Hitta billiga flyg till Florens

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Florens

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Florens

Bästa priset för enkelresa

990 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 338 kr

Snabbast flygtid

5t 40m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Florens från Sverige under de senaste 72 timmarna är 990 kr (Stockholm Arlanda till Florens Peretola).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Florens från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 338 kr (Stockholm Arlanda till Florens Peretola).
Det snabbaste flyget till Florens från Sverige tar 5t 40m (Stockholm Skavsta till Florens Peretola).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Florens, inklusive Lufthansa, Air France och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Florens

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Florens och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Florens?

Den billigaste månaden att flyga till Florens från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 001 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Florens i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 475 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Florens?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Florens för 81 kr/person, vilket är 97 % billigare än för genomsnittsflyget till Florens. För att hitta de billigaste priserna till Florens från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Florens?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Florens från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 2 696 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Florens en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 090 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Florens?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Florens då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 599 kr. Att flyga till Florens på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Florens mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 927 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Florens?

Flygtider från Sverige till Florens varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Bologna Guglielmo Marconi (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 45m. En annan populär rutt från Sverige till Florens är att flyga från Göteborg Landvetter till Bologna Guglielmo Marconi, vilket i runda slängar tar 6t 50m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Florens?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Florens från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Florens för ungefär 2 817 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Florens

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Florens från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Florens

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Florens

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bologna (BLQ)

Vanligtvis är flyg till Florens från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bologna Guglielmo Marconi, vilket i genomsnitt kostar 1 638 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FLORENS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari37% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Florens kostar i genomsnitt bara 1 675 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FLORENS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli38% dyrareDet kostar omkring 3 676 kr för flyg till Florens från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FLORENS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj444% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Florens från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Florens

Resor till Florens är särskilt populära under sommarens högsäsong då vädret är varmt och besökare från hela världen fyller staden. I augusti, då lokalborna tar semester, stänger dock många restauranger. Säsongerna påverkar stark priserna på flygresor till Florens och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern online och på så vis hitta billiga flyg till Florens.

När är det billigast att boka flyg till Florens? Under lågsäsongen i augusti och under november hittar du flygbiljetter till Florens, även om du är ute i sista minuten. Annars rekommenderas du boka din resa ungefär två månader innan avresa för att få din flygstol till ett billigt pris. Den dyraste tiden att åka är i juni, mitt under högsäsongen, och i december vid julledigheterna.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Florens. Om du planerar att flyga till Florens, överväg då även att boka flyg till Pisa Galileo Galilei flygplats(70 km från stadskärnan i Florens), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(85 km från stadskärnan i Florens), Rimini Miramare flygplats(112 km från stadskärnan i Florens), Perugia Sant Egidio flygplats(126 km från stadskärnan i Florens) eller Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats(139 km från stadskärnan i Florens).

Perugia Sant Egidio flygplats har ett genomsnittspris på 2 570 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Florens. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Florens

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Florens
SWISS
7 mars
ARN08:30Stockholm Arlanda
4t 45m
1 stopp
FLR13:15Florens Peretola
14 mars
FLR14:55Florens Peretola
4t 20m
1 stopp
ARN19:15Stockholm Arlanda
1 338 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 mars
ARN08:50Stockholm Arlanda
8t 45m
2 stopp
FLR17:35Florens Peretola
14 mars
FLR14:55Florens Peretola
4t 20m
1 stopp
ARN19:15Stockholm Arlanda
1 864 kr
Hitta liknande
SWISS
29 mars
ARN11:55Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
FLR18:30Florens Peretola
5 apr.
FLR02:25Florens Peretola
8t 35m
2 stopp
ARN11:00Stockholm Arlanda
1 970 kr
Hitta liknande
SWISS
30 mars
ARN02:40Stockholm Arlanda
15t 50m
1 stopp
FLR18:30Florens Peretola
2 apr.
FLR02:25Florens Peretola
6t 05m
1 stopp
ARN08:30Stockholm Arlanda
2 064 kr
Hitta liknande
SWISS
2 apr.
ARN09:25Stockholm Arlanda
20t 25m
2 stopp
FLR05:50Florens Peretola
2 maj
FLR02:25Florens Peretola
8t 40m
1 stopp
ARN11:05Stockholm Arlanda
2 085 kr
Hitta liknande
SWISS
14 apr.
ARN02:40Stockholm Arlanda
15t 50m
1 stopp
FLR18:30Florens Peretola
16 apr.
FLR02:25Florens Peretola
16t 50m
2 stopp
ARN19:15Stockholm Arlanda
2 128 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Florens

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Florens, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France och SWISS
SWISS
30 mars
ARN02:40Stockholm Arlanda
15t 50m
1 stopp
FLR18:30Florens Peretola
SWISS
30 mars
ARN02:40Stockholm Arlanda
15t 50m
1 stopp
FLR18:30Florens Peretola
1 211 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 apr.
ARN03:05Stockholm Arlanda
16t 10m
2 stopp
FLR19:15Florens Peretola
1 253 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Florens

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Florens

Vilka bolag flyger till Florens?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Florens

Vilka bolag flyger till Florens?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Florens från Sverige Ryanair, Lufthansa, SWISS och KLM. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med SWISS till Florens

Det avgår 6 flyg med SWISS till Florens under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Zürichs internationella och det bästa biljettpriset med SWISS som hittats på momondo är 1 225 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Florens). SWISS har ett betyg på 8,2 från 171 användaromdömen på momondo.

Flyg med KLM till Florens

Priser för flyg med KLM till Florens kan börja på så lite som 1 824 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 34 flyg som KLM trafikerar till Florens under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med KLM till Florens kostar från Paris Charles de Gaulle. KLM har fått betyget 7,6/10 av användare på momondo med 178 omdömen.


Flygplatser nära Florens

Nedan hittar du alla flygplatser i Florens tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Florens landar antingen på Florence Airport eller Pisa International Airport. Pisas flygplats är Toscanas största flygplats vilket gör att många flyg till området landar här. Du tar dig lätt till Florens med tåg. Om du hittar ett flyg som landar på Florence Airport gör du förmodligen en mellanlandning på vägen. Utanför flygplatserna hittar du taxibilar som snabbt tar dig in till centrum om du inte vill åka buss eller tåg.


Populära flygresor till Florens

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Florens som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Florens
Snabbaste flygtid4t 05m
Billigaste pris1 338 kr
Flyg från Göteborg till Florens
Snabbaste flygtid4t 10m
Billigaste pris2 138 kr
Flyg från Jönköping till Florens
Snabbaste flygtid9t 50m
Billigaste pris12 828 kr

Så tar du dig runt i Florens

Florens gamla stadskärna är kompakt och liten så du kan lätt ta dig runt mellan de flesta sevärdheterna till fots. Om du planerar hålla dig inom stadsmuren rekommenderas du att inte hyra bil, dels för att det är svårt att hitta parkering men även då det krävs ett särskilt tillstånd för att köra i centrum.

Kollektivtrafiken i och omkring staden består av bussar och spårvagnar. Se till att köpa din biljett innan du kliver ombord då det är billigare än att köpa av chauffören som dessutom inte alltid erbjuder biljetter till försäljning. Missa inte heller att validera din biljett vilket du gör i maskiner ombord på bussen. Bussarna har regelbundna kontroller av biljetterna och om du inte har validerat din biljett kan boten uppgå till mellan 40 och 200 euro. Samma biljetter gäller både för buss och spårvagn.


Visumkrav för att besöka Florens

Inom EU behöver medborgare inte något visum för att resa som turister mellan de olika medlemsländerna. Därför behöver du som svensk medborgare, med ett svenskt pass, inte ansöka om något visum för att åka från Sverige till Italien. När du reser behöver du legitimera dig vid ombordstigning och gränskontroll vilket du antingen gör genom att visa ditt pass eller ditt nationella id-kort. Du kan alltså lämna passet hemma men observera att det nationella id-kortet inte är likgiltigt med ett körkort eller vanlig legitimation. Det nationella id-kortet utfärdas av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap, så kontrollera att du verkligen har rätt legitimation med dig. Innan en resa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser hos landets myndigheter eller hos landets ambassad i din stad.


Börja planera din resa till Florens


De bästa sakerna att se och göra i Florens

I renässansstaden Florens får konst- och arkitekturentusiasten inte en lugn stund. Beundra Brunelleschis röda kupoler på Duomokatedralen, studera de italienska mästarnas verk på Galleria degli Uffizi och promenera omkring i Palazzo Vecchio.

Ett par bekväma skor då du säkerligen kommer att promenera mycket.

Köp ett lokalt SIM-kort för att undvika höga surfkostnader.

Ja, det går bra men smakar bättre på flaska.

Du måste inte men det är uppskattat.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Florens ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Florens ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Florens.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Florens genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Florens. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.