Biluthyrning i Tunis, Tunisien

Vill du hyra en bil billigt i Tunis, Tunisien? Sök och jämför priser här

Tunis, Tunisien
24 okt — 31 okt
Samma avlämingsplats
Tunis, Tunisien
sön 24/10
12:00
sön 31/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Tunis, Tunisien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

178 kr - 649 kr

Alla biltyper

193 kr - 1 094 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tunis, Tunisien är 269 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tunis, Tunisien är februari. Då är priset 35 % lägre än andra tider på året och kostar bara 178 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tunis. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tunis kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tunis av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tunis, Tunisien är 340 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tunis, Tunisien är oktober. Då är priset 27 % lägre än andra tider på året och kostar bara 251 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tunis. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tunis kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tunis av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Tunis

Alla större biluthyrningsfirmor i Tunis, Tunisien
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

5,6

Comfort

5,6

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

5,3

Valuta för pengarna

5,0
2 platser
Översikt

Renlighet

3,2

Comfort

3,2

Övergripande

2,8

Upphämtning/avlämning

2,4

Valuta för pengarna

2,8
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
3 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Tunis, Tunisien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tunis Carthage flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Tunis

I oktober, fram till dagens datum, har 6 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Tunis.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Tunis för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Tunis har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Europcar, Budget och Avis. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Tunis. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Tunis, Tunisien i november?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i november i Tunis kan förvänta dig att betala cirka 203 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 203 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Tunis. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 218 kr, med fler alternativ kring följande pris: 258 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Tunis har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Tunis med SGF Tunisia på ett av deras 3 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 167 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 240 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Tunis, Tunisien?

Hyrbilar i Tunis från populära uthyrningsfirmor som SGF Rent Car, Europcar och Budget kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Tunis, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Hur många uthyrningskontor har Budget i Tunis?

Tunis, Tunisien har 2 uthyrningskontor från Budget med ett genomsnittligt dagspris på 600 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Tunis, Tunisien?

Hastighetsgränsen i Tunis är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Tunis är 90 km/t respektive 110 km/t. Om du hyr en bil i Tunis bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Tunis?

Hyrbilar av modellerna Ford Focus Wagon och Hyundai Accent i Tunis är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Ford Focus Wagon i Tunis kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 183 kr/dag och priser så låga som 183 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 178 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 168 kr/dag.

Hur är vädret i Tunis, Tunisien i oktober?

Vanligtvis ligger temperaturen i Tunis under oktober månad på 20 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Med tanke på att temperaturerna i Tunis typiskt är högre under oktober och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Tunis representativt för resten av Tunis?

Om du letar efter en hyrbil i Tunis för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Tunis vanligtvis har en temperatur på 20 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyra bil i andra städer i Tunisien


Hyrbilar på flygplatser i Tunis

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Tunis

Börja planera din resa till Tunis