Hitta billiga flyg till Salamanca

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sun 10/12
Sun 17/12

Vanliga frågor om att flyga till Salamanca

Hur lång tid tar det att flyga till Salamanca?

En resa till Salamanca, Spanien tar ungefär 16 timmar från Sverige. Exakt hur lång restid du får räkna med beror på varifrån i Sverige du reser och hur många och långa mellanlandningar du behöver göra under din rutt. Från Sverige kan du hitta flygerbjudanden från bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. Du behöver för det mesta kombinera flyg och tåg för rutter till Salamanca. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa till Salamanca på drygt 16 timmar. Du hittar då flyg med Air France men behöver även ta tåg med den spanska järnvägen Renfe en del av sträckan. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygningar med bland annat Ryanair, och från Göteborg tar det 15 och en halv timme att ta sig till Salamanca. Om du reser från Malmö är den närmaste flygplatsen med flyg till Salamanca Köpenhamn Kastrup flygplats. Härifrån hittar du flyg med Air France. Du kan resa till Salamanca från Malmö med en total restid på ungefär 14 timmar vilket gör detta till den kortaste sträckan.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Salamanca?

Du hittar inte några direktflyg till Salamanca från Sveriges flygplatser. För att resa till Salamanca från Arlanda kan du ta Air France rutter till Madrid som mellanlandar i Paris på Charles de Gaulle Airport. Från Madrid hittar du sedan Renfes tåg till Salamanca från Madrids tågstation Principe Pio. När du reser från Göteborg får du göra tre byten under resan, och från Landvetter flygplats kan du resa med Ryanair till Alicante. Därifrån tar du tåg till busstationen i Albacete där du hittar Alsas buss till Madrid. Från Madrid kan du sedan ta Avanza Grupos buss till Salamancas busstation. För att resa till Salamanca från Malmö tar du Öresundståget eller bussen över Öresundsbron till Köpenhamn Kastrup flygplats. Från Kastrup hittar du flyg till Madrid via Paris med Air France och från Madrid Principe Pio tar du sedan tåg till Salamanca med Renfe.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Salamanca?

Valladolid flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Salamanca.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Salamanca Matacan flygplats?

Priserna för flyg till Salamanca Matacan flygplats uppdaterades senast idag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Salamanca Matacan flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Salamanca Matacan flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Salamanca Matacan flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Salamanca Matacan flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Salamanca

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Salamanca?

Du behöver inte något inresetillstånd för att resa till Salamanca, Spanien utan behöver endast ha med dig pass eller legitimation som visar ditt medborgarskap.


De bästa sakerna att se och göra i Salamanca

Vad kan du se och göra i Salamanca?

Spanska Salamanca har en magisk atmosfär med en livlig stämning och populärt nattliv. Centrala Plaza Mayor är en av de mest välbesökta platserna inne i centrum och anses vara en av landets vackraste torgar. Under kvällarna lyser torgets byggnader upp och stadshuset designat av Alberto Churriguera visar upp sig på allra bästa sätt i sin barockstil. Även den romanska katedralen Catedral Vieja från 1400-talet är värt ett besök. Här hittar du bland annat en italiensk altartavla med över 50 paneler som visar scener ur Jesus liv. Missa inte heller stadens Art Noueau-museum med en stor samling av katalansk Art Deco i form av glas, porslin, skulpturer och målningar.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Salamanca?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Salamanca.

Kan jag hitta flyg till Salamanca ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Salamanca ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Salamanca?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Salamanca.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Salamanca ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Salamanca på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Salamanca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.