Hyrbilar i Bergamo, Lombardiet

Vill du hyra en bil billigt i Bergamo, Lombardiet? Sök och jämför priser här!

Bergamo, Bergamo, Italien
5 okt — 12 okt
Samma avlämingsplats
Bergamo, Bergamo, Italien
tors. 5/10
12:00
tors. 12/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Bergamo

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Bergamo

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Bergamo?

De billigaste hyrbilarna i Bergamo hittas generellt genom Ciao Cars. När du bokar med Ciao Cars kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 31 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Bergamo är 31 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bergamo?

För ett genomsnittspris på 264 kr/dag (och så lite som 76 kr/dag), är hyrbilar av modellen Fiat Panda i Bergamo de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Fiat 500 i Bergamo för 387 kr/dag i genomsnitt (123 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bergamo, Lombardiet

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Bergamo, Lombardiet
Ekonomi87 kr per dag
Kompakt101 kr per dag
Medelstor132 kr per dag
SUV231 kr per dag
Mini79 kr per dag
Kompakt kombi105 kr per dag
Leverantörens val133 kr per dag
Kompakt SUV148 kr per dag
Medelstor SUV214 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Bergamo, Lombardiet

Hitta rätt hyrbil för dig i Bergamo

Liten

240 kr - 725 kr

Alla biltyper

407 kr - 1 369 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bergamo, Italien är 413 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bergamo, Italien är november. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 240 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 51 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Bergamo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bergamo, Italien är 828 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 369 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Bergamo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bergamo, Italien är 1 308 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 674 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bergamo, Italien är 569 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bergamo, Italien är november. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 187 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Bergamo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Bergamo, Italien är 1 320 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 527 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Bergamo, Italien är 1 049 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Bergamo, Italien är januari. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 863 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Bergamo, Italien är 411 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Bergamo, Italien är mars. Då är priset 64% lägre än under resten året och ligger på bara 151 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 51 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bergamo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bergamo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

79 kr/dag

(16 nov - 19 nov)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

87 kr/dag

(16 nov - 19 nov)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

101 kr/dag

(16 nov - 19 nov)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Bergamo

Alla större biluthyrningsfirmor i Bergamo, Lombardiet

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0

NOLEGGIARE

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

9,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

8,0

Thrifty

2 platser

Avis

1 plats

Sunnycars

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Bergamo

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Bergamo.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

177 kr

Mest populära modellen

Volkswagen up!
Den mest populära biluthyrningsfirman i Bergamo som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Italy Car Rent
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Bergamo under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Bergamo är 177 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 301 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Bergamo under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen up!. Våra användare föredrar också Kia Picanto som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bergamo

Nedan visas de mest populära hotellen i Bergamo

Att köra med hyrbil i Bergamo – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bergamo och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Bergamo, Italien i oktober?

En hyrbil för en weekend i Bergamo i oktober kostar kring 208 kr, med billiga erbjudanden från 98 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 89 kr, och genomsnittspriset är 264 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Bergamo, Italien?

Hyrbilar i Bergamo från populära uthyrningsfirmor som Dollar, Alamo och Hertz kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Bergamo, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Bergamo under oktober månad?

För resor till Bergamo i oktober månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Bergamo under oktober månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 7 °C respektive 111 mm. Att hyra en Ekonomi i Bergamo kommer i genomsnitt kosta dig 150 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Bergamo, Italien?

Resenärer som hyr bil i Bergamo bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Bergamo ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Fiat 500C i Bergamo?

Hur är vädret i Bergamo, Italien i september?

Vanligtvis ligger temperaturen i Bergamo under september månad på 19 °C och den förväntade nederbörden är 94 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Bergamo representativt för resten av Lombardiet?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Bergamo omkring i Lombardiet eller runt de omgivande områdena under september månad bör förvänta sig temperaturer runt 18 °C och en eventuell nederbörd på 90,7 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Bergamo?

Priserna för bilar i Bergamo uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Bergamo?

Av september 2023 finns det 77 bolag att välja mellan för bilar i Bergamo.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Bergamo?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Bergamo. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Bergamo?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Bergamo. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Bergamo

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Bergamo

Hyrbilstyper som är extra populära i Bergamo

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Bergamo

Börja planera din resa till Bergamo


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Bergamo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Bergamo eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Bergamo?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Bergamo då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Bergamo med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Bergamo eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Bergamo på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Bergamo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Bergamo som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Bergamo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Bergamo med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Bergamo på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bergamo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.