Hitta billiga flyg till Kuba

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sat 2/12
Sat 9/12
Just nu visar vi inte sökresultat för denna plats.

Trender för flygresor till Kuba

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kuba och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Kuba?

Kuba har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Kuba är Havanna, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 94% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Kuba är Varadero och Holguín.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kuba? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Kuba

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kuba från Sverige
Havanna
Havanna

Användbar information om ditt flyg till Kuba

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kuba

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kuba?

Priserna för flyg till Kuba uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kuba?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Kuba.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kuba?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kuba kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Kuba. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Kuba

Hitta flyg till dessa populära städer i Kuba, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kuba

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kuba som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmVaradero45t 50m6 526 kr
GöteborgHavanna54t 30m7 936 kr
MalmöHavanna46t 35m11 371 kr
StockholmHavanna38t 00m12 478 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kuba

Vilka flygbolag flyger direkt till Kuba?

För att ta dig till Kuba med reguljärflyg behöver du mellanlanda under din resa. Från Arlanda kan du resa med Air Berlin eller KLM som mellanlandar i Düsseldorf respektive Amsterdam. Även från Göteborgs flygplats Landvetter kan du resa med KLM med mellanlandning i Holland för att ta dig till Havanna, eller med två mellanlandningar för att ta dig till Varadero.

När är bästa tiden att åka till Kuba?

Kuba har ett varmt och soligt klimat året om. Under vintermånaderna kan Kubas temperaturer jämföras med den svenska sommaren, medan perioden mellan juni och augusti kan bli riktigt varm. På Kuba är vattnet alltid varmt och även under vintern ligger vattentemperaturen på 25 grader. Boka en paketresa med hotell på nätet och njut av en härlig badsemester!

Hur många timmar tar det att flyga till Kuba?

Från Stockholm till Havanna med en mellanlandning tar resan 14 timmar. Till Varadero kan du räkna med 16 och en halv timme på grund av att du behöver göra två mellanlandningar. Planen på långflygningarna är utrustande med underhållningssystem så du kan koppla av med film och serier under din resa. Jämför resor på momondo för att hitta billiga flyg till Kuba.

Kan man resa till Kuba utan pass eller visum?

Svenska medborgare behöver ett turistvisum för resor till Kuba. På Kubas ambassads hemsida kan du ansöka om ditt turistvisum online. Turistvisumet utfärdas för en månad i taget men kan förlängas i ytterligare en månad när du väl är på plats i landet. Det är också viktigt att ditt pass är giltigt i sex månader från och med planerat avresedatum.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kuba

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kuba?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Kuba sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kuba med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kuba?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Kuba. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Kuba ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kuba.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kuba?

När du söker efter flyg till Kuba hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kuba ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kuba erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kuba och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kuba

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.