Flyg till Kuba

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

De billigaste flygen till städer i Kuba

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kuba från Sverige
Havanna
Havanna

Användbar information om ditt flyg till Kuba

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kuba

Om du vill flyga till Kuba så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Aeromexico, American Airlines och Delta med priser från 1 033 kr, 1 590 kr respektive 1 767 kr.

Flygtider från Sverige till Kuba varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Havanna José Martí (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 38t. En annan populär rutt från Sverige till Kuba är att flyga från Göteborg Landvetter till Havanna José Martí, vilket i runda slängar tar 54t 30m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Kostnaden för att flyga till Kuba varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 4 869 kr eller höga som 32 571 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Kuba för 10 914 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 12 293 kr.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kuba? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Kuba

Hitta flyg till dessa populära städer i Kuba, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kuba

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kuba som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmVaradero45t 50m6 225 kr
GöteborgHavanna54t 30m7 570 kr
MalmöHavanna46t 35m10 847 kr
StockholmHavanna38t 00m11 902 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kuba

För att ta dig till Kuba med reguljärflyg behöver du mellanlanda under din resa. Från Arlanda kan du resa med Air Berlin eller KLM som mellanlandar i Düsseldorf respektive Amsterdam. Även från Göteborgs flygplats Landvetter kan du resa med KLM med mellanlandning i Holland för att ta dig till Havanna, eller med två mellanlandningar för att ta dig till Varadero.

Kuba har ett varmt och soligt klimat året om. Under vintermånaderna kan Kubas temperaturer jämföras med den svenska sommaren, medan perioden mellan juni och augusti kan bli riktigt varm. På Kuba är vattnet alltid varmt och även under vintern ligger vattentemperaturen på 25 grader. Boka en paketresa med hotell på nätet och njut av en härlig badsemester!

Från Stockholm till Havanna med en mellanlandning tar resan 14 timmar. Till Varadero kan du räkna med 16 och en halv timme på grund av att du behöver göra två mellanlandningar. Planen på långflygningarna är utrustande med underhållningssystem så du kan koppla av med film och serier under din resa. Jämför resor på momondo för att hitta billiga flyg till Kuba.

Svenska medborgare behöver ett turistvisum för resor till Kuba. På Kubas ambassads hemsida kan du ansöka om ditt turistvisum online. Turistvisumet utfärdas för en månad i taget men kan förlängas i ytterligare en månad när du väl är på plats i landet. Det är också viktigt att ditt pass är giltigt i sex månader från och med planerat avresedatum.


Internationella flygrutter till Kuba

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Varadero
Snabbast flygtid45t 50m
Billigaste pris6 225 kr
Flyg från Miami till Havanna
Snabbast flygtid1t 17m
Billigaste pris3 127 kr
Flyg från Göteborg till Havanna
Snabbast flygtid54t 30m
Billigaste pris7 570 kr
Flyg från Stockholm till Havanna
Snabbast flygtid38t 00m
Billigaste pris11 902 kr
Flyg från Köpenhamn till Havanna
Snabbast flygtid37t 05m
Billigaste pris43 217 kr

Börja planera din resa till Kuba


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Kuba. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kuba.

När du söker efter flyg till Kuba hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kuba erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kuba och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.