Hitta billiga flyg till Stockholm från 282 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 13/12
ons 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Stockholm

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Stockholm

Bästa priset för enkelresa

282 kr

Bästa priset för tur- och returresa

877 kr

Snabbast flygtid

1t 04m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Stockholm från Sverige under de senaste 72 timmarna är 282 kr (Göteborg Landvetter till Stockholm Arlanda).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Stockholm från Sverige under de senaste 72 timmarna är 877 kr (Luleå Kallax till Stockholm Arlanda).
Det snabbaste flyget till Stockholm från Sverige tar 1t 04m (Göteborg Landvetter till Stockholm Arlanda).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Stockholm, inklusive Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation och Norwegian.

Trender för flygresor till Stockholm

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Stockholm och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Stockholm?

Den billigaste månaden att flyga till Stockholm från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 219 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Stockholm i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till december månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 230 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Stockholm?

116 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Stockholm på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Tirana och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Stockholm. För att hitta det billigaste priset till Stockholm från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Stockholm?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Stockholm är på kvällen. Flyg från Sverige till Stockholm kan då kosta så lite som 326 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 968 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Stockholm?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Stockholm beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Göteborg Landvetter till Stockholm Arlanda tar i genomsnitt 1t, medan att flyga från Stockholm-Bromma till Stockholm Arlanda i genomsnitt ligger på . Stockholm Arlanda är den mest populära flygplatsen i Stockholm.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Stockholm?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Stockholm är att boka 45 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 316 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Stockholm

Stockholm är en utmärkt destination året om då det alltid bjuds på roliga aktiviteter och intressanta sevärdheter. Under sommaren är dock vädret behagligare med temperaturer över 20 grader och långa ljusa nätter. Sommaren utgör även stadens högsäsong vilket givetvis påverkar hotell- och flygpriser.

När är det billigast att boka flyg till Stockholm?

Billiga flyg till Stockholm hittar du framför allt under september och mars, medan juni och december medför högre priser. För att hitta det bästa alternativet för resor till Stockholm kan du jämföra kostnader för flygstolar med olika avresedatum i momondos priskalender. Du kan även jämföra paketpriser för flygresor med hotell inkluderat. Hur långt innan avresa du bokar din biljett påverkar också priset på flygresan till Stockholm. Se till att inte vänta till sista minuten med att boka din resa då du hittar lägst pris online ungefär två månader innan planerat avresedatum.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Stockholm?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Stockholm. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 322 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 365 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Stockholm?

Stockholm Arlanda flygplats, Stockholm Västerås/Hässlö flygplats eller Stockholm Skavsta flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Stockholm.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Stockholm?

Med ett genomsnittspris på 889 kr per person, är Stockholm Västerås/Hässlö flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Stockholm. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Går det några flyg till Kungsholmen?

Ja, du kan resa till Kungsholmen via flyg till flygplatsen Stockholm-Bromma i Stockholm (Kungsholmen ligger 5,0 km från flygplatsen).

Vilken flygplats ligger närmst Stockholms Centralstation?

Flygplatsen som ligger närmst Stockholms Centralstation är Stockholm-Bromma. Den ligger 7,0 km bort i Stockholm.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Stockholm?

Priserna för flyg till Stockholm uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Stockholm?

Av december 2023 finns det 49 bolag att välja mellan för flyg till Stockholm.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Stockholm?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Stockholm

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Stockholm?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Stockholm-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Stockholm

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Stockholm
Norwegian
1 feb.
LLA16:45Luleå Kallax
1t 20m
ARN18:05Stockholm Arlanda
5 feb.
ARN17:45Stockholm Arlanda
1t 20m
LLA19:05Luleå Kallax
Flera flygbolag
10 jan.
GOT06:30Göteborg Landvetter
1t 00m
ARN07:30Stockholm Arlanda
10 jan.
ARN21:35Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
GOT12:40Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
22 jan.
GOT19:40Göteborg Landvetter
1t 05m
ARN20:45Stockholm Arlanda
23 jan.
ARN08:00Stockholm Arlanda
9t 15m
1 stopp
GOT17:15Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
17 jan.
LLA06:45Luleå Kallax
1t 25m
ARN08:10Stockholm Arlanda
17 jan.
ARN21:55Stockholm Arlanda
1t 25m
LLA23:20Luleå Kallax
Scandinavian Airlines
20 jan.
MMX20:10Malmö Sturup
1t 10m
ARN21:20Stockholm Arlanda
29 jan.
ARN08:10Stockholm Arlanda
1t 10m
MMX09:20Malmö Sturup
Scandinavian Airlines
19 jan.
MMX06:10Malmö Sturup
1t 15m
ARN07:25Stockholm Arlanda
21 jan.
ARN21:25Stockholm Arlanda
1t 10m
MMX22:35Malmö Sturup
1 002 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Stockholm

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Stockholm, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian, Ryanair och Wizz Air
Wizz Air
16 jan.
GOT22:50Göteborg Landvetter
9t 05m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
Wizz Air
10 jan.
MMX07:40Malmö Sturup
13t 20m
1 stopp
ARN21:00Stockholm Arlanda
Wizz Air
9 jan.
GOT22:50Göteborg Landvetter
9t 05m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda

Så tar du dig runt i Stockholm

Stockholms kollektivtrafik är en av världens bästa och du tar dig smidigt runt i staden. Tunnelbanesystemet är lättnavigerat och välskyltat och metron tar dig både inom stadens centrum och ut till förorterna. Det finns också pendeltåg till områden längre ut från centrum. Stockholm har dessutom ett välutbyggt bussnätverk med flera olika linjer, varav flera avgår så ofta som var femte minut. Buss, pendeltåg och tunnelbana är integrerade och du kan använda samma åk-kort för samtliga resor.

Cykeln är ett populärt färdmedel i staden och det finns cykelbanor nästan överallt. Det finns också bra uthyrningsalternativ så att du lätt kan få tag på en cykel. Om du vill utforska stadens många gröna områden, och du inte känner för att promenera, är detta definitivt ett färdmedel som rekommenderas.


Visumkrav för att besöka Stockholm

Stockholm är medlem i EU vilket gör att du inte behöver något pass eller visum när man reser till landet från ett annat EU land. Du behöver dock giltig legitimation i form av antingen pass eller ett nationellt id-kort. Observera att det inte räcker med att ha vanlig legitimation eller körkort utan det måste vara en legitimation utfärdad av polismyndigheten. Även om du inte behöver pass eller visum i nuläget ska du alltid kolla upp de senaste pass- och visumbestämmelserna innan din avresa då landets myndigheter alltid kan ändra dessa regler. Även regler angående resedokument, vaccinationer och vad du får ha med dig in i landet bör kollas upp i förväg. All information finns på nätet på hemsidor från landets ambassad och myndigheter.


De bästa sakerna att se och göra i Stockholm

Intresserad av sevärdheter i Stockholm?

Stockholm är en av världens mest museitäta städer så missa inte Moderna Museet, Vasa Museet, Abba Museet, Nationalmuseet och Fotografiska.

Vad ska jag packa inför min resa?

Packa med en sjal eftersom stadens många vattendrag kan föra med sig svala vindar.

Ska jag skaffa ett lokalt eller international sim kort när jag reser?

Skaffa ett lokalt kontantkort om du har en utländsk telefon för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Stockholm har ett av världens bästa och godaste kranvatten.

Behöver jag dricksa i Stockholm?

Nej, men om du är nöjd med din restaurang måltid kan du avrunda uppåt.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Stockholm?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Stockholm ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Stockholm ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Stockholm ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Stockholm ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Stockholm?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Stockholm.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Stockholm ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Stockholm erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Stockholm och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Stockholm

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.