Boka flyg med Cathay Pacific

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Cathay Pacific

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cathay Pacific

Billigaste rutten

1 249 kr

Mest populära rutten

BKK till MNL

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

23t 25m
Den billigaste rutten som Cathay Pacific flyger avgår från Guangzhou Baiyun till Hongkongs internationella ​​för 1 249 kr
Att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Manila Ninoy Aquinos internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cathay Pacific
Den snabbaste flygsträckan med Cathay Pacific tar 1t 00m från Hongkong (HKG) till Guangzhou (CAN)
Den längsta flygrutten med Cathay Pacific ligger på 23t 25m från Bangkok (BKK) till Manila (MNL)

Omdömen för Cathay Pacific

8,1
Mycket braBaserat på 18 verifierade omdömen
8,2Gå ombord
8,2Övergripande
8,4Comfort
8,5Besättning
8,3Underhållning
8,2Mat

Sortera efter:
Datum

Populära rutter med Cathay Pacific

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som Cathay Pacific erbjuder.
Hongkong till Tokyo
Snabbast flygtid4t 25m
Billigaste pris4 428 kr

Information om att flyga med Cathay Pacific

Cathay Pacific Airways erbjuder lojalitetsprogrammet Marco Polo Club. Att gå med innebär en avgift, och du ansluter dig genom att betala medlemsavgiften och fylla i ett formulär på flygbolagets hemsida. Därefter samlar du poäng varje gång du bokar Cathay Pacific Airways-flyg på berättigad prisnivå. Lojalitetsprogrammet består av fyra nivåer: grön, silver, guld och diamant. Ju fler poängberättigade bokningar du gör desto högre klättrar du i medlemsnivå. Medlemskapet ger dig personliga erbjudanden och exklusiva förmåner, till exempel gällande tillåten mängd bagage och tillgång till premiumlounger. Du får också fördelar hos företagets partners inom hotell och hyrbilar, samt när du bokar flygresor med andra OneWorld Alliance-bolag.

Antalet tillåtna väskor beror på sträckan du reser, bokad prisnivå, samt din status inom lojalitetsprogrammet. Om du ska boka Cathay Pacific Airways men inte är medlem i Marco Polo-klubben, väljer en Economy-biljett och reser mellan en europeisk flygplats och Hong Kong får du generellt sett checka in max två väskor som väger som mest 30 kg och mäter 203 cm i höjd, bredd och djup sammantaget. Utöver det incheckade bagaget får du ha med dig ett handbagage som väger max sju kg och har måtten 36 x 56 x 23 cm. Om du däremot är med i lojalitetsprogrammet och befinner dig på silvernivån får du checka in max två väskor som väger som mest 40 kg och mäter 203 cm sammanlagt. Som silvermedlem får du ha med dig ett handbagage som väger max 10 kg.

Flygbolaget tillåter dig att ta med husdjur på dina Cathay Pacific Airways-reservationer, förutsatt att de transporteras som incheckat bagage eller lastgods. Det enda undantaget till denna regel är om du reser tillsammans med en servicehund, som får följa med dig i flygplanskabinen. Vissa specifika djur samt hund- och kattraser är dock inte tillåtna att ta med överhuvudtaget på ditt Cathay Pacific Airways-flyg. Detta kan till exempel bero på att transporten innebär en risk för djurets hälsa. Var noga med att informera dig om vad som gäller för just ditt husdjur på flygbolagets hemsida. Det är också viktigt att ta reda på regler kring införsel av djur på din destination.

Nej, Cathay Pacific flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cathay Pacific kan du boka ett flyg från Helsingfors Helsinki-Vantaa, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Finnair istället.

Bangkok Suvarnabhumi, Taipei Taiwan Taoyuan Intl och Hongkongs internationella är de mest populära flygplatserna som Cathay Pacific frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cathay Pacific genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cathay Pacific i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cathay Pacific på +800 2747 3333 eller besöka deras webbplats på cathaypacific.com.

Med 0 stopp och ett pris på 1 960 kr per biljett är att flyga från Singapore Changi till Hongkongs internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Cathay Pacific. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Cathay Pacific var att flyga från Guangzhou Baiyun till Hongkongs internationella. Detta är ett enkelflyg för 1 249 kr och innefattar 0 stopp.


Cathay Pacific - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cathay Pacific
fre 6/24