Biluthyrning i Bari, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Bari, Italien? Sök och jämför priser här

Bari, Bari, Italien
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Bari, Bari, Italien
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Bari, Italien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

46 kr - 340 kr

Alla biltyper

139 kr - 5 799 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bari, Italien är 133 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bari, Italien är oktober. Då är priset 66 % lägre än andra tider på året och kostar bara 46 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 78 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bari. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bari kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bari av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Bari

Alla större biluthyrningsfirmor i Bari, Italien
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Bäst

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,5

Bäst

6,0
2 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,6

Övergripande

6,6

Bäst

6,6
3 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Bäst

6,0
3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
7 platser
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Bari, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bari Palese flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bari

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bari för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Dollar, Hertz och Thrifty är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Bari. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Bari har lägst priser för hyrbilar?

  Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från SICILY BY CAR när du besöker Bari. Med en genomsnittskostnad på 242 kr per dag från deras 2 uthyrningskontor är SICILY BY CAR ett bra företag att hyra din bil från.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Bari, Italien?

  Hyrbilar i Bari från populära uthyrningsfirmor som Dollar, Hertz och Firefly kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Bari, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Bari under februari månad?

  Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Bari i februari månad. I genomsnitt får Bari en nederbörd på 52 mm och temperaturen ligger kring 11 °C under februari. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Bari kommer i genomsnitt kosta dig 1 031 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har SICILY BY CAR i Bari?

  SICILY BY CAR är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Bari, Italien. Med 2 uthyrningskontor i Bari, Italien hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 242 kr per dag från SICILY BY CAR .

 • Vad är hastighetsgränsen i Bari, Italien?

  Hastighetsgränsen i Bari är 50 km/t om inget annat anges. Bari har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Bari ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Bari?

  De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat Panda i Bari, även om typen Fiat 500 är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat Panda ligger priserna generellt på 145 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat Panda i Bari för så lite som 5 kr per dag. Hyrbilar av modellen Fiat 500 i Bari kostar i genomsnitt 124 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 7 kr per dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz G-Class i Bari?

  I nuläget har Sixt bilmodellen Mercedes-Benz G-Class tillgänglig för uthyrning i Bari för i genomsnitt 599 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Mercedes-Benz G-Class i Bari snabbt kan ändras.

 • Hur är vädret i Bari, Italien i januari?

  I januari får Bari vanligtvis en nederbörd på 51 mm och har en medeltemperatur på 9 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Bari då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Bari under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Bari. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Bari tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Fiat 500 och Hyundai Accent.

 • Är vädret i Bari representativt för resten av Apulien?

  Om du letar efter en hyrbil i Bari för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Apulien vanligtvis har en temperatur på 9 °C och en nederbörd på omkring 71 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Bari

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Bari

Börja planera din resa till Bari