Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Milano, Lombardiet

Vill du hyra en bil billigt i Milano, Lombardiet? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Thu 25/7
Thu 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Milano, Lombardiet

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Milano, Lombardiet
Ekonomi56 kr per dag
Kompakt79 kr per dag
Medelstor162 kr per dag
Mini54 kr per dag
Leverantörens val57 kr per dag
Kompakt SUV78 kr per dag
Kompakt kombi83 kr per dag
Medelstor SUV143 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Milano

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Milano

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Milano?

De billigaste hyrbilarna i Milano hittas generellt genom Ace. När du bokar med Ace kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 68 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Milano är 97 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Milano?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Milano med 30 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Milano?

Hyrbilar av modellerna Fiat 500X och Fiat 500 i Milano är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Fiat 500X i Milano kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 314 kr/dag och priser så låga som 75 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Fiat 500 kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 321 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 41 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Milano, Lombardiet

Hitta rätt hyrbil för dig i Milano

Liten bilar

182 kr - 418 kr

Alla biltyper

421 kr - 713 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Milano, Italien är 305 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Milano, Italien är november. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 182 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 43 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Milano, Italien är 534 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Milano, Italien är februari. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 375 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Milano, Italien är 1 231 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Milano, Italien är januari. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 657 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Milano, Italien är 478 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Milano, Italien är februari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 279 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Milano av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Milano, Italien är 1 433 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Milano, Italien är februari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 838 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 63% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Milano, Italien är 1 378 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Milano, Italien är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 790 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Milano, Italien är 639 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Milano, Italien är januari. Då är priset 72% lägre än under resten året och ligger på bara 179 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

56 kr/dag

(24 Jul - 31 Jul)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

79 kr/dag

(27 Jul - 8 Aug)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Milano

Alla större biluthyrningsfirmor i Milano, Lombardiet

keddy by Europcar

13 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Dollar

12 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,7

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,3

Hertz

21 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,6

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,2

Thrifty

11 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,2

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

5,8

DRIVALIA

10 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

7,0

Budget

12 platser
Översikt

Renlighet

6,2

Comfort

5,3

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,8

Bäst

4,5

Avis

13 platser
Översikt

Renlighet

5,1

Comfort

5,1

Övergripande

4,5

Upphämtning/avlämning

4,3

Bäst

4,1

B-Rent

11 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Bra att veta om hyrbilar i Milano

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Milano.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigaste hyrbilen

185 kr

Mest populära modellen

Fiat 500X
Den mest populära biluthyrningsfirman i Milano som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Rental Plus och NOLEGGIARE
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Milano under de senaste 72 timmarna: Compact, Intermediate, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Milano är 185 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 342 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Milano under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500X. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Milano – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Milano och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Milano, Italien i augusti?

En hyrbil för en weekend i Milano i augusti kostar kring 313 kr, med billiga erbjudanden från 275 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Milano i augusti hittade ett genomsnittspris på 486 kr - men priser så låga som 71 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Milano, Italien?

När du hyr en bil i Milano kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Milano. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Milano under augusti månad?

Under augusti i Milano håller sig temperaturerna runt 18 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 73 mm under augusti i Milano kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Milano kommer i genomsnitt kosta dig 1 243 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Milano, Italien?

Hastighetsgränsen i Milano är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Milano är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Milano bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Citroen C5 Aircross i Milano?

Hur är vädret i Milano, Italien i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Milano 22 °C och den förväntade nederbörden är 67 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Milano.

Är vädret i Milano representativt för resten av Lombardiet?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Milano omkring i Lombardiet eller runt de omgivande områdena under juli månad bör förvänta sig temperaturer runt 22 °C och en eventuell nederbörd på 91,7 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Milano?

Priserna för bilar i Milano uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Milano?

Av juli 2024 finns det 391 bolag att välja mellan för bilar i Milano.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Milano?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Milano. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Milano?

För att få hyra en bil i Milano måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Milano?

Att boka en hyrbil i Milano via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Milano?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Milano då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Milano med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Milano.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Milano på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Milano.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Milano som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Milano.

Kan jag söka efter hyrbilar i Milano med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Milano med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Milano

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 25/7
12:00
Thu 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners