Hitta billiga flyg till Puerto Plata

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Puerto Plata

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Puerto Plata och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Puerto Plata?

Den billigaste månaden att flyga till Puerto Plata från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 898 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Puerto Plata i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 7 983 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Puerto Plata?

Användare som bokade resor till Puerto Plata från Newark hittade flyg som var 58 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Puerto Plata. För att hitta det billigaste priset till Puerto Plata från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Puerto Plata?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Puerto Plata är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Puerto Plata på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 10 088 kr. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 12 699 kr från Sverige till Puerto Plata.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Puerto Plata?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Puerto Plata oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Puerto Plata med avgång mitt på dagen för så lite som 10 653 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 12 238 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Puerto Plata?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Puerto Plata från Sverige är större om du bokar 43 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Puerto Plata för ungefär 10 919 kr om du gör din sökning 43 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Puerto Plata

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Puerto Plata från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Puerto Plata

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Puerto Plata

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Puerto Plata (POP)

Vanligtvis är flyg till Puerto Plata från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Puerto Plata La Union, vilket i genomsnitt kostar 10 492 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PUERTO PLATA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj24% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Puerto Plata kostar i genomsnitt bara 7 961 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PUERTO PLATA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli39% dyrareDet kostar omkring 14 578 kr för flyg till Puerto Plata från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PUERTO PLATA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli555% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Puerto Plata från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Puerto Plata

Hur lång tid det tar att flyga från Sverige till Puerto Plata, Dominikanska Republiken, beror på vilken rutt du tar. Du hittar flygerbjudanden till Puerto Plata från flera svenska flygplatser. Bland annat kan du flyga från Arlanda flygplats i Stockholm eller Göteborg Landvetter flygplats. När du flyger från Sverige behöver du för det mesta göra två eller flera mellanlandningar. Från Stockholm tar flyg till Puerto Plata ungefär 35 timmars total restid. Du kan bland annat hitta flygningar från Arlanda flygplats med British Airwaiys, American Airlines och SAS. Från Göteborg kan du räkna med en total restid på närmare 38 timmar. Du hittar blad annat flyg med Lufthansa, United Airlines och American Airlines från Göteborg Landvetter flygplats. Om du reser från Malmö hittar du flyg från närliggande Köpenhamn Kastrup flygplats som tar dig till Puerto Plata på 25 timmar. Du kan då resa med land annat SAS och Condor.

Det finns tyvärr inte några direktflyg till Puerto Plata, Dominikanska Republiken från någon av Sveriges flygplatser. När du reser från Stockholm avgår din resa från Arlanda flygplats och här hittar du bland annat rutter med American Airlines som mellanlandar i London och i Miami innan du landar i Puerto Plata. Du kan även resa med British Airways som mellanlandar i samma städer. Från Göteborg kan du resa med Lufthansa till Frankfurt varifrån du reser med United Airlines till Miami. Från Miami reser du sedan vidare med American Airlines till Puerto Plata. Från Köpenhamn Kastrup kan du resa med SAS till Frankfurt och sedan direkt från Frankfurt till Puerto Plata med Condor.

De som flyger till Puerto Plata kan potentiellt hitta bättre priser för Santiago de los Caballeros flygplats(44 km från stadskärnan i Puerto Plata), Nagua Samaná El Catey flygplats(116 km från stadskärnan i Puerto Plata) eller Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer flygplats(154 km från stadskärnan i Puerto Plata) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Nagua Samaná El Catey flygplats för i genomsnitt 4 662 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Puerto Plata

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Puerto Plata

Vilka bolag flyger till Puerto Plata?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Puerto Plata

Vilka bolag flyger till Puerto Plata?

När det gäller flyg från Sverige till Puerto Plata bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som SWISS, Finnair, British Airways och American Airlines. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med SWISS till Puerto Plata

SWISS flyger omkring 1 flyg till Puerto Plata under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Zürichs internationella, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med SWISS var 8 415 kr (Stockholm Arlanda till Puerto Plata). Användare har betygsatt SWISS med 8,2/10 med över 172 omdömen på momondo.

Flyg med British Airways till Puerto Plata

British Airways (6,4/10, 1 267 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Puerto Plata med erbjudanden så låga som 10 137 kr från Göteborg Landvetter tur och retur. Då British Airways i genomsnitt har 7 flyg som avgår till Puerto Plata varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Puerto Plata

Nedan hittar du alla flygplatser i Puerto Plata tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Puerto Plata centrum från flygplatsen?

Flyg från Sverige till Dominikanska Republiken landar på Puerto Plata International Airport, Puerto Plata. Denna flygplats ligger öster om semesterortens centrum. För att ta dig till Puerto Plata från flygplatsen hittar du flera transferbussar som trafikeras av de större hotellen. Kontrollera därför med ditt boende innan din resa om en sådan buss finns tillgänglig. Annars är det lättast att ta taxi in till centrum. Med taxi tar resan från Puerto Plata International Airport till centrum bara en liten stund. Om du hyr bil på flygplatsen och själv kör in till Puerto Plata följer du vägen Circunvalaccion Sur västerut från flygplatsen.


Visumkrav för att besöka Puerto Plata

När du reser till Puerto Plata som svensk medborgare behöver du inte något visum utan kan istället få ett turistkort vid ankomsten till landet. Ditt pass behöver vara giltigt under hela vistelsen. De flesta resor från Sverige till Dominikanska Republiken mellanlandar i USA och för sådana rutter behöver du ansöka om ett ESTA, det vill säga ett elektroniskt inresetillstånd till USA. Detta gör du på nätet senast ett par dagar innan din avresa.


Börja planera din resa till Puerto Plata


De bästa sakerna att se och göra i Puerto Plata

Puerto Plata ligger på den norra kusten av Dominikanska Republiken och är den äldsta staden i den här delen av landet. Hamnstaden är full av intressanta museum och trevliga restauranger. Ta spårvagnen Teleferico upp till toppen av Pico Isabel de Torres för vackra vyer över hamnstaden. Du hittar spårvagnen på den södra delen av Camina a los Dominguez. Uppe på toppen av berget hittar du den botaniska trädgården för härliga promenader. En av stadens mest populära sevärdheter är museet Casa Museo General Gregorio Luperon där du kan lära dig mer om frihetsledarens liv och landets historia. För restauranger ska du ta dig ner till strandpromenaden Malecon där du hittar lokal mat såväl som barer. Här ligger även stadens populära strand som passar för sol och bad men även vattensporter.


Hitta billiga flyg till andra städer i Dominikanska republiken

Dominikanska republiken har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Puerto Plata.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Puerto Plata så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Puerto Plata genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Puerto Plata. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.