Flyg till Puerto Plata

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Puerto Plata.
Visa nuvarande reserestriktioner för Dominikanska republiken

När är den bästa tiden att flyga till Puerto Plata?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Puerto Plata?

  Användare som bokade resor till Puerto Plata från New York hittade flyg som var 69 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Puerto Plata. För att hitta det billigaste priset till Puerto Plata från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Puerto Plata?

  Den billigaste månaden att flyga till Puerto Plata från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 111 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Puerto Plata i april bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 6 241 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Puerto Plata?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Puerto Plata är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Puerto Plata på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 7 156 kr. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 13 124 kr från Sverige till Puerto Plata.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Puerto Plata?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Puerto Plata oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Puerto Plata med avgång mitt på dagen för så lite som 6 920 kr. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 9 849 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Puerto Plata?

  De som flyger till Puerto Plata kan potentiellt hitta bättre priser för Santiago de los Caballeros flygplats(44 km från stadskärnan i Puerto Plata), Nagua Samaná El Catey flygplats(116 km från stadskärnan i Puerto Plata) eller Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer flygplats(154 km från stadskärnan i Puerto Plata) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Puerto Plata?

  Du kan hitta erbjudanden för Puerto Plata La Union flygplats för i genomsnitt 4 441 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Puerto Plata La Union från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Puerto Plata La Union

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Puerto Plata La Union.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Puerto Plata La Union.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Puerto Plata La Union.

Dokument
Elektroniskt inrese- och utreseformulär - Alla utländska och dominikanska passagerare som reser in i eller lämnar Dominikanska republiken på kommersiella flygningar måste fylla i det kostnadsfria elektroniska in- och utreseformuläret, som kombinerar Travellers Health Affidavit, Customs Declaration och International Embarkation/Disembarkation-blanketter. Blanketten finns på engelska, spanska, franska, italienska, tyska, portugisiska och ryska.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Puerto Plata La Union?

Returresa till Sverige från Puerto Plata La Union

Testkrav för COVID-19
Besökare från Puerto Plata La Union måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Puerto Plata La Union behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Puerto Plata inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Puerto Plata?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Puerto Plata
 • Vilka bolag flyger till Puerto Plata?

  När det gäller flyg från Sverige till Puerto Plata bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Air Canada, Finnair, TUIfly Nordic och British Airways. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Puerto Plata


Hitta billiga flyg till andra städer i Dominikanska republiken

Dominikanska republiken har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?