Flyg till Owerri

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Owerri.
Visa nuvarande reserestriktioner för Nigeria

Billigaste flygen till flygplatser i Owerri

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Owerri från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Port Harcourt

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Owerri

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Port Harcourt (PHC)

Vanligtvis är flyg till Owerri från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Port Harcourt, vilket i genomsnitt kostar 8 296 kr


När är den bästa tiden att flyga till Owerri?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Owerri?

    Det bästa priset som hittats på momondo till Owerri var 1 128 kr/per person från Lagos, Lagos, vilket är 81 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Owerri. För att hitta det billigaste priset till Owerri från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Owerri?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Owerri. Om du planerar att flyga till Owerri, överväg då även att boka flyg till Port Harcourt flygplats(54 km från stadskärnan i Owerri), Asaba Intl flygplats(90 km från stadskärnan i Owerri), Enugu flygplats(125 km från stadskärnan i Owerri), Uyo Akwa Ibom Intl flygplats(135 km från stadskärnan i Owerri) eller Warri flygplats(135 km från stadskärnan i Owerri).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Owerri?

    Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Owerri Asaba Intl flygplats med ett genomsnittspris på 1 128 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Owerri Sam Mbakwe från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Owerri Sam Mbakwe

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Owerri Sam Mbakwe.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Owerri Sam Mbakwe.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Owerri Sam Mbakwe.

Dokument
Formulär för hälsodeklaration - Resenärer måste registrera sig via reseportalen och fylla i formuläret för hälsodeklaration online. Resenärer måste ladda upp sitt negativa COVID-19 PCR-test till den nationella betalningsportalen och ta med sig en elektronisk kopia eller en papperskopia av resultatet. En rapport som innehåller en QR-kod kommer att skickas till e-postadressen som passageraren angivit. Du kan skriva ut eller ladda ner en elektronisk kopia av denna rapport innan du går ombord.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Owerri Sam Mbakwe?

Returresa till Sverige från Owerri Sam Mbakwe

Testkrav för COVID-19
Besökare från Owerri Sam Mbakwe måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Owerri Sam Mbakwe behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Owerri inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flyg till andra städer i Nigeria

Nigeria har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?