Biluthyrning i Milano, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Milano, Italien? Sök och jämför priser här

Milano, Milano, Italien
1 aug — 8 aug
Samma avlämingsplats
Milano, Milano, Italien
sön 1/8
12:00
sön 8/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Milano, Italien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

122 kr - 321 kr

Alla biltyper

234 kr - 825 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Milano, Italien är 213 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Milano, Italien är november. Då är priset 43 % lägre än andra tider på året och kostar bara 122 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 57 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Milano, Italien är 445 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Milano, Italien är april. Då är priset 47 % lägre än andra tider på året och kostar bara 238 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Milano, Italien är 752 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Milano, Italien är november. Då är priset 63 % lägre än andra tider på året och kostar bara 279 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Milano, Italien är 272 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Milano, Italien är november. Då är priset 52 % lägre än andra tider på året och kostar bara 133 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Milano, Italien är 985 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Milano, Italien är december. Då är priset 67 % lägre än andra tider på året och kostar bara 335 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 51% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
OptimoRent

302 kr per dag

9 sep - 13 sep
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Ecovia

303 kr per dag

1 sep - 5 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
B-Rent

309 kr per dag

9 sep - 13 sep
Citroen C2

Leverantörer av hyrbilar i Milano

Alla större biluthyrningsfirmor i Milano, Italien
14 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,7

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

5,1

Valuta för pengarna

4,8
13 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
8 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
6 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
12 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Valuta för pengarna

8,6
8 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,8

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

7,6
20 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,8

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,6
6 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

8,0

Information om din resa till Milano

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Milano?

För att hyra bil i Milano gäller generellt sätt att åldersgränsen ligger på 18 år. Många biluthyrningar hyr dock inte ut till förare under 21 år. Om du är under 24 tillkommer dessutom en extra avgift per dag. Hos momondo kan du söka efter hyrbilar för din resa och du kan enkelt jämföra priserna mellan olika alternativ. Tänk dock på att dessa alternativ inte tar hänsyn till din ålder, så om du är under 24 år ska du räkna med en extra avgift för hyrbilen och det kan vara svårt att hyra en bil billigt.

Viktigt att veta om trafikregler i Milano

Regler och skyltning i Milano och resten av Italien är för det mesta densamma som i resten av Europa. Tänk på att det kan vara svårt att köra i centrala Milano under rusningstid då långa köer uppstår. Italien är känt för att ha en hetsig trafik. Motorvägarna i Italien, Autostrada, har en maxhastighet som ligger på 130 kilometer per timme. Om det regnar kraftigt sänks den tillåtna maxhastigheten till 110 kilometer per timme. Särskilda regler som gäller i Italien är att du bara får använda mobil när du kör om du har en handsfree och du får inte tuta i ett bebyggt område annat än i nödfall. I vissa historiska områden råder bilförbud och dessa är skyltade med zona trafico limitato.

Parkering

I centrala Milano finns flera områden där begränsad biltrafik och parkering gäller. Annars ligger kostnaden på ungefär 2,50 EUR (ca. 10 SEK) per timme för parkering dagtid inne i stadens centrum. Du kan parkera där det är markerat med blå linjer och för att parkera på gatan behöver du köpa ett Sosta Milano-kort. Dessa finns hos tobaksaffärer och kiosker över hela staden. På kortet anger du tid och datum för när du ställt bilen. För det mesta kan du som längst ställa bilen i två timmar om du parkerar på gatorna inne i centrum. Milano har ett flertal parkeringshus där det kan vara lättare att hitta parkering än på de centrala gatorna.

Utflyktsmål i och omkring Milano

Om du hyr bil under vistelsen till Milano har du möjlighet att ta dig runt i stadens omgivningar i det vackra norditalienska landskapet. Populära resmål att nå med bil är de norditalienska sjöarna, bland annat den stora Comosjön. Där hittar du både trevliga små byar med historiska sevärdheter, härliga stränder samt vingårdar och citronodlingar. Du kan också bila över dagen till Venedig för att se de vackra renässansbyggnaderna och de många kanalerna.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vissa försäkringar är obligatoriska att ha för att få hyra bil i Milano. Bland annat behöver du ha en stöldrisks försäkring och en försäkring som täcker skador vid krock. De obligatoriska försäkringarna ingår för det mesta i hyrbilsföretagens avgifter när du gör din bokning. De har även ofta erbjudanden för tilläggsförsäkringar som ytterligare kan skydda dig för att råka på höga kostnader om något skulle hända med hyrbilen. En försäkring som du kan köpa till är en självriskeliminering som helt täcker kostnader som kan uppkomma. Observera dock att denna försäkring ofta inte gäller i vissa delar av Italien, bland annat Kampanien, Kalabrien och på Sicilien. I Milano gäller den dock.

Kan man använda sitt svenska körkort i Milano, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Milano kan du använda ditt svenska körkort och behöver inte ansöka om något internationellt körkort.

Var i Milano kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Via momondo kan du söka efter en hyrbil som passar din resa till Milano. Du kan antingen hämta och lämna bilen på samma plats, eller välja sökalternativet annan avlämningsplats för att lämna bilen på andra flygplatser eller platser i staden. Milanos flygplatser har alla hyrbilsalternativ där du kan hämta och lämna bilen på olika platser. Via momondos sökfunktion kan du ytterligare förfina din sökning och hitta en hyrbil med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, försäkringar som ingår i priset och bilar både för kort- och långtidshyra. Du kan även lägga till tillbehör som GPS, barnstol och självriskeliminering.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Avstånd till populära hotell från Milano, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Milano-Malpensa flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Milano

Hittills i juli har det gjorts 1 046 sökningar på momondo efter hyrbilar i Milano.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Milano för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis, Europcar, och Budget är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Milano. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Milano som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Milano, Italien i augusti?

En hyrbil för en weekend i Milano i augusti kostar kring 223 kr, med billiga erbjudanden från 50 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Milano i augusti hittade ett genomsnittspris på 119 kr - men priser så låga som 32 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Milano, Italien?

När du hyr en bil i Milano kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Milano. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Milano under augusti månad?

Under augusti i Milano håller sig temperaturerna runt 18 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 73 mm under augusti i Milano kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Milano kommer i genomsnitt kosta dig 376 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Milano?

Milano, Italien har 20 uthyrningskontor från Hertz med ett genomsnittligt dagspris på 312 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Milano, Italien?

Hastighetsgränsen i Milano är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Milano är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Milano bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Milano, Italien i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Milano 22 °C och den förväntade nederbörden är 67 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Milano.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Med tanke på att temperaturerna i Milano typiskt är högre under juli och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Milano representativt för resten av Lombardiet?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Milano omkring i Lombardiet eller runt de omgivande områdena under juli månad bör förvänta sig temperaturer runt 22 °C och en eventuell nederbörd på 91,7 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Rom, Pisa och Venedig i Italien

Börja planera din resa till Milano