Flyg till Abuja

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Abuja.
Visa nuvarande reserestriktioner för Nigeria

Billigaste flygen till flygplatser i Abuja

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Abuja från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Abuja

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Abuja

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Abuja (ABV)

Vanligtvis är flyg till Abuja från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Abuja, vilket i genomsnitt kostar 6 205 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ABUJA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj3% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Abuja kostar i genomsnitt bara 5 520 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABUJA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember28% dyrareDet kostar omkring 7 297 kr för flyg till Abuja från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABUJA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember620% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Abuja från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Abuja?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Abuja?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Abuja från Sverige med priser runt 5 520 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Abuja under maj, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 619 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Abuja?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Abuja från Sverige är 56 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 6 857 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Abuja?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Abuja från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 5 623 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 481 kr.


Kan jag flyga till Abuja från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Abuja

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Abuja.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Abuja.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Abuja.

Dokument
Formulär för hälsodeklaration - Resenärer måste registrera sig via reseportalen och fylla i formuläret för hälsodeklaration online. Resenärer måste ladda upp sitt negativa COVID-19 PCR-test till den nationella betalningsportalen och ta med sig en elektronisk kopia eller en papperskopia av resultatet. En rapport som innehåller en QR-kod kommer att skickas till e-postadressen som passageraren angivit. Du kan skriva ut eller ladda ner en elektronisk kopia av denna rapport innan du går ombord.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Abuja?

Returresa till Sverige från Abuja

Testkrav för COVID-19
Besökare från Abuja måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Abuja behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Abuja inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Abuja?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Abuja
 • Vilka bolag flyger till Abuja?

  Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Abuja. Ethiopian Air, Turkish Airlines och British Airways är också populära val för att flyga till Abuja från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Abuja med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Abuja


Hitta billiga flyg till andra städer i Nigeria

Nigeria har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?