Flyg till Pointe-à-Pitre

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Pointe-à-Pitre.
Visa nuvarande reserestriktioner för Guadeloupe

Billigaste flygen till flygplatser i Pointe-à-Pitre

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pointe-à-Pitre från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pointe-à-Pitre

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pointe-à-Pitre

Stockholm (STO) till Pointe-à-Pitre (PTP)

Vanligtvis är flyg till Pointe-à-Pitre från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Pointe-à-Pitre Le Raizet, vilket i genomsnitt kostar 6 954 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN POINTE-À-PITRE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pointe-à-Pitre kostar i genomsnitt bara 5 925 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL POINTE-À-PITRE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj47% dyrareDet kostar omkring 10 960 kr för flyg till Pointe-à-Pitre från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL POINTE-À-PITRE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari629% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pointe-à-Pitre från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Pointe-à-Pitre?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pointe-à-Pitre?

  Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Pointe-à-Pitre. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 752 kr. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Pointe-à-Pitre från Sverige för september. Flyg till Pointe-à-Pitre i september är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 5 916 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pointe-à-Pitre?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Pointe-à-Pitre ungefär 0 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 6 954 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pointe-à-Pitre?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Pointe-à-Pitre är en måndag då du kan hitta priser så låga som 6 021 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Pointe-à-Pitre en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 957 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.


Kan jag flyga till Pointe-à-Pitre Le Raizet från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Pointe-à-Pitre Le Raizet

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Pointe-à-Pitre Le Raizet.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Pointe-à-Pitre Le Raizet.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Pointe-à-Pitre Le Raizet.

Dokument
Formulär för hälsodeklaration - Resenärer måste uppvisa en ifylld blankett för hälsodeklaration vid ankomsten till Guadeloupe.

Deklarationsformulär för resa - Ovaccinerade resenärer måste uppvisa ett ifylld resedeklarationsformulär som motiverar deras ankomst till Guadeloupe.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Pointe-à-Pitre Le Raizet?

Returresa till Sverige från Pointe-à-Pitre Le Raizet

Testkrav för COVID-19
Besökare från Pointe-à-Pitre Le Raizet måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Pointe-à-Pitre Le Raizet behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Pointe-à-Pitre inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Pointe-à-Pitre?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pointe-à-Pitre
 • Vilka bolag flyger till Pointe-à-Pitre?

  Air France, KLM och Air Canada är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Pointe-à-Pitre enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Pointe-à-Pitre med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Pointe-à-Pitre