Hitta billiga flyg till Esbjerg

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Esbjerg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Esbjerg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Esbjerg?

Hur lång tid tar det att flyga till Esbjerg?

I genomsnitt tar det 1t 20m att flyga från Sverige till Esbjerg om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Billund (den mest populära flygplatsen i Esbjerg). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Billund ligger flygtiden på omkring .

Billigaste flygen till flygplatser i Esbjerg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Esbjerg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Århus

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Esbjerg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Århus (AAR)

Vanligtvis är flyg till Esbjerg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aarhus, vilket i genomsnitt kostar 2 530 kr


Vanliga frågor om att flyga till Esbjerg

Hur lång tid tar det att flyga till Esbjerg?

Trots sitt nära avstånd till Sverige tar det lång tid att flyga till Esbjerg, Danmark. Från Stockholm Arlanda tar det ungefär sju timmar som kortast att anlända till Esbjerg flygplats. Från Göteborg Landvetter tar det ungefär åtta timmar att ta sig till Esbjerg flygplats som kortast och från Malmö Sturup flygplats det ungefär 10 timmar som kortast att ta sig till Esbjerg flygplats.

Varifrån kan du flyga direkt till Esbjerg?

Tyvärr går det inte några direktflyg från Sveriges flygplatser till Esbjerg, Danmark. Nästan alla flygningar kräver ett flertal mellanlandningar på vägen. Reser man från Stockholm Arlanda är det vanligt med byte i Oslo och ibland i Stavanger innan man anländer till Esbjerg. Detsamma gäller flygerbjudanden från Göteborg Landvetter flygplats där det är vanligt med två eller tre byten innan man når slutdestinationen. Flyger man från Sturup flygplats i Malmö brukar man mellanlanda tre gånger innan man når Esbjerg. Det är vanligt att först flyga till exempelvis Stockholm och sedan mellanlanda i Oslo, Bergen eller Stavanger för att sedan flyga till Esbjerg. Bor man i Malmö kan det därför vara ett alternativ att på annat sätt ta sig till Esbjerg. Till exempel kan man först ta tåg till Köpenhamn och sedan buss till Esbjerg. Man kan även flyga från Kastrup flygplats i Köpenhamn med direktflyg till Esbjerg.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Esbjerg?

De som flyger till Esbjerg kan potentiellt hitta bättre priser för Billund flygplats(53 km från stadskärnan i Esbjerg), Karup flygplats(101 km från stadskärnan i Esbjerg), Sonderborg flygplats(102 km från stadskärnan i Esbjerg) eller Odense Hans Christian Andersens flygplats(118 km från stadskärnan i Esbjerg) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Esbjerg flygplats?

Priserna för flyg till Esbjerg flygplats uppdateras dagligen.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Esbjerg flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Esbjerg flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Esbjerg flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Esbjerg flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Esbjerg flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Vilka bolag flyger till Esbjerg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Esbjerg

Vilka bolag flyger till Esbjerg?


Visumkrav för att besöka Esbjerg

Behöver man pass och visum när man åker till Esbjerg?

Esbjerg ligger i Danmark och det behövs inget visum för att resa till Danmark för svenska resenärer. Inom Norden behöver man inte heller uppvisa pass när man reser. Dock behöver man giltig legitimation för att styrka sin identitet. Detta kan vara pass, nationellt ID-kort eller körkort.


Börja planera din resa till Esbjerg


De bästa sakerna att se och göra i Esbjerg

Vad kan man se och göra i Esbjerg?

Esbjerg är den femte största staden i Danmark och kan erbjuda sina besökare stor konst och arkitektur, spännande museer och inte minst unik natur tack vare sitt läge intill Vadehavet. En populär aktivitet i Esbjerg är ett besök på Fiskeri- och sjöfartsmuseet i Esbjerg, bara ett stenkast från Nordsjön. Museet kan besökas för att bättre förstå förhållandet mellan människa och hav. Esbjergs kanske främsta landmärke är Man Meets Sea, ett stort verk av danska skulptören Svend Wiig Hansen. Det ligger nära stranden, strax norr om Esbjergs livliga hamn och är utformad för att vara en tankeväckande kontrast. Skulpturen som är gjord i vit betong visar mötet mellan ren, orörd mänsklighet och natur. Man kan ta sig till skulpturen med bussar från centrum och från tågstationen. Vill man se på mer konst kan man besöka Esbjergs konstmuseum, som använder moderna metoder för att sprida samtidskonst. I likhet med själva staden fokuserar museet på innovation, så barn och vuxna kommer i direkt kontakt med konst.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Esbjerg?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Esbjerg. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Esbjerg ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Esbjerg.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Esbjerg?

När du väl ser alla flygalternativ för Esbjerg låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Esbjerg ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Esbjerg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Esbjerg och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Esbjerg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.