Hotell i Florens

Hitta de bästa erbjudandena för 7 484 hotell i Florens, Italien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Florens

Det finns många mysiga hotell i Florens, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Florens

Cattedrale di Santa Maria del Fiore
Palazzo Pitti
Galleria degli Uffizi

Hur mycket kostar hotell i närheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore?

Nedan visas de 12 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Florens som ligger närmst Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Genomsnittspriset i närheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore är 746 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore är vanligtvis 13 % billigare än genomsnittshotellet i Florens, som ligger på 858 kr.

Hotell nära Cattedrale di Santa Maria del Fiore

Hur mycket kostar hotell i närheten av Palazzo Pitti?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Palazzo Pitti är 827 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Palazzo Pitti under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Palazzo Pitti är vanligtvis 3 % billigare än genomsnittshotellet i Florens, som ligger på 858 kr.

Hotell nära Palazzo Pitti

Hur mycket kostar hotell i närheten av Galleria degli Uffizi?

Användare på momondo har rekommenderat 12 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Galleria degli Uffizi. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 746 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Galleria degli Uffizi är vanligtvis 13 % billigare än genomsnittshotellet i Florens, som ligger på 858 kr.

Hotell nära Galleria degli Uffizi

Hitta billigt boende i Florenss populära stadsdelar

Sök efter hotell i dessa stadsdelar i Florens
Hotell i Gavinana-Galluzzo
Sök hotell i Gavinana-Galluzzo
Hotell i Careggi Rifredi
Sök hotell i Careggi Rifredi

När är det bra timing att boka ett hotell i Florens?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Florens
Lågsäsong
februari
Högsäsong
juli

är den billigaste månaden att bo här

31 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

34 %

förväntad prisökning

Pris
1 031 kr - 2 222 kr
Dyraste veckodag
torsdag
Billigaste veckodag
måndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 202 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 254 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Florens är: För boende med antalet stjärnor= 1-2, samma dag som din vistelse börjar. För boende med antalet stjärnor= 3, samma dag som din vistelse börjar. För boende med antalet stjärnor= 4-5, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
645 kr - 756 kr
3-stjärnigt
799 kr - 962 kr
4-5-stjärnigt
1 220 kr - 1 521 kr

Florens resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Florens

Hur hittar man billiga hotell i Florens?

Jämför priser på Florens olika hotell på nätet för att hitta billiga alternativ för boenden i Florens. Områden utanför centrum har ofta lägre priser, och chanserna är större att få ett billigt pris om du inte väntar med din bokning till sista minuten. Momondo har en sökfunktion online där du kan filtrera sökresultaten efter faktorer som är avgörande för ditt val av hotell i Florens. Bland annat kan du välja att enbart söka efter hotell med gym om detta är viktigt för dig.

Florens på liten budget?

För att klara dig på en liten budget är valet av område för ditt boende viktigt. Titta på stadens västra delar eller bra erbjudanden mitt i det turisttäta centrumet. Ett tips på en gratis aktivitet är att ta dig upp till Michelangelo-torget varifrån du får vackra panoramavyer över staden helt gratis. Se också till att utnyttja de billiga men goda pizza-ställena som finns över hela staden.

Hur tar man sig runt i Florens?

Florens är en kompakt stad och särskilt inne i centrum går det bra att promenera till det mesta. Tänk dock på att packa med bekväma skor då många gator är branta eller kullerstensbelagda inne i den historiska stadskärnan. Kollektivtrafiken består annars av bussar. Hämta upp en karta på ditt hotell eller på närmaste turistbyrå för att kunna navigera dig bland de olika linjerna. Bussbiljetterna kostar ungefär 12 kronor och du kan köpa dessa i de flesta kiosker runt om i staden. Glöm inte att du måste validera biljetten i maskinen ombord på bussen när du går ombord för att den ska vara giltig.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Florens?

Du behöver vara 18 år gammal för att själv kunna checka in på hotell i Florens utan målsmans sällskap.

Deposition på hotell?

Om du bokar ditt hotell med ett kreditkort behöver du inte lämna någon deposition. Om du däremot varken har bankkort eller kreditkort med dig kan hotellet kräva en kontant deposition för din vistelse.

Hur mycket ska man dricksa i Florens?

Vanligtvis är 20 procents serviceavgift redan inräknat i notan, men du kan lägga till ett par euro.

Hur säkert är Florens?

Florens är en säker stad men se upp för ficktjuvar på de mest folktäta platserna och vid de stora sevärdheterna.

Behöver man en adapter i Florens?

Eluttagens utseende varierar i Italien, ibland funkar det att koppla in svensk elektronik men ibland kan du behöva en adapter.


Hur mycket kostar ett hotell i Florens per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Florens till låga priser.

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Florens

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Florens
Hotel Palazzo Ognissanti

Hotel Palazzo Ognissanti

8,2

335 kr

Visa erbjudanden för hotell
C-Hotels Diplomat

C-Hotels Diplomat

8,7

567 kr

Visa erbjudanden för hotell
Aparthotel Quadra Key

Aparthotel Quadra Key

8,6

524 kr

Visa erbjudanden för hotell
Mercure Viareggio

Mercure Viareggio

7,7

610 kr

Visa erbjudanden för hotell
Norcenni Girasole Village

Norcenni Girasole Village

8,7

533 kr

Visa erbjudanden för hotell
Villa Belvedere

Villa Belvedere

8,0

688 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Florens

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Florens

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Aparthotel Quadra Key

Aparthotel Quadra Key

8,6

524 kr

Visa erbjudanden för hotell
Room Mate Luca

Room Mate Luca

9,1

748 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotel Palazzo Ognissanti

Hotel Palazzo Ognissanti

8,2

335 kr

Visa erbjudanden för hotell
NH Collection Firenze Porta Rossa

NH Collection Firenze Porta Rossa

9,1

1 941 kr

Visa erbjudanden för hotell
C-Hotels Diplomat

C-Hotels Diplomat

8,7

567 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hilton Florence Metropole

Hilton Florence Metropole

8,2

834 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Florens?

Allra lättast är det att hitta hotell i Florens centrum, i området Duomo alldeles kring den centralt belägna katedralen. Här finns hotell i alla prisklasser och du har gångavstånd till flera av Florens mest välbesökta attraktioner, bland annat bor du nära Uffitzi-galleriet och nära Accademia. Vilket område du väljer att bo inom spelar dock inte särskilt stor roll inne i staden då det ändå är lätt att ta sig omkring med kollektivtrafiken. Därför kan du välja att bo utanför Duomo och få lugnare atmosfär och inte lika hotelltäta gator.

Det lugnare området Santa Croce i stadens östra del är ett trevligt val om du vill undvika turisttäta områden och bo som en lokal invånare. I Santa Croce bor du nära torgen Piazza de Ciompi och Piazza Santa Croce som är fyllda med barer och pubar.

För den shoppingsugne är stadsdelen Piazza Santa Trinita att rekommendera. Här bor du nära Via de Tornabuoni, Florens shoppingmecka. Här hittar du de mest exklusiva italienska varumärkena som Armani, Gucci och Versace. Om du letar efter med budgetvänlig shopping och billigare hotell i Florens är det istället Santa Maria Novello, väster om centrum, som gäller. Undvik området alldeles nära centralen som inte är särskilt charmigt och leta istället trevliga boenden kring Via Faenza eller i San Lorenzo.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Florens

Florens – renässansens födelseplats – är en oemotståndlig stad med både toskansk charm och historisk konst och arkitektur. Börja med att besöka en av stadens största sevärdheter: katedralen Duomo kring vilken stadens centrum ligger. Du ser de röda kupolerna, designade av renässansarkitekten Brunnelleschi, från kilometers håll. Inne i katedralen hittar du fresker av kända konstnärer som Vasari och Zuccari.

Det är nästan omöjligt att hinna med att se alla stadens museum och gallerier, men om du bara har tid för en konstupplevelse ska du besöka Galleria degli Uffizi. 1500-tals palatsen är hem till världens största samling italiensk renässanskonst. Utställningen är organiserad kronologiskt och innehåller kända verk av bland annat Botticelli, della Francesco och Michelangelo.

När du vill koppla av från sevärdheter och gallerier är ett besök till det centrala torget Piazza della Signorina att rekommendera. Här kan du äta italiensk gelato, titta på folk eller ta en drink. Runt omkring torget hittar du även några av stadens bästa restauranger där du kan smaka på det världskända toskanska köket.

Om du vill shoppa italienska hantverk är ett besök till någon av Florens lädermarknader ett måste. Det finns flera stycken utomhusmarknader och även en inomhusmarknad bredvid San Lorenzo-kyrkan. För designerkläder är det gatorna Via del Parione och Via della Vigna Nuova som gäller.


Reseinformation om Florens

Hur länge stannar besökare i Florens?

Det vanligaste valet bland våra användare för besök i Florens är 3 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Florens?

Priset på ett hotell i Florens beror på olika faktorer, som betyg, läge och efterfrågan. Generellt sett är genomsnittskostnaden för ett hotellrum cirka 1 163 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Florens?

februari är den billigaste månaden att boka hotell i Florens. Priser kan vara 266 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Florens?

söndag hittar du oftast det lägsta priset för hotellrum i Florens. Det högsta priset tenderar att vara på onsdag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Florens?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) kostar cirka 490 kr i Florens per natt. Att boka ett vandrarhem kan spara dig cirka 673 kr, jämfört med genomsnittspriset för hotell i Florens.

Vika sevärdheter är populära under september månad med tanke på vädret i Florens?

Med behagliga temperaturer på omkring 20 °C och små chanser till regn bör den som bor på hotell i Florens planera in ett besök till populära platser i närheten av Florens.