Hitta billiga flyg till Ålborg från 1 571 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/12
tis 12/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Ålborg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Ålborg

Bästa priset för tur- och returresa

1 571 kr

Snabbast flygtid

2t 45m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Ålborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 571 kr (Stockholm Arlanda till Aalborg).
Det snabbaste flyget till Ålborg från Sverige tar 2t 45m (Stockholm Arlanda till Aalborg).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Ålborg, inklusive Scandinavian Airlines, Austrian Airlines och Norwegian.

Trender för flygresor till Ålborg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ålborg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ålborg?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ålborg. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 530 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Ålborg under mars, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 664 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ålborg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Ålborg är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 982 kr. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 903 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ålborg?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Ålborg är på morgonen. Flyg från Sverige till Ålborg kan då kosta så lite som 2 171 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Ålborg, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 632 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Ålborg?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Ålborg beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Billund tar i genomsnitt 1t 25m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Billund i genomsnitt ligger på . Billund är den mest populära flygplatsen i Ålborg.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ålborg?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Ålborg 39 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Ålborg för i genomsnitt 2 040 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Ålborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ålborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ålborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ålborg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ålborg (AAL)

Vanligtvis är flyg till Ålborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aalborg, vilket i genomsnitt kostar 2 038 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅLBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni30% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ålborg kostar i genomsnitt bara 1 437 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli45% dyrareDet kostar omkring 2 967 kr för flyg till Ålborg från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember341% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ålborg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Ålborg

Hur lång tid tar det att flyga till Ålborg?

Det tar ungefär tre timmar att resa till Ålborg i Danmark från Stockholm. Om du flyger från Umeå eller Göteborg tar det cirka fem timmar. Det finns många flygerbjudanden till flygplatsen, och därför är det bra att jämföra olika flyg med hjälp av våra sökverktyg så du hittar en så snabb resa som möjligt.

Varifrån kan du flyga direkt till Ålborg?

Det finns tyvärr inga direktflyg till Aalborg Airport, Ålborg. Om du reser från Stockholm eller från Göteborg kan du flyga med SAS från Arlanda via Köpenhamn Kastrup. Flyger du i stället från Umeå behöver du först flyga med SAS till Arlanda och därefter följa samma rutt. Det finns också en del andra kombinationer av flygbolag och flygplatser, så det är lätt att hitta biljetter till Ålborg.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ålborg?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ålborg från Köpenhamn för 807 kr. Detta är 56 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ålborg. För att hitta de billigaste priserna till Ålborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ålborg?

Aarhus flygplats, Karup flygplats eller Billund flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Ålborg.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ålborg?

Aalborg flygplats har ett genomsnittspris på 1 653 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Ålborg. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Aalborg flygplats?

Priserna för flyg till Aalborg flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Aalborg flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Aalborg flygplats är 3 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Aalborg flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Aalborg flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Aalborg flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Aalborg flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Aalborg flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Ålborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ålborg
Scandinavian Airlines
19 jan.
ARN16:05Stockholm Arlanda
2t 45m
1 stopp
AAL18:50Aalborg
21 jan.
AAL16:50Aalborg
5t 50m
1 stopp
ARN22:40Stockholm Arlanda
1 571 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
19 jan.
ARN08:25Stockholm Arlanda
4t 35m
2 stopp
AAL13:00Aalborg
21 jan.
AAL16:50Aalborg
5t 50m
1 stopp
ARN22:40Stockholm Arlanda
1 871 kr
Hitta liknande
Norwegian
19 jan.
ARN07:00Stockholm Arlanda
7t 55m
2 stopp
AAL14:55Aalborg
21 jan.
AAL09:55Aalborg
9t 15m
2 stopp
ARN19:10Stockholm Arlanda
3 329 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
12 mars
ARN06:35Stockholm Arlanda
16t 00m
2 stopp
AAL22:35Aalborg
14 mars
AAL08:20Aalborg
6t 15m
2 stopp
ARN14:35Stockholm Arlanda
5 314 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 jan.
BMA12:25Stockholm-Bromma
5t 50m
2 stopp
AAL18:15Aalborg
21 jan.
AAL11:35Aalborg
7t 40m
1 stopp
BMA19:15Stockholm-Bromma
12 953 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Ålborg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Ålborg, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian
Norwegian
ARNStockholm Arlanda
2t 45m
AALAalborg

Visumkrav för att besöka Ålborg

Behöver man pass och visum när man åker till Ålborg?

Du kan resa fritt till Danmark utan problem om du är svensk medborgare. Det enda som behövs är en giltig ID-handling, till exempel ett pass, nationellt ID-kort eller körkort. Även om det råder passfrihet inom Norden så kan vissa flygbolag ha regler som kräver att du visar pass eller nationellt ID-kort. Du kan då nekas att resa med körkort eller vanligt ID-kort, så det är bäst att kolla upp i förväg vad som gäller för just det flygbolag du ska åka med. Skillnaden på pass och nationellt ID-kort jämfört med andra legitimationer är att de anger vilket land du är medborgare i. Om du skulle behöva sjukvård när du är i Danmark brukar det räcka att visa upp en giltig legitimation och ange sin svenska adress, så man måste inte ha med ett så kallat EU-kort.


De bästa sakerna att se och göra i Ålborg

Vad kan man se och göra i Ålborg?

Ålborg är en fin stad med mycket att erbjuda för turister. Till exempel kan du besöka det spektakulära Utzon Center. Det är ett kulturcenter som ligger precis vid vattnet och arkitekturen är något alldeles extra. Centret ritades av samma arkitekt som designade Operahuset i Sydney, då han växte upp i Ålborg. Det hålls regelbundet olika utställningar och evenemang där och området runt omkring är fint att ta en promenad i. När du blir hungrig kan du ta dig till Aalborg Street Food. Det är en inomhusmarknad med mat från 16 olika länder från alla jordens hörn och ligger i Skudehavnen i den västra delen av staden. Matmarknaden ligger i en häftig lokal som förut varit en gammal möbelfabrik. Om du gillar konst och design får du inte missa Kunsten – the Museum of Modern Art in Aalborg. Det ligger i en maffig byggnad designad av den världsberömde finske formgivaren Alvar Aalto. Ett annat nöje är att gå runt i de gamla delarna av Ålborgs centrum. Där finns söta hus i olika färger och många är riktigt gamla och charmigt sneda. Samtidigt är Ålborg fullt av street art och det finns ett femtiotal konstverk kringströdda på väggar för att skapa en häftig effekt. Med andra ord finns det gott om möjligheter att fotografera i Ålborg.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Ålborg?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Ålborg ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Ålborg ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Ålborg ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Ålborg.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Ålborg?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Ålborg genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Ålborg ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Ålborg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Ålborg och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Ålborg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.