Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Portland, Oregon

Vill du hyra en bil billigt i Portland, Oregon? Sök och jämför priser här!

Portland, OR, USA
4 apr — 11 apr
Portland, OR, USA
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Portland

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Portland

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Portland?

De billigaste hyrbilarna i Portland hittas generellt genom Sixt. När du bokar med Sixt kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 321 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Portland är 321 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Portland?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Portland med 13 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Portland?

För ett genomsnittspris på 564 kr/dag (och så lite som 514 kr/dag), är hyrbilar av modellen Toyota RAV4 i Portland de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Nissan Pathfinder i Portland för 588 kr/dag i genomsnitt (465 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Portland, Oregon

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Portland, Oregon
Kompakt788 kr per dag
Medelstor680 kr per dag
Standard637 kr per dag
Stor bil643 kr per dag
Minibuss1 129 kr per dag
Stor SUV1 130 kr per dag
Premium869 kr per dag
Lyx742 kr per dag
Premium-SUV862 kr per dag
Medelstor SUV770 kr per dag
Standard-SUV854 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Portland

När du bokar en hyrbil i Portland är Oregon Zoo ett populärt ställe att besöka. Eftersom det ligger bara ett par kilometer sydväst om stadens centrum är det lätt att nå det med bil. Förutom flera djurarter som huserar i djurparken finns det också ett brett utbud av växter i både djurutställningar och specialiserade trädgårdar. Ett annat populärt ställe är Oregon Museum of Science and Industry, där det finns ett planetarium och flera hands-on-utställningar som specialiserar sig på naturvetenskap samt industri och teknik. Både I-5 och I-205 går norr och söder om staden medan Highway 26 och I-84 är de viktigaste öst-västliga vägarna i området. Även om det ibland kan vara svårt att hitta gatuparkering för hyrbilar i Portland finns det flera parkeringsplatser som erbjuder gratis parkering. Det finns cirka 10 hyrbilsställen i Portland, så det är enkelt att hitta en billig hyrbil i Portland.

Är det värt att hyra en bil när man besöker Portland?

Innan du plockar upp din hyrbil i Portland är det viktigt att komma ihåg att som i alla större städer finns det tider under dagen då det kan vara besvärligt att köra. På de flesta eftermiddagar kan det vara trångt i trafiken, särskilt på väg norrut på I-5 ut ur staden och österut på I-84. En av de fantastiska sakerna med detta område är att det är lätt att nå både bergen och kusten. Om du hyr bil i Portland kan du åka till skidområdena på Mount Hood strax öster om Portland och till kustsamhällen som Canon Beach och Newport på Oregon Coast, båda på ungefär en timmes avstånd med bil. Även om Downtown Portland är mycket promenadvänligt ligger de flesta saker du vill se och göra i Portland ganska utspridda och kräver att man har tillgång till bil. Det finns visserligen både bussar och spårvagnståg i Portland som en del av kollektivtrafiken, men dessa är mer inriktade på pendlare som ska till och från jobbet i centrum, och de är i allmänhet inte ett bra transportmedel för besökare i området som vill besöka sevärdheterna.

Kan man köra till Kanada med en hyrbil från Portland?

Hyrbilsföretagen i Portland tillåter att du tar med bilen till en annan delstat utan begränsningar. Du kan också ta med dig din hyrbil från Portland till Kanada utan problem, men du bör meddela biluthyrningsföretaget i förväg; de kommer att förse dig med ett kanadensiskt försäkringskort för icke-residenter helt utan kostnad. Vissa hyrbilsställen i Portland erbjuder till och med envägshyror till vissa kanadensiska städer. De flesta biluthyrningsföretag i Portland tillåter inte att du reser till Mexiko med deras fordon.

Kan man hyra en bil i Portland utan kreditkort?

Det finns vanligtvis två alternativ för att hyra bil i Portland utan kreditkort. Om du planerar att använda ett betalkort kan du göra det, men det medför vissa begränsningar. Till att börja med kan det finnas begränsningar för vilken typ av bil du kan hyra med ett betalkort. Det kommer också att reserveras ett rejält belopp på ditt kort under den tid du har din hyrbil. Utöver det måste ditt namn i de flesta fall stå på betalkortet och du måste förmodligen vara minst 25 år gammal för att få hyra bilen. Om du hyr från en flygplats vill de i allmänhet se en flygbiljett för returresan som sker på samma datum som du ska lämna tillbaka bilen. Om du vill hyra en billig bil i Portland med enbart kontantbetalning är det viktigt att veta att du förmodligen kommer att behöva lägga en mycket stor deposition för bilen. Om du vill göra detta kan du prova ett mindre hyrbilsföretag, som kan ha mer flexibla regler än de stora hyrbilsföretagen.

Vilka trafikregler ska man hålla utkik efter i Portland?

Eftersom Portland är ett samhälle där många människor tar sig fram antingen med cykel eller till fots är det viktigt att vara uppmärksam på dessa trafikanter när du befinner dig i stadens centrum när du bokar hyrbilar i Portland. Detta gäller särskilt när du svänger på stadsgator där cyklar och fotgängare kan dyka upp snabbt. En sak att tänka på när du kör med hyrbil i Portland i Oregon är att du i allmänhet ska behandla gula och röda trafikljus på samma sätt. Den enda gången du kan köra genom ett gult ljus är om du inte kan stanna din hyrbil på ett säkert sätt vid det gula ljuset. En annan sak att tänka på är att eftersom Oregon har så många molniga och regniga månader är fotgängare ofta klädda i flera lager mörka kläder som kan göra dem svåra att upptäcka, så var försiktig när du närmar dig korsningar i Portland. Om du ser ett utryckningsfordon måste du sakta ner din hyrbil och försöka flytta dig ett körfält bort från fordonet. Alla passagerare i en ekonomibil måste använda säkerhetsbälte, och barn som väger mindre än den angivna vikten måste sitta i en godkänd bilbarnstol. Det är också viktigt att notera att du inte får parkera din bil på en cykelbana i Portland.

Vilka handlingar behöver man som internationell resenär för att hyra en bil i Portland?

Om du reser till Portland från ett annat land än USA måste du visa upp ett giltigt körkort från ditt hemland som innehåller ett foto av dig. Dessutom vill de flesta biluthyrningsföretag se en andra form av legitimation, till exempel ett pass. Det kan också vara bra att ha ett internationellt körkort med sig om ditt körkort inte är på engelska, även om detta i allmänhet inte krävs för att hyra en bil. Ett professionellt, maskinskrivet brev som översätter ditt körkort till engelska är en godtagbar ersättning för ett internationellt körkort.


Erbjudanden på hyrbilar i Portland, Oregon

Hitta rätt hyrbil för dig i Portland

Liten bilar

320 kr - 1 214 kr

Alla biltyper

478 kr - 858 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Portland, USA är 488 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Portland, USA är mars. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 320 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Portland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Portland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Portland av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Portland, USA är 306 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Portland, USA är september. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 542 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 49 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Portland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Portland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Portland av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Portland, USA är 422 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Portland, USA är mars. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 465 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Portland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Portland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Portland av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

788 kr/dag

(23 apr - 25 apr)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Portland

Alla större biluthyrningsfirmor i Portland, Oregon

Kyte

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

8,7

Bäst

8,8

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,8

Bäst

8,3

Enterprise Rent-A-Car

13 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

8,0

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,6

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,6

Avis

5 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

8,0

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,2

Budget

6 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,7

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,0

Thrifty

2 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,5

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,6

Bra att veta om hyrbilar i Portland

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Portland.

Populära biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigaste hyrbilen

411 kr

Mest populära modellen

Toyota RAV4
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Portland under de senaste 72 timmarna: SUV, Full-size, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Portland är 411 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 784 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Portland under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota RAV4. Våra användare föredrar också Nissan Pathfinder som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Portland

Nedan visas de mest populära hotellen i Portland
Country Inn & Suites by Radisson, Portland Air, OR

Country Inn & Suites by Radisson, Portland Air, OR

7025 Northeast Alderwood Road, Portland, OR, United States

9,2 km från stadskärnan

Hotel Lucia

Hotel Lucia

400 Southwest Broadway, Portland, OR, United States

0,3 km från stadskärnan

Dossier

Dossier

750 Southwest Alder Street, Portland, OR, United States

0,5 km från stadskärnan

The Society Hotel

The Society Hotel

203 Northwest 3rd Avenue, Portland, OR, United States

0,2 km från stadskärnan

Radisson Hotel Portland Airport

Radisson Hotel Portland Airport

6233 Northeast 78th Court, Portland, OR, United States

8,9 km från stadskärnan

Hotel Eastlund Bw Premier Collection

Hotel Eastlund Bw Premier Collection

1021 Northeast Grand Avenue, Portland, OR, United States

1,4 km från stadskärnan

The Royal Sonesta Portland Downtown

The Royal Sonesta Portland Downtown

506 Southwest Washington Street, Portland, OR, United States

0,4 km från stadskärnan

The Porter Portland, Curio Collection by Hilton

The Porter Portland, Curio Collection by Hilton

1355 SW 2nd Ave., Portland, OR, United States

1,1 km från stadskärnan

Hotel Deluxe

Hotel Deluxe

729 Southwest 15th Avenue, Portland, OR, United States

0,9 km från stadskärnan

Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland

Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland

50 Southwest Morrison Street, Portland, OR, United States

0,7 km från stadskärnan

The Hotel Zags Portland

The Hotel Zags Portland

515 Southwest Clay Street, Portland, OR, United States

1,1 km från stadskärnan

Hyatt Centric Downtown Portland

Hyatt Centric Downtown Portland

601 Southwest 11th Avenue, Portland, OR, United States

0,6 km från stadskärnan

The Benson Portland, Curio Collection by Hilton

The Benson Portland, Curio Collection by Hilton

309 Southwest Broadway, Portland, OR, United States

0,2 km från stadskärnan

Embassy Suites by Hilton Portland Downtown

Embassy Suites by Hilton Portland Downtown

319 Southwest Pine Street, Portland, OR, United States

0,3 km från stadskärnan

Lolo Pass

Lolo Pass

1616 East Burnside Street, Portland, OR, United States

2,1 km från stadskärnan

Hampton Inn and Suites by Hilton Portland-Pearl District

Hampton Inn and Suites by Hilton Portland-Pearl District

354 Northwest 9th Avenue, Portland, OR, United States

0,4 km från stadskärnan

Hyatt Regency Portland At The Oregon Convention Center

Hyatt Regency Portland At The Oregon Convention Center

375 Northeast Holladay Street, Portland, OR, United States

1,3 km från stadskärnan

The Paramount Hotel

The Paramount Hotel

808 Southwest Taylor Street, Portland, OR, United States

0,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Portland – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Portland och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Portland, Oregon?

När du hyr en bil i Portland kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Portland. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Portland under april månad?

Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd kring 64 mm i april gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Portland. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under april månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Portland. Att hyra en Standard i Portland kommer i genomsnitt kosta dig 426 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Portland, Oregon?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 40 km/t i Portland när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Portland är 120 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Portland du befinner dig.

Hur är vädret i Portland, OR i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Portland under månaden mars kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 9 °C och en nederbörd på cirka 94 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Portland representativt för resten av Oregon?

Klimatet i Oregon under mars månad har vanligtvis en temperatur på 7 °C med en förväntad nederbörd på 92,8 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Portland till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Portland?

Priserna för bilar i Portland uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Portland?

Av mars 2024 finns det 49 bolag att välja mellan för bilar i Portland.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Portland?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Portland. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Portland?

Vid biluthyrning i Portland måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Portland?

Att boka en hyrbil i Portland via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Portland?

När du har sökt efter en hyrbil i Portland visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Portland med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Portland som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Portland på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Portland.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Portland som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Portland.

Kan jag söka efter hyrbilar i Portland med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Portland med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Portland

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Portland

Populära hyrbilstyper i Portland


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners