Hitta billiga flyg till Portland

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Portland

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Portland

Bästa priset för enkelresa

8 926 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 788 kr

Snabbast flygtid

29t 25m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Portland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 8 926 kr (Stockholm Arlanda till Portland Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Portland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 788 kr (Stockholm Arlanda till Portland Intl).
Det snabbaste flyget till Portland från Sverige tar 29t 25m (Stockholm Arlanda till Portland Intl).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Portland, inklusive United Airlines, British Airways och Air Canada.

Trender för flygresor till Portland

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Portland och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Portland?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Portland från Sverige med priser runt 7 417 kr. Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Portland från Sverige för september. Flyg till Portland i september är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 7 576 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Portland?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Portland från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 7 317 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 11 147 kr från Sverige till Portland.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Portland?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Portland från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 7 564 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Portland på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 11 638 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Portland?

Flyget från Sverige till Portland beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Portland Intl (den mest populära flygplatsen i Portland) ligger flygtiden på 14t 39m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Portland Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 20t 20m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Portland?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Portland 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Portland för i genomsnitt 8 743 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Portland

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Portland från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Portland

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Portland

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Portland (PDX)

Vanligtvis är flyg till Portland från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Portland Intl, vilket i genomsnitt kostar 8 107 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PORTLAND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Portland kostar i genomsnitt bara 6 774 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PORTLAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli25% dyrareDet kostar omkring 10 129 kr för flyg till Portland från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PORTLAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli524% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Portland från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Portland

Billiga flyg till Portland hittar du mellan september och december då priserna på flygstolar sjunker. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Portland under årets första månader som även dem hör till lågsäsongen för staden. Under sommarens högsäsong är flygbiljetter till Portland som dyrast då många reser när det är som allra varmast. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum för att hitta ett bra flyg till Portland.


Hitta billiga flygbiljetter till Portland

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Portland

Andra kabinklasser för flyg till Portland

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Portland

Vilka bolag flyger till Portland?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Portland

Vilka bolag flyger till Portland?

För flygresor till Portland från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: KLM, Icelandair, British Airways eller Finnair. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Delta till Portland

Delta flyger omkring 33 flyg till Portland under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Seattle Tacoma, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Delta var 7 395 kr (Göteborg Landvetter till Portland). Användare har betygsatt Delta med 7,8/10 med över 669 omdömen på momondo.

Flyg med Finnair till Portland

Finnair (7,7/10, 322 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Portland med erbjudanden så låga som 4 516 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Finnair i genomsnitt har 4 flyg som avgår till Portland varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Portland

Nedan hittar du alla flygplatser i Portland tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Portland landar på Portland International Airport som ligger ungefär 20 km från stadens centrala delar. För att resa till Portland billigt från flygplatsen kan du ta kollektivtrafikens MAX light rail vars röda linje stannar till vid stationen på flygplatsen och går in till centrum. Tågen avgår varje kvart och en enkelbiljett kostar 2,5 USD (24 SEK). Resan tar runt 40 min in till centrum. Det finns även en buss som går direkt från flygplatsen in till centrum där den gör flera centrala stopp och kostar 14 USD (133 SEK). Snabbast är dock att ta bil in till centrum. Du kan antingen hyra bil ute på flygplatsen eller ta en taxi. Med taxi tar resan lite drygt en halvtimme in till Portlands centrum. Räkna med ett pris på runt 35-40 USD (331-379 SEK) exklusive dricks.


Populära flygresor till Portland

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Portland som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Portland
Snabbaste flygtid14t 39m
Billigaste pris3 788 kr
Flyg från Köpenhamn till Portland
Snabbaste flygtid13t 35m
Billigaste pris7 871 kr
Flyg från Umeå till Portland
Snabbaste flygtid25t 29m
Billigaste pris12 672 kr
Flyg från Göteborg till Portland
Snabbaste flygtid20t 20m
Billigaste pris7 903 kr

Så tar du dig runt i Portland

För att ta dig runt i Portland kan du med fördel använda dig av kollektivtrafiken som består av bussar, spårvagnar och tåglinjerna MAX light rail. Dessa sköts av samma företag vilket innebär att samma biljetter gäller för samtliga transportmedel. En biljett kostar 2,5 USD (24 SEK) för en enkelresa eller 5 USD (48 SEK) för ett dagspass. Biljetterna köper du i automater vid stationerna innan du går ombord. Portland kallas ofta för USA:s mest cykelvänliga stad och att cykla är ett utmärkt sätt att ta dig fram både inne i centrum och för lite längre sträckor. Nere vid vattnet finns dessutom flera trevliga cykelvägar för utflykter. Cykeluthyrning hittar du både vid vattnet och inne i centrum.


Visumkrav för att besöka Portland

För att resa till USA behöver du ha ett inresetillstånd och du får du stanna i upp till 90 dagar. Inresetillståndet ansöker du om på nätet senast 72 timmar innan ditt flyg avgår. Du måste ha med dig både ditt pass och en returbiljett. Du ska även kunna ange en adress där du kommer att bo under vistelsen.


Börja planera din resa till Portland


De bästa sakerna att se och göra i Portland

Sevärdheter i Portland är bland annat den historiska byggnaden Pittock Mansion från tidigt 1900-tal samt Portland Building som är ett av stadens landmärken.

Ja, det är viktigt att du har en bra reseförsäkring när du reser till USA då sjukvård annars kan bli mycket dyrt i landet.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Portland.

Du förväntas lämna 20 % i dricks i USA. Detta gäller för all service.

Shoppingcentren Lloyd Center, Pioneer Place och Washtington Square är populära för allt från leksaker till kläder och heminredning.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Portland. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan hitta flyg till Portland ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Portland.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Portland och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.