Billiga flyg från Skellefteå till Stockholm

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 31/10
sön 7/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Skellefteå till Stockholm.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Skellefteå till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Skellefteå till Stockholm, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats14 100 krDet bästa flygerbjudandet från Skellefteå till Stockholm som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 14 100 kr
Snabbast flygtid1t 05mDet snabbaste flyget från Skellefteå till Stockholm tar 1t 05m
Direkt flygmån, tors, fre och sönDirektflyg avgår från Skellefteå till Stockholm på måndag, torsdag, fredag och söndag. Följande bolag erbjuder direktflyg: Braathens Regional Aviation och SAS.
Flygplatser i Stockholm4 flygplatserDet finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Skellefteå till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Skellefteå till Stockholm?

september

Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Skellefteå är september. Den dyraste är augusti

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Skellefteå till Stockholm?

tisdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis tisdag. Den dyraste är vanligtvis måndag

När är det billigast att flyga från Skellefteå till Stockholm?

på eftermiddagen

Flyg från Skellefteå till Stockholm är cirka 21% dyrare mitt på dagen än på eftermiddagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Stockholm från Skellefteå?

SAS

SAS är det mest populära flygbolaget från Skellefteå till Stockholm

Vilken är den billigaste rutten?

Skellefteå - Stockholm Arlanda

Flyg från Skellefteå till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Skellefteå - Stockholm

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Skellefteå till Stockholm?

60 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Skellefteå till Stockholm är omkring 60 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Skellefteå till Stockholm

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Skellefteå till Stockholm genom att byta flikar
SAS
13 nov.
SFT06:25Skellefteå
1t 10m
ARN07:35Stockholm Arlanda
16 nov.
ARN12:50Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT14:00Skellefteå
1 641 kr
Hitta liknande
SAS
5 nov.
SFT15:30Skellefteå
1t 10m
ARN16:40Stockholm Arlanda
8 nov.
ARN09:15Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT10:25Skellefteå
2 535 kr
Hitta liknande

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Skellefteå till Stockholm

Om du letar efter enkelbiljetter från Skellefteå till Stockholm, ta då en titt på några av våra erbjudanden nedan från SAS
SAS
19 nov.
SFT14:30Skellefteå
1t 10m
ARN15:40Stockholm Arlanda
1 014 kr
Hitta liknande
SAS
1 dec.
SFT04:55Skellefteå
1t 10m
ARN06:05Stockholm Arlanda
1 134 kr
Hitta liknande
SAS
2 nov.
SFT02:15Skellefteå
1t 10m
ARN03:25Stockholm Arlanda
2 002 kr
Hitta liknande

Sök efter sista-minuten-flyg till Stockholm ​​från Skellefteå

Hitta och jämför flygpriser för ditt sista-minuten-flyg från Skellefteå till Stockholm
SAS
5 nov.
SFT15:30Skellefteå
1t 10m
ARN16:40Stockholm Arlanda
8 nov.
ARN09:15Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT10:25Skellefteå
2 535 kr
Hitta liknande

De bästa flygbolagen som flyger från Skellefteå till Stockholm

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Skellefteå till Stockholm ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
SAS
PrisFrån 827 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,1

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Skellefteå till Stockholm flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Skellefteå till Stockholm vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel ändringspolicy för att underlätta för resenärer: SAS.

  • Hur långt är det från Skellefteå till Stockholm med flyg?

    Det är 620,6 km mellan Skellefteå och Stockholm. En vanlig flygning under bra förhållanden tar 1t 10m.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Stockholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Stockholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Stockholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Skellefteå – Stockholm

Flyg från Skellefteå till Stockholm avgår från Skellefteå Airport. Sträckan trafikeras av flera flygbolag. Du kan bland annat hitta flygbiljetter från Skellefteå till Stockholm med Norwegian och SAS. Dessa flygbolag har direktflyg mellan städerna och flygen landar på Arlanda flygplats i Stockholm. Billiga flygbiljetter hittar du med direktflyg då det är dyrare att mellanlanda under vägen. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika rutter för att hitta ett så bra pris som möjligt på din resa.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Skellefteå?

För att ta dig till Skellefteå flygplats från centrum kan du ta stadens flygbuss. Flygbussen avgår från centrala Skellefteå ungefär 70 minuter innan SAS eller Norwegian har en planerad avgång. Du kan även ta bil till flygplatsen och detta tar ungefär 20 minuter och är det snabbaste resealternativet. På flygplatsen erbjuds både korttids- och långtidsparkering. Parkering kostar ungefär 500 kronor för den första veckan och därpå knappt 300 kronor per vecka. Du kan även ta taxi från Skellefteås centrum till flygplatsen på ungefär 20 minuter.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Stockholm?

Flyg från Skellefteå till Stockholm landar på Arlanda flygplats i Stockholm. Flygplatsen ligger ungefär 40 kilometer norr om Stockholms innerstad. Det smidigaste sättet att ta dig in till centrum är med snabbtåget Arlanda Express. Tåget stannar på två ställen vid flygplatsen, Arlanda Södra och Arlanda Norra. Köp biljetter till tåget i förväg för att få så billiga biljetter som möjligt. Resan med snabbtåget tar 20 minuter och du ankommer till Stockholm Centralstation. Från Arlanda kan du även ta den något billigare flygbussen vars färd tar dig till Stockholms centrum på cirka 40 minuter. Tänk på att du inte kan betala med kontanter ombord på bussen. På flygplatsen hittar du även hyrbilsalternativ som du kan förboka innan din resa. Utanför samtliga terminaler hittar du också taxistationer.

Hur lång tid tar det att flyga från Skellefteå – Stockholm?

Flyg från Skellefteå till Stockholm har en flygtid på ungefär en timme och tio minuter med direktflyg.

Praktisk information för din resa till Stockholm

Vilken är den bästa tiden att resa till Stockholm?

Det är som mest populärt att boka flyg från Skellefteå till Stockholm under sommarmånaderna då vädret är som varmast. Under sommaren äger många festivaler rum, både musikfestivaler, konstevenemang, utomhusteatrar och aktiviteter för barn. Om du reser till Stockholm under midsommar är ett besök till Skansens traditionella midsommarfirande ett måste! Vinterhalvåret kan vara kallt i Stockholm, men tack vare stadens många inomhusaktiviteter går det bra att resa även under de svalare månaderna. Under vintern kan du utforska stadens museum alternativt ägna dig åt vintersporter som skidåkning och skridskoåkning.

Behövs det pass på flyg från Skellefteå till Stockholm?

Du behöver inte något pass för att flyga inrikes i Sverige. Du måste dock ha med dig legitimation men denna kan bestå av id-kort eller körkort.


  • Res till Stockholm under tidig vår för att få så billiga priser på flygbiljetter som möjligt. Jämför priser hos momondo för att hitta datum med låga priser på flygens avgångar.
  • Utnyttja Stockholms kollektivtrafik till fullo under din vistelse. Kollektivtrafiken består av spårvagn, buss och tunnelbana och tar dig runt i staden. Köp ett åkkort för hela vistelsen istället för att betala för enkelresor för att använda kollektivtrafiken till ett lägre pris.
  • Missa inte stadens gratis museum! Kända museum som Moderna, Nationalmuseet och Vasamuseet är både gratis och roliga för hela familjen att besöka.

Alternativa flyg Skellefteå-Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris60 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris146 kr
Flyg från Stockholm till Skellefteå
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris533 kr
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris773 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris885 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris928 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris937 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris945 kr
Flyg från Halmstad till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 108 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris1 254 kr

Flyg som påminner om Skellefteå till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Skellefteå till Stockholm