Hitta billiga flyg till Esbjerg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Billigaste flygen till flygplatser i Esbjerg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Esbjerg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Århus

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Esbjerg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Billund (BLL)

Vanligtvis är flyg till Esbjerg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Billund, vilket i genomsnitt kostar 2 492 kr


När är den bästa tiden att flyga till Esbjerg?

Trots sitt nära avstånd till Sverige tar det lång tid att flyga till Esbjerg, Danmark. Från Stockholm Arlanda tar det ungefär sju timmar som kortast att anlända till Esbjerg flygplats. Från Göteborg Landvetter tar det ungefär åtta timmar att ta sig till Esbjerg flygplats som kortast och från Malmö Sturup flygplats det ungefär 10 timmar som kortast att ta sig till Esbjerg flygplats.

Tyvärr går det inte några direktflyg från Sveriges flygplatser till Esbjerg, Danmark. Nästan alla flygningar kräver ett flertal mellanlandningar på vägen. Reser man från Stockholm Arlanda är det vanligt med byte i Oslo och ibland i Stavanger innan man anländer till Esbjerg. Detsamma gäller flygerbjudanden från Göteborg Landvetter flygplats där det är vanligt med två eller tre byten innan man når slutdestinationen. Flyger man från Sturup flygplats i Malmö brukar man mellanlanda tre gånger innan man når Esbjerg. Det är vanligt att först flyga till exempelvis Stockholm och sedan mellanlanda i Oslo, Bergen eller Stavanger för att sedan flyga till Esbjerg. Bor man i Malmö kan det därför vara ett alternativ att på annat sätt ta sig till Esbjerg. Till exempel kan man först ta tåg till Köpenhamn och sedan buss till Esbjerg. Man kan även flyga från Kastrup flygplats i Köpenhamn med direktflyg till Esbjerg.

50 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Esbjerg på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Gdansk och är 97 % billigare än de flesta andra flyg till Esbjerg. För att hitta det billigaste priset till Esbjerg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

De som flyger till Esbjerg kan potentiellt hitta bättre priser för Billund flygplats(53 km från stadskärnan i Esbjerg), Karup flygplats(101 km från stadskärnan i Esbjerg), Sonderborg flygplats(102 km från stadskärnan i Esbjerg) eller Odense Hans Christian Andersens flygplats(118 km från stadskärnan i Esbjerg) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 1 068 kr per person, är Odense Hans Christian Andersens flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Esbjerg. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Flygplatser nära Esbjerg

Nedan hittar du alla flygplatser i Esbjerg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Esbjergs flygplats till centrum?

Det är både enkelt och bekvämt att använda kollektivtrafik till och från flygplatsen. Det finns goda förbindelser från Esbjerg tågstation och stadens centrum samt förbindelser till området runt flygplatsen. Du kan exempelvis ta buss 944X, buss 144 och buss 148 från flygplatsen som alla tar dig till stadens centrum och tar ungefär lika lång tid. Det snabbaste alternativet är att ta Flextur som är kollektivtrafik med små vagnar. Det är inga stopp på vägen utan körs från adress till adress enligt kundens behov. Du åker med andra, precis som på tåg eller buss och ni kan åka uppemot tre personer till rabatterad kostnad om alla går av och på samma adress. Flextur körs alla dagar i veckan från tidig morgon till midnatt. Du måste alltid boka minst 2 timmar i förväg. Vill man åka taxi finns det även taxibilar tillgängliga utanför terminalen.


Visumkrav för att besöka Esbjerg

Esbjerg ligger i Danmark och det behövs inget visum för att resa till Danmark för svenska resenärer. Inom Norden behöver man inte heller uppvisa pass när man reser. Dock behöver man giltig legitimation för att styrka sin identitet. Detta kan vara pass, nationellt ID-kort eller körkort.


Börja planera din resa till Esbjerg


De bästa sakerna att se och göra i Esbjerg

Esbjerg är den femte största staden i Danmark och kan erbjuda sina besökare stor konst och arkitektur, spännande museer och inte minst unik natur tack vare sitt läge intill Vadehavet. En populär aktivitet i Esbjerg är ett besök på Fiskeri- och sjöfartsmuseet i Esbjerg, bara ett stenkast från Nordsjön. Museet kan besökas för att bättre förstå förhållandet mellan människa och hav. Esbjergs kanske främsta landmärke är Man Meets Sea, ett stort verk av danska skulptören Svend Wiig Hansen. Det ligger nära stranden, strax norr om Esbjergs livliga hamn och är utformad för att vara en tankeväckande kontrast. Skulpturen som är gjord i vit betong visar mötet mellan ren, orörd mänsklighet och natur. Man kan ta sig till skulpturen med bussar från centrum och från tågstationen. Vill man se på mer konst kan man besöka Esbjergs konstmuseum, som använder moderna metoder för att sprida samtidskonst. I likhet med själva staden fokuserar museet på innovation, så barn och vuxna kommer i direkt kontakt med konst.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Esbjerg. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Esbjerg.

När du väl ser alla flygalternativ för Esbjerg låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Esbjerg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Esbjerg och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Esbjerg

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Esbjerg

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.