Hyrbilar i Marbella, Andalusien

Vill du hyra en bil billigt i Marbella, Andalusien? Sök och jämför priser här!

Marbella, Andalusien, Spanien
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Marbella, Andalusien, Spanien
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Marbella, Andalusien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Marbella, Andalusien
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

29 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

27 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

47 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

29 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

41 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Volkswagen Golf

Viktig information om hyrbilar i Marbella

För att hyra bil i Marbella kräver många biluthyrningar att du ska ha fyllt 23 år, trots att den officiella åldersgränsen ligger på 21 år i Spanien. Om du är under 25 läggs ofta en extra avgift till per dag av hyrbilsfirmorna. Denna avgift ligger på ungefär 20 EUR (ca. 200 SEK) per dag och det kan därför vara svårt att hyra bil billigt för långtidshyra om du är en ung förare. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrningar för att hitta en billig hyrbil. Tänk dock på att sökresultaten inte tar hänsyn till extra avgifter på grund av ung ålder.

Enligt trafikreglerna i Marbella är det förbjudet att använda mobilen som förare, även om du har handsfree. Det är även krav på att alla passagerare måste ha bilbälte på sig under färden. Om du bryter mot någon av dessa regler måste du böta, och ofta krävs att boten betalas direkt på plats med kontanter innan du får tillåtelse att köra vidare. Det finns två typer av motorvägar i Spanien, Autovia och Autopista. På Autopista tas en vägavgift ut i biltullar och denna kan betalas med kort. Fartgränsen på motorvägarna ligger på 120 kilometer i timmen och om du kör mer än 10 kilometer för snabbt kan du åka på en bot på cirka 97 EUR (ca. 1000 SEK).

Att parkera i Marbellas centrum är som svårast under sommarmånaderna då det är flest besökare i staden. Både gatuparkering i centrum och parkering vid hamnen är näst intill omöjligt att hitta under sommarmånaderna. Istället kan du ställa bilen i någon av stadens parkeringshus eller parkeringsgarage, men detta är något dyrare. Parkeringshus finns både i Marbellas centrum samt vid hamnen. Priset för att parkera i parkeringshusen varierar mellan cirka 2 till 3 EUR (ca. 18 SEK till 30 SEK) per timme. Du kan också ställa bilen en heldag i parkeringshus för ungefär 20 EUR (ca. 200 SEK). Om du hittar gatuparkering kostar detta cirka 1 EUR (ca. 10 SEK) per timme men det kan vara begränsat hur länge du kan ställa bilen.

Om du hyr bil under vistelsen i Marbella kan du enkelt ta dig runt till den spanska kustens olika sevärdheter och destinationer. Bland annat är det populärt att besöka södra Spaniens största stad, Sevilla, där det finns en mängd historiska sevärdheter som Casa de Pilatos och Santa Maria-katedralen. Under vinterhalvåret kan du ta bilen 120 kilometer från Marbella till skidorten Sierra Nevada där Spaniens högsta topp, Mulhacen, ligger.

För att hyra bil i Marbella är det obligatoriskt att ha ett par försäkringar. Dessa är försäkringar som ska täcka skador vid eldsvådor samt tredjepartsskador, det vill säga skador på andra bilar och personer som kan uppkomma vid kollisioner. Eftersom dessa försäkringar är obligatoriska ingår de i de flesta hyrbilserbjudanden. Hyrbilsfirmorna har även erbjudanden för extra tilläggsförsäkringar som du kan köpa till. Dessa brukar bland annat vara stöldriskreducering, självriskreducering eller självriskeliminering. Innan du köper till extra försäkringar ska du kontrollera om din hemförsäkring täcker kostnader på hyrbilar utomlands så att du inte betalar dubbelt. Ibland täcker även banker vissa kostnader om du bokar hyrbil med deras kort.

Det går bra att använda ditt svenska körkort för att hyra bil i Marbella och du behöver inte något internationellt körkort under tiden du är i Spanien.

Sök på momondo för att jämföra priser mellan olika hyrbilar och hitta en billig hyrbil för din resa. För att underlätta reseplanerandet kan du filtrera sökningen på var du vill hämta och lämna bilen för att säkerställa att hyrbilen är anpassad efter dina planer. Det finns många hyrbilsföretag som erbjuder flera platser att hämta och lämna bilen på. Du kan till exempel hämta upp bilen på flygplatsen i Barcelona och lämna den i Marbella beroende på var du väljer att landa och flyga ut från.


Erbjudanden på hyrbilar i Marbella, Andalusien

Hitta rätt hyrbil för dig i Marbella

Bilar i Liten

107 kr - 560 kr

Alla biltyper

145 kr - 1 163 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Marbella, Spanien är 289 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Marbella, Spanien är november. Då är priset 63% lägre än under resten året och ligger på bara 107 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Marbella som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Marbella, Spanien är 643 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Marbella, Spanien är februari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 134 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Marbella som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Marbella, Spanien är 650 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Marbella, Spanien är maj. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 311 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Marbella, Spanien är 487 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Marbella, Spanien är februari. Då är priset 79% lägre än under resten året och ligger på bara 107 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

27 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Citroen C3
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

29 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Mercedes-Benz A-Class
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

41 kr/dag

(7 feb - 8 feb)
Kia Cee'd SW

Hyrbilsleverantörer i Marbella

Alla större biluthyrningsfirmor i Marbella, Andalusien

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Solo Rent a Car

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

10,0

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Enterprise

1 plats
Översikt

Renlighet

2,9

Comfort

1,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Bäst

1,9

Sunnycars

6 platser

Dollar

2 platser

Thrifty

2 platser

Avis

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Marbella

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Marbella.

Populära biltyper

SUV, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

155 kr

Mest populära modellen

Renault Trafic
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Marbella under de senaste 72 timmarna: SUV, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Marbella är 155 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 356 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Marbella under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Trafic. Våra användare föredrar också Alfa Romeo Giulia som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Marbella

Nedan visas de mest populära hotellen i Marbella

Att köra med hyrbil i Marbella – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Marbella och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Marbella hittas generellt genom Delpaso. När du bokar med Delpaso kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 2,9/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Marbella är 26,46/dag.

Hyrbilar i Marbella från populära uthyrningsfirmor som Hertz, Solo Rent a Car och Budget kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Marbella, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Marbella under mars månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Marbella har en medeltemperatur på 16 °C och en genomsnittlig nederbörd på 40 mm i mars. Att hyra en Cabriolet i Marbella kommer i genomsnitt kosta dig 836 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Marbella är 50 km/t om inget annat anges. Marbella har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Marbella ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Vanligtvis ligger temperaturen i Marbella under februari månad på 12 °C och den förväntade nederbörden är 75 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Om du letar efter en hyrbil i Marbella för en bilresa till närliggande områden under februari månad är det viktigt att veta att resten av Andalusien vanligtvis har en temperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 54,2 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Marbella

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Marbella

Hyrbilstyper som är extra populära i Marbella

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Marbella

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Spanien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Spanien

Börja planera din resa till Marbella


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Marbella om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Marbella tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Marbella eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Marbella.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Marbella.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Marbella.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.