Hitta billiga flyg till Nigeria

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Nigeria

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Nigeria och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Nigeria?

Om du vill flyga till Nigeria så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Hahn Air Systems, AWA och Ethiopian Air med priser från 4 699 kr, 5 086 kr respektive 5 424 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Nigeria?

Nigeria är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (963%) besöker Lagos, Lagos mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Nigeria är Abuja och Enugu.

Vilka flygbolag flyger till Nigeria?

Ethiopian Air, KLM och Lufthansa är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Nigeria enligt våra uppgifter. Ethiopian Air är förstahandsvalet då 30% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Nigeria. Tänk på att det finns 9 olika flygbolag som flyger till Nigeria regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Nigeria? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Nigeria

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Nigeria från Sverige
Lagos
Lagos

Användbar information om ditt flyg till Nigeria

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Nigeria

Flyg till Nigeria har nyligen hittats på momondo för så lite som 4 327 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 15 984 kr och allt under 15 573 kr kan ses som ett bra erbjudande. 82 387 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.


De senaste flygen hittade till populära städer i Nigeria

Hitta flyg till dessa populära städer i Nigeria, från din närmsta flygplats.

De bästa sakerna att se och göra i Nigeria

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Nigeria utan behöver mellanlanda under resan. Flygresor till Nigeria avgår från Arlanda flygplats eller Bromma flygplats i Stockholm. Flyg till Nigeria hittar du bland annat med KLM och Lufthansa som mellanlandar i Amsterdam och i Frankfurt på vägen till Lagos. Lägst priser på flyg till Nigeria hittar du med Turkish Airlines och Air France.

Nigeria är ett varmt land och har ganska stadiga temperaturer året om. I norr är temperaturerna som högst mellan februari och april. I de södra delarna av landet är det varmast mellan mars och juni. Den bästa tiden att resa på är mellan oktober och januari då det är som svalast i hela landet. Då infaller även flera festivaler och karnevaler i landet, särskilt i Calabar i östra Nigeria. De norra delarna av landet är generellt torrast medan kustområderna ser mest regn. Perioden mellan april och september anses vara landets lågsäsong och då är det mycket regn och leriga vägar utanför städerna.

En flygresa från Sverige till Nigeria tar ungefär 11 timmar om du har en smidig mellanlandning under vägen. Om du reser till någon annan ort än Lagos kan du räkna med ungefär 20 timmars flygtid. Vanligtvis har billiga priser på flygstolar även en längre restid och längre eller fler mellanlandningar. Hos momondo kan du jämföra priser och filtrera din sökning på antingen snabbast eller billigast flygrutter. Du kan även välja att söka efter det resealternativ som har bäst kombination av pris och tid.

Du behöver ett visum för att resa till Nigeria även på en turistresa. Du kan ansöka om visum på nätet och fyller då i ett formulär som du ska skriva ut och underteckna samt ta med på resan. Du behöver även skriva ut din betalningsbekräftelse och ta med dig samt bevis på det boende du bokat för vistelsen. Du behöver även skicka in ett bevis på att du har tillräckligt med pengar för att klara dig under vistelsen. Ditt pass ska vara giltigt i sex månader från och med ditt utresedatum ur landet. Dessutom måste du vid inresan kunna bevisa att du har ett försäkringsskydd för resan samt ett vaccinationsintyg som bevisar att du har vaccinerats mot gula febern. Kontrollera alltid aktuella visumregler innan du reser då inresebestämmelser snabbt kan förändras.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Nigeria

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Nigeria?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Nigeria. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Nigeria med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Börja planera din resa till Nigeria


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att flyga till året runt

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Nigeria. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Nigeria ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Nigeria låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Nigeria på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.