Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Marbella, Andalusien

Vill du hyra en bil billigt i Marbella, Andalusien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 20/6
tors 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Marbella, Andalusien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Marbella, Andalusien
Ekonomi242 kr per dag
Kompakt246 kr per dag
Medelstor292 kr per dag
Standard365 kr per dag
Mini278 kr per dag
Minibuss973 kr per dag
Kompakt kombi318 kr per dag
Standard-SUV332 kr per dag
Medelstor SUV341 kr per dag
Kompakt SUV342 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Marbella

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Marbella

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Marbella?

De billigaste hyrbilarna i Marbella hittas generellt genom Delpaso. När du bokar med Delpaso kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 55 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Marbella är 189 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Marbella?

De flesta av momondos användare hyr modellen Nissan Qashqai i Marbella, även om typen Fiat 500 är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Nissan Qashqai ligger priserna generellt på 460 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Nissan Qashqai i Marbella för så lite som 186 kr per dag. Hyrbilar av modellen Fiat 500 i Marbella kostar i genomsnitt 255 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 52 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Marbella, Andalusien

Hitta rätt hyrbil för dig i Marbella

Liten bilar

166 kr - 399 kr

Alla biltyper

173 kr - 604 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Marbella, Spanien är 276 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Marbella, Spanien är januari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 166 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Marbella av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Marbella, Spanien är 373 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Marbella, Spanien är december. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 132 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Marbella av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Marbella, Spanien är 801 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Marbella, Spanien är september. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 194 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Marbella, Spanien är 331 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Marbella, Spanien är januari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 185 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Marbella av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Marbella, Spanien är 460 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Marbella, Spanien är september. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 232 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Marbella av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Marbella, Spanien är 876 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Marbella, Spanien är december. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 471 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 54% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Marbella, Spanien är 481 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Marbella, Spanien är september. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 215 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marbella. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marbella kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

242 kr/dag

(26 jun - 3 jul)
Skoda Fabia
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

246 kr/dag

(26 jun - 3 jul)
Renault Captur
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

256 kr/dag

(26 jun - 3 jul)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Marbella

Alla större biluthyrningsfirmor i Marbella, Andalusien

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Thrifty

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Solo Rent a Car

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

10,0

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Avis

1 plats

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

5,4

Comfort

4,9

Övergripande

4,9

Upphämtning/avlämning

5,4

Bäst

5,4

Goldcar Rental SP

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Marbella

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Marbella.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Intermediate, SUV, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

136 kr

Mest populära modellen

Toyota Aygo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Marbella som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är NIZACARS och Delpaso
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Marbella under de senaste 72 timmarna: Intermediate, SUV, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Marbella är 136 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 317 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Marbella under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Aygo. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Marbella – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Marbella och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Marbella, Spanien i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Marbella kan förvänta dig att betala cirka 422 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 422 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Marbella. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Marbella i juli hittade ett genomsnittspris på 564 kr - men priser så låga som 564 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Marbella, Spanien?

Hyrbilar i Marbella från populära uthyrningsfirmor som Hertz, Thrifty och Solo Rent a Car kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Marbella, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Marbella under juli månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Marbella under juli månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Marbella har en medeltemperatur på 24 °C och en genomsnittlig nederbörd på 5 mm i juli. Att hyra en Cabriolet i Marbella kommer i genomsnitt kosta dig 490 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Marbella, Spanien?

Hastighetsgränsen i Marbella är 50 km/t om inget annat anges. Marbella har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Marbella ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Kuga i Marbella?

Hur är vädret i Marbella, Spanien i juni?

Vanligtvis ligger temperaturen i Marbella under juni månad på 22 °C och den förväntade nederbörden är 13 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Marbella representativt för resten av Andalusien?

Om du letar efter en hyrbil i Marbella för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Andalusien vanligtvis har en temperatur på 22 °C och en nederbörd på omkring 13,2 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Marbella?

Priserna för bilar i Marbella uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Marbella?

Från och med juni 2024 finns det 30 bolag att välja mellan för bilar i Marbella.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Marbella?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Marbella. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Marbella?

För att få hyra en bil i Marbella måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Marbella?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Marbella om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Marbella?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Marbella tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Marbella med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Marbella eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Marbella på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Marbella.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Marbella som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Marbella.

Kan jag söka efter hyrbilar i Marbella med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Marbella.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Marbella

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 20/6
12:00
tors 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Marbella

Populära hyrbilstyper i Marbella