Hotell i Strömstad

Hitta de bästa erbjudandena för 90 hotell i Strömstad, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Strömstad

Hitta det perfekta hotellet i Strömstad för arbete eller semester


Saker att göra i Strömstad

Stromstad Museum
Blomsholms Stone Ship

Hur mycket kostar hotell i närheten av Stromstad Museum?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Strömstad närmst Stromstad Museum kan du vänta dig priser på 695 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 695 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Stromstad Museum. Hotell i närheten av Stromstad Museum är vanligtvis 54 % billigare än genomsnittshotellet i Strömstad, som ligger på 1 520 kr.

Hotell nära Stromstad Museum

Hur mycket kostar hotell i närheten av Blomsholms Stone Ship?

Hotell i närheten av Blomsholms Stone Ship är vanligtvis 40 % dyrare än genomsnittshotellet i Strömstad, som ligger på 1 520 kr.

Hotell nära Blomsholms Stone Ship

När är det bra timing att boka ett hotell i Strömstad?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Strömstad
Lågsäsong
september
Högsäsong
juli

är den billigaste månaden att bo här

56 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

35 %

förväntad prisökning

Pris
620 kr - 2 115 kr
Dyraste veckodag
lördag
Billigaste veckodag
onsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

848 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 922 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Strömstad är: 4-5 stjärna, 80 dagar i förväg.
1-2-stjärnigt
684 kr - 762 kr
3-stjärnigt
1 455 kr - 1 827 kr
4-5-stjärnigt
1 991 kr - 2 398 kr

Resetips Strömstad

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Strömstad

Vad kostar ett hotell i Stömstad?

Ett hotell i Strömstads centrum kostar mellan 1200 och 1700 SEK beroende på hotellets stjärnor. Du kan även hitta billigt boende inne i stadskärnan om du väljer att bo på vandrarhem vars priser ligger på cirka 700 SEK per natt. Om vanliga hotell i Strömstad inte är vad du letar efter finns även bra campingplatser i området. Priserna för camping ligger på 900 SEK per natt. För mysiga hotell med lyxiga spabehandlingar får du betala cirka 2000 SEK per natt.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Strömstad?

Den bästa tiden att resa till Strömstad är under juni, juli och augusti. Dessa månader är ortens högsäsong och du kan vänta dig härligt väder med möjlighet att göra många utomhusaktiviteter. För att boka hotell är dock dessa månader de dyraste. Bäst är därför att resa under maj eller oktober då vädret fortfarande är milt men priserna något lägre.

Kan man resa till Strömstad med låg budget?

Det går bra att resa på en liten budget då det finns flera billiga hotell i Strömstad. Även centralt kan du hitta vandrarhem och camping till lägre priser än vad det kostar att bo på hotell.

De bästa transportmedlen i Strömstad

I Strömstads stadskärna är avstånden korta och du kan enkelt ta dig fram till fots. Om du ska stanna inne i stadskärnan behöver du inte hyra bil för vistelsen. Västtrafik ansvarar för alla bussar runt om Strömstad. Via Västtrafiks mobilapp kan du både planera din resa och köpa biljett. Biljetter kan också köpas ombord på bussen med betalkort.

Parkering i Strömstad

Det finns bra parkeringsmöjligheter i Strömstad och över tusen allmänna parkeringsplatser. Inne i tätorten tas det ut en parkeringsavgift på mellan 10 och 20 SEK per timme. I centrum kan du max ställa bilen i 3 timmar. Långtidsparkering hittar du istället i stadens utkanter. Under sommaren finns en särskild p-buss från centrum ut till långtidsparkeringarna för att du enkelt ska kunna ta dig in till staden utan att parkera i stadskärnan.


Hur mycket kostar ett hotell i Strömstad per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Strömstad till låga priser.

Var ska man bo i Strömstad?

I Strömstad hittar du allt från hotell och spa till camping och vandrarhem. Om du vill bor centralt, nära tågstationen och med gångavstånd till restauranger och affärer, är stadens lilla centrum att rekommendera. Här hittar du både hotell i Strömstads centrala delar samt vandrarhem för en budgetresa. Om du åker till Strömstad för en romantisk weekend är ett tips på hotell det Spa som ligger norr om de centrala delarna. För annorlunda boende i Strömstad är campingen i norr även mycket populär under sommaren och ett prisvärt alternativ till hotellvistelse. Det finns även ett bed & breakfast-boende i Krokstrand, öster om Strömstad, om du vill bo naturnära och billigt. Via momondo kan du välja vilken typ av boende du är ute efter och göra din sökning efter detta kriterium. Du kan även välja vilka bekvämligheter du önskar eller hur många stjärnor du vill att boendet ska ha och basera sökningen efter detta.


Om Strömstad

Strömstad ligger i norra Bohuslän, vid Skageracks strand, och räknas som Sveriges västligaste stad. Vattnet vid Strömstad är det saltaste på västkusten vilket gör att skaldjur och ostron som växer i vattnet har en unik smak. Staden har många restauranger som är specialiserade just på fisk- och skaldjursrätter. Om du vill lära dig mer om havets djup är Kosterhavets nationalpark att rekommendera. Detta är Sveriges första marina nationalpark och ligger ute i skärgården utanför Strömstad. Vattnet i denna nationalpark är så pass speciellt att det finns arter som enbart förekommer just här. Under sommaren är Kosteröarna i skärgården en mycket populär destination för resenärer av alla åldrar. Här kan du sola på släta klippor och bada i det klara vattnet. Skärgården bjuder också på fiske och aktiviteter som kajakpaddling, cykling och vandring längs med vackra leder. Du tar dig till öarna med Kosterbåten som avgår från Strömstads hamn året om. (Pris kontrollerat 28/02/2019).


Reseinformation om Strömstad

Hur länge stannar besökare i Strömstad?

Det vanligaste valet bland våra användare för besök i Strömstad är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Strömstad?

Ett hotellrum i Strömstad kommer generellt att kosta dig 937 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Strömstad?

Hotell i Strömstad är oftast billigast i september. Du kan förvänta dig 485 kr% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Strömstad?

Hotellrum i Strömstad är oftast billigare tisdag och dyrare fredag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Strömstad?

Vandrarhem i Strömstad kostar vanligtvis cirka 783 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 153 kr billigare än hotell i Strömstad.