Hitta billiga flyg till Cebu City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Cebu City

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Cebu City

Bästa priset för tur- och returresa

9 026 kr

Snabbast flygtid

18t 05m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Cebu City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 9 026 kr (Stockholm Arlanda till Cebu City Mactan Intl).
Det snabbaste flyget till Cebu City från Sverige tar 18t 05m (Stockholm Arlanda till Cebu City Mactan Intl).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Cebu City, inklusive Korean Air, Singapore Airlines och Qatar Airways.

Trender för flygresor till Cebu City

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cebu City och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cebu City?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Cebu City från Sverige med priser runt 10 174 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Cebu City i maj är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 10 522 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cebu City?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Cebu City från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 10 693 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Cebu City för flygningar en lördag på 11 670 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cebu City?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Cebu City är på kvällen. Flyg från Sverige till Cebu City kan då kosta så lite som 9 989 kr. Flyg till Cebu City är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 11 395 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Cebu City?

Flyget från Sverige till Cebu City beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Cebu City Mactan Intl (den mest populära flygplatsen i Cebu City) ligger flygtiden på 18t 05m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Cebu City Mactan Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cebu City?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Cebu City är att boka 46 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 11 734 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Cebu City

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cebu City från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cebu City

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cebu City

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Cebu City (CEB)

Vanligtvis är flyg till Cebu City från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Cebu City Mactan Intl, vilket i genomsnitt kostar 11 066 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CEBU CITY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari11% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cebu City kostar i genomsnitt bara 9 869 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CEBU CITY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember19% dyrareDet kostar omkring 13 165 kr för flyg till Cebu City från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CEBU CITY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember469% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cebu City från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Cebu City

Priserna på flygbiljetter till Cebu City varierar stort under olika delar av året. Under mars hittar du lägst priser på flyg till Cebu City medan juni har dyrast pris på flygstolar. Billiga flygbiljetter till Cebu City har du störst chans att hitta mellan januari och maj, särskilt om du väljer att boka flyg ungefär 50 dagar innan avresa. Jämför priser på flygresor för olika datum hos momondo för att hitta bäst flyg till Cebu City.


Hitta billiga flygbiljetter till Cebu City

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cebu City

Vilka bolag flyger till Cebu City?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cebu City

Vilka bolag flyger till Cebu City?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Cebu City från Sverige Qatar Airways, Emirates, Singapore Airlines och China Eastern. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Emirates till Cebu City

Emirates flyger till Cebu City omkring 6 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Emirates, men priser så låga som 8 764 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Cebu City. Emirates har fått ett betyg på 8,4/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Korean Air till Cebu City

Priser för flyg med Korean Air till Cebu City kan börja på så lite som 9 986 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 14 flyg som Korean Air trafikerar till Cebu City under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Korean Air till Cebu City kostar från Inchon Incheon Intl. Korean Air har fått betyget 8,4/10 av användare på momondo med 111 omdömen.


Flygplatser nära Cebu City

Nedan hittar du alla flygplatser i Cebu City tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Cebu City landar på Mactan-Cebu International Airport som ligger 14 km öster om stadens centrum. Mactan är en separat stad som hör till Cebu Citys stadsområde och ligger på en halvö. För att resa till Cebu City billigt kan du ta någon av busslinjerna som går in till staden direkt från terminalerna. Bussresan in till staden tar dock mellan en och en och en halv timme då bussarna gör många stopp. Det snabbaste sättet att ta sig in till centrum är med taxi eller bil. Med bil tar resan till centrala Cebu City bara 36 min. Taxibilar hittar du utanför ankomsthallen och hyrbilsalternativ finns inne i terminalbyggnaden.


Populära flygresor till Cebu City

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cebu City som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cebu City
Snabbaste flygtid18t 05m
Billigaste pris9 121 kr

Så tar du dig runt i Cebu City

Att hyra bil i Cebu City är en bra idé om du även ska ta dig runt utanför stadens centrum. Annars är taxi det allra enklaste sättet att ta sig runt. Taxi kan antingen vinkas in från gatan eller så kan du använda Uber. Priserna på taxi skiljer sig mycket lite oavsett om du använder en mobilapp för att beställa bilen eller om du vinkar in den själv. Som kollektivtrafik finns busslinjer som kan vara användbara på vissa längre sträckor. Flera busslinjer tar bara kontanter. För korta sträckor i city kan du ta en jeepney eller motorcykeltaxi men detta kan bli dyrt om du ska åka en längre bit.


Visumkrav för att besöka Cebu City

Du behöver inte något visum om du ska vistas i Filippinerna en period som är kortare än en månad. För att resa in i landet är det viktigt att du har med dig en returbiljett för hemresan som du ska kunna visa upp. Som legitimation behöver du ditt pass. Legitimation ska gälla i minst ett halvår från och med det datum som du bokat din hemresa.


Börja planera din resa till Cebu City


De bästa sakerna att se och göra i Cebu City

Cebu City är en modern stad full med barer, restauranger och museum. Sevärdheter i staden är bland annat Basilica Minore del Santo Nino, en kyrka i barock stil från 1500-talet. Missa inte heller museet Casa Gorodo.

Kontrollera vilket skydd du redan har i och med eventuell hemförsäkring för att inte betala för dubbelt skydd.

Dricka bara vatten på flaska.

Många är helt beroende av dricks så glöm inte att lägga till 10 %.

Cebu Citys bästa shopping finns inne i de enorma shoppingscentren. Besök bland annat Ayala Center och Robinsons Galleria.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Cebu City. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Cebu City ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Cebu City.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Cebu City och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.