Hitta billiga flyg till Tunis

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Tunis

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tunis

Bästa priset för enkelresa

1 748 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 927 kr

Snabbast flygtid

5t 35m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Tunis från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 748 kr (Göteborg Landvetter till Tunis Carthage).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Tunis från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 927 kr (Stockholm Arlanda till Tunis Carthage).
Det snabbaste flyget till Tunis från Sverige tar 5t 35m (Stockholm Arlanda till Tunis Carthage).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Tunis, inklusive Lufthansa, Air France och Turkish Airlines.

Trender för flygresor till Tunis

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Tunis och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tunis?

Om du inte har möjlighet att besöka Tunis under januari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 033 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tunis?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Tunis för 700 kr/person, vilket är 81 % billigare än för genomsnittsflyget till Tunis. För att hitta de billigaste priserna till Tunis från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tunis?

Den billigaste veckodagen att flyga till Tunis är en lördag då du kan hitta priser så låga som 4 287 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Tunis är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 984 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tunis?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Tunis från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 339 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Flyg till Tunis är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 768 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Tunis?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Tunis (Tunis Carthage), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 5t 35m respektive 5t 10m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tunis?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Tunis 24 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Tunis för i genomsnitt 4 128 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Tunis

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tunis från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tunis

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tunis

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tunis (TUN)

Vanligtvis är flyg till Tunis från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tunis Carthage, vilket i genomsnitt kostar 3 972 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TUNIS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tunis kostar i genomsnitt bara 2 728 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TUNIS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli66% dyrareDet kostar omkring 6 593 kr för flyg till Tunis från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TUNIS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli522% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tunis från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Tunis

Det finns inte några flyg som går direkt mellan Stockholm och Tunis i Tunisien. De flygningar som finns tillgängliga mellan de båda städerna kommer kräva att du gör minst en mellanlandning på vägen. Som allra snabbast tar det därför fem timmar och 50 minuter om du reser från Stockholm Arlanda till Tunis Carthage International Airport och du flyger då med Air France med en mellanlandning i Paris. Vilka flygerbjudanden till Tunis finns det om du i stället flyger från Göteborg? Svaret på den frågan är att det då som snabbast kan gå på fem timmar och 10 minuter att färdas mellan de båda städerna. Du flyger då med Lufthansa och mellanlandar i Frankfurt. Åker du hellre från Malmö kommer det tyvärr att vara betydligt krångligare att ta sig till Tunis. Ett alternativ är då att åka med Wizz Air från Malmö till Budapest, och i Budapest får du sköta din egen transfer. Därefter åker du med Air France från Budapest till Paris och fortsätter sedan från Paris till Tunis, också det med Air France.

Tyvärr går det alltså inte några direktflyg från Sverige till Tunis. Som tidigare nämnt kommer du minst att behöva göra en mellanlandning på vägen om du planerar att resa från Sverige. Vill du kunna flyga direkt till Tunis får du i stället söka dig till andra europeiska städer, som till exempel Paris. Du kan därifrån flyga direkt till Tunis med flygbolag som Transavia France, Nouvelair, Tunisair och Air France, och det tar ungefär två och en halv timme att flyga från Paris till Tunis. En annan europeisk stad som du kan flyga direkt till Tunis från är Frankfurt. Därifrån tar det ungefär två timmar och 20 minuter att flyga till Tunis och du kan då åka med Tunisair eller Lufthansa. Paris är inte heller den enda staden i Frankrike som du kan flyga direkt till Tunis från, även Marseille finns det nämligen direktflyg till Tunis från med Nouvelair.

Enfidha flygplats eller Monastir Habib Bourguiba In flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Tunis.

Med ett genomsnittspris på 3 225 kr per person, är Enfidha flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Tunis. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Tunis

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tunis

Andra kabinklasser för flyg till Tunis

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Tunis

Vilka bolag flyger till Tunis?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tunis

Vilka bolag flyger till Tunis?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Tunis från Sverige Lufthansa, Air France, Turkish Airlines och Nouvelair. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Turkish Airlines till Tunis

Turkish Airlines flyger till Tunis omkring 14 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Turkish Airlines, men priser så låga som 2 475 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Tunis. Turkish Airlines har fått ett betyg på 8,1/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Lufthansa till Tunis

Priser för flyg med Lufthansa till Tunis kan börja på så lite som 1 965 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 7 flyg som Lufthansa trafikerar till Tunis under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Lufthansa till Tunis kostar från Frankfurt. Lufthansa har fått betyget 7,0/10 av användare på momondo med 540 omdömen.


Flygplatser nära Tunis

Nedan hittar du alla flygplatser i Tunis tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar kan du ta dig in till centrala Tunis från flygplatsen?

Det finns flera olika sätt att ta sig mellan Tunis Carthage International Airport och centrala Tunis på. Bland annat kan du åka buss med SNT eller TUT mellan flygplatsen och de centrala delarna av Tunis. Det går också att hyra bil, och du finner de olika biluthyrningsföretagens kontor i flygplatsens ankomsthall. Självklart går det även att färdas med taxi, vid flygplatsens taxistation finner du taxibilar med taxameter. Du rekommenderas dock att försäkra dig om att din chaufför verkligen sätter på taxametern när ni ger er av. Notera dock att det kan tillkomma extra avgifter om du har mycket bagage med dig.


Populära flygresor till Tunis

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tunis som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Tunis
Snabbaste flygtid5t 10m
Billigaste pris2 591 kr
Flyg från Stockholm till Tunis
Snabbaste flygtid5t 35m
Billigaste pris2 243 kr
Flyg från Malmö till Tunis
Snabbaste flygtid16t 00m
Billigaste pris5 350 kr

Visumkrav för att besöka Tunis

Svenska medborgare får automatiskt ett turistvisum vid inresa till Tunisien vilket ger dem rätt att stanna i landet i upp till 90 dagar. Ska du stanna i längre än 90 dagar behöver du ansöka om ett förlängt visum på plats.


Börja planera din resa till Tunis


De bästa sakerna att se och göra i Tunis

Tunis är en spännande stad där det finns många intressanta sevärdheter. En av dessa är Bardo-muséet, och i detta gamla slott finns över 4 000 år av tunisisk historia bevarad som inkluderar gamla romerska mosaiker. En annan sevärdhet som är ett måste när du besöker Tunis är ruinerna från den gamla staden Kartago som förstördes av romarna. Vi kan även rekommendera ett besök till det gamla handelskvarteret Medinan. Här kan du bland annat njuta av folklivet och göra olika fynd. Det är också värt att göra ett besök till Olivträds-moskén vilken är Tunis huvudmoské.


Hitta billiga flyg till andra städer i Tunisien

Tunisien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Tunis ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Tunis ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Tunis.

När du söker efter flyg till Tunis hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Tunis. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.