Hotell i Nynäshamn

Hitta de bästa erbjudandena för 13 hotell i Nynäshamn, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Nynäshamn

Det finns många mysiga hotell i Nynäshamn, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Nynäshamn

Toro Pebble Beach
Railway Museum

Hur mycket kostar hotell i närheten av Toro Pebble Beach?

Användare på momondo har rekommenderat 1 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Toro Pebble Beach. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 792 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Toro Pebble Beach är vanligtvis 14 % billigare än genomsnittshotellet i Nynäshamn, som ligger på 929 kr.

Hotell nära Toro Pebble Beach

Hur mycket kostar hotell i närheten av Railway Museum?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Railway Museum är 544 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 5 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Railway Museum under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Railway Museum är vanligtvis 41 % billigare än genomsnittshotellet i Nynäshamn, som ligger på 929 kr.

Hotell nära Railway Museum

När är det bra timing att boka ett hotell i Nynäshamn?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Nynäshamn
Lågsäsong
november
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

28 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

24 %

förväntad prisökning

Pris
532 kr - 953 kr
Dyraste veckodag
tisdag
Billigaste veckodag
fredag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

809 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna


Nynäshamn resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Nynäshamn

Vad kostar ett hotell i Nynäshamn?

Ett hotell i Nynäshamns centrum kostar ungefär 1100 SEK per natt. Detta gäller för ett hotell med tre stjärnor med utsikt över havet. Du kan även hitta hotell i Nynäshamn för detta pris som erbjuder konferensrum. Om du vill bo lyxigare med fyra stjärnor kostar detta ungefär 2000 SEK per natt men du får då tillgång till bubbelpool och exklusiv frukost. Billiga hotell i Nynäshamn hittar du utanför orten i form av värdshus, camping och vandrarhem.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Nynäshamn?

Nynäshamn väcks till liv under sen vår och framförallt under sommarmånaderna. Detta är den absolut bästa tiden att bo på hotell i orten för att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Under sommaren äger många evenemang rum och du kan dessutom bada och ge dig ut på båtutflykter i skärgården. För att få ett så bra erbjudande på ditt boende i Nynäshamn ska du dock resa innan eller efter högsäsongen då det är lättare att hitta ett billigt boende.

Kan man resa till Nynäshamn med låg budget?

För att resa till Nynäshamn med en liten budget ska du ta tåg eller buss till staden vilket är det billigaste transportmedlet. Undvik att resa under sommarens högsäsong om du vill ha så bra hotellpriser som möjlighet. Alternativt kan du resa under sommaren men campa på någon av de campingplatser som finns i regionen.

De bästa transportmedlen i Nynäshamn

Nynäshamn är en mycket lättillgänglig ort och det finns flera typer av kollektiva färdmedel för att ta dig fram. Från Stockholm finns pendeltåg direkt till Nynäshamn som drivs av SL. Även bussarna som går lokalt i tätorten är SL:s bussar. Som hamnstad finns även alternativet att ta färja till Nynäshamn. Det finns också färjor och båtar som går ut i skärgården.

Parkering i Nynäshamn

Parkering i Nynäshamn är för det mesta avgiftsfri men på ett par platser behöver du betala för att ställa bilen. Detta gäller bland annat i hamnen där det kostar mellan 10 och 25 SEK per timme beroende på om det är högsäsong eller inte. Det finns även långtidsparkering vid färjeterminalen för 235 SEK per dygn.


Hur mycket kostar ett hotell i Nynäshamn per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Nynäshamn till låga priser.
3 stjärnor
Nynäsgården Hotell & Konferens
Bäst värde

Nynäsgården Hotell & Konferens

7,2

912 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Nynäshamn

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Nynäshamn
Lövhagens Café & Vandrarhem

Lövhagens Café & Vandrarhem

414 kr

Visa erbjudanden för hotell
Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäsgården Hotell & Konferens

7,2

913 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Nynäshamn

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäsgården Hotell & Konferens

7,2

913 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Nynäshamn?

Tätorten Nynäshamn ligger söder om Stockholm, här kan du bo både centralt med mysiga hotell som har småstadsatmosfär eller ute i skärgårdens natur. Om du reser till Nynäshamn för en weekend eller övernattning är det smidigast att bo i tätortens centrum. Hotell i Nynäshamns centrum har nära både till tågstationen och till färjecentralen vilket gör att du slipper ödsla tid på transport när du väl tagit dig till orten. Hotellen i centrum har också erbjudanden om tidig incheckning om du anländer med en tidig båt eller ett morgontåg. Hotell i Nynäshamns utkanter är ett bra alternativ om du vill ha en härlig naturnära semester. Du kan bland annat bo vid Nynäshamns havsbad vilket är perfekt om du vill ha nära till sol och bad under sommaren. För ett avlägset och annorlunda boende ska du leta efter boenden på Utö som ligger utanför Nynäshamn. Tips på hotell och andra typer av boenden i Nynäshamn hittar du via momondo.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Nynäshamn

Nära 60 kilometer söder om Stockholm hittar du Nynäshamn med sitt vackra läge vid skärgården. Som hamnstad stannar många kryssningsskepp och färjor i orten, särskilt under sommarens högsäsong. Hamnområdet är då livligt och du kan räkna med många besökare. Här hittar du shopping, restauranger och badplatser. Under sommaren kan du även njuta av skärgården genom att paddla kanot, surfa eller ta en guidad tur av skärgårdens öar. Orten har även en populär golfbana med 27 hål samt minigolf för barnen. Andra roliga utomhusaktiviteter som erbjuds är hästridning, fiske och vandring. Området kring Nynäshamn har länge varit bebodd och du kan se många spår av detta i omgivningarna. Besök järnåldershuset som är en rekonstruktion av bosättningar som funnits vid arkeologiska utgrävningar av området. Här kan du lära dig mer om livet under järnåldern och utgrävningarnas fynd. Ta även en tripp längs med runstensvägen som tar dig förbi 27 av kommunens runstenar som är daterade till 1000-talet.


Reseinformation om Nynäshamn

Hur länge stannar besökare i Nynäshamn?

En vistelse på 1 natt är det mest populära alternativet för besök i Nynäshamn.

Hur mycket kostar ett hotell i Nynäshamn?

I genomsnitt kostar det cirka 925 kr per natt att boka ett rum i Nynäshamn. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Nynäshamn?

I november är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Nynäshamn. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 241 kr%.

Vilken dag är det billigast att bo i Nynäshamn?

torsdag är den billigaste dagen för hotellrum i Nynäshamn. måndag är den dyraste dagen.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Nynäshamn