Flyg till Florens

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Florens (FLR)
ons 28/10
ons 4/11
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Florens

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Florens från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Florens?

Resor till Florens är särskilt populära under sommarens högsäsong då vädret är varmt och besökare från hela världen fyller staden. I augusti, då lokalborna tar semester, stänger dock många restauranger. Säsongerna påverkar stark priserna på flygresor till Florens och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern online och på så vis hitta billiga flyg till Florens.

När är det billigast att boka flyg till Florens? Under lågsäsongen i augusti och under november hittar du flygbiljetter till Florens, även om du är ute i sista minuten. Annars rekommenderas du boka din resa ungefär två månader innan avresa för att få din flygstol till ett billigt pris. Den dyraste tiden att åka är i juni, mitt under högsäsongen, och i december vid julledigheterna.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Florens?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Florens för 175 kr/person, vilket är 93 % billigare än för genomsnittsflyget till Florens. För att hitta de billigaste priserna till Florens från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Florens?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Florens från Sverige med priser runt 1 707 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Florens i november är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 759 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Florens?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Florens är 32 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 135 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 812 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Florens?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Florens från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 930 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 512 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Florens.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Florens?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Florens är på kvällen. Flyg från Sverige till Florens kan då kosta så lite som 2 021 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 468 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Florens?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Florens. Om du planerar att flyga till Florens, överväg då även att boka flyg till San Dalmazio San Domino Island flygplats(62 km från stadskärnan i Florens), Pisa Galileo Galilei flygplats(70 km från stadskärnan i Florens), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(85 km från stadskärnan i Florens), Rimini Miramare flygplats(112 km från stadskärnan i Florens) eller Perugia Sant Egidio flygplats(126 km från stadskärnan i Florens).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Florens?

Pisa Galileo Galilei flygplats har ett genomsnittspris på 1 569 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Florens. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Florens Peretola

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Florens Peretola
Billigast
Bäst
Snabbast
Lufthansa
19 jan.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
21t 55m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
23 jan.
FLR
Florens Peretola
6t 45m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 812 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 10m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
5 dec.
FLR
Florens Peretola
16t 20m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 890 kr
Hitta liknande
KLM
16 jan.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
17t 00m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
20 jan.
FLR
Florens Peretola
9t 35m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
2 013 kr
Hitta liknande
Lufthansa
16 jan.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
14t 20m
2 stopp
FLR
Florens Peretola
20 jan.
FLR
Florens Peretola
12t 05m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 838 kr
Hitta liknande
KLM
16 jan.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
6t 05m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
20 jan.
FLR
Florens Peretola
9t 35m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
2 022 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
5t 05m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
21 dec.
FLR
Florens Peretola
8t 45m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 214 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Florens Peretola

Om du letar efter enkelbiljetter till Florens, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Billigast
Bäst
Snabbast
Vueling
14 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
16t 35m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
1 190 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
36t 25m
2 stopp
FLR
Florens Peretola
1 409 kr
Hitta liknande
KLM
22 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
9t 25m
1 stopp
FLR
Florens Peretola
1 497 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Florens?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Florens

Billiga flyg till Florens hittar du med SWISS, Air Berlin och Blue Air. Lufthansa och KLM är också populära bolag med flygningar till den italienska staden. Om du tänker boka med ett lågprisbolag ska du tänka på att det kan tillkomma flera kostnader som vanligtvis ingår i flygpriser, till exempel för bagage och sittplats. Hos momondo kan du jämföra olika flygbolag och deras rutter på nätet.

Vem flyger direkt till Florens? Du kan flyga direkt till Pisa, inte långt från Florens med Ryanair. Med ett stopp kan du resa direkt till Florens med KLM via Amsterdam eller med Lufthansa via München.

Hur många timmar tar det att flyga till Florens? En direktflygning till Pisa tar ungefär tre timmar medan en flygning med mellanlandning tar ungefär fyra och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Florens till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Florens plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Florens landar antingen på Florence Airport eller Pisa International Airport. Pisas flygplats är Toscanas största flygplats vilket gör att många flyg till området landar här. Du tar dig lätt till Florens med tåg. Om du hittar ett flyg som landar på Florence Airport gör du förmodligen en mellanlandning på vägen. Utanför flygplatserna hittar du taxibilar som snabbt tar dig in till centrum om du inte vill åka buss eller tåg.


Populära flygresor till Florens

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Florens som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Florence
Snabbaste flygtid
8t 45m
Billigast pris
2 293 kr
Flyg från Jönköping till Florence
Snabbaste flygtid
9t 50m
Billigast pris
10 660 kr

Hur tar man sig runt i Florens?

Florens gamla stadskärna är kompakt och liten så du kan lätt ta dig runt mellan de flesta sevärdheterna till fots. Om du planerar hålla dig inom stadsmuren rekommenderas du att inte hyra bil, dels för att det är svårt att hitta parkering men även då det krävs ett särskilt tillstånd för att köra i centrum.

Kollektivtrafiken i och omkring staden består av bussar och spårvagnar. Se till att köpa din biljett innan du kliver ombord då det är billigare än att köpa av chauffören som dessutom inte alltid erbjuder biljetter till försäljning. Missa inte heller att validera din biljett vilket du gör i maskiner ombord på bussen. Bussarna har regelbundna kontroller av biljetterna och om du inte har validerat din biljett kan boten uppgå till mellan 40 och 200 euro. Samma biljetter gäller både för buss och spårvagn.


Kan man flyga till Florens utan pass eller visum?

Inom EU behöver medborgare inte något visum för att resa som turister mellan de olika medlemsländerna. Därför behöver du som svensk medborgare, med ett svenskt pass, inte ansöka om något visum för att åka från Sverige till Italien. När du reser behöver du legitimera dig vid ombordstigning och gränskontroll vilket du antingen gör genom att visa ditt pass eller ditt nationella id-kort. Du kan alltså lämna passet hemma men observera att det nationella id-kortet inte är likgiltigt med ett körkort eller vanlig legitimation. Det nationella id-kortet utfärdas av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap, så kontrollera att du verkligen har rätt legitimation med dig. Innan en resa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser hos landets myndigheter eller hos landets ambassad i din stad.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Florens


Tips och råd om Florens

Intresserad av sevärdheter i Florens?

I renässansstaden Florens får konst- och arkitekturentusiasten inte en lugn stund. Beundra Brunelleschis röda kupoler på Duomokatedralen, studera de italienska mästarnas verk på Galleria degli Uffizi och promenera omkring i Palazzo Vecchio.

Vad bör jag packa för min resa?

Ett par bekväma skor då du säkerligen kommer att promenera mycket.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att undvika höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men smakar bättre på flaska.

Ska jag dricksa i Florens?

Du måste inte men det är uppskattat.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass