Hitta billiga flyg till Metro Manila från 7 336 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 1/12
fre 8/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Metro Manila

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Metro Manila

Bästa priset för enkelresa

7 336 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 542 kr

Snabbast flygtid

17t 15m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Metro Manila från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 336 kr (Göteborg Landvetter till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Metro Manila från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 542 kr (Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det snabbaste flyget till Metro Manila från Sverige tar 17t 15m (Göteborg Landvetter till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Metro Manila, inklusive Air France, Turkish Airlines och Air China.

Trender för flygresor till Metro Manila

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Metro Manila och lägg upp den ultimata resplanen

Hur långt är flyget från Sverige till Metro Manila?

I genomsnitt tar det 27t att flyga från Sverige till Metro Manila om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Manila Ninoy Aquinos internationella (den mest populära flygplatsen i Metro Manila). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Manila Ninoy Aquinos internationella ligger flygtiden på omkring 19t 45m.

Vilka flygbolag flyger till Metro Manila?

Det finns 15 flygbolag som regelbundet flyger till Metro Manila, och Turkish Airlines, Thai Airways och Emirates är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 29% av de som sökt efter flyg till Metro Manila velat flyga med Turkish Airlines, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Metro Manila

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Metro Manila från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Metro Manila

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Metro Manila

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Metro Manila?

Du kan hitta flyg till Metro Manila för så lite som 218 kr per person beroende på vart du flyger från. Generellt kostar flyg till Metro Manila 1 625 kr per person.

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Manila?

Hur är vädret i Metro Manila?

Temperaturerna i Metro Manila varierar från 26 °C till 29 °C beroende på årstid. Den varmaste månaden i Metro Manila är april, och den kallaste månaden i Metro Manila är januari. För de som vill ha så lite nederbörd som möjligt är februari, februari eller januari bra alternativ då det under dessa månader oftast regnar mindre än under resten av året.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Metro Manila?

Priserna för flyg till Metro Manila uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Metro Manila?

Från och med november 2023 finns det 23 bolag att välja mellan för flyg till Metro Manila.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Metro Manila?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Metro Manila

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Metro Manila?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Metro Manila kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Metro Manila. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Metro Manila? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Metro Manila.

De senaste flygen hittade till populära städer i Metro Manila

Hitta flyg till dessa populära städer i Metro Manila, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Metro Manila

Dessa rutter har de billigaste flygen till Metro Manila som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmManila27t 00m7 106 kr
GöteborgManila19t 45m8 183 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Metro Manila

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Metro Manila?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Metro Manila med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Metro Manila?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Metro Manila.

Kan jag hitta flyg till Metro Manila ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Metro Manila.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Metro Manila?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Metro Manila genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Metro Manila ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Metro Manila på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Metro Manila

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.