Hotell: Hedemora

Hitta de bästa erbjudandena för 7 hotell i Hedemora, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Hedemora

Hitta det perfekta hotellet i Hedemora för arbete eller semester


När är det bra timing att boka ett hotell i Hedemora?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Hedemora
Lågsäsong
september
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

10 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

9 %

förväntad prisökning

Pris
465 kr - 564 kr

Resetips Hedemora

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Hedemora

Vad kostar ett hotell i Hedemora?

Ett hotell i Hedemora kostar ungefär 1000 SEK per natt. Billiga hotell i Hedemora kan du dock hitta för drygt 500 SEK per natt om du bor på vandrarhem. I området finns även billigt boende på bed & breakfast. Tips på hotell i olika prisklasser får du när du söker hos momondo. Fyll i vad din budget är och vilka bekvämligheter du vill att hotellet ska erbjuda för att hitta boenderesultat som passar för just din resa.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Hedemora?

Dalarna är trevligt att besöka året om. Under vintern ska då åka till Hedemora om du vill se vackra snötäckta landskap och ägna dig åt vintersporter. Du kan både åka skridskor på vattendragen i området och ge dig ut på långfärdsskidåkning. Flera skidanläggningar för alpinskidåkning finns även nära Hedemora. Under sommaren är det fjällvandringar som lockar många besökare till Dalarna.

Kan man resa till Hedemora med låg budget?

Det går bra att resa till Hedemora på en liten budget då det finns flera prisvärda erbjudanden för boenden i området. Även centralt i Hedemora kan du bo billigt på vandrarhem. Friluftsaktiviteter kostar mindre under sommaren då du behöver mindre utrustning för att ge dig ut i naturen. Tänk dock på att priserna på hotell i Hedemora är högre mitt under sommarens högsäsong så res istället i slutet av våren eller början av hösten.

De bästa transportmedlen i Hedemora

Du kan ta dig till Hedemora med SJ:s tåg som stannar på den centralt belägna tågstationen. Med dessa tåg kan du även snabbt ta dig till närliggande orter i Dalarna, bland annat grannstaden Alvesta. Dalatrafik sköter bussarna i området och med dessa tar du dig snabbt till skidorterna och fjällen. En enkelbiljett kostar cirka 27 SEK, men rabatterade priser finns för barn och ungdomar. Åldersgränsen för att räknas som barn är 19 år och ungdom 25 år.

Parkering i Hedemora

Du hittar enkelt parkering i Hedemora. Parkeringen är gratis men tidsbegränsningar gäller. Dessutom används datumparkering under vinterhalvåret. Observera att det råder parkeringsförbud på flera platser i Hedemoras centrum.


Hur mycket kostar ett hotell i Hedemora per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Hedemora till låga priser.
3 stjärnor
Bäst värde

Säters Stadshotell

7,9

853 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Hedemora

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Hedemora

Säters Stadshotell

7,9

854 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hovran 328, Rensbo

9,4

1 194 kr

Visa erbjudanden för hotell

Brunnbäcks Bed & Breakfast, Dalarna

9,0

945 kr

Visa erbjudanden för hotell

Rappens Holiday Home

8,4

1 053 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Hedemora

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Säters Stadshotell

7,9

854 kr

Visa erbjudanden för hotell

Rappens Holiday Home

8,4

1 053 kr

Visa erbjudanden för hotell

Brunnbäcks Bed & Breakfast, Dalarna

9,0

945 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hovran 328, Rensbo

9,4

1 194 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Hedemora?

Var du ska bo på hotell i Hedemora beror på vilken atmosfär du söker under resan och vad för typ av resa du gör. Om du reser till Hedemora med tåg och endast övernattar eller spenderar en weekend i orten är det bäst att bo inne i centrum. Då får du gångavstånd till tågstationen från ditt hotell i Hedemora och även nära till bekvämligheter som mataffärer och restauranger. I Hedemoras centrum hittar du bra hotell med prisvärda erbjudanden. Om du söker efter mysiga hotell eller romantiskt boende i Hedemora rekommenderas Rensbo där du bland annat kan hyra en privat och naturnära stuga med sjöutsikt. För affärsresor passar det bäst att leta hotell i Hedemoras grannstad Alvesta där det finns konferensmöjligheter. Där hittar du även hotell med flera stjärnor och bekvämligheter som gratis frukost, gym samt spa och bubbelpool. Om du söker en annorlunda semester ute på landsbygden går det att bo på gård på flera ställen i Dalarna. Då får du en stark kontrast till storstäderna och en naturnära semester.


Om Hedemora

Hedemora grundades redan 1446 och är därför den äldsta orten i Dalarna. Orten ligger mitt i vacker natur med fjällandskap och många vattendrag. Vattendragen i området, som domineras av Dalälven, har utmärkta förhållanden för fiske året om. Hit lockas besökare från hela landet på grund av de artrika vattendragen. Du kan själv ge dig ut och fiska eller åka på en guidad fisketur. Under vintern är det många som reser till Dalarna för att åka skidor. Brunnsjöberget i Hedemora är den bästa platsen i området för långfärdsskidor. Här finns spår i olika längder från 1,5 kilometer till 5,5 kilometer långa turer. Under sommaren kan du istället uppleva landskapet under en vandringstur. Ge dig ut på den historiska Dalkarlsvägen som omnämndes redan under 1600-talet. Vägen var en historisk migrationsled från Dalarna till Stockholm och längs denna kom många dalbor till huvudstaden. Även den 16 kilometer långa Reservatsleden från Garpenberg Slott är att rekommendera för vackra vyer. (Pris kontrollerat 28/03/2019).


Reseinformation om Hedemora

Hur länge stannar besökare i Hedemora?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Hedemora är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Hedemora?

Hotell i Hedemora visar en rad olika priser för sina rum. Dessa bestäms av faktorer som tillgänglighet, läge och bekvämligheter. I genomsnitt kommer rummen att kosta runt 853 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Hedemora?

september är den billigaste månaden att boka hotell i Hedemora. Priser kan vara 10% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Hedemora