Biluthyrning i Exeter, England

Vill du hyra en bil billigt i Exeter, England? Sök och jämför priser här

Exeter, ENG, Storbritannien
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Exeter, ENG, Storbritannien
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Exeter

Alla större biluthyrningsfirmor i Exeter, England
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Bäst

10,0
5 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Exeter, England

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bristol flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Exeter

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Exeter för att motverka spridningen av COVID-19?

  Enterprise och Budget är några av de många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Exeter till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Exeter. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vad är hastighetsgränsen i Exeter, ENG?

  Resenärer som hyr bil i Exeter bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Exeter ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 115 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Exeter?

  Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Exeter är Hyundai Accent, följt av modellen Fiat 500. Våra användare har hittat erbjudanden för Hyundai Accent i Exeter för i genomsnitt 314 kr per dag, och så billigt som 83 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 231 kr per dag att hyra modellen Fiat 500 i Exeter, även om du kan hitta priser för så lite som 66 kr per dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Exeter?

  Om du är intresserad av att hyra modellen Audi A4 i Exeter är Easirent den mest populära hyrbilsfirman som erbjuder denna bil (samt liknande bilar i klassen Lyx). Hyrbilar av modellen Audi A4 i Exeter från Easirent kostar i genomsnitt 536 kr per dag.

 • Hur är vädret i Exeter, Storbritannien i januari?

  Vanligtvis ligger temperaturen i Exeter under januari månad på 5 °C och den förväntade nederbörden är 25 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Exeter under januari kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Exeter. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Exeter tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Fiat 500 och Ford Fiesta.

 • Är vädret i Exeter representativt för resten av England?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Exeter omkring i England eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 4 °C och en eventuell nederbörd på 56,4 mm under månaden.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i England

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Birmingham, Brighton och Bristol inom England

Börja planera din resa till Exeter