Hyrbilar i Milano, Lombardiet

Vill du hyra en bil billigt i Milano, Lombardiet? Sök och jämför priser här!

Milano, Milano, Italien
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
Milano, Milano, Italien
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Milano, Lombardiet

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Milano, Lombardiet
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

14 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

17 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Toyota Corolla
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

48 kr/dag

(19 feb - 26 feb)
Skoda Octavia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

23 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Mercedes-Benz A-Class
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

21 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Vauxhall Mokka
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

18 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Toyota Auris
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

12 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Chevrolet Spark
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

13 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Smart Fortwo
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

30 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Volkswagen Golf

Viktig information om hyrbilar i Milano

För att hyra bil i Milano gäller generellt sätt att åldersgränsen ligger på 18 år. Många biluthyrningar hyr dock inte ut till förare under 21 år. Om du är under 24 tillkommer dessutom en extra avgift per dag. Hos momondo kan du söka efter hyrbilar för din resa och du kan enkelt jämföra priserna mellan olika alternativ. Tänk dock på att dessa alternativ inte tar hänsyn till din ålder, så om du är under 24 år ska du räkna med en extra avgift för hyrbilen och det kan vara svårt att hyra en bil billigt.

Regler och skyltning i Milano och resten av Italien är för det mesta densamma som i resten av Europa. Tänk på att det kan vara svårt att köra i centrala Milano under rusningstid då långa köer uppstår. Italien är känt för att ha en hetsig trafik. Motorvägarna i Italien, Autostrada, har en maxhastighet som ligger på 130 kilometer per timme. Om det regnar kraftigt sänks den tillåtna maxhastigheten till 110 kilometer per timme. Särskilda regler som gäller i Italien är att du bara får använda mobil när du kör om du har en handsfree och du får inte tuta i ett bebyggt område annat än i nödfall. I vissa historiska områden råder bilförbud och dessa är skyltade med ”zona trafico limitato”.

I centrala Milano finns flera områden där begränsad biltrafik och parkering gäller. Annars ligger kostnaden på ungefär 2,50 EUR (ca. 10 SEK) per timme för parkering dagtid inne i stadens centrum. Du kan parkera där det är markerat med blå linjer och för att parkera på gatan behöver du köpa ett Sosta Milano-kort. Dessa finns hos tobaksaffärer och kiosker över hela staden. På kortet anger du tid och datum för när du ställt bilen. För det mesta kan du som längst ställa bilen i två timmar om du parkerar på gatorna inne i centrum. Milano har ett flertal parkeringshus där det kan vara lättare att hitta parkering än på de centrala gatorna.

Om du hyr bil under vistelsen till Milano har du möjlighet att ta dig runt i stadens omgivningar i det vackra norditalienska landskapet. Populära resmål att nå med bil är de norditalienska sjöarna, bland annat den stora Comosjön. Där hittar du både trevliga små byar med historiska sevärdheter, härliga stränder samt vingårdar och citronodlingar. Du kan också bila över dagen till Venedig för att se de vackra renässansbyggnaderna och de många kanalerna.

Vissa försäkringar är obligatoriska att ha för att få hyra bil i Milano. Bland annat behöver du ha en stöldrisks försäkring och en försäkring som täcker skador vid krock. De obligatoriska försäkringarna ingår för det mesta i hyrbilsföretagens avgifter när du gör din bokning. De har även ofta erbjudanden för tilläggsförsäkringar som ytterligare kan skydda dig för att råka på höga kostnader om något skulle hända med hyrbilen. En försäkring som du kan köpa till är en självriskeliminering som helt täcker kostnader som kan uppkomma. Observera dock att denna försäkring ofta inte gäller i vissa delar av Italien, bland annat Kampanien, Kalabrien och på Sicilien. I Milano gäller den dock.

För att hyra bil i Milano kan du använda ditt svenska körkort och behöver inte ansöka om något internationellt körkort.

Via momondo kan du söka efter en hyrbil som passar din resa till Milano. Du kan antingen hämta och lämna bilen på samma plats, eller välja sökalternativet ”annan avlämningsplats” för att lämna bilen på andra flygplatser eller platser i staden. Milanos flygplatser har alla hyrbilsalternativ där du kan hämta och lämna bilen på olika platser. Via momondos sökfunktion kan du ytterligare förfina din sökning och hitta en hyrbil med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, försäkringar som ingår i priset och bilar både för kort- och långtidshyra. Du kan även lägga till tillbehör som GPS, barnstol och självriskeliminering.


Erbjudanden på hyrbilar i Milano, Lombardiet

Hitta rätt hyrbil för dig i Milano

Bilar i Liten

143 kr - 1 076 kr

Alla biltyper

353 kr - 1 679 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Milano, Italien är 474 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Milano, Italien är november. Då är priset 70% lägre än under resten året och ligger på bara 143 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Milano, Italien är 808 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Milano, Italien är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 448 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Milano, Italien är 1 282 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Milano, Italien är november. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 553 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Milano, Italien är 654 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Milano, Italien är november. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 174 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Milano, Italien är 1 972 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Milano, Italien är november. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 396 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Milano, Italien är 1 247 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Milano, Italien är mars. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 716 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Milano, Italien är 694 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Milano, Italien är mars. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 566 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

12 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Ford Ka
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

13 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

14 kr/dag

(11 feb - 18 feb)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Milano

Alla större biluthyrningsfirmor i Milano, Lombardiet

MAGGIORE

13 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

B-Rent

9 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,8

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,6

Hertz

21 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,3

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

6,3

Europcar

7 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Budget

13 platser
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

5,3

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

SICILY BY CAR

7 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,9

Övergripande

5,5

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,3

Ecovia

7 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

6,0

Dollar

7 platser
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

5,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

5,3

Bra att veta om hyrbilar i Milano

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Milano.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

145 kr

Mest populära modellen

Ford Fiesta
Den mest populära biluthyrningsfirman i Milano som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är SICILY BY CAR och Rhodium
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Milano under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Milano är 145 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 378 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Milano under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Fiesta. Våra användare föredrar också Fiat Panda som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Milano

Sevärdheter i närheten:

Stadio Giuseppe Meazza35,0 km

Sevärdheter i närheten:

Stadio Giuseppe Meazza12,2 km

Sevärdheter i närheten:

Stadio Giuseppe Meazza50,1 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Milano

Nedan visas de mest populära hotellen i Milano

Att köra med hyrbil i Milano – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Milano och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

En hyrbil för en weekend i Milano i januari kostar kring 1 144 kr, med billiga erbjudanden från 1 144 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Milano i januari hittade ett genomsnittspris på 536 kr - men priser så låga som 145 kr hittades, beroende på datum och bilval.

När du hyr en bil i Milano kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Milano. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

För resor till Milano i januari månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Milano under januari månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 3 °C respektive 77 mm. Att hyra en Ekonomi i Milano kommer i genomsnitt kosta dig 194 kr per dag.

Milano, Italien har 7 uthyrningskontor från SICILY BY CAR med ett genomsnittligt dagspris på 570 kr.

Hastighetsgränsen i Milano är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Milano är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Milano bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Under december är medeltemperaturen i Milano 2 °C och den förväntade nederbörden är 55 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Milano.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Milano omkring i Lombardiet eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt 3 °C och en eventuell nederbörd på 52,3 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Milano

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Milano

Hyrbilstyper som är extra populära i Milano

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Milano

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Italien

Börja planera din resa till Milano


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Milano via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Milano då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Milano.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Milano.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Milano.

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Milano med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.