Flyg Europa Danmark Ålborg

Flyg till Ålborg

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Ålborg (AAL)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Ålborg. Nuvarande restriktioner för Ålborg baseras på reserestriktioner för Danmark.

Visa nuvarande reserestriktioner för Danmark

Billigaste flygen till flygplatser i Ålborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ålborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ålborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ålborg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Århus (AAR)

Vanligtvis är flyg till Ålborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aarhus, vilket i genomsnitt kostar 1 797 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅLBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ålborg kostar i genomsnitt bara 1 633 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember25% dyrareDet kostar omkring 2 454 kr för flyg till Ålborg från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti457% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ålborg från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Ålborg?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ålborg?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ålborg från Berlin för 597 kr. Detta är 76 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ålborg. För att hitta de billigaste priserna till Ålborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ålborg?

Den billigaste månaden att flyga till Ålborg från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 625 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. januari är en annan bra månad för att besöka Ålborg med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 924 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ålborg?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Ålborg ungefär 44 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 260 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 2 086 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ålborg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Ålborg är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 1 799 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Ålborg för flygningar en söndag på 2 352 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ålborg?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Ålborg då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 992 kr. Att flyga till Ålborg på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Ålborg är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 122 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ålborg?

Aarhus flygplats, Karup flygplats eller Billund flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Ålborg.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ålborg?

Karup flygplats har ett genomsnittspris på 1 924 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Ålborg. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Ålborg?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Danmark resor till Ålborg. Inreserestriktioner

Danska medborgare och invånare kan fortfarande återvända till Danmark från var som helst i världen. Resenärer som inte är medborgare eller bosatta kan fortfarande resa in i Danmark med ett ”berättigat ändamål”. Bevis krävs för att visa att det finns ett ”berättigat ändamål” för att komma in. Exempel på ett ”berättigat ändamål” är arbete eller studier i Danmark, transport av varor och olika familjerelaterade skäl, till exempel besök hos en familjemedlem eller partner som är danskbosatt. Den fullständiga förteckningen över ”berättigade ändamål” kan ändras och finns tillgänglig här. Danmark tillåter inte resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika. Undantag gäller för primärvårdare för ett barn eller tvingande familjeförhållanden.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Barn under 12 år är undantagna från testkravet. Resenärer som flyger från Grönland och Färöarna är också undantagna dessa krav. Resenärer som tidigare har smittats med COVID-19 och därför inte kan presentera ett negativt testresultat måste presentera ett positivt COVID-19-testresultat från ett test som utförs mellan 14 dagar och åtta veckor före flygningen. Dessa passagerare anses inte längre vara smittsamma. Resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika som är undantagna från inreseförbudet måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 24 timmar före avresan.

Karantänskrav

Resenärer måste ta ett snabbtest innan de lämnar flygplatsen. Alla resenärer utsätts för en 10-dagars självisolering. De kan ta ett PCR-test på dag 4 för att förkorta karantänperioden om detta skulle vara negativt. Det finns vissa undantag inklusive tjänstemän som levererar varor och tjänster in/ut från Danmark.

Transiteringsregler

Resenärer som återvänder till sitt hemland kan resa genom Danmark. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR- eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste alltid bära mask på flygningar och inne på flygplatsen.

Om du planerarar att resa till Ålborg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Ålborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ålborg
KLM
10 aug.
05:35Stockholm Arlanda
8t 05m
1 stopp
13:40Ålborg
14 aug.
08:00Ålborg
10t 55m
1 stopp
18:55Stockholm Arlanda
2 086 kr
Hitta liknande
Air France
10 aug.
08:45Stockholm Arlanda
9t 45m
2 stopp
18:30Ålborg
14 aug.
08:00Ålborg
23t 50m
2 stopp
07:50Stockholm Arlanda
3 335 kr
Hitta liknande
Air France
10 aug.
08:45Stockholm Arlanda
9t 45m
2 stopp
18:30Ålborg
14 aug.
08:00Ålborg
23t 50m
2 stopp
07:50Stockholm Arlanda
3 797 kr
Hitta liknande
Air France
10 aug.
08:45Stockholm Arlanda
9t 45m
2 stopp
18:30Ålborg
14 aug.
08:00Ålborg
23t 50m
2 stopp
07:50Stockholm Arlanda
3 805 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Ålborg

Om du letar efter enkelbiljetter till Ålborg, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
Flera flygbolag
22 maj
04:10Stockholm Arlanda
11t 20m
2 stopp
15:30Ålborg
1 052 kr
Hitta liknande
KLM
22 maj
13:30Stockholm Arlanda
24t 10m
1 stopp
13:40Ålborg
1 137 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 maj
17:45Stockholm Arlanda
59t 35m
3 stopp
05:20Ålborg
1 095 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Ålborg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ålborg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ålborg
Snabbaste flygtid
6t 15m
Billigast pris
4 225 kr
Flyg från Malmö till Ålborg
Snabbaste flygtid
6t 20m
Billigast pris
12 724 kr

Flyg Europa Danmark Ålborg
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass