Flyg till Visby

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 21/9
tis 28/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Visby.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Visby

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Visby från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Visby

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Visby

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Visby (VBY)

Vanligtvis är flyg till Visby från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Visby, vilket i genomsnitt kostar 1 360 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VISBY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Visby kostar i genomsnitt bara 1 134 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VISBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari16% dyrareDet kostar omkring 1 580 kr för flyg till Visby från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VISBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli834% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Visby från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Visby?

Sommaren utgör Visbys absoluta högsäsong och då flockas den svenska ön av besökare som kommit för stadens medeltida atmosfär och semesterfirande. Det finns till och med en designerad ”Stockholmsvecka” då besökare från Stockholm dras till staden. Högsäsongen, framför allt maj och juni, för med sig högre priser på flygbiljetter till Visby samt resor med hotell och det är svårt att hitta sista minuten resor.

När är det billigast att boka flyg till Visby? Billiga flyg till Visby hittar du framför allt under september och oktober månad då du undviker den absoluta högsäsongen. Under denna period kan du dock fortfarande njuta av det vackra omkringliggande landskapet och inte allt för kyliga hösttemperaturer. Om du bokar ungefär 50 dagar innan avresa kan du dessutom hitta resor till Visby till ett ännu billigare pris.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Visby?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Visby var 95 kr/per person från Bremen, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Visby. För att hitta det billigaste priset till Visby från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Visby?

  Om du inte har möjlighet att besöka Visby under juni, är det även billigt att resa från Sverige i juli. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 228 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Visby?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Visby ungefär 27 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 377 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Visby även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Visby för 842 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Visby?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Visby är en söndag då du kan hitta priser så låga som 1 175 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 440 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Visby.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Visby?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Visby är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 320 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 615 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Visby?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Visby. Om du planerar att flyga till Visby, överväg då även att boka flyg till Stockholm Skavsta flygplats(151 km från stadskärnan i Visby), Norrköping Kungsängen flygplats(160 km från stadskärnan i Visby) eller Kalmar flygplats(161 km från stadskärnan i Visby).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Visby?

  Du kan hitta erbjudanden för Norrköping Kungsängen flygplats för i genomsnitt 2 807 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Visby?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Visby. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Visby inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Visby

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Visby
Braathens Regional Aviation
4 okt.
BMA15:40Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY16:20Visby
11 okt.
VBY02:45Visby
0t 40m
BMA03:25Stockholm-Bromma
Braathens Regional Aviation
8 nov.
BMA14:40Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY15:20Visby
15 nov.
VBY01:50Visby
0t 40m
BMA02:30Stockholm-Bromma
Flera flygbolag
16 okt.
BMA05:50Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY06:30Visby
22 okt.
VBY14:35Visby
0t 40m
BMA15:15Stockholm-Bromma
Air Leap
17 nov.
BMA02:50Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY03:30Visby
19 nov.
VBY13:15Visby
0t 40m
BMA13:55Stockholm-Bromma
Braathens Regional Aviation
12 nov.
BMA03:20Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY04:00Visby
12 nov.
VBY11:30Visby
0t 40m
BMA12:10Stockholm-Bromma
SAS
17 okt.
ARN08:00Stockholm Arlanda
0t 50m
VBY08:50Visby
18 okt.
VBY08:45Visby
0t 50m
ARN09:35Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Visby

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Visby, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Leap, Braathens Regional Aviation och SAS
SAS
6 okt.
ARN07:25Stockholm Arlanda
0t 50m
VBY08:15Visby
Air Leap
26 sep.
BMA15:30Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY16:10Visby
Air Leap
26 sep.
BMA15:30Stockholm-Bromma
0t 40m
VBY16:10Visby

Vilka bolag flyger till Visby?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Visby

Billiga flyg till Visby hittar du med Norwegian, Jet Time och SAS från Stockholm. Även Braathens Regional Airlines erbjuder populära flygresor till Visby. Med momondos priskalender online kan du jämföra priser mellan olika avresedatum och olika flygbolag. Detta gör att du kan hitta resealternativ till bästa pris. Momondo jämför priser på flygstolar från en mängd olika sajter och du kan välja om du vill sortera efter direktflyg eller lägsta pris.

Vem flyger direkt till Visby? Norwegian, Braathens Regional Airlines och SAS flyger direkt från Stockholm. Braathens Regional Airlines erbjuder dessutom flyg till Visby direkt från Göteborg.

Hur många timmar tar det att flyga till Visby? Från Göteborg tar en direktresa ungefär en timme och från Stockholm tar färden cirka 40 minuter.


Flygplatser nära Visby

Nedan hittar du alla flygplatser i Visby tillsammans med avståndet från stadens centrum

Visby har bara en flygplats vilket också är den enda kommersiella flygplatsen på Gotland. Här landar billiga flyg till Visby från Stockholm och Göteborg. Flygplatsen är mycket liten och lättnavigerad. Att ta sig igenom ankomsthallen till bagagebandet tar i genomsnitt ungefär en kvart. Taxibilar brukar vänta utanför flygplatsen vid tiden för flygens ankomst. Om du föredrar att köra själv hittar du även hyrbilsalternativ på flygplatsen.


Populära flygresor till Visby

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Visby som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 40m
Billigaste pris842 kr
Flyg från Göteborg till Visby
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 168 kr
Flyg från Ängelholm till Visby
Snabbast flygtid9t 00m
Billigaste pris1 795 kr
Flyg från Malmö till Visby
Snabbast flygtid7t 25m
Billigaste pris2 078 kr

Inom Visby går det bra att ta sig runt till fots då området innanför den medeltida ringmuren är koncentrerat. Det är också mycket trevlig att promenera omkring på de kullerstensbelagda gatorna, vilket utgör halva nöjet med resan! För att ta sig till områden utanför muren och till badstränderna är det lokalbuss som gäller.

Om du planerar att ta dig runt mycket på Gotland rekommenderas du att hyra bil. Förboka din hyrbil innan resan och hämta smidigt upp den på flygplatsen när du landat. Det platta landskapet och Gotlands sceniska vyer är även perfekta att upptäcka från cykelsadeln och det finns flera kända cykelleder runt ön. Den avlånga ön sträcker sig hela 170 kilometer från norr till söder.


Om du reser till Visby från ett annat EU-land behöver du inte något visum då du som EU-medborgare fritt kan röra dig mellan medlemsländerna. Du måste däremot kunna legitimera dig när du reser och detta gör du antingen genom pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ska inte blandas ihop med vanlig legitimation eller körkort, utan är ett speciellt id-kort som ges ut av polismyndigheten. Tänkt dock på att kolla upp de senaste inresebestämmelserna på nätet innan din resa, antingen på landets ambassad i din stad eller landets migrationsmyndigheter. Detta eftersom regler gällande pass och visum alltid kan ändras. Om du reser från Sveriges städer och orter behöver du kunna visa upp en legitimation för att styrka att du är den person som flygbiljetten tillhör. Olika bolag har olika bestämmelser angående detta så kolla upp vad du behöver ha med dig för just din resa.


Börja planera din resa till Visby


Intresserad av sevärdheter i Visby?

Visby är fullt av medeltida sevärdheter som ringmuren och de många kyrkoruinerna. Missa inte heller de trånga kullerstensbelagda gränderna, utsiktsplatserna och de mysiga uteserveringarna.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för att cykla och promenera samt badkläder om du reser under sommarmånaderna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon kan det vara smart att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Visby?

Du förväntas inte dricksa men är du nöjd med din service kan du alltid avrunda uppåt.