Biluthyrning i Salamanca, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Salamanca, Spanien? Sök och jämför priser här

Salamanca, Salamanca (provins), Spanien
29 sep — 6 okt
Samma avlämingsplats
Salamanca, Salamanca (provins), Spanien
ons 29/9
12:00
ons 6/10
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Salamanca

Alla större biluthyrningsfirmor i Salamanca, Spanien
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,0

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

8,1

Valuta för pengarna

8,7

Avstånd till populära hotell från Salamanca, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Valladolid flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Salamanca

4 personer har letat efter hyrbilar i Salamanca i september.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Salamanca för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise är ett av många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Salamanca till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Salamanca. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Salamanca, Spanien?

Resenärer som hyr bil i Salamanca bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Salamanca ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Salamanca?

De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat 500 i Salamanca, även om typen Hyundai Accent är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat 500 ligger priserna generellt på 297 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat 500 i Salamanca för så lite som 65 kr per dag. Hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Salamanca kostar i genomsnitt 322 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 65 kr per dag.

Hur är vädret i Salamanca, Spanien i september?

Vanligtvis ligger temperaturen i Salamanca under september månad på 17 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Temperaturerna i Salamanca är oftast höga under september, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Salamanca representativt för resten av Kastilien-Leon?

Den som vill hyra en bil i Salamanca för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kastilien-Leon under september månad vanligtvis ligger runt 16 °C med en nederbörd på omkring 38 mm.


Börja planera din resa till Salamanca