Hyrbilar i Pisa, Toscana

Vill du hyra en bil billigt i Pisa, Toscana? Sök och jämför priser här!

Pisa, Toscana, Italien
6 okt — 13 okt
Samma avlämingsplats
Pisa, Toscana, Italien
fre. 6/10
12:00
fre. 13/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Pisa

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Pisa

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Pisa?

De billigaste hyrbilarna i Pisa hittas generellt genom JoyRent. När du bokar med JoyRent kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 107 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Pisa är 239 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Pisa?

Hyrbilar av modellerna Fiat 500 och Jeep Renegade i Pisa är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Fiat 500 i Pisa kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 390 kr/dag och priser så låga som 9 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Jeep Renegade kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 442 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 339 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Pisa, Toscana

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Pisa, Toscana
Ekonomi142 kr per dag
Kompakt148 kr per dag
Medelstor237 kr per dag
SUV259 kr per dag
Mini115 kr per dag
Kompakt SUV142 kr per dag
Leverantörens val184 kr per dag
Medelstor SUV206 kr per dag
Kompakt kombi323 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Pisa

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Pisa?

För att hyra bil i Pisa behöver du ha fyllt 18 år då detta är den officiella åldersgränsen för att hyra bil i Italien. På de flesta biluthyrningar gäller dock åldersgränsen 21 år, så se till att kontrollera vad den specifika hyrbilsfirman har för regler. I Italien tillkommer en avgift per dag om du är under 24 år så det är därför svårt att hyra en bil billigt om du är yngre än så. Hos momondo kan du jämföra priser direkt på nätet genom att söka efter att hyra bil i Pisa. Tänk på att sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder så priserna kan komma att vara högre om du är en ung förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Pisa

I Italien gäller hastighetsbegränsningen 130 kilometer i timmen på Autostrada, landets motorvägar. Vid regn eller snö sänks dessa hastighetsbegränsningar till 110 kilometer i timmen vilket är viktigt att känna till. Visa motorvägar har vägavgifter som betalas i biltullar. Trafiken i Italien är mycket hetsig och många kör fortare än vad som är tillåtet. Många förare blir också irriterade och tutar om de tycker att du kör för långsamt. Håll dig ändå till hastighetsbegränsningarna för att inte råka på böter. Tänk på att det kan blir bilköer i centrala Pisa under rusningstid. I Italien är det förbjudet att tala i mobiltelefon som förare om du inte använder handsfree eller headset.

Parkering

Pisa är en relativt stor och utspridd stad med många parkeringsplatser så det är inte särksilt svårt att ta sig fram med bil i staden. Tänk på att den medeltida stadskärnan är en så kallad ”zona traffico limitato” vilket innebär att biltrafik är begränsad. Det går därför inte att parkera inne i centrum om du inte har ett särskilt tillstånd. Parkera istället utanför stadskärnan då det går bra att promenera till de flesta centrala sevärdheterna. Det finns både gratis parkeringsplatser och avgiftsbelagda parkeringshus runt om centrum. Kostnaden för parkering vid sevärdheter som det lutande tornet i Pisa och centrala Piazza Vittorio Emmanuele kostar ungefär 2 EUR (ca. 20 SEK) per timme.

Utflyktsmål i och omkring Pisa

Om du hyr bil när du är i Pisa kan du enkelt ta dig runt till destinationer och utflyktsmål i Toscanas omgivningar. Ta en biltur till Chianti för att smaka på Toscanas mest utsökta viner på ortens vingårdar. Från Pisa kan du även bila till Florens för att se några av Italiens främsta konstverk från renässansen, bland annat Leonardo da Vincis Nattvarden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Pisa är det obligatoriskt att ha vissa försäkringar. Dessa är försäkringar som täcker stöld av bilen eller skador som uppkommer på andra fordon vid krock. Dessa försäkringar ingår i de flesta biluthyrningars erbjudanden och du betalar därför för dessa i och med att du bokar din hyrbil. Många biluthyrningar erbjuder även andra försäkringar som du kan lägga till din bokning. Dessa är bland annat bagageförsäkringar och självriskeliminering. Innan du väljer att köpa till extra försäkringar ska du alltid kontrollera med din hemförsäkring om det ingår något skydd för att hyra bil utomlands. Många banker och kreditkortsföretag erbjuder även försäkringar gratis i och med att du bokar hyrbilar med deras kort.

Kan man använda sitt svenska körkort i Pisa, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda ditt svenska körkort för att hyra bil i Pisa och du behöver inte ansöka om något internationellt körkort för att köra bil i Pisa.

Var i Pisa kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som går att hämta och lämna där det passar dig. När du gör din sökning kan du antingen välja ”samma avlämningsplats” eller ”annan avlämningsplats”. Bland annat kan du hämta din hyrbil på Pisas flygplats, direkt vid flygplatsterminalen. Via momondo kan du hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad och tillbehör som barnstol och GPS för att underlätta för din resa. Du kan även filtrera dina sökresultat efter pris, biltyp och bagagekapacitet.


Erbjudanden på hyrbilar i Pisa, Toscana

Hitta rätt hyrbil för dig i Pisa

Liten

188 kr - 793 kr

Alla biltyper

265 kr - 1 609 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Pisa, Italien är 445 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Pisa, Italien är januari. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 188 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Pisa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Pisa, Italien är 746 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Pisa, Italien är januari. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Pisa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Pisa, Italien är 1 085 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Pisa, Italien är november. Då är priset 96% lägre än under resten året och ligger på bara 49 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Pisa, Italien är 596 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Pisa, Italien är januari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 162 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Pisa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Pisa, Italien är 1 088 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Pisa, Italien är januari. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 615 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Pisa, Italien är 644 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Pisa, Italien är februari. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 157 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

115 kr/dag

(18 dec - 25 dec)
Smart Fortwo
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

125 kr/dag

(18 okt - 22 okt)
Chevrolet Spark
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

142 kr/dag

(29 okt - 2 nov)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Pisa

Alla större biluthyrningsfirmor i Pisa, Toscana

Alamo

1 plats

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

9,2

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,6

Europcar

2 platser

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

3,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Bäst

1,9

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

3,9

Comfort

3,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Bäst

1,9

Sunnycars

6 platser

Ecovia

3 platser

Centauro

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Pisa

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Pisa.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

220 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Pisa som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Rental Plus och Rent Smart 24
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Pisa under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Pisa är 220 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 369 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Pisa under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Jeep Renegade som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Pisa

Nedan visas de mest populära hotellen i Pisa

Att köra med hyrbil i Pisa – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Pisa och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Pisa, Italien?

Hyrbilar i Pisa från populära uthyrningsfirmor som LOCAUTO , Italy Car Rent och Dollar kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Pisa, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Pisa under oktober månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Pisa i oktober månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 122 mm och temperaturerna kring 11 °C. Att hyra en Ekonomi i Pisa kommer i genomsnitt kosta dig 224 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Pisa, Italien?

Hastighetsgränsen i Pisa är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Pisa är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Pisa bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Maserati Ghibli i Pisa?

Hur är vädret i Pisa, Italien i september?

I september får Pisa vanligtvis en nederbörd på 88 mm och har en medeltemperatur på 20 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Pisa då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Pisa representativt för resten av Toscana?

Om du letar efter en hyrbil i Pisa för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Toscana vanligtvis har en temperatur på 19 °C och en nederbörd på omkring 73,8 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Pisa?

Priserna för bilar i Pisa uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Pisa?

Av september 2023 finns det 76 bolag att välja mellan för bilar i Pisa.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Pisa?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Pisa. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Pisa?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Pisa. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Pisa

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Pisa

Hyrbilstyper som är extra populära i Pisa

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Pisa

Börja planera din resa till Pisa


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Pisa?

Du bör boka en hyrbil i Pisa med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Pisa?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Pisa. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Pisa med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Pisa eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Pisa på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Pisa på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Pisa som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Pisa.

Kan jag söka efter hyrbilar i Pisa med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Pisa med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Pisa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.