Flyg till Angeles City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Angeles City.
Visa nuvarande reserestriktioner för Filippinerna

Billigaste flygen till flygplatser i Angeles City

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Angeles City från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Angeles City

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Angeles City

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Manila (MNL)

Vanligtvis är flyg till Angeles City från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella, vilket i genomsnitt kostar 5 523 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ANGELES CITY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj15% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Angeles City kostar i genomsnitt bara 5 130 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANGELES CITY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember42% dyrareDet kostar omkring 8 548 kr för flyg till Angeles City från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANGELES CITY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember507% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Angeles City från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Angeles City?

Flyg till Angeles City mellan december och april för att få så bra väder som möjligt när du är i Filippinerna. Mellan december och april är det svalare temperaturer i landet än under resten av året och det är även ett torrt klimat. Mellan april och september infaller nämligen regnperioden, och det är fortsatt mer regnigt under hösten än under våren. Mellan december och april ligger temperaturerna på 25-30 °C vilket gör det behagligt för en semester, det är därför många som väljer att boka flygresor under dessa månader. Det är också populärt att boka flyg under sommaren som trots regnperioden hör till stadens högsäsong.

När är det billigast att boka flyg till Angeles City?

Billiga flyg till Angeles City hittar du under vintern då få resenärer bokar flygstolar. Detta är en bra tid att resa på för torrt och behagligt väder. Du hittar även billiga flygbiljetter till Angeles City under stadens lågsäsong som infaller under hösten då det är regnigt i staden. Dyrast är det att resa under sommarens högsäsong då flygbiljetter till Angeles City ökar i pris. Jämföra olika flyg till Angeles City via momondo.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Angeles City?

  Den billigaste månaden att flyga till Angeles City från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 234 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Angeles City under maj, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 535 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Angeles City?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Angeles City från Sverige är 43 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 6 260 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Angeles City?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Angeles City är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 5 702 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Angeles City är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 7 839 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Angeles City?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Angeles City på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Angeles City på kvällen för så lite som 5 473 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Angeles City är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 7 361 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.


Kan jag flyga till Angeles City Clark Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Angeles City Clark Intl

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Angeles City Clark Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Angeles City Clark Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Angeles City Clark Intl.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Angeles City Clark Intl?

Returresa till Sverige från Angeles City Clark Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Angeles City Clark Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Angeles City Clark Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Angeles City inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Angeles City?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Angeles City
 • Vilka bolag flyger till Angeles City?

  För flygresor till Angeles City från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Qatar Airways, Emirates, Singapore Airlines eller Cathay Pacific. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Angeles City

Nedan hittar du alla flygplatser i Angeles City tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Angeles City landar på Clark International Airport som är belägen drygt 9 km norr om Angeles City. Med bil tar resan runt 18 min. För att resa till Angeles City billigt kan du ta buss från flygplatsen. Dessa stannar utanför ankomsthallen och tar dig in till centrum på ungefär 20 min. Bussbiljetten kostar ungefär 30 PHP (5,5 SEK). Bussarna avgår oftast efter att ett flyg har landat, men om det inte finns någon buss väntandes kan du behöva ta taxi in till centrum. Detta är det snabbaste färdmedlet och du tar dig in till centrala Angeles City på under 20 min. Priset för en taxi från flygplatsen ligger på 450-500 PHP (82-91 SEK).


Så tar du dig runt i Angeles City

I centrala Angeles City går det bra att ta sig fram till fots. Kollektivtrafiken består annars av minibussarna jeepney som du kan hoppa på och av varsomhelst under deras rutt. Dessa kostar runt 8 PHP (1,5 SEK) per resa och du betalar detta direkt till chauffören. Annars är det enklaste sättet att ta sig runt med taxi. En resa inom staden kostar inte mer än 300 PHP (55 SEK). Ett av de mest populära transportmedlen är dock med bil. Du kan hyra bilar när du landar på Clark International Airport och det är även vanligt att hyra bil med förare. Detta kostar runt 900 PHP (164 SEK) och är att rekommendera om du vill göra utflykter utanför staden.


Visumkrav för att besöka Angeles City

Du behöver inte skaffa något visum för att ta Angeles City-flyg givet att din resa är kortare än 30 dagar. Vid inresan måste du kunna visa upp en returbiljett och även ett pass. Legitimationen ska gälla i sex månader efter det datum du planerar att lämna Filippinerna. Kontrollera med Filippinernas ambassad vad som gäller innan avresa.


Börja planera din resa till Angeles City


De bästa sakerna att se och göra i Angeles City

Vad ska man se i Angeles City?

Angeles City är en före detta amerikansk flygbas som idag främst är känd för sina casinon och sitt nattliv. Sevärdheter består bland annat av Air Force City Park med gamla förfallna flygplan och Clark Museum.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Nöjresparken Aqua Planet är ett populärt besöksmål och likaså Zoocobia Fun Zoo.

Ska man köpa reseförsäkring?

Se till att du har en reseförsäkring som täcker kostnader som kan uppkomma för sjukvård.

Kan man dricka kranvattnet?

I Angles City bör du dricka flaskvatten istället för kranvatten.

Ska man lämna dricks?

Nej, du behöver inte lämna dricks i Filippinerna.

Var ska man shoppa?

Shoppa i Angeles Citys stora varuhus. Bland annat Nepo Mall och SM City Clark är kända varuhus.