Flyg till Brindisi

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Brindisi (BDS)
tors 29/7
tors 5/8
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Brindisi. Nuvarande restriktioner för Brindisi baseras på reserestriktioner för Italien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Brindisi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Brindisi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Brindisi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Brindisi

Stockholm (STO) till Bari (BRI)

Vanligtvis är flyg till Brindisi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bari Palese, vilket i genomsnitt kostar 2 279 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRINDISI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober37% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Brindisi kostar i genomsnitt bara 1 836 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRINDISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember113% dyrareDet kostar omkring 6 164 kr för flyg till Brindisi från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRINDISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti327% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Brindisi från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Brindisi?

För att få så härligt väder som möjligt under din semester i Italien bör du ta flyg till Brindisi mellan maj och oktober. Många resenärer väljer att boka flyg under denna period då det är som varmast i staden. Under sommaren stiger temperaturerna upp till mellan 20-25 °C. Hamnstaden ligger nära flera härliga stränder vilket gör att sommaren lockar badsugna resenärer. Även våren är en populär tid för flygresor till den italienska hamnstaden, även om denna årstid är mer regnig än sommaren. Under vintern, som är stadens lågsäsong, sjunker temperaturerna ner mot 5 °C.

När är det billigast att boka flyg till Brindisi?

Du hittar billiga flyg till Brindisi under vintern som är stadens lågsäsong då det är som lägst temperaturer. Billiga flygbiljetter till Brindisi går även att hitta under hösten då det är mindre populärt att boka flygstolar. Lägst pris på flygbiljetter till Brindisi får du om du bokar ungefär en och en halv månad i förväg och om du reser i början av veckan istället för i slutet av veckan. Jämför priser på flyg till Brindisi mellan olika dagar via momondo.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Brindisi?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Brindisi från Rom för 128 kr. Detta är 93 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Brindisi. För att hitta de billigaste priserna till Brindisi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Brindisi?

Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Brindisi från Sverige för september. Flyg till Brindisi i september är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 336 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Brindisi?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Brindisi 46 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Brindisi för i genomsnitt 2 967 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Brindisi även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Brindisi för 1 431 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Brindisi?

Den billigaste veckodagen att flyga till Brindisi är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 2 184 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 600 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Brindisi.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Brindisi?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Brindisi från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 045 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Brindisi mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 734 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Brindisi?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Brindisi. Om du planerar att flyga till Brindisi, överväg då även att boka flyg till Bari Palese flygplats(113 km från stadskärnan i Brindisi).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Brindisi?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Brindisi är generellt Brindisi Papola Casale flygplats med ett genomsnittspris på 1 822 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Brindisi?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Italien resor till Brindisi. Inreserestriktioner

Italien har begränsat inresa för de flesta utländska medborgare till landet fram till minst 5 mars, med undantag för medborgare och invånare i EU, Schengenområdet, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, resenärer med långvarigt uppehållstillstånd eller långsiktig D-visum utfärdat av Schweiz eller en EES-medlemsstat. Resenärer från Australien, Japan, Nya Zeeland, Sydkorea, Rwanda, Singapore, Thailand kan också komma in i landet. Fram till den 6 april har Italien avbrutit alla direktflyg till och från Storbritannien. Den som har varit i Storbritannien de senaste 14 dagarna får inte komma in i Italien. Med undantag för medborgare, invånare eller personer med väsentliga skäl inklusive brådskande arbete, hälsobehov eller studiekrav. Anledningen till resan måste förklaras skriftligt (av passageraren som använder självdeklarationen). Ett förbud mot flygtrafik och inresa till Italien för alla som reser från Brasilien eller som har vistats i/transiterat genom Brasilien under de 14 dagar som föregår inresa till Italien. Det görs för närvarande inga undantag. Det råder ett förbud mot flygtrafik och inresa till Italien för alla som reser från Österrike eller som har vistats i/ transiterat genom Österrike i över 12 timmar under 14 dagar innan inresan till Italien. Det finns för närvarande inga undantag-

Inträdeskrav

Alla utländska resenärer måste fylla i ett självdeklarationsformulär och presentera det för myndigheterna vid ankomst. Resenärer måste presentera ett negativt molekylärt- eller antigen- testresultat utfärdat inom 48 timmar innan de anländer till Italien. Resenärer som anländer från Vatikanstaten och San Marino är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som vill besöka regionerna Sardinien, Sicilien, Apulien, Kalabrien måste registrera sig på respektive regions webbplats före ankomst och följa de regionala reserestriktionerna. Regionala myndigheter i Italien kan också införa restriktioner för resenärer från vissa länder, och resenärer som avser att resa eller återvända till Italien rekommenderas att kontrollera om nya bestämmelser har införts i regionen.

Karantänskrav

Resenärer från EU-länder utan ett negativt molekylärt- eller antigen-testresultat utfärdat inom 48 timmar före inresa till Italien är föremål för tillfällig isolering och hälsoövervakning. Resenärer som anländer från Australien, Japan, Nya Zeeland, Republiken Korea, Rwanda, Singapore och Thailand måste isolera sig i 14 dagar. För resenärer från länder som inte anges ovan krävs särskilda skäl för att komma in i landet (t.ex. arbete, hälsa, studier eller brådskande resa tillbaka till hemmet, hemorten eller bosättningen). Turism är inte ett giltigt skäl. Resenärer från dessa länder måste fylla i en självförsäkran som anger varför de reser in i/tillbaka till Italien och att de ska isolera sig i 14 dagar.

All övrig information

Italien har förlängt förbudet mot icke-väsentliga resor mellan sina regioner till den 27 mars.

Om du redan planerar att resa till Brindisi inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Brindisi Papola Casale

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Brindisi Papola Casale
Flera flygbolag
24 sep.
ARN07:55Stockholm Arlanda
11t 20m
1 stopp
BDS19:15Brindisi Papola Casale
1 okt.
BDS05:00Brindisi Papola Casale
6t 00m
1 stopp
ARN11:00Stockholm Arlanda
1 569 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
BDS08:40Brindisi Papola Casale
1 okt.
BDS04:40Brindisi Papola Casale
11t 25m
2 stopp
ARN16:05Stockholm Arlanda
1 552 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
BDS08:40Brindisi Papola Casale
2 okt.
BDS08:05Brindisi Papola Casale
11t 45m
1 stopp
ARN19:50Stockholm Arlanda
1 492 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 sep.
ARN08:55Stockholm Arlanda
9t 00m
2 stopp
BDS17:55Brindisi Papola Casale
29 sep.
BDS07:10Brindisi Papola Casale
11t 50m
2 stopp
ARN19:00Stockholm Arlanda
2 069 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 sep.
ARN08:55Stockholm Arlanda
10t 35m
2 stopp
BDS19:30Brindisi Papola Casale
29 sep.
BDS07:10Brindisi Papola Casale
11t 50m
2 stopp
ARN19:00Stockholm Arlanda
1 957 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 sep.
ARN08:55Stockholm Arlanda
10t 35m
2 stopp
BDS19:30Brindisi Papola Casale
2 okt.
BDS04:05Brindisi Papola Casale
12t 05m
2 stopp
ARN16:10Stockholm Arlanda
2 009 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Brindisi Papola Casale

Om du letar efter enkelbiljetter till Brindisi, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
SWISS
19 aug.
ARN04:50Stockholm Arlanda
5t 10m
1 stopp
BDS10:00Brindisi Papola Casale
3 664 kr
Hitta liknande
SWISS
19 aug.
ARN04:50Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
BDS12:25Brindisi Papola Casale
3 655 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 aug.
ARN03:10Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
BDS15:00Brindisi Papola Casale

Vilka flygbolag flyger till Brindisi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Brindisi

Det går inte några direktflyg till Brindisi från Sverige utan du får göra en eller två mellanlandningar längs vägen. Som snabbast kan du klara av restiden på knappt sex timmar. Brindisi-flyg hittar du bland annat med SAS som flyger till Milano där du kan byta till Alitalias flyg till Brindisi. Du kan även resa med Norwegian till Rom där du kan byta till Alitalias flygning.


Hur tar man sig från flygplatsen i Brindisi till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Brindisi plus avståndet till centrum

Flyg till Brindisi landar på Brindisi Papola Casale Airport som ligger 6 km norr om stadens centrum. Ta buss in till stadens centrala delar om du vill resa till Brindisi billigt från flygplatsen. Lokalbussarna avgår varje halvtimme och tar dig in till den centrala tågstationen samt flera andra centrala torg och platser i centrum. Bussbiljetten kostar 1,5 EUR (16 SEK) om du köper den ombord eller 1 EUR (11 SEK) om du köper den innan du kliver på. In till centrum tar det 25-30 min. Det snabbaste sättet att resa in till centrum är med bil vilket tar ungefär en kvart. Du kan hyra bil på flygplatsen och då följer du väg SS16 eller SS379. Med taxi kostar det runt 15-20 EUR (160-214 SEK) in till centrala Brindisi.


Populära flygresor till Brindisi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Brindisi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Brindisi
Snabbaste flygtid
7t 35m
Billigast pris
1 897 kr

Hur tar man sig runt i Brindisi?

Du kan för det mesta ta dig runt till fots i Brindisi då hamnstadens centrala delar har små avstånd. Det är också mycket trevligt att promenera i den gamla stadskärnan längs med trånga gränder och antika palats. Om du ska ta dig till den gamla färjeterminalen vid Costa Morena för någon av de populära båtresorna finns en gratis minibuss som avgår två timmar innan varje båtavgång från stadens tågstation. Du behöver endast visa upp din färjebiljett för att få resa gratis. Kollektivtrafiken består annars av STP:s bussar och dessa kostar 1-1,5 EUR (11-16 SEK). Billigast pris får du om du köper biljetten innan du går på, antingen i automater vid stationerna eller från någon av stadens kiosker.


Kan man resa till Brindisi utan pass eller visum?

Ta med ditt nationella id-kort alternativt ditt pass när du reser till Italien då båda dessa visar ditt medborgarskap. Du behöver inte någon visering som svensk medborgare som reser till Italien. Kontrollera alltid vad som gäller i god tid innan din avresa då länder alltid kan förändra sina regler för in- och utresa.


Tips och råd om Brindisi

Vad ska man se i Brindisi?

Sevärdheter i Brindisi är bland annat stadens hamn, kyrkan Chiesa di Santa Maria del Casale och det arkeologiska museet.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Stranden Guna är mycket barnvänlig och en populär destination bland familjer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det europeiska sjukförsäkringskortet som du kan beställa från Försäkringskassan täcker sjukvårdskostnader i Italien. Det är även möjligt att din hemförsäkring täcker kostnader i samband med din resa så kontrollera först dessa två alternativ innan du köper till en reseförsäkring för att inte betala i onödan.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet i Brindisi.

Ska man lämna dricks?

Det är ovanligt att dricksa i Italien och ofta är en serviceavgift redan inkluderad i notan. För taxiresor räcker det med att avrunda uppåt.

Var ska man shoppa?

Det främsta shoppingstråket hittar du längs med gatan Corso Garibaldi där det finns allt från klädesbutiker till mat och större kedjor. (Priser kontrollerade 13/06/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass