Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Milano, Lombardiet

Vill du hyra en bil billigt i Milano, Lombardiet? Sök och jämför priser här!

Milano, Milano, Italien
26 mar — 2 apr
Milano, Milano, Italien
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Milano

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Milano

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Milano?

De billigaste hyrbilarna i Milano hittas generellt genom Galierirent. När du bokar med Galierirent kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 20 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Milano är 239 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Milano?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Milano med 35 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Milano?

Hyrbilar av modellerna Fiat 500 och Jeep Renegade i Milano är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Fiat 500 i Milano kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 371 kr/dag och priser så låga som 41 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Jeep Renegade kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 477 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 28 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Milano, Lombardiet

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Milano, Lombardiet
Ekonomi56 kr per dag
Kompakt52 kr per dag
Medelstor193 kr per dag
SUV191 kr per dag
Mini76 kr per dag
Leverantörens val93 kr per dag
Kompakt SUV95 kr per dag
Kompakt kombi107 kr per dag
Medelstor SUV208 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Milano

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Milano?

För att hyra bil i Milano gäller generellt sätt att åldersgränsen ligger på 18 år. Många biluthyrningar hyr dock inte ut till förare under 21 år. Om du är under 24 tillkommer dessutom en extra avgift per dag. Hos momondo kan du söka efter hyrbilar för din resa och du kan enkelt jämföra priserna mellan olika alternativ. Tänk dock på att dessa alternativ inte tar hänsyn till din ålder, så om du är under 24 år ska du räkna med en extra avgift för hyrbilen och det kan vara svårt att hyra en bil billigt.

Viktigt att veta om trafikregler i Milano

Regler och skyltning i Milano och resten av Italien är för det mesta densamma som i resten av Europa. Tänk på att det kan vara svårt att köra i centrala Milano under rusningstid då långa köer uppstår. Italien är känt för att ha en hetsig trafik. Motorvägarna i Italien, Autostrada, har en maxhastighet som ligger på 130 kilometer per timme. Om det regnar kraftigt sänks den tillåtna maxhastigheten till 110 kilometer per timme. Särskilda regler som gäller i Italien är att du bara får använda mobil när du kör om du har en handsfree och du får inte tuta i ett bebyggt område annat än i nödfall. I vissa historiska områden råder bilförbud och dessa är skyltade med ”zona trafico limitato”.

Parkering

I centrala Milano finns flera områden där begränsad biltrafik och parkering gäller. Annars ligger kostnaden på ungefär 2,50 EUR (ca. 10 SEK) per timme för parkering dagtid inne i stadens centrum. Du kan parkera där det är markerat med blå linjer och för att parkera på gatan behöver du köpa ett Sosta Milano-kort. Dessa finns hos tobaksaffärer och kiosker över hela staden. På kortet anger du tid och datum för när du ställt bilen. För det mesta kan du som längst ställa bilen i två timmar om du parkerar på gatorna inne i centrum. Milano har ett flertal parkeringshus där det kan vara lättare att hitta parkering än på de centrala gatorna.

Utflyktsmål i och omkring Milano

Om du hyr bil under vistelsen till Milano har du möjlighet att ta dig runt i stadens omgivningar i det vackra norditalienska landskapet. Populära resmål att nå med bil är de norditalienska sjöarna, bland annat den stora Comosjön. Där hittar du både trevliga små byar med historiska sevärdheter, härliga stränder samt vingårdar och citronodlingar. Du kan också bila över dagen till Venedig för att se de vackra renässansbyggnaderna och de många kanalerna.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vissa försäkringar är obligatoriska att ha för att få hyra bil i Milano. Bland annat behöver du ha en stöldrisks försäkring och en försäkring som täcker skador vid krock. De obligatoriska försäkringarna ingår för det mesta i hyrbilsföretagens avgifter när du gör din bokning. De har även ofta erbjudanden för tilläggsförsäkringar som ytterligare kan skydda dig för att råka på höga kostnader om något skulle hända med hyrbilen. En försäkring som du kan köpa till är en självriskeliminering som helt täcker kostnader som kan uppkomma. Observera dock att denna försäkring ofta inte gäller i vissa delar av Italien, bland annat Kampanien, Kalabrien och på Sicilien. I Milano gäller den dock.

Kan man använda sitt svenska körkort i Milano, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Milano kan du använda ditt svenska körkort och behöver inte ansöka om något internationellt körkort.

Var i Milano kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Via momondo kan du söka efter en hyrbil som passar din resa till Milano. Du kan antingen hämta och lämna bilen på samma plats, eller välja sökalternativet ”annan avlämningsplats” för att lämna bilen på andra flygplatser eller platser i staden. Milanos flygplatser har alla hyrbilsalternativ där du kan hämta och lämna bilen på olika platser. Via momondos sökfunktion kan du ytterligare förfina din sökning och hitta en hyrbil med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, försäkringar som ingår i priset och bilar både för kort- och långtidshyra. Du kan även lägga till tillbehör som GPS, barnstol och självriskeliminering.


Erbjudanden på hyrbilar i Milano, Lombardiet

Hitta rätt hyrbil för dig i Milano

Liten bilar

179 kr - 463 kr

Alla biltyper

450 kr - 917 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Milano, Italien är 334 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Milano, Italien är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 179 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Milano, Italien är 690 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Milano, Italien är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 371 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Milano, Italien är 1 259 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Milano, Italien är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 719 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Milano, Italien är 622 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Milano, Italien är januari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 321 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Milano som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Milano, Italien är 1 410 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Milano, Italien är februari. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 693 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Milano, Italien är 1 352 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Milano, Italien är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 777 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Milano, Italien är 641 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Milano, Italien är januari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 176 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

52 kr/dag

(24 mar - 31 mar)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

56 kr/dag

(24 mar - 31 mar)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

66 kr/dag

(24 mar - 31 mar)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Milano

Alla större biluthyrningsfirmor i Milano, Lombardiet

B-Rent

11 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0

Dollar

12 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,4

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,1

Hertz

21 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,4

DRIVALIA

9 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

7,0

Thrifty

11 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,8

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

5,4

Budget

12 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

5,4

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,8

Bäst

4,5

Avis

12 platser
Översikt

Renlighet

4,7

Comfort

4,6

Övergripande

4,2

Upphämtning/avlämning

3,9

Bäst

4,0

Sunnycars

35 platser

Bra att veta om hyrbilar i Milano

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Milano.

Mest populära uthyrningsföretag

NOLEGGIARE

Populära biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigaste hyrbilen

164 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Milano som hittats på momondo den här månaden är NOLEGGIARE . Andra toppval för biluthyrningsföretag är SURPRICE CAR RENTAL och Galierirent
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Milano under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Milano är 164 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 472 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Milano under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Jeep Renegade som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Milano

Sevärdheter i närheten:

Stadio Giuseppe Meazza35,0 km

Sevärdheter i närheten:

Stadio Giuseppe Meazza50,1 km

Sevärdheter i närheten:

Stadio Giuseppe Meazza12,2 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Milano

Nedan visas de mest populära hotellen i Milano
Hi! Ostello Milano

Hi! Ostello Milano

Via Martino Bassi 2 (Pedonale), Milan, Milano, Italy

4,3 km från stadskärnan

Idea Hotel Milano San Siro

Idea Hotel Milano San Siro

Via Airaghi Gaetano, 125, Milan, Milano, Italy

8,7 km från stadskärnan

Hotel Da Vinci

Hotel Da Vinci

Via Senigallia 6, Milan, Milano, Italy

7,7 km från stadskärnan

NH Collection Milano President

NH Collection Milano President

Largo Augusto, 10, Milan, Milano, Italy

0,7 km från stadskärnan

Ibis Milano Centro

Ibis Milano Centro

Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milan, Milano, Italy

1,9 km från stadskärnan

Glam Milano

Glam Milano

Piazza Duca D'Aosta 4/6, Milan, Milano, Italy

2,5 km från stadskärnan

Nyx Hotel Milan By Leonardo Hotels

Nyx Hotel Milan By Leonardo Hotels

Piazza IV Novembre 3, Milan, Milano, Italy

2,7 km från stadskärnan

Unahotels Galles Milano

Unahotels Galles Milano

Piazza Lima 2, Milan, Milano, Italy

2,6 km från stadskärnan

Radisson Blu Hotel, Milan

Radisson Blu Hotel, Milan

Via Villapizzone 24, Milan, Milano, Italy

5,3 km från stadskärnan

Melia Milano

Melia Milano

Via Masaccio 19, Milan, Milano, Italy

3,7 km från stadskärnan

Mercure Milano Solari

Mercure Milano Solari

Via Pietro Orseolo 1, Milan, Milano, Italy

1,7 km från stadskärnan

Quark Hotel Milano

Quark Hotel Milano

Via Lampedusa 11/a, Milan, Milano, Italy

3,1 km från stadskärnan

J24 Hotel Milano

J24 Hotel Milano

Viale Edoardo Jenner 24, Milan, Milano, Italy

3,7 km från stadskärnan

Hotel Berna

Hotel Berna

Via Torriani Napo 18, Milan, Milano, Italy

2,4 km från stadskärnan

Hotel Dei Cavalieri Milano Duomo

Hotel Dei Cavalieri Milano Duomo

Piazza Giuseppe Missori 1, Milan, Milano, Italy

0,4 km från stadskärnan

iQ Hotel Milano

iQ Hotel Milano

Via Giovanni Battista Pirelli 5, Milan, Milano, Italy

2,4 km från stadskärnan

Chateau Monfort

Chateau Monfort

Corso Concordia 1, Milan, Milano, Italy

1,5 km från stadskärnan

Doria Grand Hotel

Doria Grand Hotel

Viale Doria Andrea 22, Milan, Milano, Italy

3,0 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Milano – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Milano och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Milano, Italien i april?

En hyrbil för en weekend i Milano i april kostar kring 401 kr, med billiga erbjudanden från 194 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Milano i april hittade ett genomsnittspris på 416 kr - men priser så låga som 61 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Milano, Italien?

När du hyr en bil i Milano kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Milano. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Milano under april månad?

För resor till Milano i april månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Milano under april månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 15 °C respektive 132 mm. Att hyra en Ekonomi i Milano kommer i genomsnitt kosta dig 194 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Milano, Italien?

Hastighetsgränsen i Milano är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Milano är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Milano bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen T-Cross i Milano?

Hur är vädret i Milano, Italien i mars?

Under mars är medeltemperaturen i Milano 7 °C och den förväntade nederbörden är 100 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Milano.

Är vädret i Milano representativt för resten av Lombardiet?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Milano omkring i Lombardiet eller runt de omgivande områdena under mars månad bör förvänta sig temperaturer runt 8 °C och en eventuell nederbörd på 76,7 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Milano?

Priserna för bilar i Milano uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Milano?

Av mars 2024 finns det 382 bolag att välja mellan för bilar i Milano.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Milano?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Milano. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Milano?

För att få hyra en bil i Milano måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Milano?

Att boka en hyrbil i Milano via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Milano?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Milano då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Milano med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Milano.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Milano på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Milano.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Milano som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Milano.

Kan jag söka efter hyrbilar i Milano med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Milano med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Milano

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Milano


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners