Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Chicago, Illinois

Vill du hyra en bil billigt i Chicago, Illinois? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 20/6
tors 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Chicago, Illinois

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Chicago, Illinois
Kompakt324 kr per dag
Medelstor328 kr per dag
Standard420 kr per dag
Stor bil464 kr per dag
Minibuss500 kr per dag
Stor SUV517 kr per dag
Premium457 kr per dag
Lyx480 kr per dag
Leverantörens val445 kr per dag
Standard-SUV445 kr per dag
Kompakt SUV461 kr per dag
Medelstor SUV468 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Chicago

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Chicago

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Chicago?

De billigaste hyrbilarna i Chicago hittas generellt genom Dollar. När du bokar med Dollar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 320 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Chicago är 433 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Chicago?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Chicago med 28 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Chicago?

Hyrbilar av modellerna Ford Mustang Convertible och Toyota RAV4 i Chicago är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Ford Mustang Convertible i Chicago kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 1 138 kr/dag och priser så låga som 739 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Toyota RAV4 kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 790 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 512 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Chicago, Illinois

Hitta rätt hyrbil för dig i Chicago

Liten bilar

511 kr - 1 389 kr

Alla biltyper

540 kr - 973 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Chicago, USA är 639 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Chicago, USA är november. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 511 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Chicago av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Chicago, USA är 587 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Chicago, USA är november. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 453 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Chicago av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Chicago, USA är 652 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Chicago, USA är november. Då är priset 12% lägre än under resten året och ligger på bara 578 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Chicago av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Chicago, USA är 646 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Chicago, USA är november. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 530 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Chicago av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Chicago, USA är 801 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Chicago, USA är april. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 483 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Chicago av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Chicago, USA är 556 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Chicago, USA är augusti. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 903 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chicago. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chicago kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

324 kr/dag

(21 jun - 1 jul)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Chicago

Alla större biluthyrningsfirmor i Chicago, Illinois

Alamo

3 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,4

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,1

Bäst

7,8

Enterprise Rent-A-Car

28 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,9

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,3

National

3 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,9

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,2

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,6

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,0

Avis

6,5
Okej
1 omdöme12 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,3

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,2

Payless

2 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,3

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,4

Budget

6,1
Okej
1 omdöme10 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

5,9

Hertz

18 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,7

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

5,9

Bra att veta om hyrbilar i Chicago

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Chicago.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Standard, SUV, Intermediate

Billigaste hyrbilen

394 kr

Mest populära modellen

Ford Mustang Convertible
Den mest populära biluthyrningsfirman i Chicago som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Dollar och Thrifty
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Chicago under de senaste 72 timmarna: Standard, SUV, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Chicago är 394 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 648 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Chicago under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Mustang Convertible. Våra användare föredrar också Toyota RAV4 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Chicago – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Chicago och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Chicago, Illinois?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Chicago har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Chicago, så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car och Avis erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Chicago under juli månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Chicago i juli månad. I genomsnitt får Chicago en nederbörd på 125 mm och temperaturen ligger kring 22 °C under juli. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Chicago kommer i genomsnitt kosta dig 1 013 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Chicago, Illinois?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 40 km/t i Chicago när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Chicago är 120 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Chicago du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Chrysler 300 i Chicago?

Hur är vädret i Chicago, IL i juni?

Vanligtvis ligger temperaturen i Chicago under juni månad på 21 °C och den förväntade nederbörden är 89 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Chicago representativt för resten av Illinois?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Chicago omkring i Illinois eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 21 °C och en eventuell nederbörd på 105,6 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Chicago?

Priserna för bilar i Chicago uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Chicago?

Av juni 2024 finns det 118 bolag att välja mellan för bilar i Chicago.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Chicago?

Bland olika länder, inklusive Chicago, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Chicago?

För att få hyra en bil i Chicago måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Chicago?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Chicago eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Chicago?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Chicago då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Chicago med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Chicago eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Chicago på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Chicago på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Chicago som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Chicago.

Kan jag söka efter hyrbilar i Chicago med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Chicago på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Chicago

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 20/6
12:00
tors 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Chicago

Populära hyrbilstyper i Chicago