Flyg Europa Sverige Stockholm

Flyg till Stockholm

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Stockholm (STO)
fre 26/2
fre 5/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Stockholm. Nuvarande restriktioner för Stockholm baseras på reserestriktioner för Sverige.

Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Stockholm

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Stockholm från din närmsta stad eller flygplats
Madrid
Stockholm Skavsta flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Madrid TILL Stockholm

Madrid (MAD) till Stockholm Skavsta flygplats (NYO)

Vanligtvis är flyg till Stockholm från Madrid billigare än att flyga från Madrid Adolfo Suárez Madrid-Barajas till Stockholm Skavsta, vilket i genomsnitt kostar 1 292 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN STOCKHOLM TILL MADRIDseptember23% billigareAtt flyga från Madrid till Stockholm kostar i genomsnitt bara 1 235 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL STOCKHOLM FRÅN MADRIDjuli26% dyrareDet kostar omkring 2 022 kr för flyg till Stockholm från Madrid i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL STOCKHOLM FRÅN MADRIDdecember240% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Stockholm från Madrid i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Stockholm?

Stockholm är en utmärkt destination året om då det alltid bjuds på roliga aktiviteter och intressanta sevärdheter. Under sommaren är dock vädret behagligare med temperaturer över 20 grader och långa ljusa nätter. Sommaren utgör även stadens högsäsong vilket givetvis påverkar hotell- och flygpriser.

När är det billigast att boka flyg till Stockholm?

Billiga flyg till Stockholm hittar du framför allt under september och mars, medan juni och december medför högre priser. För att hitta det bästa alternativet för resor till Stockholm kan du jämföra kostnader för flygstolar med olika avresedatum i momondos priskalender. Du kan även jämföra paketpriser för flygresor med hotell inkluderat. Hur långt innan avresa du bokar din biljett påverkar också priset på flygresan till Stockholm. Se till att inte vänta till sista minuten med att boka din resa då du hittar lägst pris online ungefär två månader innan planerat avresedatum.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Stockholm?

139 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Stockholm på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bremen och är 89 % billigare än de flesta andra flyg till Stockholm. För att hitta det billigaste priset till Stockholm från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Stockholm?

Den billigaste månaden att flyga till Stockholm från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 713 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Stockholm i juni är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Stockholm under oktober ligger i genomsnitt på 870 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Stockholm?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Stockholm från Sverige är större om du bokar 50 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Stockholm för ungefär 1 002 kr om du gör din sökning 50 dagar innan. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Stockholm även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Stockholm för 928 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Stockholm?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Stockholm är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Stockholm på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 864 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Stockholm är tisdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 050 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Stockholm?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Stockholm är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Stockholm kan då kosta så lite som 805 kr. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 1 006 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det bra områden att vandra i kring Stockholm?

Vandrare som föredrar en familjevänlig dag ute i naturen gör bäst i att planera sitt flyg till Stockholm för juni, juli, och augusti, då de kan besöka Årstafältet och njuta av allt som naturområdet har att erbjuda.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Stockholm?

Stockholm Arlanda flygplats, Stockholm Västerås/Hässlö flygplats eller Stockholm Skavsta flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Stockholm.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Stockholm?

Med ett genomsnittspris på 1 141 kr per person, är Stockholm Västerås/Hässlö flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Stockholm. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Stockholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Stockholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du planerarar att resa till Stockholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Stockholm

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Stockholm
SAS
19 juni
06:35
Göteborg-Landvetter Airport
0t 55m
07:30
Stockholm Arlanda
18 juli
04:20
Stockholm Arlanda
1t 00m
05:20
Göteborg-Landvetter Airport
1 425 kr
Hitta liknande
Norwegian
7 juni
08:55
Umeå
1t 05m
10:00
Stockholm Arlanda
7 juni
13:25
Stockholm Arlanda
1t 00m
14:25
Umeå
Norwegian
13 aug.
14:10
Umeå
1t 05m
15:15
Stockholm Arlanda
20 aug.
04:30
Stockholm Arlanda
1t 00m
05:30
Umeå
1 044 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 mars
06:00
Umeå
1t 05m
07:05
Stockholm Arlanda
17 maj
16:25
Stockholm Arlanda
1t 00m
17:25
Umeå
1 193 kr
Hitta liknande
SAS
16 maj
12:25
Ängelholm
1t 00m
13:25
Stockholm Arlanda
30 maj
17:15
Stockholm Arlanda
1t 05m
18:20
Ängelholm
1 284 kr
Hitta liknande
SAS
26 mars
15:35
Göteborg-Landvetter Airport
1t 10m
16:45
Stockholm Arlanda
28 mars
04:50
Stockholm Arlanda
0t 55m
05:45
Göteborg-Landvetter Airport
1 293 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Stockholm

Om du letar efter enkelbiljetter till Stockholm, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och SAS
Air Leap
16 mars
02:35
Malmö
1t 05m
03:40
Stockholm-Bromma
SAS
5 mars
14:20
Umeå
1t 05m
15:25
Stockholm Arlanda
1 069 kr
Hitta liknande
SAS
11 mars
11:05
Umeå
1t 05m
12:10
Stockholm Arlanda
1 077 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Stockholm?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Stockholm

Populära svenska inrikesflyg som erbjuder flygbiljetter till Stockholm från Sveriges olika orter består bland annat av de skandinaviska flygbolagen Norwegian, SAS och BRA.

Vem flyger direkt till Stockholm? Från Göteborg, Umeå och Malmö kan du hitta billiga flyg till Stockholm med direktlinjer trafikerade av Norwegian, BRA och SAS. Flygen landar oftast på Arlanda eller Bromma flygplats belägna strax utanför staden. På momondo kan du även jämföra resor med olika flygbolag för att hitta ett billigt pris.

Hur många timmar tar det att flyga till Stockholm? Från Göteborg tar en direktflygning till Stockholm ungefär 55 minuter. Från Malmö tar flyget lite drygt en timme och från Umeå ungefär en timme. Flygturerna är korta så du behöver inte packa med dig snacks och ofta serveras gratis kaffe under flygningen.


Hur tar man sig från flygplatsen i Stockholm till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Stockholm plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Stockholm landar på någon av stadens fyra flygplatser. Arlanda är den allra största medan Bromma flygplats ligger närmast stadens centrum. Samtliga flygplatser har bra och smidiga transportalternativ för att ta sig in till centrum.


Populära flygresor till Stockholm

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Stockholm som hittats av användare
Flyg från Madrid till Stockholm
Snabbaste flygtid
3t 55m
Billigast pris
564 kr
Flyg från Barcelona till Stockholm
Snabbaste flygtid
3t 30m
Billigast pris
589 kr
Flyg från Berlin till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 35m
Billigast pris
639 kr
Flyg från Hamburg till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
713 kr
Flyg från London till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 30m
Billigast pris
837 kr
Flyg från Düsseldorf till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
937 kr
Flyg från Frankfurt till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 00m
Billigast pris
945 kr
Flyg från Wien till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 15m
Billigast pris
962 kr
Flyg från München till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
978 kr
Flyg från Prag till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
978 kr
Flyg från Warszawa till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 45m
Billigast pris
995 kr
Flyg från Paris till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 25m
Billigast pris
1 020 kr
Flyg från Nantes till Stockholm
Snabbaste flygtid
5t 00m
Billigast pris
1 078 kr
Flyg från Manchester till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 20m
Billigast pris
1 094 kr
Flyg från Zürich till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 25m
Billigast pris
1 152 kr
Flyg från Lyon till Stockholm
Snabbaste flygtid
4t 35m
Billigast pris
1 152 kr
Flyg från Bryssel till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
1 161 kr
Flyg från Nice till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 55m
Billigast pris
1 177 kr
Flyg från Amsterdam till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
1 202 kr
Flyg från Milano till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 40m
Billigast pris
1 268 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Stockholm?

Stockholms kollektivtrafik är en av världens bästa och du tar dig smidigt runt i staden. Tunnelbanesystemet är lättnavigerat och välskyltat och metron tar dig både inom stadens centrum och ut till förorterna. Det finns också pendeltåg till områden längre ut från centrum. Stockholm har dessutom ett välutbyggt bussnätverk med flera olika linjer, varav flera avgår så ofta som var femte minut. Buss, pendeltåg och tunnelbana är integrerade och du kan använda samma åk-kort för samtliga resor.

Cykeln är ett populärt färdmedel i staden och det finns cykelbanor nästan överallt. Det finns också bra uthyrningsalternativ så att du lätt kan få tag på en cykel. Om du vill utforska stadens många gröna områden, och du inte känner för att promenera, är detta definitivt ett färdmedel som rekommenderas.


Kan man flyga till Stockholm utan pass eller visum?

Stockholm är medlem i EU vilket gör att du inte behöver något pass eller visum när man reser till landet från ett annat EU land. Du behöver dock giltig legitimation i form av antingen pass eller ett nationellt id-kort. Observera att det inte räcker med att ha vanlig legitimation eller körkort utan det måste vara en legitimation utfärdad av polismyndigheten. Även om du inte behöver pass eller visum i nuläget ska du alltid kolla upp de senaste pass- och visumbestämmelserna innan din avresa då landets myndigheter alltid kan ändra dessa regler. Även regler angående resedokument, vaccinationer och vad du får ha med dig in i landet bör kollas upp i förväg. All information finns på nätet på hemsidor från landets ambassad och myndigheter.


Tips och råd om Stockholm

Intresserad av sevärdheter i Stockholm?

Stockholm är en av världens mest museitäta städer så missa inte Moderna Museet, Vasa Museet, Abba Museet, Nationalmuseet och Fotografiska.

Vad ska jag packa inför min resa?

Packa med en sjal eftersom stadens många vattendrag kan föra med sig svala vindar.

Ska jag skaffa ett lokalt eller international sim kort när jag reser?

Skaffa ett lokalt kontantkort om du har en utländsk telefon för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Stockholm har ett av världens bästa och godaste kranvatten.

Behöver jag dricksa i Stockholm?

Nej, men om du är nöjd med din restaurang måltid kan du avrunda uppåt.


Flyg Europa Sverige Stockholm
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass