Hyrbilar i Bergamo, Lombardiet

Vill du hyra en bil billigt i Bergamo, Lombardiet? Sök och jämför priser här!

Bergamo, Bergamo, Italien
18 aug — 25 aug
Samma avlämingsplats
Bergamo, Bergamo, Italien
tors 18/8
12:00
tors 25/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bergamo, Lombardiet

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Bergamo, Lombardiet
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

26 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Mini Hatch
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Toyota Auris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Renault Captur
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

30 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Mercedes-Benz GLA
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

32 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Renault Captur
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

90 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Toyota Auris
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

28 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Smart Fortwo

Erbjudanden på hyrbilar i Bergamo, Lombardiet

Hitta rätt hyrbil för dig i Bergamo

Bilar i Liten

190 kr - 1 116 kr

Alla biltyper

264 kr - 2 038 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bergamo, Italien är 551 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 190 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Bergamo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bergamo, Italien är 914 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 190 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bergamo, Italien är 959 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 487 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bergamo, Italien är 530 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 190 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Bergamo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

26 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Mini Hatch
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

28 kr/dag

(2 nov - 16 nov)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Bergamo

Alla större biluthyrningsfirmor i Bergamo, Lombardiet
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0
6 platser
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Bergamo

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Bergamo.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

365 kr

Mest populära modellen

Fiat Panda
Den mest populära biluthyrningsfirman i Bergamo som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Goldcar Rental SP och Ok Mobility
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Bergamo under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Bergamo är 365 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 601 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Bergamo under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat Panda. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bergamo

Nedan visas de mest populära hotellen i Bergamo

Att köra med hyrbil i Bergamo – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bergamo och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

En hyrbil för en weekend i Bergamo i september kostar kring 586 kr, med billiga erbjudanden från 66 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 46 kr, och genomsnittspriset är 559 kr.

Hyrbilar i Bergamo från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Autoclick Rent A Car och Dollar kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Bergamo, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

För resor till Bergamo i september månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Bergamo under september månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 13 °C respektive 109 mm. Att hyra en Ekonomi i Bergamo kommer i genomsnitt kosta dig 881 kr per dag.

Bergamo, Italien har 4 uthyrningskontor från Hertz med ett genomsnittligt dagspris på 930 kr.

Resenärer som hyr bil i Bergamo bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Bergamo ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vanligtvis ligger temperaturen i Bergamo under augusti månad på 22 °C och den förväntade nederbörden är 129 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Bergamo omkring i Lombardiet eller runt de omgivande områdena under augusti månad bör förvänta sig temperaturer runt 21 °C och en eventuell nederbörd på 108 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Bergamo

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Bergamo

Populära hyrbilstyper i Bergamo

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Bergamo

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Italien

Börja planera din resa till Bergamo


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Bergamo eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Bergamo då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Bergamo eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Bergamo.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Bergamo.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Bergamo på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.