Flyg Europa Sverige Stockholm

Flyg till Stockholm

Tur & retur
Ekonomi
Stockholm (STO)
Stockholm (ARN)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Stockholm. Nuvarande restriktioner för Stockholm baseras på reserestriktioner för Sverige.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Stockholm

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Stockholm från din närmsta stad eller flygplats
Wien
Stockholm Arlanda flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Wien TILL Stockholm

Wien (VIE) till Stockholm Skavsta flygplats (NYO)

Vanligtvis är flyg till Stockholm från Wien billigare än att flyga från Wien till Stockholm Skavsta, vilket i genomsnitt kostar 436 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN STOCKHOLM TILL WIENmars63% billigareAtt flyga från Wien till Stockholm kostar i genomsnitt bara 365 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL STOCKHOLM FRÅN WIENjuni37% dyrareDet kostar omkring 1 366 kr för flyg till Stockholm från Wien i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL STOCKHOLM FRÅN WIENdecember249% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Stockholm från Wien i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Stockholm?

Stockholm är en utmärkt destination året om då det alltid bjuds på roliga aktiviteter och intressanta sevärdheter. Under sommaren är dock vädret behagligare med temperaturer över 20 grader och långa ljusa nätter. Sommaren utgör även stadens högsäsong vilket givetvis påverkar hotell- och flygpriser.

När är det billigast att boka flyg till Stockholm?

Billiga flyg till Stockholm hittar du framför allt under september och mars, medan juni och december medför högre priser. För att hitta det bästa alternativet för resor till Stockholm kan du jämföra kostnader för flygstolar med olika avresedatum i momondos priskalender. Du kan även jämföra paketpriser för flygresor med hotell inkluderat. Hur långt innan avresa du bokar din biljett påverkar också priset på flygresan till Stockholm. Se till att inte vänta till sista minuten med att boka din resa då du hittar lägst pris online ungefär två månader innan planerat avresedatum.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Stockholm?

97 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Stockholm på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bremen och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Stockholm. För att hitta det billigaste priset till Stockholm från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Stockholm?

Den billigaste månaden att flyga till Stockholm från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 748 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Stockholm i juni bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 913 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Stockholm?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Stockholm är att boka 50 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 051 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Stockholm från Sverige för så lite som 304 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Stockholm?

Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Stockholm. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 914 kr. Och andra sidan är tisdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 103 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Stockholm?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Stockholm är på kvällen. Flyg från Sverige till Stockholm kan då kosta så lite som 882 kr. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 052 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Stockholm?

Vandrare som föredrar en familjevänlig dag ute i naturen gör bäst i att planera sitt flyg till Stockholm för juni, juli, och augusti, då de kan besöka Årstafältet och njuta av allt som naturområdet har att erbjuda.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Stockholm?

Stockholm Arlanda flygplats, Stockholm Västerås/Hässlö flygplats eller Stockholm Skavsta flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Stockholm.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Stockholm?

Med ett genomsnittspris på 1 056 kr per person, är Stockholm Västerås/Hässlö flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Stockholm. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Stockholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Stockholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Stockholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Stockholm

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Stockholm
SAS
19 sep.
GOT15:40Göteborg Landvetter
0t 55m
ARN16:35Stockholm Arlanda
26 sep.
ARN18:30Stockholm Arlanda
0t 55m
GOT19:25Göteborg Landvetter
1 122 kr
Hitta liknande
SAS
22 sep.
GOT15:20Göteborg Landvetter
1t 00m
ARN16:20Stockholm Arlanda
29 sep.
ARN17:30Stockholm Arlanda
1t 00m
GOT18:30Göteborg Landvetter
1 148 kr
Hitta liknande
Norwegian
28 juli
UME04:55Umeå
1t 05m
ARN06:00Stockholm Arlanda
12 aug.
ARN03:30Stockholm Arlanda
1t 00m
UME04:30Umeå
Norwegian
5 aug.
UME14:10Umeå
1t 05m
ARN15:15Stockholm Arlanda
12 aug.
ARN03:30Stockholm Arlanda
1t 00m
UME04:30Umeå
Norwegian
20 sep.
UME15:10Umeå
1t 05m
ARN16:15Stockholm Arlanda
30 sep.
ARN16:45Stockholm Arlanda
1t 00m
UME17:45Umeå
Norwegian
13 sep.
UME15:10Umeå
1t 05m
ARN16:15Stockholm Arlanda
24 sep.
ARN04:20Stockholm Arlanda
1t 00m
UME05:20Umeå

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Stockholm

Om du letar efter enkelbiljetter till Stockholm, visa några av våra erbjudanden nedan av Wizz Air
Norwegian
8 aug.
UME18:15Umeå
1t 05m
ARN19:20Stockholm Arlanda
Norwegian
18 okt.
UME12:10Umeå
1t 05m
ARN13:15Stockholm Arlanda
Norwegian
27 juli
UME14:10Umeå
1t 05m
ARN15:15Stockholm Arlanda

Vilka flygbolag flyger till Stockholm?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Stockholm

Populära svenska inrikesflyg som erbjuder flygbiljetter till Stockholm från Sveriges olika orter består bland annat av de skandinaviska flygbolagen Norwegian, SAS och BRA.

Vem flyger direkt till Stockholm? Från Göteborg, Umeå och Malmö kan du hitta billiga flyg till Stockholm med direktlinjer trafikerade av Norwegian, BRA och SAS. Flygen landar oftast på Arlanda eller Bromma flygplats belägna strax utanför staden. På momondo kan du även jämföra resor med olika flygbolag för att hitta ett billigt pris.

Hur många timmar tar det att flyga till Stockholm? Från Göteborg tar en direktflygning till Stockholm ungefär 55 minuter. Från Malmö tar flyget lite drygt en timme och från Umeå ungefär en timme. Flygturerna är korta så du behöver inte packa med dig snacks och ofta serveras gratis kaffe under flygningen.


Hur tar man sig från flygplatsen i Stockholm till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Stockholm plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Stockholm landar på någon av stadens fyra flygplatser. Arlanda är den allra största medan Bromma flygplats ligger närmast stadens centrum. Samtliga flygplatser har bra och smidiga transportalternativ för att ta sig in till centrum.


Populära flygresor till Stockholm

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Stockholm som hittats av användare
Flyg från Wien till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
435 kr
Flyg från Warszawa till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 40m
Billigast pris
444 kr
Flyg från Genève till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 40m
Billigast pris
470 kr
Flyg från Kraków till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
496 kr
Flyg från Málaga till Stockholm
Snabbaste flygtid
4t 10m
Billigast pris
557 kr
Flyg från Berlin till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 35m
Billigast pris
583 kr
Flyg från Madrid till Stockholm
Snabbaste flygtid
3t 55m
Billigast pris
688 kr
Flyg från Barcelona till Stockholm
Snabbaste flygtid
3t 30m
Billigast pris
714 kr
Flyg från London till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 30m
Billigast pris
722 kr
Flyg från Hamburg till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
775 kr
Flyg från Düsseldorf till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
792 kr
Flyg från Frankfurt till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 00m
Billigast pris
853 kr
Flyg från Paris till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 25m
Billigast pris
949 kr
Flyg från Bryssel till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
957 kr
Flyg från Marseille till Stockholm
Snabbaste flygtid
5t 10m
Billigast pris
966 kr
Flyg från Amsterdam till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 00m
Billigast pris
1 001 kr
Flyg från Prag till Stockholm
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
1 018 kr
Flyg från Milano till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 40m
Billigast pris
1 114 kr
Flyg från Zürich till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 25m
Billigast pris
1 175 kr
Flyg från München till Stockholm
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
1 227 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Stockholm?

Stockholms kollektivtrafik är en av världens bästa och du tar dig smidigt runt i staden. Tunnelbanesystemet är lättnavigerat och välskyltat och metron tar dig både inom stadens centrum och ut till förorterna. Det finns också pendeltåg till områden längre ut från centrum. Stockholm har dessutom ett välutbyggt bussnätverk med flera olika linjer, varav flera avgår så ofta som var femte minut. Buss, pendeltåg och tunnelbana är integrerade och du kan använda samma åk-kort för samtliga resor.

Cykeln är ett populärt färdmedel i staden och det finns cykelbanor nästan överallt. Det finns också bra uthyrningsalternativ så att du lätt kan få tag på en cykel. Om du vill utforska stadens många gröna områden, och du inte känner för att promenera, är detta definitivt ett färdmedel som rekommenderas.


Kan man flyga till Stockholm utan pass eller visum?

Stockholm är medlem i EU vilket gör att du inte behöver något pass eller visum när man reser till landet från ett annat EU land. Du behöver dock giltig legitimation i form av antingen pass eller ett nationellt id-kort. Observera att det inte räcker med att ha vanlig legitimation eller körkort utan det måste vara en legitimation utfärdad av polismyndigheten. Även om du inte behöver pass eller visum i nuläget ska du alltid kolla upp de senaste pass- och visumbestämmelserna innan din avresa då landets myndigheter alltid kan ändra dessa regler. Även regler angående resedokument, vaccinationer och vad du får ha med dig in i landet bör kollas upp i förväg. All information finns på nätet på hemsidor från landets ambassad och myndigheter.


Tips och råd om Stockholm

Intresserad av sevärdheter i Stockholm?

Stockholm är en av världens mest museitäta städer så missa inte Moderna Museet, Vasa Museet, Abba Museet, Nationalmuseet och Fotografiska.

Vad ska jag packa inför min resa?

Packa med en sjal eftersom stadens många vattendrag kan föra med sig svala vindar.

Ska jag skaffa ett lokalt eller international sim kort när jag reser?

Skaffa ett lokalt kontantkort om du har en utländsk telefon för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Stockholm har ett av världens bästa och godaste kranvatten.

Behöver jag dricksa i Stockholm?

Nej, men om du är nöjd med din restaurang måltid kan du avrunda uppåt.


Flyg Europa Sverige Stockholm
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass