Biluthyrning i Florens, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Florens, Italien? Sök och jämför priser här

Florens, TO, Italien
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Florens, TO, Italien
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Erbjudanden på hyrbilar i Florens, Italien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

65 kr - 366 kr

Alla biltyper

174 kr - 1 337 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Florens, Italien är 207 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Florens, Italien är november. Då är priset 69 % lägre än andra tider på året och kostar bara 65 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Florens, Italien är 608 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Florens, Italien är november. Då är priset 63 % lägre än andra tider på året och kostar bara 228 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Florens, Italien är 500 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Florens, Italien är januari. Då är priset 37 % lägre än andra tider på året och kostar bara 319 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Florens, Italien är 240 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Florens, Italien är juni. Då är priset 32 % lägre än andra tider på året och kostar bara 164 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 58 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Florens. Genomsnittspriset för en hyrbil i Florens kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Florens av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Florens

Alla större biluthyrningsfirmor i Florens, Italien
4 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,0

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,8
2 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

7,4

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

8,9
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,8

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

8,4
3 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

6,9

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,6
3 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

6,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

7,0

Valuta för pengarna

6,7
11 platser
4 platser
4 platser

Information om din resa till Florens

Att hyra bil i Florens är ofta förhållandevis billigt under lågsäsong. En liten hyrbil med fria mil kostar från 150-200 SEK per dygn eller 500 SEK per vecka. En större bil med plats för hela familjen samt bagage kostar 600-800 SEK per dygn. Under högsäsong kan priserna dock stiga mycket och det rekommenderas att boka bil hemifrån i god tid. I centrala Florens har man infört miljözoner som kallas ”zona traffico limitato” (ZTL). Under vissa tider är det inte tillåtet att köra bil inom ZTL-zonen utan särskilt tillstånd, så var uppmärksam på skyltningen om du kör i centrum. Om du har bokat hotell inne i ZTL-zonen så försäkra dig om att hotellet har registrerat din bil innan du anländer.

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Florens?

Generellt gäller en åldersgräns på 19-21 år för att hyra bil i Florens. Om du är ung så kontrollera vilka regler som gäller och var uppmärksam på att det kan tillkomma extra avgifter om du är under 25 år gammal. Det finns ofta krav om att du ska ha haft körkort i minst ett år innan du hyr bil i Italien.

Viktigt att veta om trafikregler i Florens

I Italien kör man på höger sida och halvljuset ska vara påslaget dygnet runt. Hastighetsbegränsningen på italienska motorvägar är generellt 130 km/h. Kom ihåg att du oftast får betala en vägavgift om du väljer att köra på motorvägen. I tätort är hastighetsbegränsningen 50 km/h och på landsväg får du oftast köra i 90-100 km/h. Promillegränsen i Italien är 0,5. Alla barn som är yngre än 12 år måste sitta i baksätet. Dessutom ska barn under 36 kg använda bilstol eller sittkudde.

Parkering

Att köra in i ZTL-zonen för att parkera utan speciellt tillstånd leder det till höga böter. Lösningen när man kör hyrbil i Florens är att parkera på någon av de många parkeringarna utanför stadskärnan, till exempel vid stationen Santa Maria Novella eller under Fortezza da Basso. Därifrån kan man gå till centrum och avgiften ligger oftast runt 1-3 EUR (11-33 SEK) per timme. Ett alternativ är att köra in till något av de privata garagen i ZTL-zonen som då rapporterar din registreringsskylt till polisen för att undvika böter. Parkering i dessa garage kostar runt 20-25 EUR (210-260 SEK) per dygn. Vill man parkera gratis finns det alternativ längre ut i förorterna och man kan då ta kollektivtransport in till centrum.

Utflyktsmål i och omkring Florens

Florens ligger ganska precis mitt i Italien vilket gör det enkelt att besöka flera omkringliggande områden. Om du vill utforska Toscana kan du ta en dagstur till vindistrikten runt Chianti eller Montepulciano och njuta av både vin och god toskansk mat. En annan fin tur är att köra till San Gimignano och därifrån vidare till Siena. Vill man ge sig upp i bergen kan man besöka Cortona och njuta av utsikten. För den som vill pricka av det lutande tornet i Pisa tar resan cirka en och en halv timme och på två timmar kan man ta sig till de mycket pittoreska byarna i Cinque Terre eller någon annan av Liguriens badorter, till exempel Portovenere.

Vilka försäkringar ska man ha?

Det ingår alltid en ansvarsförsäkring vid biluthyrning i Florens. Om du skulle orsaka skador på andras egendom så täcker den dina kostnader, men du får räkna med en förhållandevis hög självrisk. Om du vill undvika självrisken vid en eventuell olycka kan du betala för självriskeliminering. Alla uthyrningsföretag erbjuder extra försäkringar genom lokala försäkringsbolag. Du kan välja att utöka ditt skydd med en försäkring som täcker skador på hyrbilen. Hyrpriset blir avsevärt högre om du väljer extra försäkringar och självriskeliminering, men det kan kännas tryggt med extra skydd om olyckan skulle vara framme. Kontrollera alltid noga exakt vilka försäkringar som ingår när du bokar hyrbil i Florens.

Kan man använda sitt svenska körkort i Florens, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du behöver inte skaffa internationellt körkort när du ska hyra bil i Florens. Svenskt körkort är giltigt även i Italien.

Var i Florens kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hämta och lämna din hyrbil i Florens på många ställen. Om du anländer till Florens med flyg så är det praktiskt att hämta upp hyrbilen direkt på Florens flygplats. Det finns även uthyrningsfirmor i centrum i närheten av de stora tågstationerna, till exempel Santa Maria Novella.


Avstånd till populära hotell från Florens, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bologna Guglielmo Marconi flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Florens

168 användare har letat efter hyrbilar i Florens med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Florens för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Florens även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Hertz, Alamo och Budget. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Florens har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Florens med B-Rent på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 68 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 159 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Florens, Italien?

När du hyr en bil i Florens kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Florens. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Florens?

Det finns 4 uthyrningskontor i Florens, Italien. På Hertzs uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 407 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Florens, Italien?

Om du hyr ett fordon i Florens tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Florens ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Florens ligger hastighetsgränsen på 130 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Florens?

För ett genomsnittspris på 210 kr/dag (och så lite som 21 kr/dag), är hyrbilar av modellen Fiat Panda i Florens de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Audi A3 i Florens för 435 kr/dag i genomsnitt (23 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz G-Class i Florens?

Den mest populära hyrbilsfirman i Florens som erbjuder hyrbilsmodellen Mercedes-Benz G-Class är LOCAUTO . Hyrbilar av modellen Mercedes-Benz G-Class i Florens kostar omkring 1 150 kr/dag om du hyr från LOCAUTO .

Hur är vädret i Florens, Italien i november?

Den som letar efter en hyrbil i Florens under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 9 °C och en nederbörd på cirka 90 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Florens under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Florens. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Florens tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Fiat 500 och Hyundai Accent.

Är vädret i Florens representativt för resten av Toscana?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Florens omkring i Toscana eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 10 °C och en eventuell nederbörd på 99,8 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Florens

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Florens

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Toscana

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Toscana

Börja planera din resa till Florens