Hitta billiga flyg till Brindisi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/8
tis 30/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Brindisi

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Brindisi

Bästa priset för enkelresa

166 kr

Bästa priset för tur- och returresa

384 kr

Snabbast flygtid

3t 10m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Brindisi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 166 kr (Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Brindisi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 384 kr (Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale).
Det snabbaste flyget till Brindisi från Sverige tar 3t 10m (Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Brindisi, inklusive ITA Airways, SWISS och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Brindisi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Brindisi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Brindisi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Brindisi

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Brindisi (BDS)

Vanligtvis är flyg till Brindisi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale, vilket i genomsnitt kostar 2 565 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRINDISI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj66% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Brindisi kostar i genomsnitt bara 861 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRINDISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember92% dyrareDet kostar omkring 4 916 kr för flyg till Brindisi från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRINDISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni535% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Brindisi från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Brindisi?

Du hittar billiga flyg till Brindisi under vintern som är stadens lågsäsong då det är som lägst temperaturer. Billiga flygbiljetter till Brindisi går även att hitta under hösten då det är mindre populärt att boka flygstolar. Lägst pris på flygbiljetter till Brindisi får du om du bokar ungefär en och en halv månad i förväg och om du reser i början av veckan istället för i slutet av veckan. Jämför priser på flyg till Brindisi mellan olika dagar via momondo.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Brindisi från Luqa för 120 kr. Detta är 94 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Brindisi. För att hitta de billigaste priserna till Brindisi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Brindisi från Sverige för april. Flyg till Brindisi i april är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 286 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Brindisi 31 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Brindisi för i genomsnitt 2 675 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Brindisi även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Brindisi för 384 kr.

Den billigaste veckodagen att flyga till Brindisi är en söndag då du kan hitta priser så låga som 1 333 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 325 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Brindisi.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Brindisi från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 402 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Brindisi mitt på dagen då priserna ligger på omkring 3 079 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Brindisi. Om du planerar att flyga till Brindisi, överväg då även att boka flyg till Bari Palese flygplats(113 km från stadskärnan i Brindisi).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Brindisi är generellt Brindisi Papola Casale flygplats med ett genomsnittspris på 2 150 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Brindisi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Brindisi
Ryanair
1 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
11 sep.
BDS06:10Brindisi Papola Casale
3t 10m
ARN09:20Stockholm Arlanda
Ryanair
1 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
11 sep.
BDS06:10Brindisi Papola Casale
3t 10m
ARN09:20Stockholm Arlanda
Ryanair
1 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
11 sep.
BDS06:10Brindisi Papola Casale
3t 10m
ARN09:20Stockholm Arlanda
Ryanair
29 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
6 okt.
BDS15:50Brindisi Papola Casale
3t 10m
ARN19:00Stockholm Arlanda
Ryanair
15 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
22 sep.
BDS15:50Brindisi Papola Casale
3t 10m
ARN19:00Stockholm Arlanda
Ryanair
1 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
11 sep.
BDS06:10Brindisi Papola Casale
3t 10m
ARN09:20Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Brindisi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Brindisi, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
11 sep.
ARN02:35Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS05:45Brindisi Papola Casale
Ryanair
22 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 10m
BDS15:25Brindisi Papola Casale
Ryanair
22 sep.
ARN06:25Stockholm Arlanda
8t 25m
1 stopp
BDS14:50Brindisi Papola Casale

Vilka bolag flyger till Brindisi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Brindisi

Vilka bolag flyger till Brindisi?

När det gäller flyg från Sverige till Brindisi bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Ryanair, SWISS, Lufthansa och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med SWISS till Brindisi

SWISS är ett populärt val för användare som reser till Brindisi. De flyger 2 flyg i veckan till Brindisi, oftast från Zürichs internationella. Biljettpriserna för SWISS beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 691 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 138 omdömen har momondos användare betygsatt SWISS med ett genomsnittligt betyg på 8,4/10.


Flygplatser nära Brindisi

Nedan hittar du alla flygplatser i Brindisi tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Brindisi landar på Brindisi Papola Casale Airport som ligger 6 km norr om stadens centrum. Ta buss in till stadens centrala delar om du vill resa till Brindisi billigt från flygplatsen. Lokalbussarna avgår varje halvtimme och tar dig in till den centrala tågstationen samt flera andra centrala torg och platser i centrum. Bussbiljetten kostar 1,5 EUR (16 SEK) om du köper den ombord eller 1 EUR (11 SEK) om du köper den innan du kliver på. In till centrum tar det 25-30 min. Det snabbaste sättet att resa in till centrum är med bil vilket tar ungefär en kvart. Du kan hyra bil på flygplatsen och då följer du väg SS16 eller SS379. Med taxi kostar det runt 15-20 EUR (160-214 SEK) in till centrala Brindisi.


Populära flygresor till Brindisi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Brindisi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Brindisi
Snabbaste flygtid3t 10m
Billigaste pris394 kr

Så tar du dig runt i Brindisi

Du kan för det mesta ta dig runt till fots i Brindisi då hamnstadens centrala delar har små avstånd. Det är också mycket trevligt att promenera i den gamla stadskärnan längs med trånga gränder och antika palats. Om du ska ta dig till den gamla färjeterminalen vid Costa Morena för någon av de populära båtresorna finns en gratis minibuss som avgår två timmar innan varje båtavgång från stadens tågstation. Du behöver endast visa upp din färjebiljett för att få resa gratis. Kollektivtrafiken består annars av STP:s bussar och dessa kostar 1-1,5 EUR (11-16 SEK). Billigast pris får du om du köper biljetten innan du går på, antingen i automater vid stationerna eller från någon av stadens kiosker.


Visumkrav för att besöka Brindisi

Ta med ditt nationella id-kort alternativt ditt pass när du reser till Italien då båda dessa visar ditt medborgarskap. Du behöver inte någon visering som svensk medborgare som reser till Italien. Kontrollera alltid vad som gäller i god tid innan din avresa då länder alltid kan förändra sina regler för in- och utresa.


Börja planera din resa till Brindisi


De bästa sakerna att se och göra i Brindisi

Sevärdheter i Brindisi är bland annat stadens hamn, kyrkan Chiesa di Santa Maria del Casale och det arkeologiska museet.

Det europeiska sjukförsäkringskortet som du kan beställa från Försäkringskassan täcker sjukvårdskostnader i Italien. Det är även möjligt att din hemförsäkring täcker kostnader i samband med din resa så kontrollera först dessa två alternativ innan du köper till en reseförsäkring för att inte betala i onödan.

Det går bra att dricka kranvattnet i Brindisi.

Det är ovanligt att dricksa i Italien och ofta är en serviceavgift redan inkluderad i notan. För taxiresor räcker det med att avrunda uppåt.

Det främsta shoppingstråket hittar du längs med gatan Corso Garibaldi där det finns allt från klädesbutiker till mat och större kedjor.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Brindisi. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan hitta flyg till Brindisi ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Brindisi.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Brindisi på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Brindisi

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Brindisi

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.