för att hitta ett bra alternativ för din resa.

När är bästa tiden att åka till Jamaica?

Den bästa tiden under året att boka flygresor till Jamaica är mellan november och april då temperaturerna är något svalare än under resten av året. Mellan november och april ligger temperaturerna på dryga 25 °C och du kan vänta dig långa och soliga dagar som är perfekta för en strandsemester vid kusten. Detta är även den torraste perioden under året. För att undvika högsäsongens högsta priser kan du resa i april eller maj då besöksantalet tunnats ut, men att du fortfarande kan vänta dig ett relativt torrt klimat. Jamaicas lågsäsong infaller mellan juni och november då vädret är regnigt och då orkansäsongen infaller. Under tiden runt midsommar infaller ett flertal festivaler i landet som gör att det är ett något högre besöksantal.

Hur många timmar tar det att flyga till Jamaica?

Hur lång tid flygresan tar beror dock på hur många och långa mellanlandningar du gör under resans gång samt till vilken stad i Jamaica du flyger. Om du endast gör en mellanlandning på vägen till Jamaica kan du klara av resan på knappt 16 timmar givet att du reser till Kingston. Om du reser till Montego Bay kan du räkna med ungefär 18 timmars restid och minst två mellanlandningar. Hos momondo kan du jämföra olika flygrutter för att hitta de snabbaste resvägarna. Du kan även jämföra priser på inrikesflyg.

Kan man resa till Jamaica utan pass eller visum?

Som europeisk medborgare behöver du inte något visum för att resa från Sverige till Jamaica på en turistresa. Utan visum kan du vistas i landet i högst 90 dagar. För att resa in i landet behöver du ha med dig ditt pass. Detta ska vara giltigt i minst sex månader från och med det datum som du reser in i landet. Du kan också bli ombedd att visa upp ett vaccinationsskydd mot gula febern för att få komma in i landet. Innan du reser ska du kontrollera vilka dokument du behöver ha med dig på resan hos Jamaicas ambassad. Regler gällande både pass och visum kan snabbt förändras så det är bra att kontrollera vilka regler som är aktuella vid just din avresa.


Internationella flygrutter till Jamaica

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Montego Bay
Snabbast flygtid33t 40m
Billigaste pris6 722 kr

Hitta flyg till Jamaica

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Jamaica