Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Florens, Toscana

Vill du hyra en bil billigt i Florens, Toscana? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 20/6
tors 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Florens, Toscana

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Florens, Toscana
Ekonomi221 kr per dag
Kompakt273 kr per dag
Medelstor435 kr per dag
Mini221 kr per dag
Kompakt SUV275 kr per dag
Kompakt kombi285 kr per dag
Medelstor SUV318 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Florens

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Florens

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Florens?

De billigaste hyrbilarna i Florens hittas generellt genom Ace. När du bokar med Ace kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 172 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Florens är 229 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Florens?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Florens med 11 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Florens?

För ett genomsnittspris på 437 kr/dag (och så lite som 170 kr/dag), är hyrbilar av modellen Fiat 500 i Florens de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Jeep Renegade i Florens för 758 kr/dag i genomsnitt (294 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Florens, Toscana

Hitta rätt hyrbil för dig i Florens

Liten bilar

133 kr - 714 kr

Alla biltyper

133 kr - 1 116 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Florens, Italien är 416 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Florens, Italien är januari. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 133 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Florens, Italien är 763 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Florens, Italien är februari. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 294 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Florens, Italien är 1 314 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Florens, Italien är november. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 714 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Florens, Italien är 624 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Florens, Italien är februari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 272 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Florens, Italien är 1 346 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Florens, Italien är mars. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 850 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 54% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Florens, Italien är 529 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Florens, Italien är mars. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 443 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

221 kr/dag

(18 jun - 25 jun)
Mini Hatch
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

221 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Smart Fortwo
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

266 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Volkswagen up!

Hyrbilsleverantörer i Florens

Alla större biluthyrningsfirmor i Florens, Toscana

Leasys Rent

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

LOCAUTO

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

8,7

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,1

Bäst

8,1

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,5

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,7

Bäst

8,1

DRIVALIA

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

8,0

SICILY BY CAR

3 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,6

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Dollar

3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,5

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,2

Bäst

7,2

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,5

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,5

Bra att veta om hyrbilar i Florens

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Florens.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

289 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Florens som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Rent Smart 24 och Rental Plus
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Florens under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Florens är 289 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 425 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Florens under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Jeep Renegade som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Florens – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Florens och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Florens, Italien i juli?

För juli i Florens, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 488 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 488 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 172 kr, och genomsnittspriset är 413 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Florens, Italien?

När du hyr en bil i Florens kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Florens. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Florens under juli månad?

Under juli i Florens håller sig temperaturerna runt 23 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 40 mm under juli i Florens kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Florens kommer i genomsnitt kosta dig 456 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Florens, Italien?

Om du hyr ett fordon i Florens tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Florens ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Florens ligger hastighetsgränsen på 130 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Fiat 500C i Florens?

Hur är vädret i Florens, Italien i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Florens under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 21 °C och en nederbörd på cirka 60 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Florens representativt för resten av Toscana?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Florens omkring i Toscana eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 20 °C och en eventuell nederbörd på 45,5 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Florens?

Priserna för bilar i Florens uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Florens?

Av juni 2024 finns det 122 bolag att välja mellan för bilar i Florens.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Florens?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Florens. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Florens?

För att få hyra en bil i Florens måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Florens?

Att boka en hyrbil i Florens via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Florens?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Florens. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Florens med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Florens som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Florens på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Florens.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Florens som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Florens på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Florens med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Florens med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Florens

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 20/6
12:00
tors 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Florens

Populära hyrbilstyper i Florens