Hotell i Trelleborg

Hitta de bästa erbjudandena för 37 hotell i Trelleborg, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Trelleborg

Det finns många mysiga hotell i Trelleborg, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Trelleborg

Vangavallen
Smygehuk
Maglarps Old Church

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Vangavallen?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Trelleborg närmst Vangavallen kan du vänta dig priser på 654 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 654 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Vangavallen. Hotell i närheten av Vangavallen är vanligtvis 33 % billigare än genomsnittshotellet i Trelleborg, som ligger på 986 kr.

Hotell nära Vangavallen

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Smygehuk?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Smygehuk är 1 334 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo hotel nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Smygehuk under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Smygehuk är vanligtvis 26 % dyrare än genomsnittshotellet i Trelleborg, som ligger på 986 kr.

Hotell nära Smygehuk

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Maglarps Old Church?

Om du letar efter ett hotell i Trelleborg i närheten av Maglarps Old Church har du tur. momondo rekommenderar 2 hotell i närheten av Maglarps Old Church och i genomsnitt kostar hotell i området 1 764 kr/natt. Dessa priser kan variera beroende på säsong. Hotell i närheten av Maglarps Old Church är vanligtvis 44 % dyrare än genomsnittshotellet i Trelleborg, som ligger på 986 kr.

Hotell nära Maglarps Old Church

När är det bra timing att boka ett hotell i Trelleborg?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Trelleborg
Lågsäsong
september
Högsäsong
juli

är den billigaste månaden att bo här

15 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

22 %

förväntad prisökning

Pris
836 kr - 1 263 kr
Dyraste veckodag
tisdag
Billigaste veckodag
måndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

957 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

757 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Trelleborg resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Trelleborg

Vad kostar ett hotell i Trelleborg?

Ett hotell i Trelleborgs centrum kostar mellan 1200 och 1400 SEK per natt. Det finns även boende i Trelleborgs centrala delar för ungefär 750 SEK per natt i form av bed & breakfast. Semesterboenden och gårdsboenden utanför orten kostar ungefär 900 SEK per natt. Ofta är det dyrare att bo på hotell där frukost ingår i priset eller hotell som erbjuder gratis parkering och andra bekvämligheter.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Trelleborg?

Den bästa tiden att boka hotell i Trelleborg för att få en prisvärd vistelse är under vår eller höst. Då undviker du sommarens höga priser men kan ändå njuta av milt väder. Om du vill utnyttja badstränderna på Skånes sydkust är det dock bäst att bo på hotell i området under mitten av sommaren.

Kan man resa till Trelleborg med låg budget?

Det finns alternativ för billigt boende både i stadskärnan och utanför centrum så det går bra att resa till Trelleborg på en liten budget. Om du bor i en semesterlägenhet kan du spara pengar genom att själv laga flera måltider men du kan även leta efter hotellerbjudanden där måltider ingår till ett billigt pris.

De bästa transportmedlen i Trelleborg

Inne i stadskärnan kan du promenera till det mesta och under sommarhalvåret går det även bra att cykla mellan olika destinationer. Från Trelleborgs hamn kan du ta båtar till öar i havet eller över till den danska kusten för härliga dagstripper. Kollektivtrafiken består av Skånetrafikens bussar. Dessa har regelbundna avgångar och ett lättnavigerat bussnät med relativt täta avgångar. Bussarna går även över till Danmark. Köp biljetter via Skånetrafikens app eller ombord på bussen.

Parkering i Trelleborg

I Trelleborg gäller avgiftsfri parkering med p-skiva. Denna kan du hämta ut på affärer runt om staden eller vid turistcentrum. När du parkerar vrider du fram skivan till närmaste hel- eller halvtimme. Olika tidsangivelser gäller för parkering i olika delar av orten men maxtiden är 24 timmar. Observera även att datumparkering gäller i hela staden.


Hur mycket kostar ett hotell i Trelleborg per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Trelleborg till låga priser.
3 stjärnor
Clarion Collection Hotel Magasinet
Bäst värde

Clarion Collection Hotel Magasinet

7,9

1 048 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Trelleborg

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Trelleborg
Systrar & Bönor

Systrar & Bönor

7,8

629 kr

Visa erbjudanden för hotell
Clarion Collection Hotel Magasinet

Clarion Collection Hotel Magasinet

7,9

1 049 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotel Dannegården Trelleborg

Hotel Dannegården Trelleborg

8,3

1 350 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Trelleborg

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Systrar & Bönor

Systrar & Bönor

7,8

629 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotel Dannegården Trelleborg

Hotel Dannegården Trelleborg

8,3

1 350 kr

Visa erbjudanden för hotell
Clarion Collection Hotel Magasinet

Clarion Collection Hotel Magasinet

7,9

1 049 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Trelleborg?

Trelleborg är Sveriges allra sydligaste stad och erbjuder ett flertal olika boendealternativ. För att få utsikt över havet och vyer mot den danska kusten ska du bo nere vid Trelleborgs hamn. Här ligger även stadens Centralstation vilket gör det till ett smidigt läge för den som övernattar i staden och vill ha promenadavstånd från tåget till hotell i Trelleborg. Stadens centrum är relativt litet och erbjuder flera bra hotell med prisvärda erbjudanden. Här ska du bo om du vill kunna ta dig omkring till fots i staden. Tips på hotell med olika stjärnor och olika prisklasser hittar du via momondo där du kan filtrera sökningen på pris eller typ av boende. Inne i centrum finns bland annat både trestjärniga hotell och boende på pensionat. Exklusiva hotell med tidig incheckning hittar du i västra Trelleborg. Billiga hotell i Trelleborg och annorlunda boenden finns utanför stadskärnan. Bland annat kan du bo på gårdar eller i semesterlägenhet för ett billigt boende.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Trelleborg

Trelleborg är den mest sydligaste staden i Sverige och ligger vackert belägen vid havet. Namnet kommer från den ringmur från vikingatiden som en gång omringade staden och som kallades för en ”trelleborg”. I Trelleborg kan du både njuta av stadens atmosfär och sevärdheter men även den skånska landsbygden som är nära tillhands. Ge dig ut på vandringslederna i landskapet, bland annat lederna Skåneled och Pilgrimsväg går i närheten av Trelleborg och passar bra både för vandring och cykelturer. När du är i Trelleborg kan du även passa på att ge dig ut på kustens allra sydligaste udde: Smygehuk. I Smygehuk finns Smygehuk Fyr från 1800-talet som du kan klättra upp i för vackra vyer över havet. Runt om Trelleborg ligger tre golfbanor: Trelleborgs GK i väster, Bedinge i öster och Tegelberga i norr. Detta har gjort staden populär för golfentusiaster. Bedinge golfbana är dessutom öppen för golf året runt.


Reseinformation om Trelleborg

Hur länge stannar besökare i Trelleborg?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Trelleborg.

Hur mycket kostar ett hotell i Trelleborg?

I genomsnitt kostar det cirka 968 kr per natt att boka ett rum i Trelleborg. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Trelleborg?

september är den billigaste månaden att boka hotell i Trelleborg. Priser kan vara 146 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Trelleborg?

söndag är den billigaste dagen för hotellrum i Trelleborg. måndag är den dyraste dagen.