Hitta billiga flyg till Friedrichshafen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Friedrichshafen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Friedrichshafen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Friedrichshafen?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Friedrichshafen från Pristina för 240 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Friedrichshafen. För att hitta de billigaste priserna till Friedrichshafen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Billigaste flygen till flygplatser i Friedrichshafen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Friedrichshafen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Stuttgart

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Friedrichshafen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Stuttgart (STR)

Vanligtvis är flyg till Friedrichshafen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Stuttgart Echterdingen, vilket i genomsnitt kostar 2 327 kr


Vanliga frågor om att flyga till Friedrichshafen

Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Friedrichshafen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 814 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Friedrichshafen i oktober är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 028 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Friedrichshafen. Om du planerar att flyga till Friedrichshafen, överväg då även att boka flyg till Memmingen flygplats(68 km från stadskärnan i Friedrichshafen), Stuttgart Echterdingen flygplats(117 km från stadskärnan i Friedrichshafen), München Augsburg/Mühlhausen flygplats(138 km från stadskärnan i Friedrichshafen) eller Oberpfaffenhofen flygplats(143 km från stadskärnan i Friedrichshafen).

Du kan hitta erbjudanden för Memmingen flygplats för i genomsnitt 1 311 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Friedrichshafen

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Friedrichshafen

Vilka bolag flyger till Friedrichshafen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Friedrichshafen

Vilka bolag flyger till Friedrichshafen?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Friedrichshafen. Eurowings, KLM och SWISS är också populära val för att flyga till Friedrichshafen från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Friedrichshafen med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Lufthansa till Friedrichshafen

Lufthansa är ett populärt val för användare som reser till Friedrichshafen. De flyger 17 flyg i veckan till Friedrichshafen, oftast från Frankfurt. Biljettpriserna för Lufthansa beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 749 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 442 omdömen har momondos användare betygsatt Lufthansa med ett genomsnittligt betyg på 7,2/10.


Börja planera din resa till Friedrichshafen


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Friedrichshafen.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Friedrichshafen så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Friedrichshafen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Friedrichshafen på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.