Hitta billiga flyg till Trieste

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Trieste

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Trieste

Bästa priset för tur- och returresa

3 213 kr

Snabbast flygtid

7t 30m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Trieste från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 213 kr (Stockholm Arlanda till Trieste Dei Legionari).
Det snabbaste flyget till Trieste från Sverige tar 7t 30m (Stockholm Arlanda till Trieste Dei Legionari).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Trieste, inklusive Lufthansa, airBaltic och Ryanair.

Trender för flygresor till Trieste

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Trieste och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Trieste?

Om du inte vill besöka Trieste i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till december månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 339 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Trieste?

Det bästa priset som hittats på momondo till Trieste var 149 kr/per person från Billund, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Trieste. För att hitta det billigaste priset till Trieste från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Trieste?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Trieste är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Trieste på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 3 437 kr. Flyg från Sverige till Trieste en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 969 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Trieste?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Trieste då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 481 kr. Att flyga till Trieste på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Trieste, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 957 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Trieste?

Flygtider från Sverige till Trieste varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Venedig Marco Polo (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Trieste är att flyga från Göteborg Landvetter till Venedig Marco Polo, vilket i runda slängar tar 4t 30m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Trieste?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Trieste från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Trieste för ungefär 3 884 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Trieste

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Trieste från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Trieste

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Trieste

Stockholm (STO) till Venedig Treviso flygplats (TSF)

Vanligtvis är flyg till Trieste från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Venedig Treviso, vilket i genomsnitt kostar 1 616 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TRIESTE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari39% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Trieste kostar i genomsnitt bara 1 880 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TRIESTE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli73% dyrareDet kostar omkring 5 303 kr för flyg till Trieste från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TRIESTE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni922% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Trieste från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Trieste

Det tar cirka sex till tio timmar att flyga från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Malmö Airport till flygplatsen i Trieste. Men det kan ta längre tid än så, den totala tiden det tar att resa till Trieste från Sverige beror på hur många gånger du behöver mellanlanda och hur länge du får vänta på de olika flygplatserna. Boka din nästa flygresa genom momondo och hitta billiga flygerbjudanden som tar dig från Sverige till flygplatsen Trieste Dei Legionari.

Det går tyvärr inget direktflyg till Trieste från någon av flygplatserna i Sverige. Om du ska resa till Trieste från Stockholm Arlanda flygplats, Göteborg Landvetter eller Malmö Airport kommer du behöva mellanlanda en till tre gånger på vägen. Det går flyg direkt till Trieste från bland annat flygplatsen i Rom (Rom Fiumicino) eller Bergamo Orio al Serios internationella flygplats i Milano. Det är ofta smidigast och snabbast att mellanlanda i Rom för att sedan ta ett inrikesflyg till Trieste. Men du kan även resa till exempelvis Barcelona eller Paris för att sedan ta flyget till Milano, och slutligen flyget därifrån till Trieste. Det finns ganska många möjliga resvägar till Trieste från Sverige. Om du vill kunna välja att mellanlanda så få gånger som möjligt kan du hitta billiga och snabba resvägar och flygerbjudanden genom momondo.

De som flyger till Trieste kan potentiellt hitta bättre priser för Venedig Marco Polo flygplats(113 km från stadskärnan i Trieste) eller Venedig Treviso flygplats(122 km från stadskärnan i Trieste) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 1 466 kr per person, är Venedig Treviso flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Trieste. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Trieste

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Trieste
Ryanair
11 juli
ARN19:05Stockholm Arlanda
15t 00m
2 stopp
TRS10:05Trieste Dei Legionari
16 juli
TRS05:45Trieste Dei Legionari
24t 25m
2 stopp
ARN06:10Stockholm Arlanda
3 213 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 juli
ARN19:05Stockholm Arlanda
15t 00m
2 stopp
TRS10:05Trieste Dei Legionari
16 juli
TRS05:45Trieste Dei Legionari
26t 55m
3 stopp
ARN08:40Stockholm Arlanda
3 350 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 juli
ARN03:00Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
TRS10:30Trieste Dei Legionari
16 juli
TRS05:45Trieste Dei Legionari
24t 25m
2 stopp
ARN06:10Stockholm Arlanda
3 707 kr
Hitta liknande
Lufthansa
28 juli
ARN05:50Stockholm Arlanda
12t 30m
1 stopp
TRS18:20Trieste Dei Legionari
5 aug.
TRS10:45Trieste Dei Legionari
9t 10m
1 stopp
ARN19:55Stockholm Arlanda
3 843 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 juli
ARN03:00Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
TRS10:30Trieste Dei Legionari
16 juli
TRS02:45Trieste Dei Legionari
7t 15m
1 stopp
ARN10:00Stockholm Arlanda
4 326 kr
Hitta liknande
airBaltic
28 juni
ARN04:05Stockholm Arlanda
10t 30m
2 stopp
TRS14:35Trieste Dei Legionari
6 juli
TRS07:10Trieste Dei Legionari
20t 10m
2 stopp
ARN03:20Stockholm Arlanda
5 429 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Trieste

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Trieste, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Lufthansa
ARNStockholm Arlanda
5t 40m
TRSTrieste Dei Legionari

Andra kabinklasser för flyg till Trieste

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Trieste

Vilka bolag flyger till Trieste?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Trieste

Vilka bolag flyger till Trieste?

Ryanair, Lufthansa, SWISS och Brussels Airlines är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Trieste enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Trieste med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Lufthansa till Trieste

Det mest populära flygbolaget för flyg till Trieste på momondo är Lufthansa som flyger 11 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Frankfurt, och det bästa erbjudandet för flyg med Lufthansa till Trieste ligger på 1 714 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Trieste enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 586 omdömen har Lufthansa ett betyg på 7,0 bland momondos användare.


Populära flygresor till Trieste

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Trieste som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Trieste
Snabbaste flygtid23t 45m
Billigaste pris1 292 kr

Visumkrav för att besöka Trieste

Svenska medborgare och andra EU-medborgare är välkomna att resa till Trieste, Italien med ett giltigt pass eller nationellt ID-kort. Passet eller ID-kortet behöver vara giltigt under hela din vistelse i landet, så kom ihåg att dubbelkolla utgångsdatumet i ditt pass innan du bokar din resa. Svenskar och övriga EU-medborgare får vistas i Italien hur länge som helst utan att behöva ansöka om något visum för att stanna i landet.


Börja planera din resa till Trieste


De bästa sakerna att se och göra i Trieste

I Trieste finns många spännande sevärdheter för dig som är intresserad av historia och kultur. Trieste är en gammal hamnstad med många fina hus, spännande historiespår och vackra byggnader överallt. Hamnen i staden har tidigare varit en viktig plats för möten och handel mellan andra länder och kulturer eftersom den ligger i Italiens översta hörn, på gränsen till Slovenien. I centrum kan du besöka butiker och restauranger och slå dig ned på en uteservering för att njuta av det livliga utelivet i Trieste. En av de mest populära sevärdheterna i Trieste är Castello di Miramare som är ett vackert gammalt slott beläget längs kusten lite utanför centrum. Här finns fontäner, parker och du har även möjlighet att gå in i slottsbyggnaden. Många turister uppskattar den fantastiska och spektakulära utsikten över havet. Du kan även besöka muséer, en katedral och kyrkor i Trieste.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Trieste. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Trieste ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Trieste hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Trieste erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Trieste och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.