Hitta billiga flyg till Florens från 1 696 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 12/12
tis 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Florens

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Florens

Bästa priset för enkelresa

1 696 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 372 kr

Snabbast flygtid

5t 35m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Florens från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 696 kr (Stockholm Skavsta till Florens Peretola).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Florens från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 372 kr (Stockholm Arlanda till Florens Peretola).
Det snabbaste flyget till Florens från Sverige tar 5t 35m (Stockholm Arlanda till Florens Peretola).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Florens, inklusive Lufthansa, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Florens

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Florens och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Florens?

Den billigaste månaden att flyga till Florens från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 969 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Florens i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 283 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Florens?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Florens för 457 kr/person, vilket är 69 % billigare än för genomsnittsflyget till Florens. För att hitta de billigaste priserna till Florens från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Florens?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Florens från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 2 751 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Florens en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 340 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Florens?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Florens då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 775 kr. Att flyga till Florens på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Florens på morgonen då priserna ligger på omkring 3 332 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Florens?

Flygtider från Sverige till Florens varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Bologna Guglielmo Marconi (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 4t 30m. En annan populär rutt från Sverige till Florens är att flyga från Göteborg Landvetter till Bologna Guglielmo Marconi, vilket i runda slängar tar 6t 40m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Florens?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Florens från Sverige är större om du bokar 22 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Florens för ungefär 2 738 kr om du gör din sökning 22 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Florens

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Florens från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Florens

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Florens

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Pisa (PSA)

Vanligtvis är flyg till Florens från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Pisa Galileo Galilei, vilket i genomsnitt kostar 1 495 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FLORENS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari38% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Florens kostar i genomsnitt bara 1 665 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FLORENS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj47% dyrareDet kostar omkring 3 927 kr för flyg till Florens från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FLORENS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli304% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Florens från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Florens

Resor till Florens är särskilt populära under sommarens högsäsong då vädret är varmt och besökare från hela världen fyller staden. I augusti, då lokalborna tar semester, stänger dock många restauranger. Säsongerna påverkar stark priserna på flygresor till Florens och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern online och på så vis hitta billiga flyg till Florens.

När är det billigast att boka flyg till Florens? Under lågsäsongen i augusti och under november hittar du flygbiljetter till Florens, även om du är ute i sista minuten. Annars rekommenderas du boka din resa ungefär två månader innan avresa för att få din flygstol till ett billigt pris. Den dyraste tiden att åka är i juni, mitt under högsäsongen, och i december vid julledigheterna.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Florens?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Florens. Om du planerar att flyga till Florens, överväg då även att boka flyg till Pisa Galileo Galilei flygplats(70 km från stadskärnan i Florens), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(85 km från stadskärnan i Florens), Rimini Miramare flygplats(112 km från stadskärnan i Florens), Perugia Sant Egidio flygplats(126 km från stadskärnan i Florens) eller Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats(139 km från stadskärnan i Florens).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Florens?

Pisa Galileo Galilei flygplats har ett genomsnittspris på 934 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Florens. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Florens Peretola flygplats?

Priserna för flyg till Florens Peretola flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Florens Peretola flygplats?

Det finns 9 bolag tillgängliga för flyg till Florens Peretola flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Florens Peretola flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Florens Peretola flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Florens Peretola flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Florens Peretola flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Florens Peretola flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Florens

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Florens
SWISS
19 jan.
ARN15:55Stockholm Arlanda
16t 45m
1 stopp
FLR08:40Florens Peretola
21 jan.
FLR18:55Florens Peretola
4t 20m
1 stopp
ARN23:15Stockholm Arlanda
1 372 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 jan.
ARN14:00Stockholm Arlanda
8t 35m
2 stopp
FLR22:35Florens Peretola
21 jan.
FLR18:55Florens Peretola
4t 20m
1 stopp
ARN23:15Stockholm Arlanda
1 948 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 mars
ARN15:55Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
FLR22:30Florens Peretola
2 apr.
FLR06:30Florens Peretola
7t 50m
1 stopp
ARN14:20Stockholm Arlanda
2 094 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 maj
ARN15:55Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
FLR22:30Florens Peretola
20 maj
FLR06:30Florens Peretola
4t 35m
1 stopp
ARN11:05Stockholm Arlanda
2 335 kr
Hitta liknande
SWISS
31 dec.
GOT19:45Göteborg Landvetter
13t 05m
1 stopp
FLR08:50Florens Peretola
7 jan.
FLR18:55Florens Peretola
24t 20m
1 stopp
GOT19:15Göteborg Landvetter
2 388 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 jan.
ARN14:00Stockholm Arlanda
8t 35m
2 stopp
FLR22:35Florens Peretola
21 jan.
FLR14:50Florens Peretola
8t 30m
2 stopp
ARN23:20Stockholm Arlanda
2 702 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Florens

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Florens, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
Flera flygbolag
15 dec.
NYO09:30Stockholm Skavsta
25t 25m
2 stopp
FLR10:55Florens Peretola
1 696 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
NYO09:30Stockholm Skavsta
33t 05m
3 stopp
FLR18:35Florens Peretola
2 094 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN07:00Stockholm Arlanda
7t 20m
2 stopp
FLR14:20Florens Peretola
2 272 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Florens

Florens gamla stadskärna är kompakt och liten så du kan lätt ta dig runt mellan de flesta sevärdheterna till fots. Om du planerar hålla dig inom stadsmuren rekommenderas du att inte hyra bil, dels för att det är svårt att hitta parkering men även då det krävs ett särskilt tillstånd för att köra i centrum.

Kollektivtrafiken i och omkring staden består av bussar och spårvagnar. Se till att köpa din biljett innan du kliver ombord då det är billigare än att köpa av chauffören som dessutom inte alltid erbjuder biljetter till försäljning. Missa inte heller att validera din biljett vilket du gör i maskiner ombord på bussen. Bussarna har regelbundna kontroller av biljetterna och om du inte har validerat din biljett kan boten uppgå till mellan 40 och 200 euro. Samma biljetter gäller både för buss och spårvagn.


Visumkrav för att besöka Florens

Inom EU behöver medborgare inte något visum för att resa som turister mellan de olika medlemsländerna. Därför behöver du som svensk medborgare, med ett svenskt pass, inte ansöka om något visum för att åka från Sverige till Italien. När du reser behöver du legitimera dig vid ombordstigning och gränskontroll vilket du antingen gör genom att visa ditt pass eller ditt nationella id-kort. Du kan alltså lämna passet hemma men observera att det nationella id-kortet inte är likgiltigt med ett körkort eller vanlig legitimation. Det nationella id-kortet utfärdas av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap, så kontrollera att du verkligen har rätt legitimation med dig. Innan en resa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser hos landets myndigheter eller hos landets ambassad i din stad.


De bästa sakerna att se och göra i Florens

Intresserad av sevärdheter i Florens?

I renässansstaden Florens får konst- och arkitekturentusiasten inte en lugn stund. Beundra Brunelleschis röda kupoler på Duomokatedralen, studera de italienska mästarnas verk på Galleria degli Uffizi och promenera omkring i Palazzo Vecchio.

Vad bör jag packa för min resa?

Ett par bekväma skor då du säkerligen kommer att promenera mycket.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att undvika höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men smakar bättre på flaska.

Ska jag dricksa i Florens?

Du måste inte men det är uppskattat.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Florens?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Florens ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Florens ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Florens ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Florens.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Florens?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Florens genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Florens ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Florens. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Florens

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.