Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Chicago, Illinois

Vill du hyra en bil billigt i Chicago, Illinois? Sök och jämför priser här!

Chicago, IL, USA
26 mar — 2 apr
Chicago, IL, USA
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Chicago

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Chicago

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Chicago?

De billigaste hyrbilarna i Chicago hittas generellt genom Goldcar Rental SP. När du bokar med Goldcar Rental SP kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 73 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Chicago är 73 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Chicago?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Chicago med 28 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Chicago?

Hyrbilar av modellerna Toyota RAV4 och Chevrolet Tahoe i Chicago är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Toyota RAV4 i Chicago kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 831 kr/dag och priser så låga som 496 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Chevrolet Tahoe kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 1 109 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 643 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Chicago, Illinois

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Chicago, Illinois
Ekonomi344 kr per dag
Kompakt347 kr per dag
Medelstor350 kr per dag
Standard371 kr per dag
Stor bil387 kr per dag
Minibuss580 kr per dag
Stor SUV613 kr per dag
Premium407 kr per dag
Lyx457 kr per dag
Medelstor SUV388 kr per dag
Kompakt SUV392 kr per dag
Standard-SUV445 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Chicago

Kan jag köra över gränsen med en hyrbil från Chicago?

När du ska hyra bil i Chicago tillåter vissa hyrbilsföretag att du tar med bilen över landsgränsen. Det är väldigt olika mellan hyrbilsföretagen så dubbelkolla alltid med företaget där du hyr hyrbilar i Chicago med vad som gäller för dem. Vissa företag låter dig ta med hyrbilen över gränsen in i Kanada men inte till Mexiko. Vissa företag vill inte att bilen ska lämna landet överhuvudtaget. Tänk också på att du måste meddela hyrbilsföretaget om du vill ta med bilen ut ur landet. När du bokar en bil så får du ett bekräftelsemejl där du kan hitta företagets kontaktuppgifter. Om du tar med bilen ut ur USA är det viktigt att tänka på att det kan vara andra trafikregler i till exempel Kanada, så det är en god idé att se över trafikreglerna i förväg. Glöm inte heller att trafikreglerna kan ändras i de olika delstaterna i USA så var påläst när du åker mellan dem.

Kan jag hyra en bil i Chicago utan ett kreditkort?

Hos vissa av hyrbilsföretagen går det att lösa med att betala för din hyrbil i Chicago på ett annat sätt än med kreditkort. Kreditkort är dock standarden och det är inte säkert att du kan använda något annat. Kreditkortet fungerar som en säkerhet för hyrbilsföretagen så de vet att de kan få betalt för eventuella skador, saknat bränsle eller om något gått sönder. De kan boka en depositionsavgift för detta på kreditkortet och så får du sedan tillbaka det när du lämnar in bilen. Hos vissa hyrbilsföretag kan du skaffa ett så kallat Cash Deposit Identification Card så du kan betala med kontanter. Du kan ansöka om detta från hyrbilsföretaget någon månad i förväg och det ger dig tillåtelse att betala kontant för din hyrbil. Du kan läsa mer om detta när du bokar din bil eller så kan du ta kontakt med hyrbilsföretaget och fråga vad det är som gäller.

Vilka trafikregler borde jag vara uppmärksam på i Chicago?

I det stora hela kan du känna igen de flesta trafikreglerna i Chicago om du är bekant med den svenska trafiken. Några saker är dock viktigt att tänka på. Det är förbjudet att använda en mobiltelefon när man kör såvida man inte använder någon form av handsfree. Vid övergångsställen måste du släppa fram fotgängare. Du måste också släppa fram fotgängare som vill passera vägen vid korsningar utan trafikljus. Du måste också alltid köra i den högra filen vid tvåfiliga vägar, den vänstra filen används enbart för att köra om andra fordon. Alla i bilen måste använda säkerhetsbälten och barn under åtta år måste sitta i en bilbarnstol eller använda bälteskudde. Det går att hitta trafikmanualer för Illinois på nätet som kan vara bra att läsa innan du ger dig av i din billiga hyrbil i Chicago.

Vilka papper behöver en internationell resenär för att hyra en bil i Chicago?

För att få hyra bil i Chicago behöver huvudföraren vara minst 19 år gammal och ha haft sitt körkort i minst ett år. Om ditt körkort inte är utfärdat i USA behöver du skaffa ett internationellt körkort som du ska ha med dig när du hämtar din hyrbil tillsammans med originalkörkortet. Om ni är flera förare till bilen så behöver alla visa upp både sitt körkort och det internationella. I Sverige kan du ansöka om ett internationellt körkort via nätet så länge du har ett giltigt körkort. Du behöver också visa upp ditt pass när du hämtar upp din hyrbil och ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn. Glöm inte heller att alla förare måste visa upp dessa handlingar vid till exempel en poliskontroll, så se till att alltid ha dessa med er när ni åker i er hyrbil i Chicago.


Erbjudanden på hyrbilar i Chicago, Illinois

Hitta rätt hyrbil för dig i Chicago

Liten bilar

456 kr - 1 247 kr

Alla biltyper

490 kr - 946 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Chicago, USA är 609 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Chicago, USA är oktober. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 456 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Chicago som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Chicago, USA är 602 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Chicago, USA är februari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 337 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Chicago som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Chicago, USA är 636 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Chicago, USA är november. Då är priset 10% lägre än under resten året och ligger på bara 576 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor bil i Chicago som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Chicago, USA är 707 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Chicago, USA är februari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 337 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Chicago som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Chicago, USA är 709 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Chicago, USA är november. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 764 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Chicago som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Chicago, USA är 397 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Chicago, USA är april. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 425 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 43 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Chicago, USA är 648 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Chicago, USA är juli. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 798 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

344 kr/dag

(27 maj - 13 jun)
Audi A1
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

347 kr/dag

(27 maj - 13 jun)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Chicago

Alla större biluthyrningsfirmor i Chicago, Illinois

Alamo

3 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,1

Bäst

7,9

Enterprise Rent-A-Car

28 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

8,1

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,4

National

3 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,2

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,5

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,0

Avis

6,6
Okej
1 omdöme11 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,4

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,3

Payless

2 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,4

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,5

Budget

6,1
Okej
1 omdöme10 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,1

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,0

Hertz

18 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,7

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,0

Bra att veta om hyrbilar i Chicago

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Chicago.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Standard, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

499 kr

Mest populära modellen

Toyota RAV4
Den mest populära biluthyrningsfirman i Chicago som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Dollar och Alamo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Chicago under de senaste 72 timmarna: Standard, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Chicago är 499 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 723 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Chicago under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota RAV4. Våra användare föredrar också Chevrolet Tahoe som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Chicago

Nedan visas de mest populära hotellen i Chicago
Congress Plaza Hotel

Congress Plaza Hotel

520 South Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

0,3 km från stadskärnan

Warwick Allerton Chicago

Warwick Allerton Chicago

701 North Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

2,2 km från stadskärnan

River Hotel

River Hotel

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km från stadskärnan

citizenM Chicago Downtown

citizenM Chicago Downtown

80 East Wacker Place, Chicago, IL, United States

1,3 km från stadskärnan

Hyatt Regency Chicago

Hyatt Regency Chicago

151 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km från stadskärnan

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan, Chicago

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan, Chicago

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km från stadskärnan

Swissotel - Chicago

Swissotel - Chicago

323 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km från stadskärnan

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

32 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,0 km från stadskärnan

Eurostars Magnificent Mile

Eurostars Magnificent Mile

660 North State Street, Chicago, IL, United States

2,1 km från stadskärnan

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

221 North Columbus Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km från stadskärnan

Hotel Felix Chicago

Hotel Felix Chicago

111 West Huron Street, Chicago, IL, United States

2,2 km från stadskärnan

21c Museum Hotel Chicago

21c Museum Hotel Chicago

55 East Ontario Street, Chicago, IL, United States

1,9 km från stadskärnan

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

171 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,1 km från stadskärnan

Freehand Chicago

Freehand Chicago

19 East Ohio Street, Chicago, IL, United States

1,9 km från stadskärnan

The Godfrey Hotel Chicago

The Godfrey Hotel Chicago

127 West Huron, at Lasalle, Chicago, IL, United States

2,2 km från stadskärnan

Kinzie Hotel

Kinzie Hotel

20 West Kinzie Street, Chicago, IL, United States

1,5 km från stadskärnan

Palmer House a Hilton Hotel

Palmer House a Hilton Hotel

17 East Monroe Street, Chicago, IL, United States

0,5 km från stadskärnan

Loews Chicago Hotel

Loews Chicago Hotel

455 North Park Drive, Chicago, IL, United States

1,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Chicago – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Chicago och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Chicago, Illinois i april?

En hyrbil för en weekend i Chicago i april kostar kring 481 kr, med billiga erbjudanden från 474 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 0 kr till 0 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Chicago, Illinois?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Chicago har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Chicago, så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car och Avis erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Chicago under april månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Chicago i april månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 94 mm och temperaturerna kring 15 °C. Att hyra en Ekonomi i Chicago kommer i genomsnitt kosta dig 369 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Chicago, Illinois?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 40 km/t i Chicago när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Chicago är 120 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Chicago du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Chrysler 300 i Chicago?

Hur är vädret i Chicago, IL i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i Chicago under mars månad på 3 °C och den förväntade nederbörden är 64 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Chicago representativt för resten av Illinois?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Chicago omkring i Illinois eller runt de omgivande områdena under mars månad bör förvänta sig temperaturer runt 3 °C och en eventuell nederbörd på 69,3 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Chicago?

Priserna för bilar i Chicago uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Chicago?

Av mars 2024 finns det 116 bolag att välja mellan för bilar i Chicago.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Chicago?

Bland olika länder, inklusive Chicago, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Chicago?

För att få hyra en bil i Chicago måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Chicago?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Chicago eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Chicago?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Chicago då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Chicago med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Chicago eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Chicago på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Chicago på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Chicago som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Chicago.

Kan jag söka efter hyrbilar i Chicago med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Chicago på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Chicago

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Chicago


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners