Flyg till Trinidad & Tobago

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Trinidad & Tobago.
Visa nuvarande reserestriktioner för Trinidad & Tobago

De billigaste flygen till städer i Trinidad & Tobago

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Trinidad & Tobago från Sverige
Port of Spain
Port of Spain

Användbar information om ditt flyg till Trinidad & Tobago

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Trinidad & Tobago
 • What is the cheapest flight to Trinidad & Tobago?

  The cheapest flights to Trinidad & Tobago recently found by momondo users are 313 kr with Caribbean Airlines, 2 486 kr with American Airlines, and 3 215 kr with United Airlines.

 • Vilka flygbolag flyger till Trinidad & Tobago?

  Det finns 3 flygbolag som regelbundet flyger till Trinidad & Tobago, och Air Canada, British Airways och United Airlines är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 50% av de som sökt efter flyg till Trinidad & Tobago velat flyga med Air Canada, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Trinidad & Tobago?

  För tillfället är Port of Spain Piarco den mest populära flygplatsen i Trinidad & Tobago att flyga till. Bland alla våra användare som flög till Trinidad & Tobago under det senaste året flög 95% av dem till Port of Spain Piarco vilket är flygplatsen i Port of Spain. Tänk på att det även kan finnas andra flygplatser i Trinidad & Tobago som även de är bra att flyga till.

 • Hur mycket kostar flyg till Trinidad & Tobago?

  Kostnaden för att flyga till Trinidad & Tobago varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 7 069 kr eller höga som 14 015 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Trinidad & Tobago för 8 913 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 9 447 kr.


Kan jag flyga till Trinidad & Tobago från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Trinidad & Tobago

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Trinidad & Tobago.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Trinidad & Tobago.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Trinidad & Tobago.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Trinidad & Tobago?

Returresa till Sverige från Trinidad & Tobago

Testkrav för COVID-19
Besökare från Trinidad & Tobago måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Trinidad & Tobago behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Trinidad & Tobago inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Trinidad & Tobago? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Trinidad & Tobago

Hitta flyg till dessa populära städer i Trinidad & Tobago, från din närmsta flygplats.

De bästa sakerna att se och göra i Trinidad & Tobago

Resor till Trinidad & Tobago är särskilt populära att boka under februari och mars då vädret är varmt och torrt. Under dessa månader äger dessutom den årliga karnivalen rum som firas i hela landet och lockar besökare från hela världen. Om du ska resa till landet just under festivalveckan bör du boka flygbiljetter till Trinidad & Tobago långt i förväg då både flyg och resor med hotell bokas upp. Priserna är annars i allmänhet som högst under våren då det är landets torraste period. Även under jul- och nyårsledigheterna samt under tidig sommar är det högre priser på flyg till Trinidad & Tobago. Lägst priser på flygresor till Trinidad & Tobago hittar du under höstens regnperiod då det är färre som väljer att besöka landet. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum genom att kika i priskalendern som du hittar på nätet. Du kan också jämföra olika flygrutters restid för att ta reda på om det prismässigt lönar sig att göra längre eller flera mellanlandningar.

Vilka flygbolag flyger direkt till Trinidad & Tobago?

Flyg till Trinidad & Tobago mellanlandar under resans gång då det inte går några direktflyg från Sverige. Du kan bland annat resa med United Airlines från Arlanda flygplats i Stockholm till Piarco International Airport i Port of Spain med mellanlandningar i Frankfurt och Houston under vägen. Du kan också flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med Norwegian som mellanlandar i London och New York där du byter till Caribbean Airlines som tar dig vidare till ANR Robinson International Airport i Crown Point. Hos momondo kan du enkelt jämföra de olika flygrutternas restider och priser.

Hur lång tid tar det att flyga till Trinidad & Tobago?

Hur lång tid det tar med flyg till Trinidad & Tobago beror på vilken rutt du tar och hur pass många och långa mellanlandningar du gör. Till Port of Spain kan du klara resan på ungefär 20 timmar med två mellanlandningar och till Crown Point kan du flyga på ungefär 22 timmar med två eller flera mellanlandningar. Hos momondo kan du jämföra priser baserat på vilka rutter som är billigast och vilka som är snabbast beroende på vad du prioriterar för din resa.

Vilken tid på året ska man resa till Trinidad & Tobago?

Temperaturerna i Trinidad & Tobago ligger ganska jämt på cirka 27 grader året om och de stora säsongsmässiga väderförändringarna ligger istället i om det är en torr eller regnig period. Regnperioden infaller mellan juni och december medan vår och tidig sommar är torr och därför en bra tid att resa på.

Kan man resa till Trinidad & Tobago utan pass eller visum?

När du reser på en turistresa från Sverige till Trinidad & Tobago behöver du inte ansöka om något visum och kan då stanna i landet i 90 dagar. Du behöver kunna visa upp pass samt en returbiljett för inresa i landet och du måste också fylla i en inrese- och utresekort vid ankomsten till landet.


Börja planera din resa till Trinidad & Tobago