Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Edinburgh, Skottland

Vill du hyra en bil billigt i Edinburgh, Skottland? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 22/7
mån 29/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Edinburgh, Skottland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Edinburgh, Skottland
Ekonomi173 kr per dag
Kompakt177 kr per dag
Medelstor301 kr per dag
Stor SUV741 kr per dag
Mini163 kr per dag
Premium501 kr per dag
Lyx794 kr per dag
Kompakt SUV165 kr per dag
Medelstor SUV293 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Edinburgh

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Edinburgh

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Edinburgh?

De billigaste hyrbilarna i Edinburgh hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 137 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Edinburgh är 305 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Edinburgh?

Europcar har flest uthyrningskontor i Edinburgh med 8 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Edinburgh?

De flesta av momondos användare hyr modellen Nissan Juke i Edinburgh, även om typen Nissan Qashqai är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Nissan Juke ligger priserna generellt på 655 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Nissan Juke i Edinburgh för så lite som 293 kr per dag. Hyrbilar av modellen Nissan Qashqai i Edinburgh kostar i genomsnitt 735 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 382 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Edinburgh, Skottland

Hitta rätt hyrbil för dig i Edinburgh

Liten bilar

279 kr - 782 kr

Alla biltyper

312 kr - 1 249 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Edinburgh, Storbritannien är 518 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Edinburgh, Storbritannien är januari. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 279 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Edinburgh. Genomsnittspriset för en hyrbil i Edinburgh kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Edinburgh av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Edinburgh, Storbritannien är 757 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Edinburgh, Storbritannien är januari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 447 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Edinburgh. Genomsnittspriset för en hyrbil i Edinburgh kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Edinburgh av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Edinburgh, Storbritannien är 1 224 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Edinburgh, Storbritannien är februari. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 402 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Edinburgh. Genomsnittspriset för en hyrbil i Edinburgh kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Edinburgh av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Edinburgh, Storbritannien är 769 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Edinburgh, Storbritannien är januari. Då är priset 60% lägre än under resten året och ligger på bara 312 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Edinburgh. Genomsnittspriset för en hyrbil i Edinburgh kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Edinburgh av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Edinburgh, Storbritannien är 1 588 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Edinburgh, Storbritannien är februari. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 405 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 49% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Edinburgh. Genomsnittspriset för en hyrbil i Edinburgh kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Edinburgh, Storbritannien är 1 452 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Edinburgh, Storbritannien är februari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 405 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Edinburgh. Genomsnittspriset för en hyrbil i Edinburgh kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

173 kr/dag

(12 aug - 19 aug)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

177 kr/dag

(1 sep - 7 sep)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Edinburgh

Alla större biluthyrningsfirmor i Edinburgh, Skottland

Arnold Clark

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

DRIVALIA

3 platser

National

3 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Avis

4 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,0

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

9,2

Bäst

8,7

Alamo

3 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,7

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

7,8

Enterprise Rent-A-Car

8 platser
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

8,8

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,2

Budget

4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,1

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,5

Sixt

4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,2

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,2

Bäst

6,6

Bra att veta om hyrbilar i Edinburgh

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Edinburgh.

Mest populära uthyrningsföretag

GREEN MOTION

Populära biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigaste hyrbilen

307 kr

Mest populära modellen

Nissan Juke
Den mest populära biluthyrningsfirman i Edinburgh som hittats på momondo den här månaden är GREEN MOTION . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Alamo och DRIVALIA
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Edinburgh under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Edinburgh är 307 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 595 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Edinburgh under de senaste 7 dagarna är av modellen Nissan Juke. Våra användare föredrar också Nissan Qashqai som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Edinburgh – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Edinburgh och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Edinburgh, Skottland i augusti?

En hyrbil för en weekend i Edinburgh i augusti kostar kring 537 kr, med billiga erbjudanden från 537 kr. För en veckas biluthyrning, Edinburgh priser i augusti är i genomsnitt 570 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 211 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Edinburgh, Skottland?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Edinburgh. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Edinburgh när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Edinburgh under augusti månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Edinburgh under augusti månad. Med en genomsnittstemperatur på 13 °C och en nederbörd på omkring 60 mm i augusti innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Edinburgh kommer i genomsnitt kosta dig 2 017 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Edinburgh, Skottland?

Hastighetsgränsen i Edinburgh är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Edinburgh är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 115 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Kuga i Edinburgh?

Hur är vädret i Edinburgh, Storbritannien i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Edinburgh 15 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Edinburgh.

Är vädret i Edinburgh representativt för resten av Skottland?

Den som vill hyra en bil i Edinburgh för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Skottland under juli månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 60,2 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Edinburgh?

Priserna för bilar i Edinburgh uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Edinburgh?

Det finns 102 bolag tillgängliga för bilar i Edinburgh från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Edinburgh?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Edinburgh. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Edinburgh?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Edinburgh. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Edinburgh?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Edinburgh eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Edinburgh?

När du har sökt efter en hyrbil i Edinburgh visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Edinburgh med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Edinburgh som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Edinburgh på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Edinburgh på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Edinburgh som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Edinburgh.

Kan jag söka efter hyrbilar i Edinburgh med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Edinburgh.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Edinburgh

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 22/7
12:00
mån 29/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Edinburgh

Populära hyrbilstyper i Edinburgh