Hitta billig biluthyrning i Pisa, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Pisa, Italien? Sök och jämför priser här

Pisa, TO, Italien
12 mar — 19 mar
Samma avlämingsplats
Pisa, TO, Italien
fre 12/3
12:00
fre 19/3
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Pisa?

Alla

29 kr - 490 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Pisa, Italien. Priset ligger då 82% lägre än under resten av året, på bara 29 kr per dag. Den dyraste månaden är maj. Priset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Pisa

Alla större biluthyrningsfirmor i Pisa, Italien
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.4

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.0

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.1

Betyg baserat på 12 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.5

Betyg baserat på 8 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.2

Betyg baserat på 3 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 4.8

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 4.0

Betyg baserat på 4 recensioner


Information om din resa till Pisa

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Pisa?

För att hyra bil i Pisa behöver du ha fyllt 18 år då detta är den officiella åldersgränsen för att hyra bil i Italien. På de flesta biluthyrningar gäller dock åldersgränsen 21 år, så se till att kontrollera vad den specifika hyrbilsfirman har för regler. I Italien tillkommer en avgift per dag om du är under 24 år så det är därför svårt att hyra en bil billigt om du är yngre än så. Hos momondo kan du jämföra priser direkt på nätet genom att söka efter att hyra bil i Pisa. Tänk på att sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder så priserna kan komma att vara högre om du är en ung förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Pisa

I Italien gäller hastighetsbegränsningen 130 kilometer i timmen på Autostrada, landets motorvägar. Vid regn eller snö sänks dessa hastighetsbegränsningar till 110 kilometer i timmen vilket är viktigt att känna till. Visa motorvägar har vägavgifter som betalas i biltullar. Trafiken i Italien är mycket hetsig och många kör fortare än vad som är tillåtet. Många förare blir också irriterade och tutar om de tycker att du kör för långsamt. Håll dig ändå till hastighetsbegränsningarna för att inte råka på böter. Tänk på att det kan blir bilköer i centrala Pisa under rusningstid. I Italien är det förbjudet att tala i mobiltelefon som förare om du inte använder handsfree eller headset.

Parkering

Pisa är en relativt stor och utspridd stad med många parkeringsplatser så det är inte särksilt svårt att ta sig fram med bil i staden. Tänk på att den medeltida stadskärnan är en så kallad zona traffico limitato vilket innebär att biltrafik är begränsad. Det går därför inte att parkera inne i centrum om du inte har ett särskilt tillstånd. Parkera istället utanför stadskärnan då det går bra att promenera till de flesta centrala sevärdheterna. Det finns både gratis parkeringsplatser och avgiftsbelagda parkeringshus runt om centrum. Kostnaden för parkering vid sevärdheter som det lutande tornet i Pisa och centrala Piazza Vittorio Emmanuele kostar ungefär 2 EUR (ca. 20 SEK) per timme.

Utflyktsmål i och omkring Pisa

Om du hyr bil när du är i Pisa kan du enkelt ta dig runt till destinationer och utflyktsmål i Toscanas omgivningar. Ta en biltur till Chianti för att smaka på Toscanas mest utsökta viner på ortens vingårdar. Från Pisa kan du även bila till Florens för att se några av Italiens främsta konstverk från renässansen, bland annat Leonardo da Vincis Nattvarden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Pisa är det obligatoriskt att ha vissa försäkringar. Dessa är försäkringar som täcker stöld av bilen eller skador som uppkommer på andra fordon vid krock. Dessa försäkringar ingår i de flesta biluthyrningars erbjudanden och du betalar därför för dessa i och med att du bokar din hyrbil. Många biluthyrningar erbjuder även andra försäkringar som du kan lägga till din bokning. Dessa är bland annat bagageförsäkringar och självriskeliminering. Innan du väljer att köpa till extra försäkringar ska du alltid kontrollera med din hemförsäkring om det ingår något skydd för att hyra bil utomlands. Många banker och kreditkortsföretag erbjuder även försäkringar gratis i och med att du bokar hyrbilar med deras kort.

Kan man använda sitt svenska körkort i Pisa, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda ditt svenska körkort för att hyra bil i Pisa och du behöver inte ansöka om något internationellt körkort för att köra bil i Pisa.

Var i Pisa kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som går att hämta och lämna där det passar dig. När du gör din sökning kan du antingen välja samma avlämningsplats eller annan avlämningsplats. Bland annat kan du hämta din hyrbil på Pisas flygplats, direkt vid flygplatsterminalen. Via momondo kan du hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad och tillbehör som barnstol och GPS för att underlätta för din resa. Du kan även filtrera dina sökresultat efter pris, biltyp och bagagekapacitet.

(Priser kontrollerade 5/10/2018)


Avstånd till populära hotell från Pisa, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bologna Guglielmo Marconi flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Pisa

315 personer har letat efter hyrbilar i Pisa i mars.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Pisa för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Enterprise och National är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Pisa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Pisa har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Goldcar Rental SP de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 224 kr per dag för hyrbilar i Pisa. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Pisa är 52 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Pisa, Italien?

Hyrbilar i Pisa från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och National kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Pisa, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Pisa under april månad?

Under april i Pisa håller sig temperaturerna runt 16 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 61 mm under april i Pisa kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Pisa kommer i genomsnitt kosta dig 447 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Pisa?

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Pisa, Italien. Med 2 uthyrningskontor i Pisa, Italien hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 395 kr per dag från Europcar.

Vad är hastighetsgränsen i Pisa, Italien?

Hastighetsgränsen i Pisa är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Pisa är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Pisa bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Pisa, Italien i mars?

I mars får Pisa vanligtvis en nederbörd på 77 mm och har en medeltemperatur på 10 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Pisa då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i mars?

Vädret i Pisa under mars kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Pisa. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Pisa tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat 500, Fiat Panda och Opel Corsa.

Är vädret i Pisa representativt för resten av Toscana?

Om du letar efter en hyrbil i Pisa för en bilresa till närliggande områden under mars månad är det viktigt att veta att resten av Toscana vanligtvis har en temperatur på 9 °C och en nederbörd på omkring 63 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Pisa

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Pisa

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Toscana

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Arezzo, Florens och Grosseto inom Toscana

Planera din resa till Pisa

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Pisa

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Pisa
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Pisa

  Hitta hotell i Pisa
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Pisa