Flyg till Visby

Tur & retur
Ekonomi
Tulsa (TUL)
Visby (VBY)
fre 18/6
fre 25/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Visby. Nuvarande restriktioner för Visby baseras på reserestriktioner för Sverige.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Visby

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Visby från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Visby

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Visby

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Visby (VBY)

Vanligtvis är flyg till Visby från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Visby, vilket i genomsnitt kostar 1 325 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VISBY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Visby kostar i genomsnitt bara 1 105 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VISBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari16% dyrareDet kostar omkring 1 540 kr för flyg till Visby från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VISBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli834% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Visby från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Visby?

Sommaren utgör Visbys absoluta högsäsong och då flockas den svenska ön av besökare som kommit för stadens medeltida atmosfär och semesterfirande. Det finns till och med en designerad Stockholmsvecka då besökare från Stockholm dras till staden. Högsäsongen, framför allt maj och juni, för med sig högre priser på flygbiljetter till Visby samt resor med hotell och det är svårt att hitta sista minuten resor.

När är det billigast att boka flyg till Visby? Billiga flyg till Visby hittar du framför allt under september och oktober månad då du undviker den absoluta högsäsongen. Under denna period kan du dock fortfarande njuta av det vackra omkringliggande landskapet och inte allt för kyliga hösttemperaturer. Om du bokar ungefär 50 dagar innan avresa kan du dessutom hitta resor till Visby till ett ännu billigare pris.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Visby?

Det bästa priset som hittats på momondo till Visby var 93 kr/per person från Bremen, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Visby. För att hitta det billigaste priset till Visby från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Visby?

Om du inte har möjlighet att besöka Visby under juni, är det även billigt att resa från Sverige i juli. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 197 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Visby?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Visby ungefär 27 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 342 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Visby även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Visby för 494 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Visby?

Den billigaste veckodagen att flyga till Visby är en söndag då du kan hitta priser så låga som 1 145 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 403 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Visby.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Visby?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Visby är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 286 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 574 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Visby?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Visby. Om du planerar att flyga till Visby, överväg då även att boka flyg till Stockholm Skavsta flygplats(151 km från stadskärnan i Visby), Norrköping Kungsängen flygplats(160 km från stadskärnan i Visby) eller Kalmar flygplats(161 km från stadskärnan i Visby).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Visby?

Du kan hitta erbjudanden för Norrköping Kungsängen flygplats för i genomsnitt 2 735 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Visby?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Visby. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Visby inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Visby

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Visby
Norwegian
1 juli
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby
8 juli
VBY11:30Visby
0t 40m
ARN12:10Stockholm Arlanda
Norwegian
1 juli
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby
8 juli
VBY11:30Visby
0t 40m
ARN12:10Stockholm Arlanda
Norwegian
16 juli
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby
23 juli
VBY11:30Visby
0t 40m
ARN12:10Stockholm Arlanda
Norwegian
1 juli
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby
5 juli
VBY11:30Visby
0t 40m
ARN12:10Stockholm Arlanda
Norwegian
16 juli
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby
19 juli
VBY11:30Visby
0t 40m
ARN12:10Stockholm Arlanda
Norwegian
4 juli
ARN07:35Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY08:15Visby
8 juli
VBY11:30Visby
0t 40m
ARN12:10Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Visby

Om du letar efter enkelbiljetter till Visby, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian
Norwegian
1 juli
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby
Norwegian
15 aug.
ARN07:35Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY08:15Visby
Norwegian
6 aug.
ARN10:20Stockholm Arlanda
0t 40m
VBY11:00Visby

Vilka flygbolag flyger till Visby?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Visby

Billiga flyg till Visby hittar du med Norwegian, Jet Time och SAS från Stockholm. Även Braathens Regional Airlines erbjuder populära flygresor till Visby. Med momondos priskalender online kan du jämföra priser mellan olika avresedatum och olika flygbolag. Detta gör att du kan hitta resealternativ till bästa pris. Momondo jämför priser på flygstolar från en mängd olika sajter och du kan välja om du vill sortera efter direktflyg eller lägsta pris.

Vem flyger direkt till Visby? Norwegian, Braathens Regional Airlines och SAS flyger direkt från Stockholm. Braathens Regional Airlines erbjuder dessutom flyg till Visby direkt från Göteborg.

Hur många timmar tar det att flyga till Visby? Från Göteborg tar en direktresa ungefär en timme och från Stockholm tar färden cirka 40 minuter.


Hur tar man sig från flygplatsen i Visby till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Visby plus avståndet till centrum

Visby har bara en flygplats vilket också är den enda kommersiella flygplatsen på Gotland. Här landar billiga flyg till Visby från Stockholm och Göteborg. Flygplatsen är mycket liten och lättnavigerad. Att ta sig igenom ankomsthallen till bagagebandet tar i genomsnitt ungefär en kvart. Taxibilar brukar vänta utanför flygplatsen vid tiden för flygens ankomst. Om du föredrar att köra själv hittar du även hyrbilsalternativ på flygplatsen.


Populära flygresor till Visby

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Visby som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbaste flygtid
0t 40m
Billigast pris
670 kr
Flyg från Berlin till Visby
Snabbaste flygtid
7t 30m
Billigast pris
1 524 kr
Flyg från Malmö till Visby
Snabbaste flygtid
5t 15m
Billigast pris
1 599 kr
Flyg från Ängelholm till Visby
Snabbaste flygtid
0t 55m
Billigast pris
1 833 kr
Flyg från Hamburg till Visby
Snabbaste flygtid
4t 40m
Billigast pris
2 269 kr
Flyg från Wien till Visby
Snabbaste flygtid
9t 15m
Billigast pris
2 294 kr
Flyg från Frankfurt till Visby
Snabbaste flygtid
15t 20m
Billigast pris
2 503 kr
Flyg från Paris till Visby
Snabbaste flygtid
17t 55m
Billigast pris
2 628 kr
Flyg från München till Visby
Snabbaste flygtid
9t 20m
Billigast pris
2 687 kr
Flyg från Bryssel till Visby
Snabbaste flygtid
22t 25m
Billigast pris
3 365 kr
Flyg från Genève till Visby
Snabbaste flygtid
10t 25m
Billigast pris
3 541 kr
Flyg från Aten till Visby
Snabbaste flygtid
9t 40m
Billigast pris
4 235 kr
Flyg från Bremen till Visby
Snabbaste flygtid
42t 05m
Billigast pris
4 788 kr
Flyg från Linz till Visby
Snabbaste flygtid
8t 15m
Billigast pris
6 905 kr
Flyg från Madrid till Visby
Snabbaste flygtid
18t 35m
Billigast pris
7 290 kr
Flyg från Hannover till Visby
Snabbaste flygtid
32t 15m
Billigast pris
7 826 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Visby?

Inom Visby går det bra att ta sig runt till fots då området innanför den medeltida ringmuren är koncentrerat. Det är också mycket trevlig att promenera omkring på de kullerstensbelagda gatorna, vilket utgör halva nöjet med resan! För att ta sig till områden utanför muren och till badstränderna är det lokalbuss som gäller.

Om du planerar att ta dig runt mycket på Gotland rekommenderas du att hyra bil. Förboka din hyrbil innan resan och hämta smidigt upp den på flygplatsen när du landat. Det platta landskapet och Gotlands sceniska vyer är även perfekta att upptäcka från cykelsadeln och det finns flera kända cykelleder runt ön. Den avlånga ön sträcker sig hela 170 kilometer från norr till söder.


Kan man flyga till Visby utan pass eller visum?

Om du reser till Visby från ett annat EU-land behöver du inte något visum då du som EU-medborgare fritt kan röra dig mellan medlemsländerna. Du måste däremot kunna legitimera dig när du reser och detta gör du antingen genom pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ska inte blandas ihop med vanlig legitimation eller körkort, utan är ett speciellt id-kort som ges ut av polismyndigheten. Tänkt dock på att kolla upp de senaste inresebestämmelserna på nätet innan din resa, antingen på landets ambassad i din stad eller landets migrationsmyndigheter. Detta eftersom regler gällande pass och visum alltid kan ändras. Om du reser från Sveriges städer och orter behöver du kunna visa upp en legitimation för att styrka att du är den person som flygbiljetten tillhör. Olika bolag har olika bestämmelser angående detta så kolla upp vad du behöver ha med dig för just din resa.


Tips och råd om Visby

Intresserad av sevärdheter i Visby?

Visby är fullt av medeltida sevärdheter som ringmuren och de många kyrkoruinerna. Missa inte heller de trånga kullerstensbelagda gränderna, utsiktsplatserna och de mysiga uteserveringarna.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för att cykla och promenera samt badkläder om du reser under sommarmånaderna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon kan det vara smart att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Visby?

Du förväntas inte dricksa men är du nöjd med din service kan du alltid avrunda uppåt.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass