Hitta billiga flyg till Jamaica från 6 513 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/6
tis 13/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Jamaica

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Jamaica

Bästa priset för enkelresa

6 513 kr

Bästa priset för tur- och returresa

13 266 kr

Snabbast flygtid

26t 10m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Jamaica från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 513 kr (Stockholm Arlanda till Montego Bay Sangster Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Jamaica från Sverige under de senaste 72 timmarna är 13 266 kr (Stockholm Arlanda till Montego Bay Sangster Intl).
Det snabbaste flyget till Jamaica från Sverige tar 26t 10m (Stockholm Arlanda till Montego Bay Sangster Intl).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Jamaica, inklusive American Airlines, United Airlines och Air Canada.

Trender för flygresor till Jamaica

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Jamaica och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Jamaica?

Jamaica är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (59%) besöker Montego Bay mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Jamaica är Kingston och Ocho Rios.

Hur långt är flyget från Sverige till Jamaica?

I genomsnitt tar det 18t 01m att flyga från Sverige till Jamaica om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Montego Bay Sangster Intl (den mest populära flygplatsen i Jamaica). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Montego Bay Sangster Intl ligger flygtiden på omkring .

Vilka flygbolag flyger till Jamaica?

British Airways, Air Canada och Delta är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Jamaica enligt våra uppgifter. British Airways är förstahandsvalet då 40% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Jamaica. Tänk på att det finns 6 olika flygbolag som flyger till Jamaica regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Jamaica

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Jamaica från Sverige
Montego Bay
Montego Bay

Användbar information om ditt flyg till Jamaica

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Jamaica

De billigaste flygen till Jamaica som nyligen hittats av momondos användare är 2 821 kr med British Airways, 3 502 kr med American Airlines och 6 570 kr med Air Canada.


De senaste flygen hittade till populära städer i Jamaica

Hitta flyg till dessa populära städer i Jamaica, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Jamaica

Dessa rutter har de billigaste flygen till Jamaica som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmMontego Bay18t 01m11 894 kr

De bästa sakerna att se och göra i Jamaica

Du kan inte flyga direkt till Jamaica utan behöver mellanlanda under vägen. De flesta flyg till Jamaica landar i huvudstaden Kingston på flygplatsen Norman Manley. Du kan bland annat resa med Norwegian från Arlanda till London och därifrån resa vidare med British Airways till Kingston. Du hittar billigt pris på flygbiljetter till Jamaica med Eurowings, American Airlines och Air Canada. Du får då göra flera mellanlandningar under resan. Jämför olika flygbolags priser på flygstolar online via momondo för att hitta ett bra alternativ för din resa.

Den bästa tiden under året att boka flygresor till Jamaica är mellan november och april då temperaturerna är något svalare än under resten av året. Mellan november och april ligger temperaturerna på dryga 25 °C och du kan vänta dig långa och soliga dagar som är perfekta för en strandsemester vid kusten. Detta är även den torraste perioden under året. För att undvika högsäsongens högsta priser kan du resa i april eller maj då besöksantalet tunnats ut, men att du fortfarande kan vänta dig ett relativt torrt klimat. Jamaicas lågsäsong infaller mellan juni och november då vädret är regnigt och då orkansäsongen infaller. Under tiden runt midsommar infaller ett flertal festivaler i landet som gör att det är ett något högre besöksantal.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Jamaica

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Jamaica?

    Sök flygerbjudanden till Jamaica. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Jamaica med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Internationella flygrutter till Jamaica

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Montego Bay
Snabbaste flygtid18t 01m
Billigaste pris11 894 kr

Hitta flyg till Jamaica

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Jamaica


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Jamaica.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Jamaica så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.