Hyrbilar i Pisa, Toscana

Vill du hyra en bil billigt i Pisa, Toscana? Sök och jämför priser här!

Pisa, Toscana, Italien
16 aug — 23 aug
Samma avlämingsplats
Pisa, Toscana, Italien
tis 16/8
12:00
tis 23/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Pisa, Toscana

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Pisa, Toscana
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

33 kr/dag

(2 sep - 17 sep)
Mini Hatch
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

68 kr/dag

(21 aug - 28 aug)
Toyota Auris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

48 kr/dag

(2 sep - 17 sep)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

6 kr/dag

(22 sep - 28 sep)
Mini Hatch
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

51 kr/dag

(2 sep - 17 sep)
Mercedes-Benz GLA
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

5 kr/dag

(17 sep - 19 sep)
Renault Captur
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

114 kr/dag

(2 sep - 17 sep)
Toyota Auris
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

35 kr/dag

(2 sep - 17 sep)
Smart Fortwo

Viktig information om hyrbilar i Pisa

För att hyra bil i Pisa behöver du ha fyllt 18 år då detta är den officiella åldersgränsen för att hyra bil i Italien. På de flesta biluthyrningar gäller dock åldersgränsen 21 år, så se till att kontrollera vad den specifika hyrbilsfirman har för regler. I Italien tillkommer en avgift per dag om du är under 24 år så det är därför svårt att hyra en bil billigt om du är yngre än så. Hos momondo kan du jämföra priser direkt på nätet genom att söka efter att hyra bil i Pisa. Tänk på att sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder så priserna kan komma att vara högre om du är en ung förare.

I Italien gäller hastighetsbegränsningen 130 kilometer i timmen på Autostrada, landets motorvägar. Vid regn eller snö sänks dessa hastighetsbegränsningar till 110 kilometer i timmen vilket är viktigt att känna till. Visa motorvägar har vägavgifter som betalas i biltullar. Trafiken i Italien är mycket hetsig och många kör fortare än vad som är tillåtet. Många förare blir också irriterade och tutar om de tycker att du kör för långsamt. Håll dig ändå till hastighetsbegränsningarna för att inte råka på böter. Tänk på att det kan blir bilköer i centrala Pisa under rusningstid. I Italien är det förbjudet att tala i mobiltelefon som förare om du inte använder handsfree eller headset.

Pisa är en relativt stor och utspridd stad med många parkeringsplatser så det är inte särksilt svårt att ta sig fram med bil i staden. Tänk på att den medeltida stadskärnan är en så kallad ”zona traffico limitato” vilket innebär att biltrafik är begränsad. Det går därför inte att parkera inne i centrum om du inte har ett särskilt tillstånd. Parkera istället utanför stadskärnan då det går bra att promenera till de flesta centrala sevärdheterna. Det finns både gratis parkeringsplatser och avgiftsbelagda parkeringshus runt om centrum. Kostnaden för parkering vid sevärdheter som det lutande tornet i Pisa och centrala Piazza Vittorio Emmanuele kostar ungefär 2 EUR (ca. 20 SEK) per timme.

Om du hyr bil när du är i Pisa kan du enkelt ta dig runt till destinationer och utflyktsmål i Toscanas omgivningar. Ta en biltur till Chianti för att smaka på Toscanas mest utsökta viner på ortens vingårdar. Från Pisa kan du även bila till Florens för att se några av Italiens främsta konstverk från renässansen, bland annat Leonardo da Vincis Nattvarden.

För att hyra bil i Pisa är det obligatoriskt att ha vissa försäkringar. Dessa är försäkringar som täcker stöld av bilen eller skador som uppkommer på andra fordon vid krock. Dessa försäkringar ingår i de flesta biluthyrningars erbjudanden och du betalar därför för dessa i och med att du bokar din hyrbil. Många biluthyrningar erbjuder även andra försäkringar som du kan lägga till din bokning. Dessa är bland annat bagageförsäkringar och självriskeliminering. Innan du väljer att köpa till extra försäkringar ska du alltid kontrollera med din hemförsäkring om det ingår något skydd för att hyra bil utomlands. Många banker och kreditkortsföretag erbjuder även försäkringar gratis i och med att du bokar hyrbilar med deras kort.

Du kan använda ditt svenska körkort för att hyra bil i Pisa och du behöver inte ansöka om något internationellt körkort för att köra bil i Pisa.

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som går att hämta och lämna där det passar dig. När du gör din sökning kan du antingen välja ”samma avlämningsplats” eller ”annan avlämningsplats”. Bland annat kan du hämta din hyrbil på Pisas flygplats, direkt vid flygplatsterminalen. Via momondo kan du hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad och tillbehör som barnstol och GPS för att underlätta för din resa. Du kan även filtrera dina sökresultat efter pris, biltyp och bagagekapacitet.


Erbjudanden på hyrbilar i Pisa, Toscana

Hitta rätt hyrbil för dig i Pisa

Bilar i Liten

117 kr - 1 033 kr

Alla biltyper

117 kr - 1 912 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Pisa, Italien är 449 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Pisa, Italien är oktober. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 117 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Pisa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Pisa, Italien är 714 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Pisa, Italien är oktober. Då är priset 84% lägre än under resten året och ligger på bara 120 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Pisa, Italien är 1 165 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Pisa, Italien är oktober. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 601 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Pisa, Italien är 543 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Pisa, Italien är oktober. Då är priset 89% lägre än under resten året och ligger på bara 65 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Pisa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Pisa, Italien är 1 232 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Pisa, Italien är april. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 767 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Pisa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pisa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

6 kr/dag

(22 sep - 28 sep)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

33 kr/dag

(2 sep - 17 sep)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

5 kr/dag

(17 sep - 19 sep)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Pisa

Alla större biluthyrningsfirmor i Pisa, Toscana
2 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

3,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Bäst

1,9
2 platser
Översikt

Renlighet

3,9

Comfort

3,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Bäst

1,9
6 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Pisa

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Pisa.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

378 kr

Mest populära modellen

Citroen C3
Den mest populära biluthyrningsfirman i Pisa som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är SICILY BY CAR och Italy Car Rent
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Pisa under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Pisa är 378 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 659 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Pisa under de senaste 7 dagarna är av modellen Citroen C3. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Pisa

Nedan visas de mest populära hotellen i Pisa

Att köra med hyrbil i Pisa – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Pisa och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil i Pisa för en weekend i september, hittade vi så låga priser som 665 kr med genomsnittspriset 774 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 44 kr, och genomsnittspriset är 609 kr.

Generellt sett har Goldcar Rental SP de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 77 kr per dag för hyrbilar i Pisa. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Pisa är 44 kr per dag.

Hyrbilar i Pisa från populära uthyrningsfirmor som Dollar, INTERRENT och Italy Car Rent kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Pisa, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Pisa under september månad. Med en genomsnittstemperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 120 mm i september innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Pisa kommer i genomsnitt kosta dig 1 046 kr per dag.

Goldcar Rental SP är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Pisa, Italien. Med 1 uthyrningskontor i Pisa, Italien hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 77 kr per dag från Goldcar Rental SP.

Hastighetsgränsen i Pisa är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Pisa är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Pisa bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

I augusti får Pisa vanligtvis en nederbörd på 57 mm och har en medeltemperatur på 23 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Pisa då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Om du letar efter en hyrbil i Pisa för en bilresa till närliggande områden under augusti månad är det viktigt att veta att resten av Toscana vanligtvis har en temperatur på 22 °C och en nederbörd på omkring 46,3 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Pisa

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Pisa

Populära hyrbilstyper i Pisa

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Pisa

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Italien

Börja planera din resa till Pisa


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Pisa med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Pisa. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Pisa eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Pisa på momondo.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Pisa.

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Pisa med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.