Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Wien

Vill du hyra en bil billigt i Wien? Sök och jämför priser här!

Wien, Österrike
2 maj — 9 maj
Wien, Österrike
tors 2/5
12:00
tors 9/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Wien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Wien
Ekonomi233 kr per dag
Kompakt268 kr per dag
Medelstor316 kr per dag
Kompakt SUV264 kr per dag
Kompakt kombi318 kr per dag
Medelstor SUV318 kr per dag
Mellanstor kombi409 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Wien

Hitta rätt hyrbil för dig i Wien

Liten bilar

284 kr - 810 kr

Alla biltyper

286 kr - 1 352 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Wien, Österrike är 472 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Wien, Österrike är november. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 284 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Wien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Wien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Wien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Wien, Österrike är 778 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Wien, Österrike är februari. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 268 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Wien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Wien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Wien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Wien, Österrike är 1 867 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Wien, Österrike är januari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 885 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Wien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Wien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Wien, Österrike är 656 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Wien, Österrike är februari. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 262 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Wien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Wien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Wien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Wien, Österrike är 1 580 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Wien, Österrike är mars. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 957 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 55% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Wien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Wien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Wien, Österrike är 3 059 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Wien, Österrike är april. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 1 086 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 77% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Wien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Wien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

233 kr/dag

(1 maj - 8 maj)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

268 kr/dag

(25 maj - 27 maj)
Mercedes-Benz A-Class
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

318 kr/dag

(30 maj - 2 jun)
Kia Cee'd SW

Trender och insikter om att hyra bil i Wien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Wien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Wien?

De billigaste hyrbilarna i Wien hittas generellt genom Dryyve. När du bokar med Dryyve kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 152 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Wien är 325 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Wien?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Wien med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Wien?

När du hyr en bil i Wien väljer de flesta av våra användare modellen Opel Corsa för 362 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Suzuki Vitara för ett genomsnittspris på 436 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Opel Corsa i Wien för så lite som 158 kr/dag och modellen Suzuki Vitara för så lite som 254 kr/dag.

Hyrbilsleverantörer i Wien

Alla större biluthyrningsfirmor i Wien

Autounion Car Rental

2 platser

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,2

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,9

Bäst

7,9

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,0

Sixt

5 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,5

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

6,5

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

6,5

Europcar

4 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

6,4

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

5,9

Dollar

3 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

4,8

Bäst

6,8

MEGADRIVE

5 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

3,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

3,0

Bra att veta om hyrbilar i Wien

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Wien.

Mest populära uthyrningsföretag

U-Save

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

246 kr

Mest populära modellen

Opel Corsa
Den mest populära biluthyrningsfirman i Wien som hittats på momondo den här månaden är U-Save. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Dryyve och GREEN MOTION
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Wien under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Wien är 246 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 404 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Wien under de senaste 7 dagarna är av modellen Opel Corsa. Våra användare föredrar också Class Standard Van som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Wien – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Wien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Wien, Österrike i maj?

För maj i Wien, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 471 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 376 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 192 kr till 565 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Wien, Österrike?

Varje biluthyrningsföretag i Wien har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Wien är Hertz, Avis och Dollar, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vad är hastighetsgränsen i Wien, Österrike?

Resenärer som hyr bil i Wien bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Wien ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 100 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Wien?

Hur är vädret i Wien, Österrike i april?

Under april är medeltemperaturen i Wien 12 °C och den förväntade nederbörden är 39 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Wien.

Är vädret i Wien representativt för resten av Wien?

Om du letar efter en hyrbil i Wien för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Wien vanligtvis har en temperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 39 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Wien?

Priser för bilar i Wien uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Wien?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Wien är 98 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Wien?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Wien. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Wien?

För att få hyra en bil i Wien måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Wien?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Wien om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Wien?

När du har sökt efter en hyrbil i Wien visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Wien med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Wien.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Wien på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Wien.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Wien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Wien.

Kan jag söka efter hyrbilar i Wien med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Wien.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Wien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 2/5
12:00
tors 9/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Wien

Populära hyrbilstyper i Wien