Hyrbilar i Palermo, Sicilien

Vill du hyra en bil billigt i Palermo, Sicilien? Sök och jämför priser här!

Palermo, Sicilien, Italien
5 okt — 12 okt
Samma avlämingsplats
Palermo, Sicilien, Italien
tors. 5/10
12:00
tors. 12/10
12:00

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Palermo

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Palermo

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Palermo?

De billigaste hyrbilarna i Palermo hittas generellt genom WowRent. När du bokar med WowRent kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 59 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Palermo är 237 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Palermo?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Palermo med 12 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Palermo?

Hyrbilar av modellerna Fiat 500 och Fiat Panda i Palermo är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Fiat 500 i Palermo kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 451 kr/dag och priser så låga som 84 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Fiat Panda kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 382 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 47 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Palermo, Sicilien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Palermo, Sicilien
Ekonomi75 kr per dag
Kompakt95 kr per dag
Medelstor395 kr per dag
SUV192 kr per dag
Mini75 kr per dag
Leverantörens val123 kr per dag
Kompakt SUV139 kr per dag
Kompakt kombi240 kr per dag
Medelstor SUV290 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Palermo

Palermo är huvudstad på ön Sicilien. Staden är känd för sina historiska byggnader, som Cattedrale di Palermo och det normandiska palatset, samt Ballarò-marknaden. Quatro Canti, officiellt känd som Piazza Vigliena, är ett barockt torg i Palermos historiska centrum. Det är en utmärkt utgångspunkt för att ta sig till alla stadens stora monument. Trafiken i Sicilien i allmänhet kan vara lite kaotisk så se bara till att hålla utkik efter skyltar runt om i staden.I centrum finns det många parkeringsplatser som är reserverade endast för invånare (ZTL) och det kan vara lite svårt att parkera en hyrbil gratis i Palermo nära de viktigaste monumenten. Det finns dock vanliga parkeringsplatser på gatan som är markerade med blå linjer där det finns parkeringsautomater. Det finns cirka 50 hyrbilsställen runt om i Palermo och på flygplatsen.

Är det värt att hyra en bil när man besöker Palermo?

Palermo är en promenadvänlig stad och det är lätt att ta sig till alla de berömda monumenten. Det är lättare att parkera ju längre ut från centrum du kommer, och det är enkelt att promenera därifrån. Det finns dock mycket mer i Palermo-området än bara stadskärnan. Med en hyrbil i Palermo kan du ta dig runt på Sicilien bekvämt och i din egen takt. Det finns många billiga hyrbilar i Palermo, särskilt om du plockar upp dem på flygplatsen. Monreale är den allra enklaste dagsutflykten, precis i utkanten av Palermo och ligger ungefär en halvtimme bort. Katedralen i Monreale är ett av UNESCO:s landmärken. Erice är en medeltida stad med utsikt över hamnstaden Trapani och ligger mindre än två timmars bilresa bort. Den historiska staden har anor från fenicierna och när du vandrar på de kullerstensbelagda gatorna skickas du tillbaka i tiden.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Palermo?

I Italien kör man på höger sida av vägen och använder även det metriska systemet. Kom ihåg detta eftersom vägskyltarna anger hastighetsgränser och avstånd i kilometer. När du väljer en hyrbil i Palermo kanske du vill välja en liten europeisk ekonomibil för att ta dig fram på Siciliens slingrande vägar. Håll utkik efter ZTL-zonerna (Zona Traffico Limitato) i centrala Palermo. De är avsedda endast för invånare och det finns kameror som kommer att ta dig på bar gärning. Om du dricker alkohol anses du vara "påverkad" om du har en alkoholkoncentration på 0,05% eller mer i blodet. Med andra ord, om du har druckit mer än ett glas vin eller öl. Kolla med Palermos trafikverk för eventuella ändringar i trafikreglerna.

Behöver jag ett särskilt körkort eller tillstånd för att köra en hyrbil i Palermo om jag kommer från ett annat land?

När du hämtar ut din hyrbil i Palermo behöver du följande handlingar: ett kreditkort i ditt namn och ett giltigt körkort som är giltigt i minst ett år. Om du kommer från ett annat land än Italien kan hyrbilsfirmorna i Palermo kräva att du visar upp ditt pass samt ett internationellt körkort (IDP). Det internationella körkortet måste skaffas i det land där ditt körkort utfärdades.


Erbjudanden på hyrbilar i Palermo, Sicilien

Hitta rätt hyrbil för dig i Palermo

Liten

106 kr - 689 kr

Alla biltyper

96 kr - 1 285 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Palermo, Italien är 363 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Palermo, Italien är januari. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 106 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palermo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palermo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Palermo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Palermo, Italien är 598 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Palermo, Italien är december. Då är priset 92% lägre än under resten året och ligger på bara 51 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palermo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palermo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Palermo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Palermo, Italien är 1 027 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Palermo, Italien är oktober. Då är priset 12% lägre än under resten året och ligger på bara 1 159 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palermo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palermo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Palermo, Italien är 523 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Palermo, Italien är januari. Då är priset 88% lägre än under resten året och ligger på bara 65 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palermo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palermo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Palermo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Palermo, Italien är 1 177 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Palermo, Italien är april. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 1 395 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palermo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palermo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Palermo, Italien är 513 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Palermo, Italien är mars. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 131 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palermo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palermo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

75 kr/dag

(7 okt - 14 okt)
Opel Corsa
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

75 kr/dag

(5 okt - 11 okt)
Fiat 500
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

95 kr/dag

(5 okt - 11 okt)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Palermo

Alla större biluthyrningsfirmor i Palermo, Sicilien

SICILY BY CAR

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

9,3

GREEN MOTION

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,9

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

6,6

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

5,3

Sunnycars

12 platser

Autovia

4 platser

Leasys Rent

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Palermo

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Palermo.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

227 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Palermo som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Italy Car Rent och Record Go
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Palermo under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Palermo är 227 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 349 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Palermo under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Fiat Panda som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Palermo

Nedan visas de mest populära hotellen i Palermo

Att köra med hyrbil i Palermo – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Palermo och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Palermo, Italien i oktober?

För en weekend i oktober ligger de bästa erbjudandena i Palermo från 522 kr till cirka 522 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 84 kr, och genomsnittspriset är 361 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Palermo, Italien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Palermo erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som SICILY BY CAR , Enterprise Rent-A-Car och Europcar har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Palermo under oktober månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Palermo i oktober månad. I genomsnitt får Palermo en nederbörd på 94 mm och temperaturen ligger kring 17 °C under oktober. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Palermo kommer i genomsnitt kosta dig 952 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Palermo, Italien?

Resenärer som hyr bil i Palermo bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Palermo ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Palermo, Italien i september?

Den som letar efter en hyrbil i Palermo under månaden september kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 24 °C och en nederbörd på cirka 42 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Palermo representativt för resten av Sicilien?

Klimatet i Sicilien under september månad har vanligtvis en temperatur på 22 °C med en förväntad nederbörd på 42,2 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Palermo till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Palermo?

Priserna för bilar i Palermo uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Palermo?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Palermo är 105 från och med september. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Palermo?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Palermo. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Palermo?

Vid biluthyrning i Palermo måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Palermo

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Palermo

Hyrbilstyper som är extra populära i Palermo

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Palermo

Biluthyrning i olika stadsdelar av Palermo

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Palermo? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Börja planera din resa till Palermo


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Palermo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Palermo. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Palermo?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Palermo tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Palermo med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Palermo eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Palermo på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Palermo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Palermo som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Palermo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Palermo med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Palermo med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Palermo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.