Hitta billiga flyg till Ålborg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Ålborg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Ålborg

Bästa priset för enkelresa

91 kr

Bästa priset för tur- och returresa

899 kr

Snabbast flygtid

1t 20m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Ålborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 91 kr (Stockholm Arlanda till Aalborg).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Ålborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 899 kr (Stockholm Arlanda till Aalborg).
Det snabbaste flyget till Ålborg från Sverige tar 1t 20m (Stockholm Arlanda till Aalborg).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Ålborg, inklusive Norwegian och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Ålborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ålborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ålborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ålborg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ålborg (AAL)

Vanligtvis är flyg till Ålborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aalborg, vilket i genomsnitt kostar 1 504 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅLBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli64% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ålborg kostar i genomsnitt bara 546 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars55% dyrareDet kostar omkring 2 334 kr för flyg till Ålborg från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli519% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ålborg från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Ålborg?

Det tar ungefär tre timmar att resa till Ålborg i Danmark från Stockholm. Om du flyger från Umeå eller Göteborg tar det cirka fem timmar. Det finns många flygerbjudanden till flygplatsen, och därför är det bra att jämföra olika flyg med hjälp av våra sökverktyg så du hittar en så snabb resa som möjligt.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Aalborg Airport, Ålborg. Om du reser från Stockholm eller från Göteborg kan du flyga med SAS från Arlanda via Köpenhamn Kastrup. Flyger du i stället från Umeå behöver du först flyga med SAS till Arlanda och därefter följa samma rutt. Det finns också en del andra kombinationer av flygbolag och flygplatser, så det är lätt att hitta biljetter till Ålborg.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ålborg från Gdansk för 50 kr. Detta är 98 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ålborg. För att hitta de billigaste priserna till Ålborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är juli den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ålborg. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 041 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Ålborg under juli, är det även billigt att resa från Sverige i december. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 324 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Ålborg 43 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Ålborg för i genomsnitt 1 745 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Ålborg. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 899 kr under de senaste 72 timmarna.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Ålborg är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 213 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 816 kr.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Ålborg är på morgonen. Flyg från Sverige till Ålborg kan då kosta så lite som 576 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Ålborg, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 780 kr per biljett.

Aarhus flygplats, Karup flygplats eller Billund flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Ålborg.

Karup flygplats har ett genomsnittspris på 1 214 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Ålborg. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.



Hitta billiga flygbiljetter till Ålborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ålborg
Flera flygbolag
25 aug.
ARN13:20Stockholm Arlanda
1t 20m
AAL14:40Aalborg
29 aug.
AAL11:30Aalborg
4t 40m
1 stopp
ARN16:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
25 aug.
ARN13:20Stockholm Arlanda
1t 20m
AAL14:40Aalborg
29 aug.
AAL11:30Aalborg
18t 00m
2 stopp
ARN05:30Stockholm Arlanda
1 021 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 aug.
ARN03:00Stockholm Arlanda
15t 10m
1 stopp
AAL18:10Aalborg
29 aug.
AAL07:45Aalborg
26t 55m
1 stopp
ARN10:40Stockholm Arlanda
1 041 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 nov.
ARN12:15Stockholm Arlanda
3t 50m
1 stopp
AAL16:05Aalborg
20 nov.
AAL10:40Aalborg
29t 20m
2 stopp
ARN16:00Stockholm Arlanda
1 202 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 nov.
ARN11:45Stockholm Arlanda
1t 20m
AAL13:05Aalborg
20 nov.
AAL11:25Aalborg
4t 40m
1 stopp
ARN16:05Stockholm Arlanda
1 223 kr
Hitta liknande
Norwegian
17 nov.
ARN02:00Stockholm Arlanda
4t 30m
1 stopp
AAL06:30Aalborg
20 nov.
AAL15:40Aalborg
11t 45m
1 stopp
ARN03:25Stockholm Arlanda
1 293 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Ålborg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Ålborg, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
23 aug.
ARN03:10Stockholm Arlanda
1t 20m
AAL04:30Aalborg
Ryanair
25 aug.
ARN13:20Stockholm Arlanda
1t 20m
AAL14:40Aalborg
Ryanair
25 aug.
ARN13:20Stockholm Arlanda
1t 20m
AAL14:40Aalborg

Vilka bolag flyger till Ålborg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ålborg

Vilka bolag flyger till Ålborg?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Ålborg från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines och Norwegian Air International. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Ålborg på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Norwegian Air International till Ålborg

Norwegian Air International är ett populärt val för användare som reser till Ålborg. De flyger 24 flyg i veckan till Ålborg, oftast från Köpenhamn Kastrup. Biljettpriserna för Norwegian Air International beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 814 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 29 omdömen har momondos användare betygsatt Norwegian Air International med ett genomsnittligt betyg på 9,1/10.

Flyg med Ryanair till Ålborg

Ryanair (7,0/10, 823 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Ålborg med erbjudanden så låga som 70 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Ryanair i genomsnitt har 3 flyg som avgår till Ålborg varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Ålborg

Nedan hittar du alla flygplatser i Ålborg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Ålborgs flygplats till centrum?

Det finns flera olika sätt att ta sig från flygplatsen till centrum. Du kan dels ta en taxi eller hyra bil på flygplatsen, och det finns också flera bussar som går in till staden. Dagtid kan du ta linje 12, 200, 70 eller 71. Under natten går buss N24. Du kan till exempel kliva av på Aalborg Bussterminal som ligger bredvid järnvägsstationen eller vid Vesterbro, som är den mest centrala busshållplatsen. Bussresan är relativt kort. Det finns också en tågstation precis vid flygplatsen och du kan ta tåget in till staden för samma pris som det kostar att ta bussen. Det finns biljettautomater vid perrongen.


Populära flygresor till Ålborg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ålborg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ålborg
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris940 kr

Visumkrav för att besöka Ålborg

Du kan resa fritt till Danmark utan problem om du är svensk medborgare. Det enda som behövs är en giltig ID-handling, till exempel ett pass, nationellt ID-kort eller körkort. Även om det råder passfrihet inom Norden så kan vissa flygbolag ha regler som kräver att du visar pass eller nationellt ID-kort. Du kan då nekas att resa med körkort eller vanligt ID-kort, så det är bäst att kolla upp i förväg vad som gäller för just det flygbolag du ska åka med. Skillnaden på pass och nationellt ID-kort jämfört med andra legitimationer är att de anger vilket land du är medborgare i. Om du skulle behöva sjukvård när du är i Danmark brukar det räcka att visa upp en giltig legitimation och ange sin svenska adress, så man måste inte ha med ett så kallat EU-kort.


Börja planera din resa till Ålborg


De bästa sakerna att se och göra i Ålborg

Ålborg är en fin stad med mycket att erbjuda för turister. Till exempel kan du besöka det spektakulära Utzon Center. Det är ett kulturcenter som ligger precis vid vattnet och arkitekturen är något alldeles extra. Centret ritades av samma arkitekt som designade Operahuset i Sydney, då han växte upp i Ålborg. Det hålls regelbundet olika utställningar och evenemang där och området runt omkring är fint att ta en promenad i. När du blir hungrig kan du ta dig till Aalborg Street Food. Det är en inomhusmarknad med mat från 16 olika länder från alla jordens hörn och ligger i Skudehavnen i den västra delen av staden. Matmarknaden ligger i en häftig lokal som förut varit en gammal möbelfabrik. Om du gillar konst och design får du inte missa Kunsten – the Museum of Modern Art in Aalborg. Det ligger i en maffig byggnad designad av den världsberömde finske formgivaren Alvar Aalto. Ett annat nöje är att gå runt i de gamla delarna av Ålborgs centrum. Där finns söta hus i olika färger och många är riktigt gamla och charmigt sneda. Samtidigt är Ålborg fullt av street art och det finns ett femtiotal konstverk kringströdda på väggar för att skapa en häftig effekt. Med andra ord finns det gott om möjligheter att fotografera i Ålborg.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Ålborg ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Ålborg ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Ålborg.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Ålborg genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Ålborg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Ålborg och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Ålborg

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ålborg

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.