Hitta billiga flyg till Brindisi från 4 383 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/12
tis 12/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Brindisi

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Brindisi

Bästa priset för enkelresa

4 383 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 812 kr

Snabbast flygtid

7t 30m
Det bästa priset för enkelflyg till Brindisi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 383 kr (Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Brindisi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 812 kr (Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale).
Det snabbaste flyget till Brindisi från Sverige tar 7t 30m (Stockholm Arlanda till Brindisi Papola Casale).

Trender för flygresor till Brindisi

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Brindisi och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Brindisi?

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Brindisi från Sverige för november. Flyg till Brindisi i november är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 313 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Brindisi?

Den billigaste veckodagen att flyga till Brindisi är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 2 292 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 245 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Brindisi.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Brindisi?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Brindisi från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 522 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Brindisi på kvällen då priserna ligger på omkring 3 318 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Brindisi?

Flyget från Sverige till Brindisi beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Bari Palese (den mest populära flygplatsen i Brindisi) ligger flygtiden på 7t 50m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Bari Palese ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Brindisi?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Brindisi 1 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Brindisi för i genomsnitt 2 280 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Brindisi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Brindisi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Brindisi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Brindisi

Stockholm (STO) till Brindisi (BDS)

Vanligtvis är flyg till Brindisi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Brindisi Papola Casale, vilket i genomsnitt kostar 2 280 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRINDISI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari47% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Brindisi kostar i genomsnitt bara 1 313 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRINDISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember66% dyrareDet kostar omkring 4 073 kr för flyg till Brindisi från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRINDISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli537% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Brindisi från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Brindisi

När är det billigast att boka flyg till Brindisi?

Du hittar billiga flyg till Brindisi under vintern som är stadens lågsäsong då det är som lägst temperaturer. Billiga flygbiljetter till Brindisi går även att hitta under hösten då det är mindre populärt att boka flygstolar. Lägst pris på flygbiljetter till Brindisi får du om du bokar ungefär en och en halv månad i förväg och om du reser i början av veckan istället för i slutet av veckan. Jämför priser på flyg till Brindisi mellan olika dagar via momondo.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Brindisi?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Brindisi. Om du planerar att flyga till Brindisi, överväg då även att boka flyg till Bari Palese flygplats(113 km från stadskärnan i Brindisi).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Brindisi?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Brindisi är generellt Brindisi Papola Casale flygplats med ett genomsnittspris på 460 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Brindisi Papola Casale flygplats?

Priserna för flyg till Brindisi Papola Casale flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Brindisi Papola Casale flygplats?

Från och med november 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Brindisi Papola Casale flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Brindisi Papola Casale flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Brindisi Papola Casale flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Brindisi Papola Casale flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Brindisi Papola Casale flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Brindisi Papola Casale flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Brindisi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Brindisi
Flera flygbolag
15 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
16t 55m
2 stopp
BDS13:30Brindisi Papola Casale
22 dec.
BDS07:50Brindisi Papola Casale
13t 15m
1 stopp
ARN21:05Stockholm Arlanda
2 812 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN09:25Stockholm Arlanda
26t 05m
1 stopp
BDS11:30Brindisi Papola Casale
22 dec.
BDS12:20Brindisi Papola Casale
27t 20m
1 stopp
ARN15:40Stockholm Arlanda
3 277 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN21:00Stockholm Arlanda
41t 25m
2 stopp
BDS14:25Brindisi Papola Casale
22 dec.
BDS19:55Brindisi Papola Casale
26t 50m
2 stopp
ARN22:45Stockholm Arlanda
3 701 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN08:15Stockholm Arlanda
38t 35m
3 stopp
BDS22:50Brindisi Papola Casale
22 dec.
BDS15:20Brindisi Papola Casale
31t 50m
2 stopp
ARN23:10Stockholm Arlanda
4 456 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
25t 00m
3 stopp
BDS21:35Brindisi Papola Casale
22 dec.
BDS06:10Brindisi Papola Casale
28t 00m
3 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
5 004 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Brindisi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Brindisi, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
22 dec.
ARN18:50Stockholm Arlanda
28t 50m
2 stopp
BDS23:40Brindisi Papola Casale
4 383 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 dec.
NYO09:30Stockholm Skavsta
38t 10m
3 stopp
BDS23:40Brindisi Papola Casale
4 394 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 dec.
ARN18:45Stockholm Arlanda
28t 05m
3 stopp
BDS22:50Brindisi Papola Casale
4 807 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Brindisi

Du kan för det mesta ta dig runt till fots i Brindisi då hamnstadens centrala delar har små avstånd. Det är också mycket trevligt att promenera i den gamla stadskärnan längs med trånga gränder och antika palats. Om du ska ta dig till den gamla färjeterminalen vid Costa Morena för någon av de populära båtresorna finns en gratis minibuss som avgår två timmar innan varje båtavgång från stadens tågstation. Du behöver endast visa upp din färjebiljett för att få resa gratis. Kollektivtrafiken består annars av STP:s bussar och dessa kostar 1-1,5 EUR (11-16 SEK). Billigast pris får du om du köper biljetten innan du går på, antingen i automater vid stationerna eller från någon av stadens kiosker.


Visumkrav för att besöka Brindisi

Ta med ditt nationella id-kort alternativt ditt pass när du reser till Italien då båda dessa visar ditt medborgarskap. Du behöver inte någon visering som svensk medborgare som reser till Italien. Kontrollera alltid vad som gäller i god tid innan din avresa då länder alltid kan förändra sina regler för in- och utresa.


De bästa sakerna att se och göra i Brindisi

Vad ska man se i Brindisi?

Sevärdheter i Brindisi är bland annat stadens hamn, kyrkan Chiesa di Santa Maria del Casale och det arkeologiska museet.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det europeiska sjukförsäkringskortet som du kan beställa från Försäkringskassan täcker sjukvårdskostnader i Italien. Det är även möjligt att din hemförsäkring täcker kostnader i samband med din resa så kontrollera först dessa två alternativ innan du köper till en reseförsäkring för att inte betala i onödan.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet i Brindisi.

Ska man lämna dricks?

Det är ovanligt att dricksa i Italien och ofta är en serviceavgift redan inkluderad i notan. För taxiresor räcker det med att avrunda uppåt.

Var ska man shoppa?

Det främsta shoppingstråket hittar du längs med gatan Corso Garibaldi där det finns allt från klädesbutiker till mat och större kedjor.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Brindisi?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Brindisi. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Brindisi ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Brindisi ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Brindisi?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Brindisi.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Brindisi ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Brindisi på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Brindisi

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.