Flyg till Friedrichshafen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Friedrichshafen.
Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Friedrichshafen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Friedrichshafen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Stuttgart

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Friedrichshafen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Stuttgart (STR)

Vanligtvis är flyg till Friedrichshafen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Stuttgart Echterdingen, vilket i genomsnitt kostar 1 621 kr


När är den bästa tiden att flyga till Friedrichshafen?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Friedrichshafen?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Friedrichshafen från Pristina för 533 kr. Detta är 66 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Friedrichshafen. För att hitta de billigaste priserna till Friedrichshafen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Friedrichshafen?

  Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Friedrichshafen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 541 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Friedrichshafen i november är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 757 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Friedrichshafen?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Friedrichshafen. Om du planerar att flyga till Friedrichshafen, överväg då även att boka flyg till Memmingen Memmingen flygplats(68 km från stadskärnan i Friedrichshafen), Stuttgart Echterdingen flygplats(117 km från stadskärnan i Friedrichshafen), München Augsburg/Mühlhausen flygplats(138 km från stadskärnan i Friedrichshafen) eller Oberpfaffenhofen flygplats(143 km från stadskärnan i Friedrichshafen).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Friedrichshafen?

  Du kan hitta erbjudanden för Memmingen Memmingen flygplats för i genomsnitt 689 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Friedrichshafen från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Friedrichshafen

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Friedrichshafen.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Friedrichshafen.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Friedrichshafen.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Friedrichshafen?

Returresa till Sverige från Friedrichshafen

Testkrav för COVID-19
Besökare från Friedrichshafen måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Friedrichshafen behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Friedrichshafen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Friedrichshafen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Friedrichshafen
 • Vilka bolag flyger till Friedrichshafen?

  Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Friedrichshafen. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Friedrichshafen med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Friedrichshafen